2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay bi de amniyosentez suyu azaltır diye istemiyorlar bildiğim kadarıyla, suyu azalmış kıza amniyosentez yapmaya çalışıyorlar.. ne saçma.. rıza madazlı'dan falan randevu alsana sen suzii...
canım rızayı arastırıyorum şimdi... acaba direk ondanmı alsaydım randevuyu.. üzüldüm şimdi.. aklıma hiç gelmedi ki ismide.. neyse yarın bi gidiyimde sorada rızaya giderim tabi randevu verirlerse..

saol bluecummm.. inş. güzel olcak herşey.. yarın dr a ümit çok bağladım.. iyi bir dr muş baya referansla bulduk zaten.. hayırlısııı..

saol canım tşkkrler..inş. güzel haberlerle gelirimm...

en niye yaptırcan ki
kist için mi.
Amniyosentez kuzenim yaptırdı ya korkulcak biişey yok bence yaptırın. Düşük riski var ama çok az o herşeyde var ona bakarsan..

kıst ıcın yaa ege atılda bısı derse yıkılırım ben valla oyuzden sımdıden kendımı herseye hazırlıyorummmm. gercı bı yazı okudum orda atıl kıst ııcn hıcbı sorun yaratmaz demıs ama bakalım yuzyuze ne dıcekk

kendi dr daha rahat olyorsun güvende önemli ama bende araştırma has. Iyi olduğu kanısındayım herşey allahtan..sağlıklı olsunlarda..

ama cnm aklıma geldı ama suzı haftaya kadar hayatta baklemezzz daha 17nde

10 gğn var beklemez

zaten nette de okumuştuk ya bişey omaz diye..
Ama anne yüreği iişte daha görmeden koruyor..

canımm ınternatıonal hospıtalde sadece persembe gunu bakıyor demıstı bana sekerterı ben 17ne almıstım randevu ama ıptal edıcem. bana rısklı denılınce bende butun doktorlardan randevu aldımmm:)

Kuzum hayırdır sana neden riskli demişti hatırlamıyorum benn

cılekk sen 22. hafta gıdıcektın deılmıı rızayaaa

22. hafta gidicem, o zaman bakıyormuş, 18 Şubat canım

en niye yaptırcan ki
kist için mi.
Amniyosentez kuzenim yaptırdı ya korkulcak biişey yok bence yaptırın. Düşük riski var ama çok az o herşeyde var ona bakarsan..

ege kesinlikle katılıyorum sana zaten hamilelik başlıbaşına risk bunu kabulleniyoruz amniyosentez düşük riski var diyolar adı üstünde risk riskler heran hayatımızda vardır zaten ben12 hafada serklaj(dikiş) yaptırdım düşük ve doğum riski vardır kasılma riski kanama riskivardı ama Allaha şükür olmadı daha önce iki hamileliğide hemde profrtu ankaranın en bilinenlerinden ve ayrıca üniveriste kadındoğum anabilim dalı başkanıydı he iki hamileleiğimde turp gibisin maaşallah hiçbirşeyin yok rapora gerek yok çalışabilirsin dedi sonuç kayıp ......yani Allah hayırlısını versin önemli olan iyi bir doktorun elinde ona güvenmek ve tıpça ne gerekiyorsa yapmak gerisi Allahın bileceği iş o yüzden hayırlısı ne ise o olsun amniyosentezide büyütmeyin kafanızda okadar ....

Suziiiiiii Rıza Madazlı Atıl Yüksel kadar zor randevu vermiyor muayehanesinde. Bir ara şansını dene.. Var mı sende teli msj atiyim mi?
canım sen telini at.. bende hastanesinden arıcam .. bakalım verirlerse inş..

canım inş. demez öle bişi.. çünkü zor oluyo kararı vermek.. eevet desen bebğe zararı olursa diyosun, hayır desen acaba sorun varmıydı diye arada kalıyosun.. inş. güzel haberlerle gelirsin, öle bişi demez dr un.. ama dersede dedğin gibi soğukkanlıda olmakta lazımm.. karısıkkkk

sen iptal etme suzi gitsin senin yerine

canımm ınternatıonal hospıtalde sadece persembe gunu bakıyor demıstı bana sekerterı ben 17ne almıstım randevu ama ıptal edıcem. bana rısklı denılınce bende butun doktorlardan randevu aldımmm:)

egecimmmm canımsın yaa saol gerçekten bende hemen baktım takvime bugün ayın kaçı diye ama 17 bana baya geç oluyo..

