2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:)))))) aynen bende öyle dedm vallaha:))
bugunde herkes bana penguen gibisin dedi:)

kaça aldın fmg sorması ayıp.. çok beyendim yaa iyi günlerde kullanın

sağol canım.
ne ayıbı canım sizinde fikriniz olsun.
Şimdi oda takımı içinde büyüyen yatak+3 kapılı gardrop+şifonyer+oyuncak sandığı+duvar rafı
takımın yanında beşik ve emzirme koltuğu tekstil ve yataklar dahil 2.500TL.
çok uygun aldım valla kızlar. dolaştık ama en sonunda uyguna bulduk.

normalde sadece takımlara 2.500- 3.000 diyorlar. içinde tekstil falan olmuyo kuru takım fiyatı.

ay çoook tatsılınız. allah bağışlasın ikisini de..

hoşgeldin aramıza hayırlı olsun..

wooovvv bu ne uçmuş bu oda allah nazardan saklasın iyi günlerde kullansın prenses..

Sağol teyzesi.

Son düzenleme:

hakikatten çok uygun. ve şık harika mükemmel..
bende evime taşınırsam yapıcam kızlarıma inşallah:))
burda idareden oturuyoruz..nerden aldın maskodan mı

henüz bir isim bulamadık bizz, ne zormuş karar vermek :)) sağlıklı olsunlarda 4 gözle kucağımıza alacağımız zamanı bekliyoruzz

bulursun daha =) burda birsürü isim bulduk biz bebişlere.
fatmanın kızı, elifnaz , o burda karar verildi mesela...
sen de yaz buraya fikrimizi söyleriz

hakikatten çok uygun. ve şık harika mükemmel..
bende evime taşınırsam yapıcam kızlarıma inşallah:))
burda idareden oturuyoruz..nerden aldın maskodan mı

evet maskodan aldım canım.
ilk bebek özendik valla. bide çok eşyası olacak oda yapmasam nereye koyarım bilemedim.
önceden ben de oda yapmıycam beşik alırım bizim odada idare ederiz dedim ama bebekli arkadaşlarım oda şart deyince almaya karar verdik.
bakalım nasıl olacak. merakla bekliyorum.

bulursun daha =) burda birsürü isim bulduk biz bebişlere.
fatmanın kızı, elifnaz , o burda karar verildi mesela...
sen de yaz buraya fikrimizi söyleriz

evett daha vaktimiz var bakalım şimdilik listemizde Aslı ve Damla var :)) Elifnaz çok güzel bir isim, arkadaşımın bebeği var biz Elif ismini o yüzden direk eledik :) ama çok zorr karar vermek.
ben bugun biraz erken çıkıyorum işten hepinize iyi akşamlar dilerimmm.

ii akşamlar kızlar ben çok fazla giremiyorum belki hatırlamıyorsunuzdur beni umarım herkes iyidir ya bir fikir almak istiyorum sizden bebeğim için gardırop almak istiyorum kızımız olacak ama birde oğlum var 1.5 yaşında kırmızı yatağı var sizce hangi renk almalıyım gardırobu

Kızlar merhaba, ne zamandır giremedin internete, geçen hafta annemde kaldım, ordan takılamadım size, annemde kalırken kızımda çok hastalandı.. Sonra da ben hastalandım offffff... Bu sene hastalık peşimi bırakmadı.. Neyseki kızım 3 günde atlattı ama benim yeni başladı umarım atlatırım bir kutu daha antibiyotik kullanmamak için mücadele ediyorum bakalım ne kadar dayanabilirim... Sizleri çok özledim, geçmişi de okuyamadım zaten mümkün değil okuyamam yine uçmuşsunuz hatunlar. Bu hafta da eşim izinli yine pek giremem size bebeğimle ilgili haberler vermek istedim. Bugün babamız, Aslı kızımız ve ben ayrıntılı ultrasona girdik. Rıza bey e gittik, çok memnun kaldım, çok pozitif bir adam.. İçimi çok rahatlattı.. Bebeğimin her tarafını inceledi. Çok tatlıydı, 542 gr. olmuş, haftasıyla uyumluydu bütün ölçümler içimi çok rahatlattı... Bacaklar uzun olcak ama ablası gibi, bacaklar 3-5 gün önden gidiyor.. Ablası hayran kaldı kardeşine.. Doktorda özellikle ona anlattı herşeyi.. Çok mutlu olduk ailecek.. Sonrada Nişantaşı'nda dolaştık, küçük kızıma bişiler aldık, çok güzel bir gündü... Hepinizi çok öpüyorum kızlar, kendinize iyi bakın.. :2::2::2:

geçmiş olsun dikkat et kendine
gözünaydın herşey yolunda hee

Ama Didem benim adım nassı unutursun Ege yaaa :) Kocamın düştüğünü de unutmuşsundur sen şimdi :)

Ben hastasıyım senin kızınınnn çookkkk tatlı yaaa

Güle güle kullan canım, çok beğendimmm..

Öyküm çoook geçmiş olsun, çok sevindim detaylının iyi geçmesine, kocaman da olmuş kızınnn :) Maşallahhh

öykümcümmmm çok özledim seni çok merak ettim. geçmiş olsun aslıya ve sana. idil mira nın iyi olmasına sevşndim. kilosuda maşallah tosun olacak bu kızlar galiba:)) arada gir bizi merakta bırakma..

çilek canımmm ben çabuk unutuyırum yaa didem sendin
sibel channeldi. ok hatırladım. kocanın düştüğün niye hatırlattın kız şimdi:))))))))) onu unıtmak mümkün mü? (kocanı değil haa)
ne yaptın akşam hissettinmi. yatarken aklıma sen geldin. kız bu milletin bebeleri baya tosuncuk içime kurt düştü benimki zayıf kaldı yaa( ben kendimi beslemekten çocuğa bakamıyorum kibak vicdan yaptım şimdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…