canım rızayı arastırıyorum şimdi... acaba direk ondanmı alsaydım randevuyu.. üzüldüm şimdi.. aklıma hiç gelmedi ki ismide.. neyse yarın bi gidiyimde sorada rızaya giderim tabi randevu verirlerse..ay bi de amniyosentez suyu azaltır diye istemiyorlar bildiğim kadarıyla, suyu azalmış kıza amniyosentez yapmaya çalışıyorlar.. ne saçma.. rıza madazlı'dan falan randevu alsana sen suzii...
saol bluecummm.. inş. güzel olcak herşey.. yarın dr a ümit çok bağladım.. iyi bir dr muş baya referansla bulduk zaten.. hayırlısııı..Suzicim canım canını sıkma, madem acıbadem bu konuda meşhur, başka bir doktora daha gitmen iyi olur, egeye katılıyorum o da yaptır derse yaptırırsın,
su için de içtiğin su miktarını artır. benim de doktor iyi ama biraz daha çok su iç demişti ben de şimdi daha çok içiyorum. az ise bile öyle kalacak diye bişey yok yani..
bazen böyle şeyleri doğumdan önce duymakta hayır var, en azından doktor saçmalamışsa doktor ve hastaneyi değiştirme fırsatın olur..
canım inşallah miniğin sonuna kadar seninle olucak kendini yorma üzülmeden düşünmeden edemezsin ama çok yıpratmamaya çalış kendini bebeğinnde strese girmesin inşallah yarın çok daha güzel haberlerle gelirsin
en niye yaptırcan ki
kist için mi.
Amniyosentez kuzenim yaptırdı ya korkulcak biişey yok bence yaptırın. Düşük riski var ama çok az o herşeyde var ona bakarsan..
kendi dr daha rahat olyorsun güvende önemli ama bende araştırma has. Iyi olduğu kanısındayım herşey allahtan..sağlıklı olsunlarda..ben ankaradayım malum gaziye gidiyorum
benimde tanıdık prof var ama henüz başlamadım işte
6. Aydan sonra ona başlamayı planlıyorum
şimdi normal poliklinik te takibe gidiyorum tahlillere felan para vermemek için hemde belirli bir aydan sonra kabul etmiyorlar takibini yapmadıkları hastanın doğumunu da almıyorlar felan o yüzden erkenden başladım ama ultrasonda kendi dr um favorim
ama cnm aklıma geldı ama suzı haftaya kadar hayatta baklemezzz daha 17nde
kıst ıcın yaa ege atılda bısı derse yıkılırım ben valla oyuzden sımdıden kendımı herseye hazırlıyorummmm. Gercı bı yazı okudum orda atıl kıst ııcn hıcbı sorun yaratmaz demıs ama bakalım yuzyuze ne dıcekk
canımm ınternatıonal hospıtalde sadece persembe gunu bakıyor demıstı bana sekerterı ben 17ne almıstım randevu ama ıptal edıcem. bana rısklı denılınce bende butun doktorlardan randevu aldımmm:)
cılekk sen 22. hafta gıdıcektın deılmıı rızayaaa
zaten nette de okumuştuk ya bişey omaz diye..
Ama anne yüreği iişte daha görmeden koruyor..
en niye yaptırcan ki
kist için mi.
Amniyosentez kuzenim yaptırdı ya korkulcak biişey yok bence yaptırın. Düşük riski var ama çok az o herşeyde var ona bakarsan..
Kuzum hayırdır sana neden riskli demişti hatırlamıyorum benn
22. hafta gidicem, o zaman bakıyormuş, 18 Şubat canım
canım sen telini at.. bende hastanesinden arıcam .. bakalım verirlerse inş..Suziiiiiii Rıza Madazlı Atıl Yüksel kadar zor randevu vermiyor muayehanesinde. Bir ara şansını dene.. Var mı sende teli msj atiyim mi?
canım inş. demez öle bişi.. çünkü zor oluyo kararı vermek.. eevet desen bebğe zararı olursa diyosun, hayır desen acaba sorun varmıydı diye arada kalıyosun.. inş. güzel haberlerle gelirsin, öle bişi demez dr un.. ama dersede dedğin gibi soğukkanlıda olmakta lazımm.. karısıkkkksuzıcımmm belkı c.tesı banada atıl amıyosentes der bakalımmmya ben yaptırma taraftarıyım bısı derlerse bana cunku bugune kadar amıyosentez yapılmıs hıckımseden kotu sonuc duymadım allaha sukurr ama esım hayatta ıstemezzz
sen iptal etme suzi gitsin senin yerine
canımm ınternatıonal hospıtalde sadece persembe gunu bakıyor demıstı bana sekerterı ben 17ne almıstım randevu ama ıptal edıcem. bana rısklı denılınce bende butun doktorlardan randevu aldımmm:)
canım sen telini at.. bende hastanesinden arıcam .. bakalım verirlerse inş..
