2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kçük dilimi yutucam imdaaaaaaaaaaaat

aaa ne oldu kuzum ya. Sen bayadır keyifsizsin. Eşinle bi problem yoktur umarım..
Aklım sendeydi hep.. Durgundun

dizi senaryosu gibi hayatım var sorma ya saçma sapan şeyler oldu son günlerde bende biraz dağıldım. Abim var benim 32 yaşında geçen sene boşandı eşinden 4 yaşındada kızı var. bi kaç aydır biriyle berabermiş. kız hamile kalmış...! buna bi şok oldum zaten.. Annemler çıldırdı tabi alıncak edilcek dendi.. Doktora gittiler aldırmak için. Doktor demiş alırsam bi daha doğuramazsın.. Kızda haklı olarak doğurmak istedi.. e iş böyle olunca kızın abisi nikah kıyıcaksınız dedi. hiç akılda yokken şimdi abim evleniyo.. :) çok ani oldu herşey. Yiğenim olucağına bile sevinemedim çok acaip oldum ne biliyim. Boşandığı eşide benim çok yakın arkadaşımdı falan :) şimdi ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.. O yüzden bugün istanbula gidiyorum annemleri yatıştırmaya...

kız nasıl söylücen söylenmez ki boş ver bişi deme yaa niye aldırmak için ugraştınız yazık yaaa... vardır bundan bi hayır

ben geçen hafta bindim istemioolar. zaten çok fazla farkedilmiodu benimki. ama thy 28.haftaya kadar kesin istemio biliorum. web sitesinden bakabilirsin dierleri için

Teşekkürler kızlar

Doktoru aradım şimdi isterlerse ara beni faksla yollarım dedi. Ama istemezler heralde uzun yol da değil alt tarafı 1 saat..

hissediyormuşum zaten bebeğimmiş o
kızlar merakımdan soruyorum doğum ücreti konuştunuz mu hrs ya da medicana ile

canım ben mecbur hrs olduğu için konıusmadım arkadaım konusmuş son zamlı fiyatı sezeryan 3700 normal 4200 demişler bişeyler yaparız demiş doktor zaten normal sezeryandan nmiye daha pahalı hiç anlamadım cuma gittiğimde sorayım bari

Aaa gerçekten dizi gibi olmuş. Ya doktor niye saçmalamış öyle aldırırsan bi daha doğuramazsın falan ne alakası var ki ? Tabii burda tek kritik nokta abin kızı seviyor mu? İnşallah hayırlısı olur hepiniz için

kız nasıl söylücen söylenmez ki boş ver bişi deme yaa niye aldırmak için ugraştınız yazık yaaa... vardır bundan bi hayır

kızın yaşı abimden büyük 35inde falan sanırım tanımıyorum bile... riskli demiş doktor yaşından dolayı heralde..

Aldırmasını istememizin çok sebebi vardı ki en başında da abim daha kendine bakamıyo ki bi ev geçindirsin... çok hatalar yaptı zamanında falan.. babam falan sırt çevirmiş durumda yani..

he bide en azından evet birbirlerini seviyolar en azından

Son düzenleme:

ayyy içindne çıkılacak gibi değil ayyyyy allah yoluna koyar inş. ne denir ki yaaa

bu söylediğim sigorttalı hali ,ömrümü yediler dikiş bile sigaortalı olduğum halde 1600 aldılar hastane bizde tüp bebeğe zaten 6.000TL vediğimiz için yeterki doğsun diye bakıyoruz

uff ne çok paralar yaaaa

Hayırlısı olsunn.. Sonuçta bir bebek var ortada, en doğru karardır herhalde onu dünyaya getirmek... belki bebeği görünce annenler de yumuşarlar

bu söylediğim sigorttalı hali ,ömrümü yediler dikiş bile sigaortalı olduğum halde 1600 aldılar hastane bizde tüp bebeğe zaten 6.000TL vediğimiz için yeterki doğsun diye bakıyoruz

Tabii canım sağlıklı olsunlar da..

canım normalin ne zaman olacağı belli olmuyor ya dr gece de olsa gelecek felan ondan daha pahalıdır
teşekkür ederim fiyat bilgileri için

banayaklaşma canım kendini çok yorma ve üzme herşey olacağına varır zor bir dönem geçiriyorsun anladığım kadarıyla dikkatli ol

güzel haber istiyoruzzzzzzz

:)))) isimlerimizden mi benzetiyorsun acep:)))
sanırım

Kçük dilimi yutucam imdaaaaaaaaaaaat
aynen bu ne yaa..

aa hakkatten kötü. Ama korktum bi an seninle ilgili bişey değil.. Abinde kaşınmış. Allah yardım etsin cnmm..
Dikkat et kendine. Face de resmini gördüm baya şişmiş karnın:)

selamlar herkes iyidir umarım

selam cnm nasılsınnn biz bomba gibiyiz şükürler olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…