2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaar günaydınnn.. ben geldim kızımlaaaa ... geçmişi okuyamadım herkes iyi di mi?
Ben dün çook fena oldum, normal doğum yapmış kadar oldum sanırım. hiçbir şey fayda etmedi, en son hastaneye gittik öyle çözüldü sorun. Çok nahoş bir konu olduğu için ayrıntılara girmiyorum :) aman hiçbiriniz benim kadar beklemeyin....
O kadar korktum ki çok sancım varken bebeğe bişey olacak diye, doktora dedim bakar mısınız iyi mi hastanede.. Anasının anası ağlıyor orda bi baktık bizim kız bağdaş kurmuş parmağını emiyo dünya umrunda diil :)

Çoook tatlı ommuşşş ayy çok sevimliiiii romantik oldum bennn yaaa çok güselll bişiii

cnmm seni merak ettim ama olay bittiğse çok iyi.. kızınıda yerim yaa..

arkadaşlar bugun giremiycem arada okurum ama çok yoğunum..

aman yarabbim maşallah kız kuzu kızının güçlü oldugu belliydi ama o kadr sıkıntıyı atlattınız kolay mı oda ellemeyin beni diye dövücek tabi senin miyomuda dövüyordur hee git burdan diye

Sorma ya, gerçekten tam 20 dakika boks yaptı...Beni göreceksin bi yandan gülüyorum, bi yandan ağlıyorum..Doktor gülmekten gözünden yaş geldi, herkes bakıyo..Çok hoşuma gitti ama..

kuzucuğum günaydın.
en son gittiğimde benimki de yüzünü kapatıyordu :)
inat olacak bunlar :)))))
seninki üstüne boksör olacak. işimiz var valla
maşallah öykü hanıma

Vay eylül hanıma bak sen demek msnde takılıyor

oyyyyyy geçmiş olsunnn fıstıgın rahatı yerinde

tekrar geçmiş ossun çilek, dikkat et bundan sora
Bak ya bebişin keyfine affrin ona dünya umrunda deil walla

ben de tam seni soracaktım kızlara.
geçmiş olsun canım. sancın var mı şimdi?

cnmm seni merak ettim ama olay bittiğse çok iyi.. kızınıda yerim yaa..

arkadaşlar bugun giremiycem arada okurum ama çok yoğunum..

Günaydın canım kolay gelsin

ohhhh cnm afıyet olsun yenı resımler geldımııı

Geldi geldi, ekledim bile..

Kıyamam ya..İyi hiç olmazsa sorun çözülmüş..Yediklerine biraz dikkat et artık...
Senin kızın hali de güzelmiş ama, dünya umrunda değil.Öyle olsun kız, o da mı sancı çeksin..

Çoook tatlı ommuşşş ayy çok sevimliiiii romantik oldum bennn yaaa çok güselll bişiii

Dimi teyzesi...Bakıp bakıp gülüorum resimlerine..

günaydın herkesee.
kuzu çok belirgin yaa maşallah ..herbirşeyi belli.. maşallahh. çok güzrel bir kız

Günaydın ege...Gerçekten de belli değil mi, ilk kez böyle gördüm bende sevindirik oldum...

Sorma ya, gerçekten tam 20 dakika boks yaptı...Beni göreceksin bi yandan gülüyorum, bi yandan ağlıyorum..Doktor gülmekten gözünden yaş geldi, herkes bakıyo..Çok hoşuma gitti ama..
senin kızın çok güçlü olucak mşallah

hemde nasıl kullanıyo annesinden daha ii kullanıyo

iyiyim kuzu biraz midem yanıyo sadece..

ay maşallah yaa çok güzeell.. sevmemiş senin minik kuzun ultrasonu belli.
ben de çok merak ediyorum, çok özledim bitanemi yarın biz de giricez detaylıya inş. bakalım bize de göstercek mi doktor 4 boyutları.

fatma dün başımın etini yedi eylül fatma kim işyerinden mi. odamı hamile deli etti.

hadi herkese kolay gelsinnnnnn beni merak etmeyin diye cee dedimm.

oyyyyyy geçmiş olsunnn fıstıgın rahatı yerinde

sormaa umrunda diiliz :) annem gördü ilk kez ultrasonda kadın fenalaştı :) korkmuş.. anne insan torunundan korkar mı diyorum, içim kötü oldu çocuğumun içinde bişey var diyor :) anne bişey diil o benim bebeğim diyorum, tamam benim de torunum ama insanın içi kötü oluyor keşke görmeseydim diyo :) bizim zamanımızda iyi ki ultrason yokmuş doğuramazdım ben bile dedi, alem kadın yaaa

fatma dün başımın etini yedi eylül fatma kim işyerinden mi. odamı hamile deli etti.

hadi herkese kolay gelsinnnnnn beni merak etmeyin diye cee dedimm.
hhehehehehee meraklı kız seni

ayyy annen ilahi ama ya bazen bende düşünüyorum yaa düşünsene içinde canlı bişi varr :):):)):

geçmiş olsun canım kabızlık mı vardı sende, bende de başladı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…