2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ahahahaha Ege koooptum ofiste, millet bana manyak gibi bakıyo :) böğüre böğüre güldüm resmennnn.. ben kuzuyu da geçtim, rekor kırdık channelle, hissetmeme rekoru

valla en erkenci ben çıktım heeeee benim kız zeyna ibi olucak herhalde çilekcim hissedersin yaaaaaa

Bu akşam bekliyoruz o zaman prensesin hareketlerini hep beraber..

sen bu aksammmmmmm kesın yaparsın cılekkkkkkkk ama bende mısafır vAR VALLA keyıf yapamam yataga gıttımdede dırek uyurum heral

Kaderimiz bir arkadaşım, hissederiz inşallah 1-2 güne :)

canım benim tereddüt etmemin sebebi de o barsaklarım problemli o yüzden ilaç kullanıyorum birkaç gündür gaz mı bebek mi ayıramıyorum

Canım hiçmerak etme o 24 saatten fazla hareket etme hikayesi 26 haftadan sonraki aşama ben20 haftalıkken ayrıntılı ultrason için gittiğimde doktorun dediği şey ancak 20 den sonra tam hissedersin önceki hissettiklerin gaz ve rahim kasılmalarıdır şimdiden sonra hissedeceksin dedi sen üç beş güne kadar hissedeceksin merak etme hemde düzenlide olmayacak ilerleyen haftalara kadar

sen bizim kızlara oynak mı demek istiyorsun.. Senin oğlun tembel kızım ağır kanlı.. Bide damat olarak alcaktım:))) uyur bütün gün kızımda oynak bırakmaz onu:))))))
erkek dediğin ağırbaşlı ağırkanlı olsun tabi :)) yine de babasına çekmiş heralde bak oynamaya başladı teyzesi, hareketli olacak benim oğlum tembel olmasın :)
kızlar da cilveli olsun tabi yaa, oy oyy kızları çok seviyorum yaa :))

canım ben de doğumu hrs de yapmayı düşünüyorum. doktorum orayla anlaşmalı. zaten linada doğum yapılmıyor hrs ve medicana ile anlaşmalı. ikisinden birine gidicem inş.

hissediyormuşum zaten bebeğimmiş o
kızlar merakımdan soruyorum doğum ücreti konuştunuz mu hrs ya da medicana ile

hissediyormuşum zaten bebeğimmiş o
kızlar merakımdan soruyorum doğum ücreti konuştunuz mu hrs ya da medicana ile

canım bizim anlaşmalı fiyatlar
medicana 2200 normal doğum
2400 sezeryan
hrs de bunlardan 200 lira fazla..
ama eşimin kurumu da medicana ile anlaşmalı, 1900 vs demişler. bi gidip konuşcaz bakalım..

Son düzenleme:
Selamlar herkese
Geçmişi okuyamadım. iyidir herkes inşallah..giremiyodum ne zamandır durumlarım biraz karışık.. İstanbula gidiyorum bugünde. Aranızda şu sıralar uçağa binmiş olan var mı doktor raporu falan istiyolarmı??

:
beraber yaparız belki dikşim atıldığında bir gece yattım oda ve hizmeti incelemiş oldum zaten sezeryan olacağım yerde dikişim atıldı ameliyathaneyide görmüş oldum
güzel hastane fiyatlara bakarsın ama hrs yi seçderim aynı fiyat sanırsam

yıkadımm cnmm valla kahve ıcıom neskafe ılk kez belkı bıraz ıyı gelır dıee
kahve iç kesinlikle iyi geliyor.. Ben içiyorum günde bir tane napayım kafeinsiz almıştım ilk zamanlar kesmedi nrmal içiyorum hatta türk kahvesi de içiyorum hemen kendime geliyrumm..

Hhhaha gül kız ne güzel kesin depikler seni merak etme..
Ya bişey diycem channel ile seni çok benzeiyorum ben ikinizi karıştırıyordum ilk başta:))

ayyy kıyamam benimde fena oluyordu benim tek taraflı agrıyordu nedense bide kolanyağı falan sür ferahlatı belki

benım kı yorgunluktan kıs bu hafta eltımler gelıo daloplarımın ıcene kadar aksam duzelttım (evdelerya bakar makar dıe) 11 de yattım ayaklarımın ustuıne basamıodum yorgunluktannn benım bebegı hıssetmememde cok cok normal aslındaaa

aaa ne oldu kuzum ya. Sen bayadır keyifsizsin. Eşinle bi problem yoktur umarım..
Aklım sendeydi hep.. Durgundun

hoşgeldin canım iyiyiz çokşükür sende ne var ne yok? hayırdır neden karışık duyguların?
thy 28.haftaya kadar sözlü olarak doktorun bir sakınca olmadığını söylediğini beyan etmeni kabul ediyor.
sonrasında rapor gerekiyor.
kaan kocatepenin sayfasında yazıyordu.

hahaha erkekim benim yaaa. Hemen tepkisini koymuş minnakım. Tamam kızımı çok istiyor olabilir ama biraz da ağırbaşlı olsun.. Oğlanda şaşırdı ne yapcanı:)))))))))oynasa bi türlü oynamasa bir türlü

ben geçen hafta bindim istemioolar. zaten çok fazla farkedilmiodu benimki. ama thy 28.haftaya kadar kesin istemio biliorum. web sitesinden bakabilirsin dierleri için

aaaa iyi yapmışsın kesin bakarlar evde yalnız kalacaklar:))) hafiyee

2400 sezeryan
ama eşimin kurumu da medicana ile anlaşmalı, 1900 vs demişler. bi gidip konuşcaz bakalım..

buna herşey dahil mi ben daha konusmadımda aynı doktora giden arkadaşım gecen hafta muhasebe ile konustu hrs için diyorum sezaryan +iki gece yatı+refakat =3700 normal doğum+bir gece+refakat 4200 hocaya sormuş bede indirim yaparım size demiş
canım seninkinde kendi doktorunun fiyatı falan içindemi

200er lira fark var canım ben de hrsyi seçerim diyordum da, eşimin kurumunun medicana ile anlaşması varmış, 400-500 daha indirim olabilirse medicanayı tercih edebilirim. önce gidip konuşmamız lazım hastane ile..

2400 sezeryan
abooowwwwwwwww o neee sancıyıda onlar çeksin o zaman

kızz yormasaydın o kadr kendini yaa

Herkese selamlar haftasonları annemde olduğum için yazamyorum herkes iyidir umarım bende iyiyim doktor kontrolüm var bugün ama eşimin işlerini ayarlamasını bekliyorum beraber gidicez bu hafta içinde güzel haberlerle geliriz inş

:)))) isimlerimizden mi benzetiyorsun acep:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…