kızımın mobilyaları beğendiniz mi teyzeleri?
Eki Görüntüle 138553
kocamanımm
anamm maşallah dobişe bak senn ama çok küçük resim bu ya
herkese iyi haftalar dilerimm, biraz geç oldu ama :) ben aranıza dün katıldım 21+0 haftalık hamileyim ve kızım olucak. beklenen doğum tarihi 20 haziran, allah herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn.
Eki Görüntüle 138553
kocamanımm
herkese iyi haftalar dilerimm, biraz geç oldu ama :) ben aranıza dün katıldım 21+0 haftalık hamileyim ve kızım olucak. beklenen doğum tarihi 20 haziran, allah herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn.
Eki Görüntüle 138554
buda miniğimin ablası:))
ayyy ne şanslı kızın var öyle canım... çok güzel çok beğendim... ben daha oda yapmayı düşünmüyorum bi müddet bizimle aynı odada kalıcak oğlum, sonrasında ayırcam odasını bakalım nasıl olcak ama böyle takımları görünce de düşünmüyor değilim
Eki Görüntüle 138553
kocamanımm
selam kızlar.. naber işten güçten giremedim temizlik vardı da..biter bitmez koştum geldim. bu yorgunluğun üstüne bi de yemek hazırlığı yapıcam şimdi.. ama buraya bakmadan da geçemiyorum
Fmg çok beyendim odayı güle güle kullansın.
Odan büyükse ne güzel olur. çok güzel beyaz ve yeşil harikaa.
Eki Görüntüle 138554
hayırlısı canım. Biz erkenden aldık son zaman bırakmak istemedim.
Hem aceleye gelecek. Insan stres oluyor.
Ege kız maşallah
Eylül kaybolmuş göbüşünün arkasında.
Eki Görüntüle 138553
kocamanımm
ay çoook tatsılınız. allah bağışlasın ikisini de..Eki Görüntüle 138554
hoşgeldin aramıza hayırlı olsun..herkese iyi haftalar dilerimm, biraz geç oldu ama :) ben aranıza dün katıldım 21+0 haftalık hamileyim ve kızım olucak. beklenen doğum tarihi 20 haziran, allah herkese bebeğine sağlıkla kavuşmayı nasip etsinn.
Eki Görüntüle 138554
selam kızlar.. naber işten güçten giremedim temizlik vardı da..biter bitmez koştum geldim. bu yorgunluğun üstüne bi de yemek hazırlığı yapıcam şimdi.. ama buraya bakmadan da geçemiyorum
hoşgeldin canım insan bakmadan yapamıyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?