slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:
maşallahselamlar kızlar ben geldiiiiim.
saat 3 te kontrolüm vardı..üç boyutlu baktı dr.
(kocamdan önce size yazıyorum biran önce eve gelmeye çalışıorum ki haber veriim diye)
allahım o ne yüz öyle sırf iskelet.. yağ dokusu daha bu haftlarda oluşmazmışş
allahım ben nasıl büyütücem dedim doktora e bi tane büyütmüşsün ya bu da büyür falan dedi. gülüodu ve parmağını emiyodu..çok net gördüm yüzünü kızlar ağzını açıp kapatıodu..
şu anda 250 gr mış.
veee bi kez daha kesinleşti kızmış.artık her gittiğimde soruyorum.26sına kadar göremicem bebeşimi nasıl geçer zaman
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.
uğraştı ayol uğraşmazmı oo
hahahaa sorma ama yokuşla haftasonları işim oluyor..fmgg cnm dıkkat et kendıneeee
egecımmm o sahıl yolu yazan yerdeysenız sız allaha sukur sıze hıcbısı olmaz sende o kıloları hemen verırsın o ne yokus ole yaaa:):):):)
yrın bebısını gormeye gıdeceklere ınsallah bu gece cabuk gecer....
Herkese ıyı tatıllerrrrrrrrrrrr
burda kar yok ama bende tembellikten vede hastalıkdan daha 1 iğne bile almadım yavruma,
birazda yeni sezon şeyler olsun diye ağırdan alıyorum, yaz bebeği olacaklar zaten, amannnn 2 kez çarşıya çıktımmı biter o iş allah sağlık versinde..
Hayır ne 40 günü kıs allah iyiliğini versin
1 hafta filan oluyor benimki, 40 gün gelen çok nadiren duydum,
insan kan kaybından gişder walla
Egecim annenin beyninde bişey çıkmamasına çok sevindim,
katı yağ ve pasta börekten uzak dursun anneciğin,
bu arada yemeğimi çokdan pişirdim şekerim
Sen sormadan söliiiim
canım canım canımmmmm bende sizi seviyorum
canım sağol. Sende yarın kontrole gidicen bizi merakta bırakma emi..
slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:
Benimki bebeğin altında kaldı artık, büyük ihtimal normalde de gidecek..
Ama % 90 sezeryan olucam...Çünkü bende panik atak ve burnumda kemik eğriliği var, normal doğumu kaldıramam..Nefesim kesilebilir..Kışın otrivine damla ile nefes alırdım, şimdi kızım var, ben bu sene grip bile olmadım..Damla kullanmadım..Doğumda panikleyebilirim diye doktorumla sezeryan diyoruz bi değişiklik olmazsa...
yaa benim alanımda yok alıyosa görümcelerim alıodur onlar ben gidince verirler göndermezler yani kendi tarafımdan bişi beklemiyom çünkü bebikimi bile sormuyorlar
belki de çok kolay bi normal doğum olur bazılarının pıt diye çok kolay oluyomuş.inşallah gerek kalmaz sezeyana.ben ilkini sez oldum mecburen. çok zor oluyo iyileşme süreci.
hayırlısı olsun..
bırakırmıyım hiç canım benm... pazartesi hemen açıcam burayı vee güzel haberlerimi vercem inşallah..
selam canımmm...
korkma dr. un da normal demiş zaten bak..
benm annemde bana sorar hep süt gelebilir geliyomu diye.. annemde gelmişte hamileyken..
ama ben sadece sıkmamak lazım diye biliyorum okadar..
bırakırmıyım hiç canım benm... pazartesi hemen açıcam burayı vee güzel haberlerimi vercem inşallah..
selam canımmm...
benm annemde bana sorar hep süt gelebilir geliyomu diye.. annemde gelmişte hamileyken..
evet cnm 4 e kadar çalışıcam kaçta gidiceksin..
Işe dönmem dedin diye hatırlıyorum.
Güzellik bakalım neler yapacak sana..
fmgg cnm dıkkat et kendıneeee
egecımmm o sahıl yolu yazan yerdeysenız sız allaha sukur sıze hıcbısı olmaz sende o kıloları hemen verırsın o ne yokus ole yaaa:):):):)
yrın bebısını gormeye gıdeceklere ınsallah bu gece cabuk gecer....
herkese ıyı tatıllerrrrrrrrrrrr
saol egem ya valla korkudan agladım dun eşim sen manyakmısın uretıme gecmısın ıste askım dıo bende o lafa alındım tabı sen dedım bana ınekmı demek ıstıon dedım küsüm
hahahaa sorma ama yokuşla haftasonları işim oluyor..
Sanada iyi tatiller öptümm bye
egeeeeee gözün aydııııııııııın
ay benim aşkitom gelmiş hoşgelmiş. Aferin benim hamarat arkadaşıma.ben bugun acıkmadım o yüzden gergin değilim. Zaten yeni girdim siteye bugun yoğundum. Annem şimdilik yırttı bakalım tahlillerde ne çıkacak:)))))))
sen nasılsın
saol egem ya valla korkudan agladım dun eşim sen manyakmısın uretıme gecmısın ıste askım dıo bende o lafa alındım tabı sen dedım bana ınekmı demek ıstıon dedım küsüm
selam canımmm...
Kızz, sevibadeee
nerelerdesin sen..Ben seni yokluğumda buraya mıhtarr ilan ettim...Sen yoksun kaç gündür kaçakk...
Görevlerini yaptın mı, ağayla uğraştın mı bakayım...
etmeye çalışıyorum canım ama üşüttüm galiba öğlen yemekhane çok soğuktu.
biz evde olduğumuz halde hasta oluyoruz Allah size yardım etsin walla, aman üşütmeyin iyi giyinin sistit falan olmayın
İyi o zaman..Gerisini görevlerin yapmasa da olur ..
sağol kuzum tişkür ederim.
neden başın ağrıyor. Tansiyon mu
ayyy sağol düşünmen yeter yemek için kız.
Bak sen beni tokken ara sor gül gibi geçiniriz:))))))))))
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.
Canım olabilirmiş bu dönemde. haftalık gelişimde okumuştum.
ohhh erkencikten sütlendin ne güzel işte.
Bakalım nasıl geçecek.
Sabah şeker yüklemesi yaptıracağım.
Perinatolog randevum 11 de. evet işe dönmem.
çıkınca seni ararım.
Bakalım kızım napıyo.
Doktor biraz suratsızmış şimdi onu taktım kafaya ben de.
Sağol canım görüşürüz :)
Kıyamam sana. Bir dönem ineklik yapıcaz artık :))))
yapacak bişey yok
arkadaşlar arnızda kabızlık yaşayan varmı.ilaç kullanıomusunuz yada ne yapıosunuz.
2 haftadır afedersiniz çok zorlanıorum
doktor hamilelere fitili önermiyorum dedi erken doğumu tetiklermiş...(zaten adam bişey önermiyo o da ayrı)
zararsız olduğunu söylediği bi ilaç verdi. çok zorlanırsan kullan dedi.
valla kocamınkuzu ınsallah oledır canım ya ben korktum ne bılım suzicim annemde öle dedı sıkmak ıyı degıl ılk gelen sut bebege daha cok faudalıymıs ay sıkmadım kız bır tuhaf ıslaklık vardı ay cok korktum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?