2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hay siz çok yaşayın emi

hayır ne 40 günü kıs Allah iyiliğini versin
1 hafta filan oluyor benimki, 40 gün gelen çok nadiren duydum,
insan kan kaybından gişder walla

egecim annenin beyninde bişey çıkmamasına çok sevindim,
katı yağ ve pasta börekten uzak dursun anneciğin,
bu arada yemeğimi çokdan pişirdim şekerim
sen sormadan söliiiim [/QUOTE]

AY BENİM AŞKİTOM GELMİŞ HOŞGELMİŞ. AFERİN BENİM HAMARAT ARKADAŞIMA.BEN BUGUN ACIKMADIM O YÜZDEN GERGİN DEĞİLİM. ZATEN YENİ GİRDİM SİTEYE BUGUN YOĞUNDUM. ANNEM ŞİMDİLİK YIRTTI BAKALIM TAHLİLLERDE NE ÇIKACAK:)))))))

SEN NASILSIN

evt bende öle bi don bile almadım daha ben çorap bilem yok gözüm görmediğinden belkide işden eve evden işe heryer kar çıkmıyorum bi yerede

benim evde de yok şobidikimin eşyası. ben hiç bişi almadım daha. kaynanam alıo benim yerime... tadını kaçırıo ya bazen o kadar çok şey alıo ki sanki o doğuracakk!!!

Kızz, sevibadeee
nerelerdesin sen..Ben seni yokluğumda buraya mıhtarr ilan ettim...Sen yoksun kaç gündür kaçakk...
Görevlerini yaptın mı, ağayla uğraştın mı bakayım...

dikakt et canım yaaa

etmeye çalışıyorum canım ama üşüttüm galiba öğlen yemekhane çok soğuktu.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.

İyi hadi gözünaydın canım.
Yarın 4'e kadar mı çalışıyosun.
Haber veririm sana.

kız ne ara aldın dolabı eşyaları felan erken değilmi
ben bitane don aldım diye sevindirik oluyodum millet odayı hazır etmiş

kız bende daha 2 zıbından baska hıcbısı almadmmm hepsı anamdan kayınvalıdemden ve arkadaslarımdan gelenlerrrrrrrr..........

benim evde de yok şobidikimin eşyası. ben hiç bişi almadım daha. kaynanam alıo benim yerime... tadını kaçırıo ya bazen o kadar çok şey alıo ki sanki o doğuracakk!!!

yaa benim alanımda yok alıyosa görümcelerim alıodur onlar ben gidince verirler göndermezler yani kendi tarafımdan bişi beklemiyom çünkü bebikimi bile sormuyorlar

canım canım canımmmmm bende sizi seviyorum

canım sağol. Sende yarın kontrole gidicen bizi merakta bırakma emi..

cnmmmm senı ozledıgımız ıcın konustukkk senın hakındaaa:):):) cnm bnm babamda kolestrol vardı ınsallah annende cıkmazda ac karınla lımon ıcırmıstı annem he doktor bıle sasırmıs nasıl dusurdunuz bunu dıee.

cnmm sımdı yıkamım dıommm yaklastıkca yıkımda mıs gıbı olsunlar hemde kırlenmezlerrr

slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:

İyi hadi gözünaydın canım.
Haber veririm sana.

ayyy canım sıcak tut kendini geçer inş. soguktandır o zaman

kaynanamda yaşlı kıyafet işinden de anlamaz zati kızını yanında antalyada görümcemin oglu 1 yaşında falan çayı devirmiş annesinin ayagına yanmış yazık kızcagızın ayakalrı yürüyemiyordu annesi gitti yanına

Iyi hadi gözünaydın canım.
Haber veririm sana.
evet cnm 4 e kadar çalışıcam kaçta gidiceksin..
Işe dönmem dedin diye hatırlıyorum.
Güzellik bakalım neler yapacak sana..

