kızlar doktora gittim az once rutin kontrol için bebegin videosun cekti sizlerle paylaşmak istedim
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
evet canım erkek hakikaten cok net cıkmışmaşallah benim ogluma
videon nerde canım ben göremedim merak ettim
Şimdi yine o prensesi prens okuycaz,ortalık karışacak...
kuzuuuuuu bgnku rsımler nerde yaa gormedım kacırdımmmm
ben de tam seni soracaktım kızlara.
geçmiş olsun canım. sancın var mı şimdi?
Günaydın canım kolay gelsin
geçmiş olsun canım kabızlık mı vardı sende, bende de başladı maalesef
hahahaha=)
bayıldım annene yaaa çok tatlı. benim annem normal karşıladı da, canım kayıncalidem! öyle şaşırdı ki geçen ay, sanki 2 aydır ben hamile deilmişim bebeğim yokmuş gibi savranıodu, bebeği gördü kadın bi garip oldu, sevindi GerÇekkkteNNNN!!!
Komik kadınlar bu anneler yaaa
Benim de uyku problemim var...Uyuyamıyorum..Millet bunlar iyi zamanların doğmadan bol bol uyu diyo ben şimdiden başladım uyumamaya..
Yok kızzz bugün olmas heralde alışmıştır topic =)
Bi de daha yeni kahvaltı yaptık...Ondan sorun olmaz, dün tam acıkma vakitlerimizdi milletin gözü döndü..
alıştırıyor Öykü kuzusu şimdiden seni galibaaa...
Walla başta yani ilk taktğında, "sankiii nefes alıorum" dedi bizimki, ama maaaalesef hiç bi işe yaramıo...
Breatheright adı... ama sanırım bizimkinin genzinde et var, kıyamıorum da git kanepede yat demeye... artık dayanıcas böle... ha bebeiş ağlamış, ha koca horlamış...
anne ve kadın olmanın dayanılmaaz sorunluluğu...
videon nerde canım ben göremedim merak ettim
[video=dailymotion;xgvjcx]http://www.dailymotion.com/video/xgvjcx_bebegimizin-ilk-videosuuu_tech[/video]
burdan gorebilrisin
veya bu linkten
Dailymotion - bebegimizin ilk videosuuu - Bilim ve Teknoloji Kanalı
kız ne kaçırdım ben nooldu dün :)
yan yatırmayı dene. benimki de sırtıstü yatarken testere gibi ses çıkarıyo, yan dön diyorum hemen dönüyo sonra uyuyabiliyorum ancak. uyuyunca zaten duymuyo insan ameliyat olması gerekiyor ama işten fırsat bulamıyor zavallım
ben mi anlatiim sen mi anlatarsın kuzucum
Benim kıza Çokoprenses diorum da, millet kriz yaşamıştı ufaktan =)
Onu dioruz bugün de olmas dimi diee
kız ne kaçırdım ben nooldu dün :)
yan yatırmayı dene. benimki de sırtıstü yatarken testere gibi ses çıkarıyo, yan dön diyorum hemen dönüyo sonra uyuyabiliyorum ancak. uyuyunca zaten duymuyo insan ameliyat olması gerekiyor ama işten fırsat bulamıyor zavallım
erkek mi sandı herkessss :)))
yan da yatsa takla da atsa, ne yaparsa yapsın olmuo be güselim...
Ameliyat evet o lasım ama gel de ikna et bizimkini...
osylem kızına çokoprensesim dedi..
Herkesin canı çokoprens istedi..Tam akşam üstüydü, egenin acıkma saatleriydi..
kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunlar superrrrrrr ya bayıldımmm bence cok guzel bı kız olcak burnu felan yuvarlakk yuzluuu masallah oykuceugeeeeeee( gazmzeyı anlayamadım ama doktor deılız yaaaa::):)):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?