yaa kızlar 2. çocugu olanalr bu 40 mevzusunda 40 gün kan mı geliyo yaa:26: normal ped mi koyuluyo
Yalnız dikkat ettiniz mi, ege yok, hiç aşeren de yok haa...
İnşallah annesinden güzel haberler gelir..
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.
canım gördün mü bak ben bişey çıkmıcak demiştim hadi gözümüzaydın allahım onları başımızdan eksik etmesinben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
hayır canım. benim 2 hafta falan geldi gittikçe azalarak tabi..ama anca 40 günde kendime geldim sezeryandan dolayı
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
kız ne ara aldın dolabı eşyaları felan erken değilmiayyy ben cok heyecanlıyım bu aksam bebısın dolabına esyalarını yerlestırcemmmm:):):):)
Fmg neden ağrın var oturmaktan mı .
Benimkide bugun fazla hareketlenmedi paranoyak oldum dinliyorumm
Kuzu sen kesin sezryan mı olcaksın ameliyat sırasında mı alıyolar miyomu bi taşla iki kuş yani normal doğumla da geçmez mi miyomlar
hoşgeldin egecim kolestrol benim annemde de var cnaım yediklerine dikkat etsin annem zeytin yapragını kaynagı aç karnına sabahları onu içiyordu ii geldiğini sölüyordu
canım gördün mü bak ben bişey çıkmıcak demiştim hadi gözümüzaydın allahım onları başımızdan eksik etmesin
geçmiş olsun ege anneciğine..
kız ne ara aldın dolabı eşyaları felan erken değilmi
ben bitane don aldım diye sevindirik oluyodum millet odayı hazır etmiş
kız ne ara aldın dolabı eşyaları felan erken değilmi
ben bitane don aldım diye sevindirik oluyodum millet odayı hazır etmiş
yok dün kasapta yokmuş bugün gelicekmiş onuda ayıracak ben ellemicem ki kasap temizleyecek dograyacak hi,lmi de pişirecek ben yicem
yaa kızlar 2. çocugu olanalr bu 40 mevzusunda 40 gün kan mı geliyo yaa:26: normal ped mi koyuluyo
ayyy ben cok heyecanlıyım bu aksam bebısın dolabına esyalarını yerlestırcemmmm:):):):)
cnmmmmmmmmm gozun aydınnn bzıde senden bahsedıodukk tam ıyı ınsan lafın ustune gelırmıs
nedenmıs pekı annenın sıkıntısı cnmm??
selamlar kızlar ben geldiiiiim.
saat 3 te kontrolüm vardı..üç boyutlu baktı dr.
(kocamdan önce size yazıyorum biran önce eve gelmeye çalışıorum ki haber veriim diye)
allahım o ne yüz öyle sırf iskelet.. yağ dokusu daha bu haftlarda oluşmazmışş
allahım ben nasıl büyütücem dedim doktora e bi tane büyütmüşsün ya bu da büyür falan dedi. gülüodu ve parmağını emiyodu..çok net gördüm yüzünü kızlar ağzını açıp kapatıodu..
şu anda 250 gr mış.
veee bi kez daha kesinleşti kızmış.artık her gittiğimde soruyorum.26sına kadar göremicem bebeşimi nasıl geçer zaman
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
teşekkür ederim biraz rahatladım ama kesin bi sonuç çıksında:))
bu arada yemek konusu kapanmıştır kuzu yazdıklarını gördm ege yok aş erende yok demişsin. Kızdırma beni bi yemek söylerim çatlarsın yapana kadar.valla:)))))))))))))))
Kızlar ben geldim,
kasıklarım ağrıyo.
bacaklarıma yayıldı ağrı.
sanki uyuşuyor bacaklarım.
ayyy maşaallah oğlusuna...ben de artık daha çok yiyorum, göbüşüm de büyüyor valla baya.. 2 gün önce bi küçüldü gibi oldu şimdi yine büyüdü :)
arada ufacık hareketler hissediyorum oğluşum annesini üzmemek için sert tekmeler atmıyor sanırım..
bulantılarım da çok hafif geçti, oğlum daha şimdiden annesini hiiiç üzmüyor canım benim
ahahahaahahahao artık kesin çözümo zamanda sıcak basmaları oluck seneler seneleri kovalar biz burda hala yazarız off heryer çok sıcak bunalıyorum uyuyamıyorum kuzuda şöle yazar öykümün bi kızı olucak çok sevinçliyim ama o kaynanası yokmu onun saçını başını yolucam aynen böle der görün bak
hoş geldin canımm.. maşaallah melek kızınaaaaselamlar kızlar ben geldiiiiim.
saat 3 te kontrolüm vardı..üç boyutlu baktı dr.
(kocamdan önce size yazıyorum biran önce eve gelmeye çalışıorum ki haber veriim diye)
allahım o ne yüz öyle sırf iskelet.. yağ dokusu daha bu haftlarda oluşmazmışş
allahım ben nasıl büyütücem dedim doktora e bi tane büyütmüşsün ya bu da büyür falan dedi. gülüodu ve parmağını emiyodu..çok net gördüm yüzünü kızlar ağzını açıp kapatıodu..
şu anda 250 gr mış.
veee bi kez daha kesinleşti kızmış.artık her gittiğimde soruyorum.26sına kadar göremicem bebeşimi nasıl geçer zaman
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
evt bende öle bi don bile almadım daha ben çorap bilem yokgözüm görmediğinden belkide işden eve evden işe heryer kar çıkmıyorum bi yerede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?