kızz, sevibadeee
nerelerdesin sen..ben seni yokluğumda buraya mıhtarr ilan ettim...sen yoksun kaç gündür kaçakk...
Görevlerini yaptın mı, ağayla uğraştın mı bakayım...

uğraştı ayol uğraşmazmı oo

off yaaa ciğer iyi çıkmamış yarın gelene bakacakmış kasap ufffffffffffffff:84::84::84:

Hayırlısı o zaman en doğrusunu doktorun bilir miyomlardan kurtulucaksın öyle ya da böyle ne güzel

evt bende öle bi don bile almadım daha ben çorap bilem yok gözüm görmediğinden belkide işden eve evden işe heryer kar çıkmıyorum bi yerede

Burda kar yok ama bende tembellikten vede hastalıkdan daha 1 iğne bile almadım yavruma,
birazda yeni sezon şeyler olsun diye ağırdan alıyorum, yaz bebeği olacaklar zaten, amannnn 2 kez çarşıya çıktımmı biter o iş Allah sağlık versinde..

hayır ne 40 günü kıs Allah iyiliğini versin
1 hafta filan oluyor benimki, 40 gün gelen çok nadiren duydum,
insan kan kaybından gişder walla

egecim annenin beyninde bişey çıkmamasına çok sevindim,
katı yağ ve pasta börekten uzak dursun anneciğin,
bu arada yemeğimi çokdan pişirdim şekerim
sen sormadan söliiiim [/QUOTE]

AY BENİM AŞKİTOM GELMİŞ HOŞGELMİŞ. AFERİN BENİM HAMARAT ARKADAŞIMA.BEN BUGUN ACIKMADIM O YÜZDEN GERGİN DEĞİLİM. ZATEN YENİ GİRDİM SİTEYE BUGUN YOĞUNDUM. ANNEM ŞİMDİLİK YIRTTI BAKALIM TAHLİLLERDE NE ÇIKACAK:)))))))

SEN NASILSIN[/QUOTE]

SENDE HOŞGELDİN AŞŞŞKIMMM KAÇ GÜNLERDİR BİRBİRİMİZE SATAŞAMADIK SENİ ÇOK ÖZLEDİMM AMAN GERİLME KURBAN OLİİİM ELİMDEN GELSEDE BEN PİŞİRSEM BURDAN DA SANA İLETSEM, AYNI KOCAM GİBİSİN KISS ODA ACIKTIMI GERİLİR
BENDE NASI OLİİİM ARKEDEŞİM, 2 GÜNDÜR AĞRI KESİCİ İÇMİYOM DİYE SEVİNİYORUM WALLA, LAKİN SABAHLARI Bİ BAŞ AĞRISI...SAĞ TARAFTAN DİŞLERİME VURUYOR, YA SABIR GEÇSİN ŞU 4,5 AY..

fmgg cnm dıkkat et kendıneeee
egecımmm o sahıl yolu yazan yerdeysenız sız allaha sukur sıze hıcbısı olmaz sende o kıloları hemen verırsın o ne yokus ole yaaa:):):):)
yrın bebısını gormeye gıdeceklere ınsallah bu gece cabuk gecer....
herkese ıyı tatıllerrrrrrrrrrrr

kizlar bende daha hicbisi almadim kizima. Ama p.tesi kontrolden sonra düsünüyorum cikip bisiler almayi bakalim.
ayy canım nasılsın . özledim kız senii.al bebişine bi kaç n-bişey artık büyüdüler..

yıkama cnm şimdi ..sonra yıkarsın..

slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:
hoşgeldin .. Korkma kız maşallah sütün çok olacak benim eylül de iken gelmişti süt .normaldir.korma..

Fmg neden ağrın var oturmaktan mı .
Benimkide bugun fazla hareketlenmedi paranoyak oldum dinliyorumm

Yok oturmaktan değil canım yaaa adet sancısı gibi. bacaklarıma yayılıyo ağrı

Ağrı yüzünden tadım kaçtı biraz. endişelendim.
yine oynatırım sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…