sende o dr. a deseydin keşke.. uçağa binerken pilot gelse ve sana dese '' bu uçak düşebilir diye'' sen nasıl binersin o uçağa, yada nekadar rahat olursunkii.. işte anlamıyolar taş olmuş bu dr lar taşşş..
Flaşh flaşh flaşh
kuzu bir hafta rapor almış. Iyiymiş merak etmeyin dedi.
Parol vermiş dr misafirleide var ya evde dinlenicekmiş.
öykü çok iyiymiş kontrol ettirmiş.
Suzi sakın üzülmesin amniyosentez yapılacaksa yaptırsın topikte herkese dediler yapanardan kötü çıkmadı dedi. Oda bizim gibi dedi yani.. Gerekiyorsa yaptır ama önce başka dr git..
yaaaaaaaaaaa kuzu okadarmı kotu olduku yoksaaaaaaa mısafır ıcınmııı?
Ayy cnm yaaa ınsallah hemen aramıza donerrrrrr
cılekkk su avatardakı resım varyaa favorı bebegım. beyaz tenlı sıyah saclı mavı gozluuu amaaaaaa bız hepımız sarısınız ve yesıl gozluyuzzzzz zor gozukuyoooorrrrrrrr:)):):)
amanın geçmiş olsun kız baya kötü demek ki
eee kolay değil ev taşıdı kocası hasta ona baktı şimdide misafir
eskisi gibi değiliz artık
iyce dinlense bari
çilekkkkkk bana rızanın teli atcaktınnn..
:))) ben de sarışın çok istiyorum ama eşim esmer, ikimizin karışımı bunu buldum işte :)
Yaaa yatmadan geçmiyor bu meretÇok geçmiş olsun.. hamile hamile ev taşıyınca da direnci düştü demek ki
Attım canım bi kontrol etsene geldi mi?
kötü değil misafirleride var o yüzden iyi oldu dinlenir hemde..
:))) ben de sarışın çok istiyorum ama eşim esmer, ikimizin karışımı bunu buldum işte :)
Yaaa yatmadan geçmiyor bu meretÇok geçmiş olsun.. hamile hamile ev taşıyınca da direnci düştü demek ki
Attım canım bi kontrol etsene geldi mi?
saol çilekçim geldi canım.. ben de aradım hemen şimdi .. bu hafta doluymuş ama çarşambaya verebilirim dedi.. ben yine hastaneyide ariyim dedim.. hastaneden perşembe günü 18 e buldum aldım randevu.. ohhh okadar rahatladım ki o da görsün.. iyi bi dr sonuçta..saol canımmmm..
kızlarr destekleriniz için hepinize çook aama çok teşekkrler..
saol çilekçim geldi canım.. ben de aradım hemen şimdi .. bu hafta doluymuş ama çarşambaya verebilirim dedi.. ben yine hastaneyide ariyim dedim.. hastaneden perşembe günü 18 e buldum aldım randevu.. ohhh okadar rahatladım ki o da görsün.. iyi bi dr sonuçta..saol canımmmm..
ozamannn benım hayallerımde kı kız sende cılekcımmmm:)):)
inş. canımmm saol..bende cok sevindimmm.. :))cnmmm superr sevındım ınsallah gıdıp gelıp rahatlıycaksınnnnnnnn
ay suzi inanmıyorum sana upuzun bi özel mesaj yazmıştım sistemden çıkmış kabul etti gitmedi galiba. geldimi canım mesajım??
Biz ne yaptıkk.. sen gönlünü ferah tutttt, çok iyi olacak bebişin hiiç merak etme tatlım
O hiç belli olmuyor ki zuzum :) gözlerini benden alacağı garanti diil ki :) benim bi arkadaşım var, karı koca pamuk gibi bembeyazlar, çocuk bi doğdu kapkara nerdeyse zenci :) büyük dede öyleymiş :)
Ben buranın bu yönünü seviyorum tek vucut olup anında sorunlar çözülüyor.. Sizi seviyorumm
Suziii kuzu yamana 7 yasin okumuş sana iletmemi istedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?