kızlar sabahtan beri karnımın şişliğinden kıvranıyorum, mercimek çorbası içmiştim dün mahvetti beni, önerceğiniz bişey var mı ya?
yok dövmedim ama kısmetse anası ile birlikte kafalarını birbirine gecirme sureti ile dövücem
kısacası egecim kocam kactı ahahahahahaah
aayy cok güldüm :)))))))))))))))
ya biz ilk evlendiğimizde evine gittik hani gidilir ya :)
oturuyoruz eşim elini omuzuma atmıs oturuyor bir ara bişi oldu sarılır gibi oldu diğer yandan kadın geldi ogluna sarılıyor biz bir anda sevgi kelebekleri bir arada
yanağıma öpücük konduruyor hoop kadın geliyor bir mujks
vs..
neler neler
ee hepsi bende üstüste bindi tabi
dolayısı ile
oynatmaya az kaldı doktorum neredeeeeeeee
Allah banada bir erkek evlat nasip edecek hayırlısı ile insallah ben böyle bir kadın olmam
zaten olmam yapımda yoktur öle vıcvıclık hoş karsılamam yani
Tuvalete git...Acak öyle geçiyo...
Bi de süt-yoğurt-fasulye gibi gaz yapan şeyler yeme bugün...
gecen gün banada dokundu mercimek corbası cok kotu olmustu ama önermim pek yokkendimede care bulamamıstım galiba az pişirmişim mercimeği
ya biz ilk evlendiğimizde evine gittik hani gidilir ya :)
oturuyoruz eşim elini omuzuma atmıs oturuyor bir ara bişi oldu sarılır gibi oldu diğer yandan kadın geldi ogluna sarılıyor biz bir anda sevgi kelebekleri bir arada
yanağıma öpücük konduruyor hoop kadın geliyor bir mujks
vs..
neler neler
ee hepsi bende üstüste bindi tabi
dolayısı ile
oynatmaya az kaldı doktorum neredeeeeeeee
Allah banada bir erkek evlat nasip edecek hayırlısı ile insallah ben böyle bir kadın olmam
zaten olmam yapımda yoktur öle vıcvıclık hoş karsılamam yani
kız gidebilsemmmm bi de kabızlık sorunum çıktı başıma her gün giden bennn:84:
Biz de bugün kaynanamla gittik doktora malum altlı üstlü oturuyoruz ya doktor çıkışı eşim aradı beni istemiş tele kadın nasıl kıskanıyo anlatamam manyak bu kaynanalar ya harbiden doktora görünmeleri lazım bi
Biz de bugün kaynanamla gittik doktora malum altlı üstlü oturuyoruz ya doktor çıkışı eşim aradı beni istemiş tele kadın nasıl kıskanıyo anlatamam manyak bu kaynanalar ya harbiden doktora görünmeleri lazım bi
kocası anasına kaçmış
bence süper bi kaynana olarsın sen, tabii süper bi anne
Kafana takma sen bebişle mutlu ol nası olsa unutulur hepsi geçerr giderrr
gecen gün banada dokundu mercimek corbası cok kotu olmustu ama önermim pek yokkendimede care bulamamıstım galiba az pişirmişim mercimeği
kesinlikle katılıyorum benimki şizofren diyorum zaten.hayal kuruyo gerçekmiş gibi sağa sola saldırıyo....
hahah teşekürler teyzesi kokoş benim kızlar zaten anacım hızlı yeni nesiltopiğin kokoş bebişimi olcak yoksammm duru hanımm.. Bacak bacak üstüne atmış hee.. Ayyy canım yaaa.. Demiştir annemler görcek beni şöleeee güzel poz verimmm diyeee.. Bilmiş olcak çok bilmiş...heee kocaman da olmus duru hanım valla maşaallahhh 41 kereeee...
hahahahaha aferin kızzz eline sağlık
Yok dün evden kovmuş, tekrar gelince dövücek...
anladım konuyu şimdiyok dövmedim ama kısmetse anası ile birlikte kafalarını birbirine gecirme sureti ile dövücem
kısacası egecim kocam kactı ahahahahahaah
aayy cok güldüm :)))))))))))))))
tuvalete git...acak öyle geçiyo...
Bi de süt-yoğurt-fasulye gibi gaz yapan şeyler yeme bugün...
Sabah açken soğuk sütle yulaf..Tek geçerim....
Kuru kayısı + su
kuru incir + su
yeşil sebzeler...
İçebiliyorsan zeytinyağı iç...Kayıp gider herşey...
ayyyyyyyyyy ege çok yaşa sen koptum burda yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaossur geçsin yaa
2010 haziran annelerinden alıntı : kızlar bişi sorucam
ipek busabah kakasını çamur gibi ama siyah renkte yaptı :S acaba neden olabilir?
dün sebze çorbasına ıspanak atmıştım 2 dal ondan olurmuki ?
bizimde başlar artık kaka muhabbeti hahahahahahahaaaaa
2010 haziran annelerinden alıntı : Kızlar bişi sorucam
ipek busabah kakasını çamur gibi ama siyah renkte yaptı :s acaba neden olabilir?
Dün sebze çorbasına ıspanak atmıştım 2 dal ondan olurmuki ?
Bizimde başlar artık kaka muhabbeti hahahahahahahaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?