ınsallah cnm herkes hayırlı haberlerle donerde kımseye ekstra testlere ıhtıyac duyulmazz..

kıst varmıs beynınde 22. hafta gecıyormus ama ben yınede uzuldummmm

22. haftada geçicekmiş ama, ohhh şükür..
Ya hep yüreğimiz ağzımızda , doğurunca da bitmeyecek ki.. Artık ömrümüz boyunca, kocaman adamlar kadınlar olsalar bile aklımızın bir köşesinde hep çocuklarımız için endişelenicez... ne kadar entresan di mi..

ınsallah canım gecıcek cok az bebekte kalıyormus benımkının bıde sadece sag tarafında varmıs bakalım ınsallah gecerr.
valla sımdıden annemi daha iyi anlamaya basladımmm.......

cılekkk su avatardakı resım varyaa favorı bebegım. beyaz tenlı sıyah saclı mavı gozluuu amaaaaaa bız hepımız sarısınız ve yesıl gozluyuzzzzz zor gozukuyoooorrrrrrrr:)):):)

Flaşh flaşh flaşh

kuzu bir hafta rapor almış. Iyiymiş merak etmeyin dedi.
Parol vermiş dr misafirleide var ya evde dinlenicekmiş.
öykü çok iyiymiş kontrol ettirmiş.
Suzi sakın üzülmesin amniyosentez yapılacaksa yaptırsın topikte herkese dediler yapanardan kötü çıkmadı dedi. Oda bizim gibi dedi yani.. Gerekiyorsa yaptır ama önce başka dr git..

iyi hyapmış güzelce dinlensin evinde

amanın geçmiş olsun kız baya kötü demek ki
eee kolay değil ev taşıdı kocası hasta ona baktı şimdide misafir
eskisi gibi değiliz artık
iyce dinlense bari

eet canım gerçekten acıbademin adını b u konuda bende cok duymustum.. ben değiştirmesem bile eşim değiştrmek istiyo sanki.. daha o konuyu konusmaadık ama ben öle hissediyorum..
ağlayarak çıkmak ta ne kadar kötü dimi.. bende öleydim bu hafta işte.. herkes bakıyo ben yüzümü saklıyorum.. tamam bişi yok diyosun kendine ama çook üzülüyosun tutamıyosun kendini işte..
sen de sıkma canını.. meleklerimizde üzülüyor bizle beraber.. bak zaten detaylıda güzel çıkmış zaten şükürrrr....

sende o dr. a deseydin keşke.. uçağa binerken pilot gelse ve sana dese '' bu uçak düşebilir diye'' sen nasıl binersin o uçağa, yada nekadar rahat olursunkii.. işte anlamıyolar taş olmuş bu dr lar taşşş..

kıst varmıs beynınde 22. hafta gecıyormus ama ben yınede uzuldummmm

ınsallah canım gecıcek cok az bebekte kalıyormus benımkının bıde sadece sag tarafında varmıs bakalım ınsallah gecerr.
valla sımdıden annemi daha iyi anlamaya basladımmm.......

chanelll inş. o da geçer canım.. çok az bebekte kalıyomuş bakk..oda geçer..inş inş.. Alahım korusun seninde meleğini..

ogghhh şahane olmuş...
yatsn dinlensin öyküsüylen =)

yaaaaaaaaaaa kuzu okadarmı kotu olduku yoksaaaaaaa mısafır ıcınmııı?
ayy cnm yaaa ınsallah hemen aramıza donerrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…