2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben de tam seni soracaktım kızlara.
geçmiş olsun canım. sancın var mı şimdi?

Günaydın canım kolay gelsin

yok tatlım o kadar ilacı alınca bi de hastanedeki işlemden sonra bu sabah ancak ağrı sancı kalmadı (

geçmiş olsun canım kabızlık mı vardı sende, bende de başladı maalesef

Aman nolur benim kadar bekletme.. doktorum böyle bir durumda en geç 3. gün (o da en kötü ihtimal) beni ara dedi

gerçekten komikler, anlamıyorlar hamile olduğumuzu herhalde görünce de fena oluyorlar :)

Benim de uyku problemim var...Uyuyamıyorum..Millet bunlar iyi zamanların doğmadan bol bol uyu diyo ben şimdiden başladım uyumamaya..

alıştırıyor Öykü kuzusu şimdiden seni galibaaa...

yan yatırmayı dene. benimki de sırtıstü yatarken testere gibi ses çıkarıyo, yan dön diyorum hemen dönüyo sonra uyuyabiliyorum ancak. uyuyunca zaten duymuyo insan ameliyat olması gerekiyor ama işten fırsat bulamıyor zavallım

ay bizde de aynı problem var.. son zamanlarda da yan dönünce de aynı horlamaya devam ediyor

yan da yatsa takla da atsa, ne yaparsa yapsın olmuo be güselim...
Ameliyat evet o lasım ama gel de ikna et bizimkini...

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunlar superrrrrrr ya bayıldımmm bence cok guzel bı kız olcak burnu felan yuvarlakk yuzluuu masallah oykuceugeeeeeee( gazmzeyı anlayamadım ama doktor deılız yaaaa::):)):)

yan da yatsa takla da atsa, ne yaparsa yapsın olmuo be güselim...
Ameliyat evet o lasım ama gel de ikna et bizimkini...

Benim kocişim çok yorulunca bazen horlar..Normalde hayatta horlamaz...
O zaman benim için yorulduğunu düşünürüm daha bir sokulurum, ninni gibi gelir onun horultuları...

kuzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bunlar superrrrrrr ya bayıldımmm bence cok guzel bı kız olcak burnu felan yuvarlakk yuzluuu masallah oykuceugeeeeeee( gazmzeyı anlayamadım ama doktor deılız yaaaa::):)):)

Aynı babası gibi...Babasının bi fotosunu ekleyeyim de gör, bana mı benziyo babasına mı..Benle hiç alakası yok kızımın...Gamze de yandaki kabarıklığa dedi ama olabilir dedi zaten...Elimdeki fotoda belli ama, telefonla çekince pek belli olmadı buraya yüklediğimde..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…