Afiyet olsun fatma, bende normalde ağzıma bile sürmem ciğeri hamileyken deli gibi canım ister
[QUOT
E=minikmucizem;17486841]hay sen çok yaşa benden önce yazmışsın bana da evlenince geçer dediler geçmedi çocuk doğurunca geçer dediler bakalım onuda yapıcaz sonra ne diyecekler merak ediyorum valla
ama ben biliyorum menopoza girince kesin geçecek
evt bende öle bi don bile almadım daha ben çorap bilem yokgözüm görmediğinden belkide işden eve evden işe heryer kar çıkmıyorum bi yerede
dikakt et canım yaaa
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.
kız ne ara aldın dolabı eşyaları felan erken değilmi
ben bitane don aldım diye sevindirik oluyodum millet odayı hazır etmiş
kız bende daha 2 zıbından baska hıcbısı almadmmm hepsı anamdan kayınvalıdemden ve arkadaslarımdan gelenlerrrrrrrr..........
benim evde de yok şobidikimin eşyası. ben hiç bişi almadım daha. kaynanam alıo benim yerime... tadını kaçırıo ya bazen o kadar çok şey alıo ki sanki o doğuracakk!!!
canım canım canımmmmm bende sizi seviyorumhadi gözün aydın..kuzucuğa maşallah ya, allah nazarlardan saklasın..kuzum benim ya, bunların hepsi de parmağını emiyoo ha..
Hoşgeldin kız, ayy sevindim valla annene ,biz de senden bahsediyorduk, iyi insan lafının üstüne gelirmiş..
Anamm, yakalandık...özledik kız seni, ondan yazdık...ne güzel bak yokken bile hatırlanıyorsun...
arkadaşlar arnızda kabızlık yaşayan varmı.ilaç kullanıomusunuz yada ne yapıosunuz.
2 haftadır afedersiniz çok zorlanıorum
Doktor hamilelere fitili önermiyorum dedi erken doğumu tetiklermiş...(zaten adam bişey önermiyo o da ayrı)
zararsız olduğunu söylediği bi ilaç verdi. çok zorlanırsan kullan dedi.
hoş geldin canımmm.. Geçmiş olsun , biraz yürüsen iyi gelir aslında..
Yaaa ne güzel dün oynatmıstın biizii.. Bugünde oynarız diye bekliyodum bende( şaka bi yana sen iyi ol da tatlım .. Oynarız biz gene..
Ayyy maşaallah oğlusuna...
AhahahaahahahaKoptum ama heee.. Sahiden .. öle bişi olsa nasıl olurdu düşünsenizee...menepoza girmişiz ama burdayızz.. Hehehehehe
hoş geldin canımm.. Maşaallah melek kızınaaaa
Sende hoş geldin egecim.. Merak etmiştik bizde.. Ayyy çok sevindim annenin ciddi bi durumu yokmus diye..
canım belli değil 3 hafta sonra tahliller çıkacak haftaya yine tahlil varecek sonucunda bakalım ne diyecek. Beyin le alakalı olmadı ya şükür..
Bu arada channel hayırlı olsun bebişinin dolabı misler gibi yıka ütüle koy anneciği güle güe kullansın
etmeye çalışıyorum canım ama üşüttüm galiba öğlen yemekhane çok soğuktu.
İyi hadi gözünaydın canım.
Yarın 4'e kadar mı çalışıyosun.
Haber veririm sana.
evet cnm 4 e kadar çalışıcam kaçta gidiceksin..etmeye çalışıyorum canım ama üşüttüm galiba öğlen yemekhane çok soğuktu.
Iyi hadi gözünaydın canım.
Yarın 4'e kadar mı çalışıyosun.
Haber veririm sana.
kızz, sevibadeee
nerelerdesin sen..ben seni yokluğumda buraya mıhtarr ilan ettim...sen yoksun kaç gündür kaçakk...
Görevlerini yaptın mı, ağayla uğraştın mı bakayım...
Benimki bebeğin altında kaldı artık, büyük ihtimal normalde de gidecek..
Ama % 90 sezeryan olucam...Çünkü bende panik atak ve burnumda kemik eğriliği var, normal doğumu kaldıramam..Nefesim kesilebilir..Kışın otrivine damla ile nefes alırdım, şimdi kızım var, ben bu sene grip bile olmadım..Damla kullanmadım..Doğumda panikleyebilirim diye doktorumla sezeryan diyoruz bi değişiklik olmazsa...
evt bende öle bi don bile almadım daha ben çorap bilem yokgözüm görmediğinden belkide işden eve evden işe heryer kar çıkmıyorum bi yerede
ayy canım nasılsın . özledim kız senii.al bebişine bi kaç n-bişey artık büyüdüler..kizlar bende daha hicbisi almadim kizima. Ama p.tesi kontrolden sonra düsünüyorum cikip bisiler almayi bakalim.
yıkama cnm şimdi ..sonra yıkarsın..cnmmmm senı ozledıgımız ıcın konustukkk senın hakındaaa:):):) cnm bnm babamda kolestrol vardı ınsallah annende cıkmazda ac karınla lımon ıcırmıstı annem he doktor bıle sasırmıs nasıl dusurdunuz bunu dıee.
Cnmm sımdı yıkamım dıommm yaklastıkca yıkımda mıs gıbı olsunlar hemde kırlenmezlerrr
hoşgeldin .. Korkma kız maşallah sütün çok olacak benim eylül de iken gelmişti süt .normaldir.korma..slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:
off yaaa ciğer iyi çıkmamış yarın gelene bakacakmış kasap ufffffffffffffff:84::84::84:
Fmg neden ağrın var oturmaktan mı .
Benimkide bugun fazla hareketlenmedi paranoyak oldum dinliyorumm
hoş geldin canımmm.. geçmiş olsun , biraz yürüsen iyi gelir aslında..
yaaa ne güzel dün oynatmıstın biizii.. bugünde oynarız diye bekliyodum bende( şaka bi yana sen iyi ol da tatlım .. oynarız biz gene..
slm kızlar baya hasta oldum gıremeedım ve dun aksam gogsumden sut geldı anlamadım cok korkuyorum dr umu aradı normal dedı ama ben korkuyorum ya bıse olurmu acaba cok heycanlandım :18:
hahahahahhahahahaha ayyyyyyyyyyyyyyyy cooook nguldummmm fatmaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?