2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah kzucuğa, benim oğluşum da o zaman250 gr falandır şimdi oyy annesi yesin onu :))

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.

canım selam hoşgeldin, geçmiş olsun inş ciddi bişey çıkmaz. kolesterol çıkarsa da diyetle iradeyle artık çaresine bakar..

hahahaa sorma ama yokuşla haftasonları işim oluyor..
Sanada iyi tatiller öptümm bye

ay benim aşkitom gelmiş hoşgelmiş. Aferin benim hamarat arkadaşıma.ben bugun acıkmadım o yüzden gergin değilim. Zaten yeni girdim siteye bugun yoğundum. Annem şimdilik yırttı bakalım tahlillerde ne çıkacak:)))))))

sen nasılsın[/quote]

sende hoşgeldin aşşşkımmm kaç günlerdir birbirimize sataşamadık seni çok özledimm aman gerilme kurban oliiim elimden gelsede ben pişirsem burdan da sana iletsem, aynı kocam gibisin kıss oda acıktımı gerilir
Bende nası oliiim arkedeşim, 2 gündür ağrı kesici içmiyom diye seviniyorum walla, lakin sabahları bi baş ağrısı...sağ taraftan dişlerime vuruyor, ya sabır geçsin şu 4,5 ay..[/quote]

neden başın ağrıyor. Tansiyon mu
ayyy sağol düşünmen yeter yemek için kız.
Bak sen beni tokken ara sor gül gibi geçiniriz:))))))))))

saol egem ya valla korkudan agladım dun eşim sen manyakmısın uretıme gecmısın ıste askım dıo bende o lafa alındım tabı sen dedım bana ınekmı demek ıstıon dedım küsüm

canım canım canımmmmm bende sizi seviyorum
canım sağol. Sende yarın kontrole gidicen bizi merakta bırakma emi..

bırakırmıyım hiç canım benm... pazartesi hemen açıcam burayı vee güzel haberlerimi vercem inşallah..
slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:

selam canımmm...
korkma dr. un da normal demiş zaten bak..
benm annemde bana sorar hep süt gelebilir geliyomu diye.. annemde gelmişte hamileyken..
ama ben sadece sıkmamak lazım diye biliyorum okadar..

belki de çok kolay bi normal doğum olur bazılarının pıt diye çok kolay oluyomuş.inşallah gerek kalmaz sezeyana.ben ilkini sez oldum mecburen. çok zor oluyo iyileşme süreci.
hayırlısı olsun..

yaa benim alanımda yok alıyosa görümcelerim alıodur onlar ben gidince verirler göndermezler yani kendi tarafımdan bişi beklemiyom çünkü bebikimi bile sormuyorlar

haha benimde annem alır bitek geçen gün görümceme dedim kızmış diye bende kalan iplerden battaniye örüyom dedi yeni ip almaya kıyamamaış herhalde parasına

çok güldüm yaaa durumu da çok iyi bu arada

ayyy neyse ben çıkıyorum yemek hazırlamam lazım salata felan yapıcam
pazartesi görüşürüz

belki de çok kolay bi normal doğum olur bazılarının pıt diye çok kolay oluyomuş.inşallah gerek kalmaz sezeyana.ben ilkini sez oldum mecburen. çok zor oluyo iyileşme süreci.
hayırlısı olsun..

Ya her doğumun zorluğu var tabii en güzeli normal doğum...ama eğer sağlığımı etkileyecekse de tutturmam normal olacak diye..Kız benim bakacak kimsem de yok...İnşallah çabuk iyileşirim..

aman ban süt deme oğlumu sütten kestim bi 2 sene de göğsümden geldi sıkarsan gelir sıkma diyolardı anneme sordum ablama sordum onlarda aynısını yaşamış bence bu süt olayı kalıtsal

Ege selam canim iyiyim sagol. Bi kac gündür evdeydim giremedim dün basladim ise tekrar.
Sen nasilsin bakalim? Duru hanim nasil?

Kizlarrrrr 5-6 yildir disimde yapisik olan tas az önce cikolata yerken koptu yaa Acaba yuttum mu sonra kizim disinde tas ile dogmasin

valla kocamınkuzu ınsallah oledır canım ya ben korktum ne bılım suzicim annemde öle dedı sıkmak ıyı degıl ılk gelen sut bebege daha cok faudalıymıs ay sıkmadım kız bır tuhaf ıslaklık vardı ay cok korktum

slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:

Canım olabilirmiş bu dönemde. haftalık gelişimde okumuştum.
ohhh erkencikten sütlendin ne güzel işte.

evet cnm 4 e kadar çalışıcam kaçta gidiceksin..
Işe dönmem dedin diye hatırlıyorum.
Güzellik bakalım neler yapacak sana..

Bakalım nasıl geçecek.
Sabah şeker yüklemesi yaptıracağım.
Perinatolog randevum 11 de. evet işe dönmem.
çıkınca seni ararım.
Bakalım kızım napıyo.

Doktor biraz suratsızmış şimdi onu taktım kafaya ben de.

Sağol canım görüşürüz :)

saol egem ya valla korkudan agladım dun eşim sen manyakmısın uretıme gecmısın ıste askım dıo bende o lafa alındım tabı sen dedım bana ınekmı demek ıstıon dedım küsüm

Kıyamam sana. Bir dönem ineklik yapıcaz artık :))))
yapacak bişey yok

sende hoşgeldin aşşşkımmm kaç günlerdir birbirimize sataşamadık seni çok özledimm aman gerilme kurban oliiim elimden gelsede ben pişirsem burdan da sana iletsem, aynı kocam gibisin kıss oda acıktımı gerilir
Bende nası oliiim arkedeşim, 2 gündür ağrı kesici içmiyom diye seviniyorum walla, lakin sabahları bi baş ağrısı...sağ taraftan dişlerime vuruyor, ya sabır geçsin şu 4,5 ay..[/quote]

neden başın ağrıyor. Tansiyon mu
ayyy sağol düşünmen yeter yemek için kız.
Bak sen beni tokken ara sor gül gibi geçiniriz:))))))))))[/QUOTE]

gecmiş olsun ya bende korkardım bir yandan sevinirdim bende silikon var cok merak ediyorum süt verebilecekmiyim diye
ama silikonlu bir arkadasım emziriyor o yüzden bir lokma rahatladım

Kızz, sevibadeee
nerelerdesin sen..Ben seni yokluğumda buraya mıhtarr ilan ettim...Sen yoksun kaç gündür kaçakk...
Görevlerini yaptın mı, ağayla uğraştın mı bakayım...

sevibade günlerdir hasta bacım, görevlerimi tam yapamadım herkes dua etsin hastalığıma
yoksam daha fenada olabilirdim ama............
uğraştım tabee uğraşmammı

yok tansiyon değil Allahtan, bide ben bilsem niye ağrıyo
rahat batıyo heralde
sen bana tokken haber ver o zaman ben seni o zaman ariimm

kızım ıçin inek olurum ama bırının bana ınek demesını kaldıramam bacım ben kendı kendıme derım yıne kımseye dedıttırmem ayhhhh sınırı geldı yıne

bana doktor duphalac vermişti cok zorlanınca onu içiyorum

Korkma yaa, bol sütlü olacan işte..Doktor korkma demiş ya, hiç üzülme ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…