2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yalnız dikkat ettiniz mi, ege yok, hiç aşeren de yok haa...
İnşallah annesinden güzel haberler gelir..

inallah inşallah güzel haberler vericek... ben rüyamda yediğim şeyi istiyorum ama bulamam sizede sölemiyim istersiniz belkim zamanı değil çünkü

ben de artık daha çok yiyorum, göbüşüm de büyüyor valla baya.. 2 gün önce bi küçüldü gibi oldu şimdi yine büyüdü :)
arada ufacık hareketler hissediyorum oğluşum annesini üzmemek için sert tekmeler atmıyor sanırım..
bulantılarım da çok hafif geçti, oğlum daha şimdiden annesini hiiiç üzmüyor canım benim

o artık kesin çözüm o zamanda sıcak basmaları oluck seneler seneleri kovalar biz burda hala yazarız off heryer çok sıcak bunalıyorum uyuyamıyorum kuzuda şöle yazar öykümün bi kızı olucak çok sevinçliyim ama o kaynanası yokmu onun saçını başını yolucam aynen böle der görün bak

heuheuhe kesin menapozda geçer benimki...
doğurunca geçme hikayesinin yalan olduunu biliorum ama :82:
yassık bizeeee

öyle diyolar ama 2010 haziran annelerine bakmıştım onlardan ağrıyanlar varmış yne bilmem artık bünye heralde

valla bekarken evlen geçicek dediler evlendik gene aynı bu sefer çocuk dogunc geçicek diyorlar bilmiyorum bi kça arkadaş var onların gene agrılı oluyomuş yaaa

aaa aaa beni kandırdılar ozamann..
bünyeye göre değişiyor gerçekten ama ben kendimi geçeceğine inandırmak istiyorum .. yoksa çok kötüüüüü... inş. kalmaz ağrımız sızımızzzz.. inşallahhhh...

hadi inş.. kuzummm .. kurtul şu miyomlardan .. olmasın artık hiçççç inşallahhh...

inallah inşallah güzel haberler vericek... ben rüyamda yediğim şeyi istiyorum ama bulamam sizede sölemiyim istersiniz belkim zamanı değil çünkü

Off yaaa...Böyle olunca üzülüyorum valla...
Kız sen söyle adresini verirsen bulursam ben sana kargolarım...Burlarda olma ihtimali yüksektir, ama oraya gelene kadar ne hale gelir onu bilemem...

yaa kızlar 2. çocugu olanalr bu 40 mevzusunda 40 gün kan mı geliyo yaa:26: normal ped mi koyuluyo

selamlar kızlar ben geldiiiiim.

saat 3 te kontrolüm vardı..üç boyutlu baktı dr.

(kocamdan önce size yazıyorum biran önce eve gelmeye çalışıorum ki haber veriim diye)

allahım o ne yüz öyle sırf iskelet.. yağ dokusu daha bu haftlarda oluşmazmışş
allahım ben nasıl büyütücem dedim doktora e bi tane büyütmüşsün ya bu da büyür falan dedi. gülüodu ve parmağını emiyodu..çok net gördüm yüzünü kızlar ağzını açıp kapatıodu..
şu anda 250 gr mış.
veee bi kez daha kesinleşti kızmış.artık her gittiğimde soruyorum.26sına kadar göremicem bebeşimi nasıl geçer zaman

Yalnız dikkat ettiniz mi, ege yok, hiç aşeren de yok haa...
İnşallah annesinden güzel haberler gelir..

ahahahaaa.. valla heee... hee bide.. kokoreç dediniz yaa anında kızardı olsaydı eger... canı çekerdi hemen..
inş. güzel haberlerle gelir canım yaa.. bi sorun mu vardı acaba( Allah korusun ) .. yoksa kontrol mü..

kızlar ben geldim,
kasıklarım ağrıyo.
Bacaklarıma yayıldı ağrı.
Sanki uyuşuyor bacaklarım.

ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
annemin nöroloji ile ilgili bişeyi yokmuş tahlillerin çıksın demişlerr.. Kolestrol olabilrimiş..
Fmg sen yarın gelcekmisin meraklandırma bizi.

oyy maşallah kuzucugumuza maşallah möaşallah diyelim..

hadi gözünaydın canım
bende 21 ine kadar göremiycem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…