buna herşey dahil mi ben daha konusmadımda aynı doktora giden arkadaşım gecen hafta muhasebe ile konustu hrs için diyorum sezaryan +iki gece yatı+refakat =3700 normal doğum+bir gece+refakat 4200 hocaya sormuş bede indirim yaparım size demiş
canım seninkinde kendi doktorunun fiyatı falan içindemi
aaa ne oldu kuzum ya. Sen bayadır keyifsizsin. Eşinle bi problem yoktur umarım..
Aklım sendeydi hep.. Durgundun
kçük dilimi yutucam imdaaaaaaaaaaaat
dizi senaryosu gibi hayatım varsorma ya saçma sapan şeyler oldu son günlerde bende biraz dağıldım. Abim var benim 32 yaşında geçen sene boşandı eşinden 4 yaşındada kızı var. bi kaç aydır biriyle berabermiş. kız hamile kalmış...! buna bi şok oldum zaten.. Annemler çıldırdı tabi alıncak edilcek dendi.. Doktora gittiler aldırmak için. Doktor demiş alırsam bi daha doğuramazsın.. Kızda haklı olarak doğurmak istedi.. e iş böyle olunca kızın abisi nikah kıyıcaksınız dedi. hiç akılda yokken şimdi abim evleniyo.. :) çok ani oldu herşey. Yiğenim olucağına bile sevinemedim çok acaip oldum ne biliyim. Boşandığı eşide benim çok yakın arkadaşımdı falan :) şimdi ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.. O yüzden bugün istanbula gidiyorum annemleri yatıştırmaya...
hoşgeldin canım iyiyiz çokşükür sende ne var ne yok? hayırdır neden karışık duyguların?
thy 28.haftaya kadar sözlü olarak doktorun bir sakınca olmadığını söylediğini beyan etmeni kabul ediyor.
sonrasında rapor gerekiyor.
kaan kocatepenin sayfasında yazıyordu.
ben geçen hafta bindim istemioolar. zaten çok fazla farkedilmiodu benimki. ama thy 28.haftaya kadar kesin istemio biliorum. web sitesinden bakabilirsin dierleri için
hissediyormuşum zaten bebeğimmiş o
kızlar merakımdan soruyorum doğum ücreti konuştunuz mu hrs ya da medicana ile
dizi senaryosu gibi hayatım varsorma ya saçma sapan şeyler oldu son günlerde bende biraz dağıldım. Abim var benim 32 yaşında geçen sene boşandı eşinden 4 yaşındada kızı var. bi kaç aydır biriyle berabermiş. kız hamile kalmış...! buna bi şok oldum zaten.. Annemler çıldırdı tabi alıncak edilcek dendi.. Doktora gittiler aldırmak için. Doktor demiş alırsam bi daha doğuramazsın.. Kızda haklı olarak doğurmak istedi.. e iş böyle olunca kızın abisi nikah kıyıcaksınız dedi. hiç akılda yokken şimdi abim evleniyo.. :) çok ani oldu herşey. Yiğenim olucağına bile sevinemedim çok acaip oldum ne biliyim. Boşandığı eşide benim çok yakın arkadaşımdı falan :) şimdi ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.. O yüzden bugün istanbula gidiyorum annemleri yatıştırmaya...
Teşekkürler kızlar
Doktoru aradım şimdi isterlerse ara beni faksla yollarım dedi. Ama istemezler heralde uzun yol da değil alt tarafı 1 saat..
selamlar herkes iyidir umarım
kız nasıl söylücen söylenmez ki boş ver bişi deme yaa niye aldırmak için ugraştınız yazık yaaa... vardır bundan bi hayır
Aaa gerçekten dizi gibi olmuş. Ya doktor niye saçmalamış öyle aldırırsan bi daha doğuramazsın falan ne alakası var ki ? Tabii burda tek kritik nokta abin kızı seviyor mu? İnşallah hayırlısı olur hepiniz için
sigorta yoksa canına okur walla insanın bu fiyatlar
kızın yaşı abimden büyük 35inde falan sanırım tanımıyorum bile... riskli demiş doktor yaşından dolayı heralde..
