2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

saol egem ya valla korkudan agladım dun eşim sen manyakmısın uretıme gecmısın ıste askım dıo bende o lafa alındım tabı sen dedım bana ınekmı demek ıstıon dedım küsüm
hollanda ineği besili:)))))))) al bende dedim banada küs

cnm duru iyi bende iyiyim bugun yoğundum yeni girdim ama çıkıcam birazdan .hahaha dişi olmadan taşı olur..

tamam sen beni ara ben aradığımda kontrolde olabilirsin felan..
Aman suratsız olsun işini iyi yapsında. Cerrahpaşadaki bu seferki suratsızdı banane..

gözün aydııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnnnnn

sağol aşkkkkkkkkkkk

sen cocuklarla ilgilenmekten belkide iyileşemedin acil şifalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

kızçelerrrrrrr... hiç gitmek istemiyorum ama gitmek zorundayımmmm

hepinize çok güzel bomba gibi mutlu hafta sonlarııııı diliyorummm...kendinizee ve meleklerinize dikkat edin olurmu.. yarın büyük günnn...dr dayım.. pazartesi veririm haberlerimi..

fmg sende güzel haberlerle gelirisn tatlım inş..

hepinizi öpüyorummm..

off yaaa ben ne yemek yapıcma şimdi eve gidine sinir oldum yaaa:84::84::84:

Fatma en iyisi eşin dışardan yaptırıp getirsin güzelim, çok üzüldüm şimdi sana 2 gündür heveslenmişsin,
dünde ben bişi istedim ve istediğimle kaldım ama hevesim geçti

belki de çok kolay bi normal doğum olur bazılarının pıt diye çok kolay oluyomuş.inşallah gerek kalmaz sezeyana.ben ilkini sez oldum mecburen. çok zor oluyo iyileşme süreci.
hayırlısı olsun..

evvett şekil 1A sevibade,
beni ilk doğumumda dr lar korkutuyodu normal doğumdan vazgeçirmek için,
3.dr u bu yüzden buldum, iyikide bulmuşum,
hastaneye gider gitmez doğurdum 2 sinide pıt diye, hemde sancısız

Ya her doğumun zorluğu var tabii en güzeli normal doğum...ama eğer sağlığımı etkileyecekse de tutturmam normal olacak diye..Kız benim bakacak kimsem de yok...İnşallah çabuk iyileşirim..

tabiiki hayırlısını iste canım,
ama normal doğumdan hemen sonra ayağa kalkabiliyorsun, eğer miyomun normal doğumda da gidecekse bence onu önceliğe al, bende de alerjik bi durum var nefesim daralıyo yanii, ama oksijen falan verirler çok sıkıntı çekmiyorsun zaten doğum sırasında.

Görüşürüz canım..Biz de seni öpüyoruz...Yarın çok güzel haberler al inşallah..Sen de fmg de...

Kız zaten 1,5 cm.ee yakın açılma olmuş bende...doktor zaten belki de sezeryanı beklemezsin bile dedi..

bana doktor duphalac vermişti cok zorlanınca onu içiyorum

geçmiş olsun canım. ilk zamanlarda bende de çok vardı. sabahları iki üç adet gün kurusu kayısı yiyorum üzerine bir bardak ılık su içiyorum. bazen akşam yemeklerinden öncede yiyorum. Hiçbir sorunum kalmadı çok şükür.

[
ege gözünaydın, bunla geçmiş olsunnn
sağol cnmm

bana de kız, ben küsmemm..
Iştahın açılsın dedin açıldı, hollanda ineği de de, kızımı bol sütle besleyeyim..
ineğim benim bol sütlü hollanda ineği milkaaaa damızlık inek:)))))))))))))) ohhh rahatladımm

hayırlı haberlerle gel cnmm

ege haha olurmu olur:))

ama ciddi bisi olmaz dimi eger yutduysam kizima bi zarari olurmu:26:

yok kız o zarın içinde öyle olsa yemeklerde yapışırdı bebişlerin bi yerine..
Meraklanma kakana bak orda görürsün:)))))))))))))))

[
sağol cnmm

Iştahın açılsın dedin açıldı, hollanda ineği de de, kızımı bol sütle besleyeyim..
ineğim benim bol sütlü hollanda ineği milkaaaa damızlık inek:)))))))))))))) ohhh rahatladımm

[
sağol cnmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…