2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

napıyonuz kızlar.
Yine yoğunum mesaiye kalıcam
kuzu çok mu hastalandı yaaa. Kıyamam 1 hafta yok mu?
Suzi nooldu canım yaaa geçmiş okuyamıyorum.

cnm nbr.
Kzuu bir hafta yok ama iyi misafirleride var birazda gripti rapor almış.
Suzinin suyu azalmış,kordonda 3 damar olması gerekirken 2 varmış ama dr as yapmamz lazım demiş. Acıbadem bu dedik mimli hastane oda prof görüncwek

kızlar size doyum omaz ben kaçtım yemek yapıcam malum akşam oluyor
yarın görüşürüz

Görüşürüz canım, dikkat et kendine

Ben buranın bu yönünü seviyorum tek vucut olup anında sorunlar çözülüyor.. Sizi seviyorumm

Yaa Ege kesinlikle, gözlerim doldu bak... Ben buraya gelince o kadar sevinç ve huzurla doluyor ki içimmm

ayyyyyyyyyyyyyyy cılek cok guldurdun benı cok komuık olurr bole bısı yaaaa:):):):):)

Olmaz olmaz walla :) Kız halaya çekermmiş, biz de 2 hala var, biri esmer kısa boylu tombul, öbürü sarışın upuzun boylu incecik :)
Bakalım hangisini seçecek benim zuzu, bana benzesin inşallah ya da annemeeee

inş. canımmm saol..bende cok sevindimmm.. :))

ayy gerçektenmi.. canım benm yaa.. üzülerek sölüyormm gelmediiii((

yapmaaa o kadar uzun yazmıştıııımmm..mesaj da kaybolduu.. neyse canım ben tekrar atarım akşam inş.

kötü değil misafirleride var o yüzden iyi oldu dinlenir hemde..

egecim kuzuya çok çok geçmiş olsun dediğimizi söyle..

gözlerin dolmasın ama öyle yaa. Hemen çare bulmaya çalışıyoruz. Bukadar iyi insan nasıl birarada olur anlamadım seçmece gibi..
Halalardan yana şanslıymısşın benm görümce pek ideal değil:)))))

Suziii kuzu yamana 7 yasin okumuş sana iletmemi istedi..
Ben buranın bu yönünü seviyorum tek vucut olup anında sorunlar çözülüyor.. Sizi seviyorumm
şuan nekadar duygulandım ne kadar sevindim bilemezsiin.. nasıl anlatılırki bu yaşadığım şeyyy.. desteğiniizi dularınızı iyi dileklerinizi okadar güzel hissettim ki ( hissettirdinizki )bugün ..hepinize tek tek çoook teşekkür ederim.. sizleriiii çoook seviyorummm... iyiki varsınızzz melek haziran anneleriii....(kuzumada bunları ,çok tşkr ettiğimi ve onu çook sevdiğimi sölermisin.. )

siz hissetmediniz demekki ama çok şey yaptınızz iştee.. çok çokk çokk saol tatlımm

iyiyim ama kal geldi şimdi bana.
en güzeli profa görünmek.
ne zor şeyler bunlar yaaa. kuzum da hasta offf kıyamam.

SUZİ üzülme tatlım hiçbirşey olmayacak. Prof ne diyecek bakalım o gerekli görürse yaptırırsın as.
acıbademe gerçekten biraz önyargılı bakıyorum ben de. memnun olan arkadaşlarım da var ama en iyisi başka bir doktora daha danışmak.
Allahım bize güzel haberelerini vermeyi nasip etsin.

hemen aradım ve söyledim. Oda çok duygulandı .içini ferah tutsun dedi. Ben inanıyorum hiçbişey omayacak dedi.. Ona neler söylemişti hatırlasana dr.lar. Selamlarınızı da ilettim kızlar..

gözlerin dolmasın ama öyle yaa. Hemen çare bulmaya çalışıyoruz. Bukadar iyi insan nasıl birarada olur anlamadım seçmece gibi..
Halalardan yana şanslıymısşın benm görümce pek ideal değil:)))))

Walla biz de seni çok seviyoruz, inanıyorum ki hepimiz birbirimizi gerçekten canı gönülden seviyoruz tanışmamamıza rağmen, ne güzel bişey bu..
Senin görümce nasıl kiii :) yok benim de esmer olan güzel diil pek, ki ben severim esmer güzellerini :) ötekine benzesin ama mümkünse bana benzesin.
Amaaann sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin :)))

hemen aradım ve söyledim. Oda çok duygulandı .içini ferah tutsun dedi. Ben inanıyorum hiçbişey omayacak dedi.. Ona neler söylemişti hatırlasana dr.lar. Selamlarınızı da ilettim kızlar..

onlar iş gözüyle bakıyolar bize.
biz sadece hastalarıyız. PAT diye rahatça söyleyiveriyorlar herşeyi.
Bize düşen güçlü olmak kızlar hiçbişey olmayacak SUZİM kavuşacak yavrusuna.

onlar iş gözüyle bakıyolar bize.
biz sadece hastalarıyız. PAT diye rahatça söyleyiveriyorlar herşeyi.
Bize düşen güçlü olmak kızlar hiçbişey olmayacak SUZİM kavuşacak yavrusuna.

İnşallahhh... Hepimiz kavuşalım yavrularımıza sağlıkla sıhhatle inşallah

Suziii kuzu yamana 7 yasin okumuş sana iletmemi istedi..

burada heyecandan duygusallıktan sölemeyi unutmusum.. Allah kabul etsinn ...

sev benide sev... bende sevyorum burayı çok rahat hisediyorum kendimi...

suzii; gidince mutlaka haber et
ediccem canımi sizi meraksız bırakmıcam..

benimde gözlerim doldu .. hatta yalan deil ağladım deminden beri yazarkenn.. iyiki varsınızz..
burada çilekk kuzun halalarını bilmemde sana benzerse offf... faceden görmüştüm seni, çok güzelsinn vallaaaa...
yapmaaa o kadar uzun yazmıştıııımmm..mesaj da kaybolduu.. neyse canım ben tekrar atarım akşam inş.

egecim kuzuya çok çok geçmiş olsun dediğimizi söyle..
olsun canım sıkma canını.. çok saol.. okumus kadar oldum gerçekten..

öle işte bende haberler canım.. inş. iyi şeyler duyarım bu hafta dr lardan..
gerekli görürse dedğin gibi düşüncem bende.. güzel dileklerin için saol canıom.. sen naptın haftaa sonu dr da.. senin minik kuzun napiyooo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…