2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bu arada da adet olmamak ne iyimiş yaaa valla benim çok fena agrılı olurdu salya sümük ağlardım

sus kız sus cıger cıger bak ne dıcemmm onu yaparken kanlı felan yanlıslıkla bı yerıne donunmaa
sen dun yemedınmı cıgerrrrr cnm

yok dün kasapta yokmuş bugün gelicekmiş onuda ayıracak ben ellemicem ki kasap temizleyecek dograyacak hi,lmi de pişirecek ben yicem

bılmıyorum kı cnmm.. odaya bol bol kaktus koy kullanmadıgınız zaman yanında tutmasan ıyı olurr.
bende dınlemıodum esımı ana artık dıkkat edıom telı bıle yatarken kapatıyorumm:):):):)

evet canım kaktüs koy yanına onlar çekiyormuş zararlarını

kızlar bu arada da adet olmamak ne iyimiş yaaa valla benim çok fena agrılı olurdu salya sümük ağlardım

eeevetttttt benimde çok ağrılı olurduuuu.. uffffff.. hep kıvranırdım ağlardım sancılardan.. apranax ford dan başkasıda yaramazdı.. şimdi ne güzel kaç ay geçti bişi yokk ohhh...
ama hamilelikten sonra artık eski sancıları da cekmicekmişiz biliyosun dimi canımmm.. öle olurmuş hamile kalınca adet sancısı kalmamzmışş..

öyle diyolar ama 2010 haziran annelerine bakmıştım onlardan ağrıyanlar varmış yne bilmem artık bünye heralde

valla bekarken evlen geçicek dediler evlendik gene aynı bu sefer çocuk dogunc geçicek diyorlar bilmiyorum bi kça arkadaş var onların gene agrılı oluyomuş yaaa

bılmıyorum kı cnmm.. odaya bol bol kaktus koy kullanmadıgınız zaman yanında tutmasan ıyı olurr.
bende dınlemıodum esımı ana artık dıkkat edıom telı bıle yatarken kapatıyorumm:):):):)

aaa kaktüs müü.. bak bi afydalı bilgi dahaaa... yeterki alsın zararlarını, alır koyarım kaktüs valla.. saol canım tavsiyen içinnn

ayy cnaım ınsallah bu oyku kız sana cok hayırlı gelecek benımde cok agrılı gecerdı valla ohh ne guzel daha 5 ay hasta olmucaz ınsallahhhh

kurban olsunlar öykümeee kuzuma

valla bekarken evlen geçicek dediler evlendik gene aynı bu sefer çocuk dogunc geçicek diyorlar bilmiyorum bi kça arkadaş var onların gene agrılı oluyomuş yaaa

hay sen çok yaşa benden önce yazmışsın bana da evlenince geçer dediler geçmedi çocuk doğurunca geçer dediler bakalım onuda yapıcaz sonra ne diyecekler merak ediyorum valla

ama ben biliyorum menopoza girince kesin geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…