evettt sen benden 2 gün büyüksün. Bbellimi cinsiyeti. Ismi???
QUOTE]
evet canım belli erkek kuzey olacak inşaaallah seninki
Ben herhalde bu aralar sorunluyum ya gaz hareketleri ile karıştırıyorum :)
Okudum walla 20. haftadan sonra 24 saat hissetmezseniz doktoru arayın diyor ben daha hiç hissetmedimm
Okudum walla 20. haftadan sonra 24 saat hissetmezseniz doktoru arayın diyor ben daha hiç hissetmedimm
zaten sağa ya da sola yatıyorum
elimi koyunca pek hisssedemiyorum ama soluma yattığımda hafifte karnıma doğru ama onu ezecek kadar çok değil yatınca içeride kıpır kıpır sanki ama çok hafif hissediyorum
eğer oysa tabii
ayyyyyyy cıldırcammmm valla ben anlamıomm galıbaaaaaaaaaa cıleeeeeeeeeekk doktoru aramam lazım :::):):)):)):)),
21egırcemmmmm yaaaaaa
çilekcim benim ikinci olmasına rağmen eğer çok gazım varsa ben bile karıştıryorum. Senin şu zamanlarda zaten bağırsakların normal değil o yüzden anlamaman normal .. Hiç panik yapma akşam uzan bacaklarını kır elini karnına koy hafif salla tıktık yap dürter seni.. Hiç stres yapma cnm..
aslında ilk önce şükran hanım var orda, ona gidcektim ilk randevumda hemen gitmem gerekiyordu, adet görür gibiyken hamile olduğumu öğrenmiştim çünkü :)) o hafta da şükran hanım 1 hafta uygun değildi ben de sema hanıma gittimç memnun kalınca da devam ettim. inşalah sonuna kadar memnuniyetim devam eder..
sen nereye gidiyorsun canım?
Canım ben önce anatalia tüp beebkte iki kere hamile kaldımbeş aylık erken doğumlardan sonra hrs hastanesine gittim bebek tutunca doktorumla devam ediyorumcoskun aydın zaten dört tanede dondurulmusum var benimki rsikli hamilelik olduğu için doktorum çok ilgili ve dikkatlı memnunum
ya öyle demio... 24.haftaya kadar tam anlaşılmayabilir dio...
sıkma canını... şööle yatağa uzan hafif bi müzik aç... ve bebeğini okşa karnında. onunla konuş. mutlaka hissedersin küçük kıpırdayışlarını... minicik dokunuşlar gibi oluo, itişlerini hissedersin...
panik yapma ama sakin olmaya çalış...
aaa bi de çikolata da ye
AYYYYYYY cıldırcammmm valla BEN ANLAMIOMM GALIBAAAAAAAAAA CILEEEEEEEEEEKK DOKTORU ARAMAM LAZIM :::):):)):)):)),
21EGIRCEMMMMM YAAAAAA
çilekcim benim ikinci olmasına rağmen eğer çok gazım varsa ben bile karıştıryorum. Senin şu zamanlarda zaten bağırsakların normal değil o yüzden anlamaman normal .. Hiç panik yapma akşam uzan bacaklarını kır elini karnına koy hafif salla tıktık yap dürter seni.. Hiç stres yapma cnm..
ha bi sen eksiktin. Tam birini yatıştıroyoruz biri çıldırıyor.
Aynı takdiği uygula. Ya anlamıyorsunuzdur. Hissiyatsız karılar sizi. Kuzuya düyordum sizde aynısınız.. Oynar merak etmeyin usgde belli kıpır kıpır diyosnuz ya demekki korkacak bişey yok..
OFFFFFFFFF cok basım agrıyoooooooooo
evet evet ooo!!!
kesin o=)
biz aynıyıs senle ben de 21.haftama girdim. daha 1 hafta 10 gündür net hissediorum dedim ya...
sen farkedememişsindir. bebeğin dans edio içerde
sen bu aksammmmmmm kesın yaparsın cılekkkkkkkk ama bende mısafır vAR VALLA keyıf yapamam yataga gıttımdede dırek uyurum heralAlper Mumcu'nun sitesinde buldum :)
Bebek hareketlerini daha
kolay hissetmek için ipuçları
Yatağa uzanın ve rahatlayın
Şekerli birşeyler için
Yüzükoyun yatın
Bebek 28 haftadan büyükse sırt üstü yatın
Karnınıza wolkman dayayın ve müzik çalın. İşe yarayacaktır.
ayyy geçmiş olsun bi soguk suyla yüünü falan yıkasan
o zaman tamamdır bu iş
bende hissediyom bebişimi
yaşasıınnnnnn minik kızım artık ben buradayım diyor
dün gece eşime anlattım yazık dişarıdan ben elimi koysam hissedemem di mi dedi
üzüldüm yaaa ama ben bile elimi koyunca hissedemiyorum sadece içim kıpır kıpır
kocişde hissetsin bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?