2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızımın mobilyaları beğendiniz mi teyzeleri?

ayyy ne şanslı kızın var öyle canım... çok güzel çok beğendim... ben daha oda yapmayı düşünmüyorum bi müddet bizimle aynı odada kalıcak oğlum, sonrasında ayırcam odasını bakalım nasıl olcak ama böyle takımları görünce de düşünmüyor değilim

herkese iyi haftalar dilerimm, biraz geç oldu ama :) ben aranıza dün katıldım 21+0 haftalık hamileyim ve kızım olucak. beklenen doğum tarihi 20 haziran, allah herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn.

herkese iyi haftalar dilerimm, biraz geç oldu ama :) ben aranıza dün katıldım 21+0 haftalık hamileyim ve kızım olucak. beklenen doğum tarihi 20 haziran, allah herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn.

hoşgeldin begüm
ben de yeni sayılırım 2 haftadır burdaım. allah sağlıklı mutlu güsel bi bebiş versin sana o zaman=)
adı belli mi??

anam inanmıyorum tam benim haftalığım ve muhtemel doğum tarihim 20 haziran

son adet tarihin 17 Eylül mü Begüm?

hoşgeldinnn... Allah sana da bebişini sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinn..

selam kızlar.. naber işten güçten giremedim temizlik vardı da..biter bitmez koştum geldim. bu yorgunluğun üstüne bi de yemek hazırlığı yapıcam şimdi.. ama buraya bakmadan da geçemiyorum

hayırlısı canım. biz erkenden aldık son zaman bırakmak istemedim.
hem aceleye gelecek. insan stres oluyor.

Ege kız maşallah
eylül kaybolmuş göbüşünün arkasında.

Hoşgeldin :)

Fmg çok beyendim odayı güle güle kullansın.
Odan büyükse ne güzel olur. çok güzel beyaz ve yeşil harikaa.

Odam pek büyük sayılmaz. bakalım nasıl duracak.

Yerim o ablayı ben, çok tatlı maşallah

hayırlısı canım. Biz erkenden aldık son zaman bırakmak istemedim.
Hem aceleye gelecek. Insan stres oluyor.

Ege kız maşallah
Eylül kaybolmuş göbüşünün arkasında.

:)))))) aynen bende öyle dedm vallaha:))
bugunde herkes bana penguen gibisin dedi:)

kaça aldın fmg sorması ayıp.. çok beyendim yaa iyi günlerde kullanın

ay çoook tatsılınız. allah bağışlasın ikisini de..
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun..

wooovvv bu ne uçmuş bu oda allah nazardan saklasın iyi günlerde kullansın prenses..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…