2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.

hoşgeldin egecim kolestrol benim annemde de var cnaım yediklerine dikkat etsin annem zeytin yapragını kaynagı aç karnına sabahları onu içiyordu ii geldiğini sölüyordu

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
canım gördün mü bak ben bişey çıkmıcak demiştim hadi gözümüzaydın allahım onları başımızdan eksik etmesin

Kuzu sen kesin sezryan mı olcaksın ameliyat sırasında mı alıyolar miyomu bi taşla iki kuş yani normal doğumla da geçmez mi miyomlar

Benimki bebeğin altında kaldı artık, büyük ihtimal normalde de gidecek..
Ama % 90 sezeryan olucam...Çünkü bende panik atak ve burnumda kemik eğriliği var, normal doğumu kaldıramam..Nefesim kesilebilir..Kışın otrivine damla ile nefes alırdım, şimdi kızım var, ben bu sene grip bile olmadım..Damla kullanmadım..Doğumda panikleyebilirim diye doktorumla sezeryan diyoruz bi değişiklik olmazsa...

hoşgeldin egecim kolestrol benim annemde de var cnaım yediklerine dikkat etsin annem zeytin yapragını kaynagı aç karnına sabahları onu içiyordu ii geldiğini sölüyordu

canım gördün mü bak ben bişey çıkmıcak demiştim hadi gözümüzaydın allahım onları başımızdan eksik etmesin

geçmiş olsun ege anneciğine..

teşekkür ederim biraz rahatladım ama kesin bi sonuç çıksında:))

bu arada yemek konusu kapanmıştır kuzu yazdıklarını gördm ege yok aş erende yok demişsin. Kızdırma beni bi yemek söylerim çatlarsın yapana kadar.valla:)))))))))))))))

kız ne ara aldın dolabı eşyaları felan erken değilmi
ben bitane don aldım diye sevindirik oluyodum millet odayı hazır etmiş

evt bende öle bi don bile almadım daha ben çorap bilem yok gözüm görmediğinden belkide işden eve evden işe heryer kar çıkmıyorum bi yerede

kız ne ara aldın dolabı eşyaları felan erken değilmi
ben bitane don aldım diye sevindirik oluyodum millet odayı hazır etmiş

cnmmm ben daha evlenırken 4 gozlu dolap yaptırmıstım bebek odasına 2 kapagını kendım ııcn kullancammm 2sını onun ıcınnn:):):)
napım bı suru seyı oldu barı asım askıyada ordan bakım sureklı:))::):)

yok dün kasapta yokmuş bugün gelicekmiş onuda ayıracak ben ellemicem ki kasap temizleyecek dograyacak hi,lmi de pişirecek ben yicem

Afiyet olsun fatma, bende normalde ağzıma bile sürmem ciğeri hamileyken deli gibi canım ister

[QUOT
E=minikmucizem;17486841]hay sen çok yaşa benden önce yazmışsın bana da evlenince geçer dediler geçmedi çocuk doğurunca geçer dediler bakalım onuda yapıcaz sonra ne diyecekler merak ediyorum valla
ama ben biliyorum menopoza girince kesin geçecek [/QUOTE]

hay siz çok yaşayın emi

yaa kızlar 2. çocugu olanalr bu 40 mevzusunda 40 gün kan mı geliyo yaa:26: normal ped mi koyuluyo

hayır ne 40 günü kıs Allah iyiliğini versin
1 hafta filan oluyor benimki, 40 gün gelen çok nadiren duydum,
insan kan kaybından gişder walla

egecim annenin beyninde bişey çıkmamasına çok sevindim,
katı yağ ve pasta börekten uzak dursun anneciğin,
bu arada yemeğimi çokdan pişirdim şekerim
sen sormadan söliiiim

ayyy ben cok heyecanlıyım bu aksam bebısın dolabına esyalarını yerlestırcemmmm:):):):)

cnmmmmmmmmm gozun aydınnn bzıde senden bahsedıodukk tam ıyı ınsan lafın ustune gelırmıs
nedenmıs pekı annenın sıkıntısı cnmm??

canım belli değil 3 hafta sonra tahliller çıkacak haftaya yine tahlil varecek sonucunda bakalım ne diyecek. Beyin le alakalı olmadı ya şükür..

Bu arada channel hayırlı olsun bebişinin dolabı misler gibi yıka ütüle koy anneciği güle güe kullansın

Hadi gözün aydın..Kuzucuğa maşallah ya, Allah nazarlardan saklasın..Kuzum benim ya, bunların hepsi de parmağını emiyoo ha..

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

Hoşgeldin kız, ayy sevindim valla annene ,biz de senden bahsediyorduk, iyi insan lafının üstüne gelirmiş..

Anamm, yakalandık...Özledik kız seni, ondan yazdık...Ne güzel bak yokken bile hatırlanıyorsun...

arkadaşlar arnızda kabızlık yaşayan varmı.ilaç kullanıomusunuz yada ne yapıosunuz.
2 haftadır afedersiniz çok zorlanıorum
doktor hamilelere fitili önermiyorum dedi erken doğumu tetiklermiş...(zaten adam bişey önermiyo o da ayrı)
zararsız olduğunu söylediği bi ilaç verdi. çok zorlanırsan kullan dedi.

Kızlar ben geldim,
kasıklarım ağrıyo.
bacaklarıma yayıldı ağrı.
sanki uyuşuyor bacaklarım.

hoş geldin canımmm.. geçmiş olsun , biraz yürüsen iyi gelir aslında..
yaaa ne güzel dün oynatmıstın biizii.. bugünde oynarız diye bekliyodum bende( şaka bi yana sen iyi ol da tatlım .. oynarız biz gene..

ayyy maşaallah oğlusuna...
ahahahaahahaha koptum ama heee.. sahiden .. öle bişi olsa nasıl olurdu düşünsenizee...menepoza girmişiz ama burdayızz.. hehehehehe

hoş geldin canımm.. maşaallah melek kızınaaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm

sende hoş geldin egecim.. merak etmiştik bizde.. ayyy çok sevindim annenin ciddi bi durumu yokmus diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…