kuzuuuuu kız senin boksör çok tatlı maşallaaahhhh yerim ben onuuu :)))
sormaa umrunda diiliz :) annem gördü ilk kez ultrasonda kadın fenalaştı :) korkmuş.. anne insan torunundan korkar mı diyorum, içim kötü oldu çocuğumun içinde bişey var diyor :) anne bişey diil o benim bebeğim diyorum, tamam benim de torunum ama insanın içi kötü oluyor keşke görmeseydim diyo :) bizim zamanımızda iyi ki ultrason yokmuş doğuramazdım ben bile dedi, alem kadın yaaa
iyiyim kuzu biraz midem yanıyo sadece..
ay maşallah yaa çok güzeell.. sevmemiş senin minik kuzun ultrasonu belli.
ben de çok merak ediyorum, çok özledim bitanemi yarın biz de giricez detaylıya inş. bakalım bize de göstercek mi doktor 4 boyutları.
fatma dün başımın etini yedi eylül fatma kim işyerinden mi. odamı hamile deli etti.
hadi herkese kolay gelsinnnnnn beni merak etmeyin diye cee dedimm.
Evet, çok inatçı bi çekmedi elini..Bi de yumrukluyor, ama çok güzeldi yaa...
iyiyim kuzu biraz midem yanıyo sadece..
ay maşallah yaa çok güzeell.. sevmemiş senin minik kuzun ultrasonu belli.
ben de çok merak ediyorum, çok özledim bitanemi yarın biz de giricez detaylıya inş. bakalım bize de göstercek mi doktor 4 boyutları.
kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
aaayyy maşallahhh yaa bende de var ultrason videosu ama benimki bu kadar belirgin değil seninki çok net..hatta erkek gibi görünüyo sanki..erkek mi..ben benim videoya baktım baktım hiç bişe anlamadım :)bi kaç tane var ama işte hiçbirini anlamadım...sadece yüzünün fotosu var iki tane onlar net
evet canım erkek hakikaten cok net cıkmışmaşallah benim ogluma
Eki Görüntüle 137370 Eki Görüntüle 137372 Eki Görüntüle 137374
Bunlar boks yaparkenki hali...Bi görücektiniz, tam 20 dakika boks aptı yavrum..Korktu ultrasondan..Doktor gülmekten gözünden yaş geldi, başka hemşireleri çağırdı baksınlar diye..En sonunda dedi hanfendi yüzünü çekmeye uğraşıyorum ama kızınız beni dövüyor, o yüzden böyle olacak fotoğrafı..Çok uğraştım izin vermiyor dedi..Bi göreceksiniz ama, bi sağ yumruk bi sol yumruk...Boksör dediler kızıma...
Eki Görüntüle 137368 Eki Görüntüle 137367 Eki Görüntüle 137374
Sonra böbreklerine indi doktor yüzünü çekemedi bnu çekti diye, sıpam hemen ellerini karnına koydu böbreklere de baktırmıyoo..Doktor gene gülmekten kırıldı..Bi yandan da küçücük kızımla iddialaşıyo, ben şimdi senin yüzünü çekmem mi diye..Hemen yüzüne götürdü ultrasonu çekti..Dikkat ederseniz bi elini yumruk yapmış hemen yüzüne geri götürüyordu, doktor öyküden hızlı davranıp çekti yüzünü..
Çok güzeldi..
Koca kafalı kızım benim..Yanağındaki kabarıklık gamzesi olabilir dedi...
2 resim var toplam, parlıyo diye bi kaç kere çektim iyice görmeniz için...
Gebelikte gebenin uyku derinliği azalır. Genellikle rahat yatma alışkanlığında olduğu biçimi alamaması, sık sık idrara çıkma gereği, fetal hareketler, uykunun derinliğinin azalmasına yol açar
Gebelikte gebenin uyku derinliği azalır. Genellikle rahat yatma alışkanlığında olduğu biçimi alamaması, sık sık idrara çıkma gereği, fetal hareketler, uykunun derinliğinin azalmasına yol açar. Bu nedenle gebe normalde gördüğü düşleri kolayca hatırlayabilir
Gebelikte günde en az sekiz saat uyunmalıdır. Uykuya dalma güçlüğünde uyku getirici haplar almaktan kaçınılmalıdır. Yatmadan önce yenecek bir tabak yoğurt, bir bardak süt, ıhlamur vb uyku düzeninin sağlanmasında oldukça etkilidir. Ayrıca aşırı yorgunluk uykuya dalmayı zorlaştırdığından yatmadan önce alınacak ılık bir banyo, oda ısısının artırılması, uykuya dalmayı kolaylaştırıcı etki yapar.
Özellikle öğleden sonra en az bir iki saatlik bir dinlenme uyunmasa bile uzanmış ve rahat bir durumda yatma, çok gerekli ve yararlıdır. Bu dinlenme dönemlerinin yatakta geçirilmesi daha uygundur
maşallah kızına nazarlar degmesin
Her gece uyanıorum herr gece, en az 3 saat dönüyorum yatakta... puffff...
Kocam horlama bandı takıo benim yüzümden, normalde duymuyodum hiç... Uyumak ne güsel bişimiş yaaa :44::44::44:
Her gece uyanıorum herr gece, en az 3 saat dönüyorum yatakta... puffff...
Kocam horlama bandı takıo benim yüzümden, normalde duymuyodum hiç... Uyumak ne güsel bişimiş yaaa :44::44::44:
Benim de uyku problemim var...Uyuyamıyorum..Millet bunlar iyi zamanların doğmadan bol bol uyu diyo ben şimdiden başladım uyumamaya..
kuzzuuu cok tatlı boylee yuvarlak suratlı tatlı bı kız olacak yanakları etlı etlı tam ısırmalık...
kızılcık senınkıde ne kadar net cıkmıs masaallah
valla bebeğimi özledim(
Saçı çıkacaktır belki..Ondan yanıyordur miden.
İnşallah sağlıklı sıhhatli haberini al önce, sonrada resimlerini gör..Çok güzel bi duygu..
Bende yarın gidiyorum çok heyecanlıyım :18:
görüşürüz, kolay gelsin sana da.
korkuyordur belki de kendini korumaya çalışıyor canım yaaa ne kadar enteresan.
fındık burunlu olacak kızın :)
alışıorum galiba uykusuz kalmaya... zaten anneleri alıştırıomuş hamilelik bebeğe... gecenin bi yarısı ağlayıp uyandıracaklar ve meme isticekler yaa
O yüzden hafif oluomuş uykularımız artık...
Bebeğime Şopidikime Çokoprensesime canım feda...
Şimdi yine o prensesi prens okuycaz,ortalık karışacak...
ay gerçekten şu horlama bantları işe yarıyomu ? benimkide horluyor deli ediyor beni geceleri :)
aldıgın şeyin adı ne nekadar markası felan bende alim bari
valla bizim oğlan bonus kafa olcak heralde bu mide yanması beni öldürüyo. bi de saçsız doğarsa sorarım ben ona
yok kuzu yaa saçla alakası yok ilk haftalarda başladı bende mide yanmaları doktor halk arasında bebek saçlanıyo denir ama ondan değil gebelik hormonlarından oluyormuş. mide kasları ve mide kapağı gevşediği için. sizde olmuyor mu yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?