ayy cnaım ınsallah bu oyku kız sana cok hayırlı gelecek benımde cok agrılı gecerdı valla ohh ne guzel daha 5 ay hasta olmucaz ınsallahhhh
kurban olsunlar öykümeee kuzuma
Yalnız dikkat ettiniz mi, ege yok, hiç aşeren de yok haa...
İnşallah annesinden güzel haberler gelir..
evet walla öyle=)
ama 40 gün çekilecek çilemiz var doğumdan sora:26::26::26:
Kızlar ben geldim,
kasıklarım ağrıyo.
bacaklarıma yayıldı ağrı.
sanki uyuşuyor bacaklarım.
Evet, sayesinde hastalığımdan kurtulacam..
hay sen çok yaşa benden önce yazmışsın bana da evlenince geçer dediler geçmedi çocuk doğurunca geçer dediler bakalım onuda yapıcaz sonra ne diyecekler merak ediyorum valla
ama ben biliyorum menopoza girince kesin geçecek
hay sen çok yaşa benden önce yazmışsın bana da evlenince geçer dediler geçmedi çocuk doğurunca geçer dediler bakalım onuda yapıcaz sonra ne diyecekler merak ediyorum valla
ama ben biliyorum menopoza girince kesin geçecek
öyle diyolar ama 2010 haziran annelerine bakmıştım onlardan ağrıyanlar varmış yne bilmem artık bünye heralde
valla bekarken evlen geçicek dediler evlendik gene aynı bu sefer çocuk dogunc geçicek diyorlar bilmiyorum bi kça arkadaş var onların gene agrılı oluyomuş yaaa
evet, miyom var ya..Adet döngüm bozuktu...
Doktorlar da çözüm olarak d.kontrol hapı veriyor..O da bünyeyi mahvediyor..İçmezdim..
Ama gelince de 10 günü geçerdi ve çok olurdu....Kızımn sayesinde kurtulacam miyomlardan bakalım..
inallah inşallah güzel haberler vericek... ben rüyamda yediğim şeyi istiyorum ama bulamam sizede sölemiyim istersiniz belkim zamanı değil çünkü
Niye ki canım yaa..Azıcık yürü istersen imkanın varsa..Dün gece benim de belim tutuldu yataktan kalkamadım, ama yürüyünce geçti...
bilmiyorum neden 2-3 saattir böyle ağrı başladı.
biraz dolaşırım şimdi.
inşallah iyi gelir.
canım daha erken de bitebiliryaa kızlar 2. çocugu olanalr bu 40 mevzusunda 40 gün kan mı geliyo yaa:26: normal ped mi koyuluyo
Yalnız dikkat ettiniz mi, ege yok, hiç aşeren de yok haa...
İnşallah annesinden güzel haberler gelir..
kızlar ben geldim,
kasıklarım ağrıyo.
Bacaklarıma yayıldı ağrı.
Sanki uyuşuyor bacaklarım.
selamlar kızlar ben geldiiiiim.
saat 3 te kontrolüm vardı..üç boyutlu baktı dr.
(kocamdan önce size yazıyorum biran önce eve gelmeye çalışıorum ki haber veriim diye)
allahım o ne yüz öyle sırf iskelet.. yağ dokusu daha bu haftlarda oluşmazmışş
allahım ben nasıl büyütücem dedim doktora e bi tane büyütmüşsün ya bu da büyür falan dedi. gülüodu ve parmağını emiyodu..çok net gördüm yüzünü kızlar ağzını açıp kapatıodu..
şu anda 250 gr mış.
veee bi kez daha kesinleşti kızmış.artık her gittiğimde soruyorum.26sına kadar göremicem bebeşimi nasıl geçer zaman
selamlar kızlar ben geldiiiiim.
saat 3 te kontrolüm vardı..üç boyutlu baktı dr.
(kocamdan önce size yazıyorum biran önce eve gelmeye çalışıorum ki haber veriim diye)
allahım o ne yüz öyle sırf iskelet.. yağ dokusu daha bu haftlarda oluşmazmışş
allahım ben nasıl büyütücem dedim doktora e bi tane büyütmüşsün ya bu da büyür falan dedi. gülüodu ve parmağını emiyodu..çok net gördüm yüzünü kızlar ağzını açıp kapatıodu..
şu anda 250 gr mış.
veee bi kez daha kesinleşti kızmış.artık her gittiğimde soruyorum.26sına kadar göremicem bebeşimi nasıl geçer zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?