canım inş. demez öle bişi.. çünkü zor oluyo kararı vermek.. eevet desen bebğe zararı olursa diyosun, hayır desen acaba sorun varmıydı diye arada kalıyosun.. inş. güzel haberlerle gelirsin, öle bişi demez dr un.. ama dersede dedğin gibi soğukkanlıda olmakta lazımm.. karısıkkkk
egecimmmm canımsın yaa saol gerçekten bende hemen baktım takvime bugün ayın kaçı diye ama 17 bana baya geç oluyo..
kıst varmıs beynınde 22. hafta gecıyormus ama ben yınede uzuldummmm
22. haftada geçicekmiş ama, ohhh şükür..
Ya hep yüreğimiz ağzımızda , doğurunca da bitmeyecek ki.. Artık ömrümüz boyunca, kocaman adamlar kadınlar olsalar bile aklımızın bir köşesinde hep çocuklarımız için endişelenicez... ne kadar entresan di mi..
22. haftada geçicekmiş ama, ohhh şükür..
Ya hep yüreğimiz ağzımızda , doğurunca da bitmeyecek ki.. Artık ömrümüz boyunca, kocaman adamlar kadınlar olsalar bile aklımızın bir köşesinde hep çocuklarımız için endişelenicez... ne kadar entresan di mi..
Flaşh flaşh flaşh
kuzu bir hafta rapor almış. Iyiymiş merak etmeyin dedi.
Parol vermiş dr misafirleide var ya evde dinlenicekmiş.
öykü çok iyiymiş kontrol ettirmiş.
Suzi sakın üzülmesin amniyosentez yapılacaksa yaptırsın topikte herkese dediler yapanardan kötü çıkmadı dedi. Oda bizim gibi dedi yani.. Gerekiyorsa yaptır ama önce başka dr git..
Flaşh flaşh flaşh
Suzi sakın üzülmesin amniyosentez yapılacaksa yaptırsın topikte herkese dediler yapanardan kötü çıkmadı dedi. Oda bizim gibi dedi yani.. Gerekiyorsa yaptır ama önce başka dr git..
eet canım gerçekten acıbademin adını b u konuda bende cok duymustum.. ben değiştirmesem bile eşim değiştrmek istiyo sanki.. daha o konuyu konusmaadık ama ben öle hissediyorum..suziii hiç kafana takma canım. benim ikilim riskli çıktı ama ben yine de yaptırmadım amniyosentes. yaptırmayı da düşünmüyorum. senin için rahatsa doktorları boşver.
cumartesi detaylıda ben de ağladım. herkes gülerek çıkarken ben ağlayarak çıktım. doktor ikili test sonuçlarımı görünce hmm senin hastanen riskli gruba dahil etmemiş ama biz riskli olarak görüyoruz bu oranı demez mi. dakka bir gol bir. oğlumu da doya doya göremedim üzüntümden ağlamaktan..
sonra detaylının sonunda herşey güzel çıktı Allah a bin şükür.
acıbadem gerçekten mimli canım bu konuda ben boşuna değiştirmedim orayı. o yüzden ikilisine bile güvenmedim. hemen amniyosenteze yönlendiriyolar, çevremde de çok karşılaştım.
sende o dr. a deseydin keşke.. uçağa binerken pilot gelse ve sana dese '' bu uçak düşebilir diye'' sen nasıl binersin o uçağa, yada nekadar rahat olursunkii.. işte anlamıyolar taş olmuş bu dr lar taşşş..yukarda anlattım çilekcim. başta dan diye korkuttu beni doktor ikili sonucun riskli çıkmış diye. amniyosentez önermediler mi dedi. filan...
sonra detaylı bittikten sonra bebeğin herşeyi haftasında olmasını beklediğimiz gibi dedi. Allah a çok şükür herşeyi normalmiş. ben de başta siz öyle diyince ben çok kötü oldum dedim başladım tekrar ağlamaya doktor güldü bana sen hiç uçağa binemiyosun heralde bunlar hep olasılıklar filan, olağandışı bir durum olursa benim için süpriz olur dedi moral verdi heralde..
ya işte suziyi çok iyi anlıyorum aslında insanın aklına sokuyolar bi kere sonra da hertürlü şey geliyor aklımıza Allah korusun inşallah çok sağlıklı olacaklar biliyorum ama...yine de işte ne biliyim dua etmekten başka bişey yapamıyoruz..
kıst varmıs beynınde 22. hafta gecıyormus ama ben yınede uzuldummmm
ınsallah canım gecıcek cok az bebekte kalıyormus benımkının bıde sadece sag tarafında varmıs bakalım ınsallah gecerr.
valla sımdıden annemi daha iyi anlamaya basladımmm.......
Flaşh flaşh flaşh
Flaşh flaşh flaşh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?