öle işte bende haberler canım.. inş. iyi şeyler duyarım bu hafta dr lardan..
gerekli görürse dedğin gibi düşüncem bende.. güzel dileklerin için saol canıom.. sen naptın haftaa sonu dr da.. senin minik kuzun napiyooo..
burada heyecandan duygusallıktan sölemeyi unutmusum.. Allah kabul etsinn ...
ediccem canımi sizi meraksız bırakmıcam..
benimde gözlerim doldu .. hatta yalan deil ağladım deminden beri yazarkenn.. iyiki varsınızz..
burada çilekk kuzun halalarını bilmemde sana benzerse offf... faceden görmüştüm seni, çok güzelsinn vallaaaa...
olsun canım sıkma canını.. çok saol.. okumus kadar oldum gerçekten..
öle işte bende haberler canım.. inş. iyi şeyler duyarım bu hafta dr lardan..
gerekli görürse dedğin gibi düşüncem bende.. güzel dileklerin için saol canıom.. sen naptın haftaa sonu dr da.. senin minik kuzun napiyooo..
ayyyyyyyyyyyyyy cıldırdımmmmmmmmm bı cvp yazamıommm yazılmadı gozukuooo net kafayı yedıı...
kızxlarrrrrrrrrrrr ıyı aksamlarrrrrrrrrr
:))))))))) duygusala bağlamayın beeeeee tmm ağayıda ağlatacaksınız hee..walla biz de seni çok seviyoruz, inanıyorum ki hepimiz birbirimizi gerçekten canı gönülden seviyoruz tanışmamamıza rağmen, ne güzel bişey bu..
Senin görümce nasıl kiii :) yok benim de esmer olan güzel diil pek, ki ben severim esmer güzellerini :) ötekine benzesin ama mümkünse bana benzesin.
Amaaann sağlıklı olsun da kime benzerse benzesin :)))
ayyyyyyyyyyyyyy cıldırdımmmmmmmmm bı cvp yazamıommm yazılmadı gozukuooo net kafayı yedıı...
Kızxlarrrrrrrrrrrr ıyı aksamlarrrrrrrrrr
canımmm benim o senin güzelliğiinnnn....
Iyi akşamlar canımm.. Ben de çıkıyorum kızlar, bitti mesai. şimdi köprü trafiği mesaisi kaç saat :) allahtan okullar tatil, bi nebze kısa sürüyor
çok öpüyorum sizleri, sabah görüşürüz
hemen aradım ve söyledim. Oda çok duygulandı .içini ferah tutsun dedi. Ben inanıyorum hiçbişey omayacak dedi.. Ona neler söylemişti hatırlasana dr.lar. Selamlarınızı da ilettim kızlar..
Sezinim gayet iyiymiş. şimdi yaman için dua edeceğiz ikimiz. Suzi teyzem güzel haberler getirsin diyor :)
Canımmm benim o senin güzelliğiinnnn....
iyi akşamlar canımm.. Ben de çıkıyorum kızlar, bitti mesai. Şimdi köprü trafiği mesaisi kaç saat :) Allahtan okullar tatil, bi nebze kısa sürüyor
Çok öpüyorum sizleri, sabah görüşürüz
yerim ben onu amaaa.. meleğim benimm... sezinim sakın üzülmesin..ben yamanımın güzel haberleriyle gelicem inşallah... Allahım dularınızı kabul etsin canımmm saol
kızlar size minik paşamın resimini gösteriyim mi.
hani paşanın resmini koycaktınnn...
amin tatlım.
Kızlar sizi göremedim ama öyle çok seviyorum ki anlatamam.
Içim sızlıyor birinize zarar gelecek diye.
Rabbim hepinizi korusun.
bende bekliyoruuuuuuuummm
sen bugun niye yazmıyosun fazla iişin mi çok delüüüüüüü
eylülü salarım üstüne he akşamm
bu oda kimin odası böyle anammm
bu mu olcak kızının odasıı
çok sevimli olmuş gerçekten. olabildiğince pembeden uzaksefdimmmm
geçmişi okudum son 3 saati accık da çok bi deişik bişiler olmamış bugün.
afferin sakin sakin yazın
işlerde vardı ma hep takip ettim ayzdıklarınızı birde telefon trafiği falanda vardı araba satışı falan vardı ya kaynım para göndercekti işde onu ara hesap numarası ver tekrar vs vs vs hilmiye dön ölede gçti günün yarısı
çooook güzel fmg .. zevklisin valla, ne güzel seçmişn sezin hanımın odasınııı.. iyi günlerde güle güle yatsın uyusun koştursun o odanın içinde meleğim inş.. büyüyen yataktan almısın.. baya uzun kullanır iyi yapmısın .. güle güle kulannaın canımm.:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?