Aldırmasını istememizin çok sebebi vardı ki en başında da abim daha kendine bakamıyo ki bi ev geçindirsin... çok hatalar yaptı zamanında falan.. babam falan sırt çevirmiş durumda yani..
he bide en azından evet birbirlerini seviyolar en azından
bu söylediğim sigorttalı hali ,ömrümü yediler dikiş bile sigaortalı olduğum halde 1600 aldılar hastane bizde tüp bebeğe zaten 6.000TL vediğimiz için yeterki doğsun diye bakıyoruz
kızın yaşı abimden büyük 35inde falan sanırım tanımıyorum bile... riskli demiş doktor yaşından dolayı heralde..
Aldırmasını istememizin çok sebebi vardı ki en başında da abim daha kendine bakamıyo ki bi ev geçindirsin... çok hatalar yaptı zamanında falan.. babam falan sırt çevirmiş durumda yani..
bu söylediğim sigorttalı hali ,ömrümü yediler dikiş bile sigaortalı olduğum halde 1600 aldılar hastane bizde tüp bebeğe zaten 6.000TL vediğimiz için yeterki doğsun diye bakıyoruz
canım ben mecbur hrs olduğu için konıusmadım arkadaım konusmuş son zamlı fiyatı sezeryan 3700 normal 4200 demişler bişeyler yaparız demiş doktor zaten normal sezeryandan nmiye daha pahalı hiç anlamadım cuma gittiğimde sorayım bari
http://www.flypgs.com/sikca-sorulanlar/hamile-yolcular.aspx
http://www.flypgs.com/sikca-sorulanlar/hamile-yolcular.aspx
Hamile yolcu için Türk Hava Yolları kuralları nelerdir?
* Yirmi sekiz hafta (yedi ay) doldurmamış olan hamile yolculardan rapor istenmez.
* Tek bebeğe hamile yolcuların 28 haftadan- 36 haftaya kadar kendi doktorundan aldığı “Uçakla seyahatinde herhangi bir sakınca yoktur” ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 36 haftadan sonra ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
* İki veya daha fazla bebeğe hamile yolcuların 28 haftadan- 32 haftaya kadar kendi doktorundan aldığı “Uçakla Seyahatinde Herhangi Bir Sakınca Yoktur” ibaresi yer alan raporu ile seyahatine izin verilir. 32 haftadan sonra ise doktor raporu olsa dahi seyahatine izin verilmez.
* Doktor raporunun tarihi yedi günden eski olamaz.
* Raporu düzenleyen doktorun rapor üzerinde adı soyadı, diploma numarası ve imzası mutlaka olmalıdır.
güzel haber istiyoruzzzzzzzherkese selamlar haftasonları annemde olduğum için yazamyorum herkes iyidir umarım bende iyiyim doktor kontrolüm var bugün ama eşimin işlerini ayarlamasını bekliyorum beraber gidicez bu hafta içinde güzel haberlerle geliriz inş
sanırım:)))) isimlerimizden mi benzetiyorsun acep:)))
aynen bu ne yaa..Kçük dilimi yutucam imdaaaaaaaaaaaat
aa hakkatten kötü. Ama korktum bi an seninle ilgili bişey değil.. Abinde kaşınmış. Allah yardım etsin cnmm..dizi senaryosu gibi hayatım varsorma ya saçma sapan şeyler oldu son günlerde bende biraz dağıldım. Abim var benim 32 yaşında geçen sene boşandı eşinden 4 yaşındada kızı var. Bi kaç aydır biriyle berabermiş. Kız hamile kalmış...! Buna bi şok oldum zaten.. Annemler çıldırdı tabi alıncak edilcek dendi.. Doktora gittiler aldırmak için. Doktor demiş alırsam bi daha doğuramazsın.. Kızda haklı olarak doğurmak istedi.. E iş böyle olunca kızın abisi nikah kıyıcaksınız dedi. Hiç akılda yokken şimdi abim evleniyo.. :) çok ani oldu herşey. Yiğenim olucağına bile sevinemedim çok acaip oldum ne biliyim. Boşandığı eşide benim çok yakın arkadaşımdı falan :) şimdi ona nasıl söylerim diye düşünüyorum.. O yüzden bugün istanbula gidiyorum annemleri yatıştırmaya...
Ay kızlar sağlıklı olsunlar da diyince bu karikatür geldi aklıma :) kooptum ben bunaa
Eki Görüntüle 138421
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?