2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sezinim gayet iyiymiş. şimdi yaman için dua edeceğiz ikimiz. Suzi teyzem güzel haberler getirsin diyor :)

Canımmm benim o senin güzelliğiinnnn....

ayyyyyyyyyyyyyy cıldırdımmmmmmmmm bı cvp yazamıommm yazılmadı gozukuooo net kafayı yedıı...
kızxlarrrrrrrrrrrr ıyı aksamlarrrrrrrrrr

iyi akşamlar canımm.. Ben de çıkıyorum kızlar, bitti mesai. Şimdi köprü trafiği mesaisi kaç saat :) Allahtan okullar tatil, bi nebze kısa sürüyor
Çok öpüyorum sizleri, sabah görüşürüz

:))))))))) duygusala bağlamayın beeeeee tmm ağayıda ağlatacaksınız hee..
Sana benzesin kızzzzzz güzelsin sen inşallah aynı kişidir tabi bahsettiğimiz kişiler. Senin adın neydi:))))))))))))

ayyyyyyyyyyyyyy cıldırdımmmmmmmmm bı cvp yazamıommm yazılmadı gozukuooo net kafayı yedıı...
Kızxlarrrrrrrrrrrr ıyı aksamlarrrrrrrrrr

iyi akşamlar can kuşummm

görüşürüz bebişim kendine kuzuna iyi bak. Hadi kocana da bak bari:)))))))))

hemen aradım ve söyledim. Oda çok duygulandı .içini ferah tutsun dedi. Ben inanıyorum hiçbişey omayacak dedi.. Ona neler söylemişti hatırlasana dr.lar. Selamlarınızı da ilettim kızlar..

ayyy canımsınız yaa..kıyamammm..bende inanıyorum olmıcak bişicikler inş...vee ben de güçlü olmaya çalısırken kuzuyu getiriyrum aklıma.. sabır göstermişti gerçekten, çok güçlüydü..
aleyküm selam canımm..

Sezinim gayet iyiymiş. şimdi yaman için dua edeceğiz ikimiz. Suzi teyzem güzel haberler getirsin diyor :)

yerim ben onu amaaa.. meleğim benimm... sezinim sakın üzülmesin..ben yamanımın güzel haberleriyle gelicem inşallah... Allahım dularınızı kabul etsin canımmm saol

yerim ben onu amaaa.. meleğim benimm... sezinim sakın üzülmesin..ben yamanımın güzel haberleriyle gelicem inşallah... Allahım dularınızı kabul etsin canımmm saol

Amin tatlım.
Kızlar sizi göremedim ama öyle çok seviyorum ki anlatamam.
İçim sızlıyor birinize zarar gelecek diye.

Rabbim hepinizi korusun.

sen bugun niye yazmıyosun fazla iişin mi çok delüüüüüüü
eylülü salarım üstüne he akşamm

işlerde vardı ma hep takip ettim ayzdıklarınızı birde telefon trafiği falanda vardı araba satışı falan vardı ya kaynım para göndercekti işde onu ara hesap numarası ver tekrar vs vs vs hilmiye dön ölede gçti günün yarısı

Fatmaa bizim de yarın araba alma durumumuz varmış kız noluyo patlatıyoruz böyle bombaları

Amin canım hepimizinki inşallah. Allah eskitmeyi nasip etsin.
8 yaşına kadar yatabilir dediler ama bakalım öyle olacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…