2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy kuzuuumm.. kıyamammm hastamıydııı.. ben işkleri yoğun zannetmiştim..görüşürseniz yine geçmiş olsun dileklerimi iletirsin olurmu egecim...
çok ta teşekkr ettiğimi de söle olurmu.... :))

Bencede iyi yapmış bu hafta yatsın ama ben ona dedim sen yatmazsın evdeyken evi toparlayım dersin daha kötü olursun..

cılekkk su avatardakı resım varyaa favorı bebegım. beyaz tenlı sıyah saclı mavı gozluuu amaaaaaa bız hepımız sarısınız ve yesıl gozluyuzzzzz zor gozukuyoooorrrrrrrr:)):):)

:))) ben de sarışın çok istiyorum ama eşim esmer, ikimizin karışımı bunu buldum işte :)

amanın geçmiş olsun kız baya kötü demek ki
eee kolay değil ev taşıdı kocası hasta ona baktı şimdide misafir
eskisi gibi değiliz artık
iyce dinlense bari

Yaaa yatmadan geçmiyor bu meret Çok geçmiş olsun.. hamile hamile ev taşıyınca da direnci düştü demek ki

çilekkkkkk bana rızanın teli atcaktınnn..

Attım canım bi kontrol etsene geldi mi?

saol çilekçim geldi canım.. ben de aradım hemen şimdi .. bu hafta doluymuş ama çarşambaya verebilirim dedi.. ben yine hastaneyide ariyim dedim.. hastaneden perşembe günü 18 e buldum aldım randevu.. ohhh okadar rahatladım ki o da görsün.. iyi bi dr sonuçta..saol canımmmm..

kızlarr destekleriniz için hepinize çook aama çok teşekkrler..

ozamannn benım hayallerımde kı kız sende cılekcımmmm:)):)

cnmmm superr sevındım ınsallah gıdıp gelıp rahatlıycaksınnnnnnnn

ay suzi inanmıyorum sana upuzun bi özel mesaj yazmıştım sistemden çıkmış kabul etti gitmedi galiba. geldimi canım mesajım??

Biz ne yaptıkk.. sen gönlünü ferah tutttt, çok iyi olacak bebişin hiiç merak etme tatlım

ozamannn benım hayallerımde kı kız sende cılekcımmmm:)):)

O hiç belli olmuyor ki zuzum :) gözlerini benden alacağı garanti diil ki :) benim bi arkadaşım var, karı koca pamuk gibi bembeyazlar, çocuk bi doğdu kapkara nerdeyse zenci :) büyük dede öyleymiş :)

cnmmm superr sevındım ınsallah gıdıp gelıp rahatlıycaksınnnnnnnn
inş. canımmm saol..bende cok sevindimmm.. :))
ay suzi inanmıyorum sana upuzun bi özel mesaj yazmıştım sistemden çıkmış kabul etti gitmedi galiba. geldimi canım mesajım??

ayy gerçektenmi.. canım benm yaa.. üzülerek sölüyormm gelmediiii((

napıyonuz kızlar.
yine yoğunum mesaiye kalıcam
kuzu çok mu hastalandı yaaa. kıyamam 1 hafta yok mu?
suzi nooldu canım yaaa geçmiş okuyamıyorum.

ayyyyyyyyyyyyyyy cılek cok guldurdun benı cok komuık olurr bole bısı yaaaa:):):):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…