kızzz kokoreci bende çok severim heee uffff böle cin biber ayran uff süper olur vallaben bugün ciğer yicem
sus kız sus cıger cıger bak ne dıcemmm onu yaparken kanlı felan yanlıslıkla bı yerıne donunmaa
sen dun yemedınmı cıgerrrrr cnm
sus kız sus cıger cıger bak ne dıcemmm onu yaparken kanlı felan yanlıslıkla bı yerıne donunmaa
sen dun yemedınmı cıgerrrrr cnm
ayyy sahidenmi yaaa.. napim ben peki.. bu kablosuzlar kablolu olurmu.. yani aparat felanmı var kii..
yok dün kasapta yokmuş bugün gelicekmiş onuda ayıracak ben ellemicem ki kasap temizleyecek dograyacak hi,lmi de pişirecek ben yicem
kızlar bu arada da adet olmamak ne iyimiş yaaa valla benim çok fena agrılı olurdu salya sümük ağlardım
bılmıyorum kı cnmm.. odaya bol bol kaktus koy kullanmadıgınız zaman yanında tutmasan ıyı olurr.
bende dınlemıodum esımı ana artık dıkkat edıom telı bıle yatarken kapatıyorumm:):):):)
Ben zaten 3-4 ay olmazdım...O yüzden bana pek bişey değişmedi..
kızlar bu arada da adet olmamak ne iyimiş yaaa valla benim çok fena agrılı olurdu salya sümük ağlardım
oyyykkk 3-4 ay mı
Dün kasapta yokmuş kız, bugün ayıracakmış...
Herkesin herşeyini öğreniyoz valla...
eeevetttttt benimde çok ağrılı olurduuuu.. uffffff.. hep kıvranırdım ağlardım sancılardan.. apranax ford dan başkasıda yaramazdı.. şimdi ne güzel kaç ay geçti bişi yokk ohhh...
ama hamilelikten sonra artık eski sancıları da cekmicekmişiz biliyosun dimi canımmm.. öle olurmuş hamile kalınca adet sancısı kalmamzmışş..
eeevetttttt benimde çok ağrılı olurduuuu.. uffffff.. hep kıvranırdım ağlardım sancılardan.. apranax ford dan başkasıda yaramazdı.. şimdi ne güzel kaç ay geçti bişi yokk ohhh...
ama hamilelikten sonra artık eski sancıları da cekmicekmişiz biliyosun dimi canımmm.. öle olurmuş hamile kalınca adet sancısı kalmamzmışş..
bılmıyorum kı cnmm.. odaya bol bol kaktus koy kullanmadıgınız zaman yanında tutmasan ıyı olurr.
bende dınlemıodum esımı ana artık dıkkat edıom telı bıle yatarken kapatıyorumm:):):):)
evet, miyom var ya..Adet döngüm bozuktu...
Doktorlar da çözüm olarak d.kontrol hapı veriyor..O da bünyeyi mahvediyor..İçmezdim..
Ama gelince de 10 günü geçerdi ve çok olurdu....Kızımn sayesinde kurtulacam miyomlardan bakalım..
evet, miyom var ya..Adet döngüm bozuktu...
Doktorlar da çözüm olarak d.kontrol hapı veriyor..O da bünyeyi mahvediyor..İçmezdim..
Ama gelince de 10 günü geçerdi ve çok olurdu....Kızımn sayesinde kurtulacam miyomlardan bakalım..
valla bekarken evlen geçicek dediler evlendik gene aynı bu sefer çocuk dogunc geçicek diyorlar bilmiyorum bi kça arkadaş var onların gene agrılı oluyomuş yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?