2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmişolsun canımdikkat et baya yormuşsun kendini benim rahim dikişli olduğundan kasılmadan korkuyorum nasılbişey olduğunuda bilmediğimden doktorum herhangi bir durumda hemen ara dedi de merak ettim şimdilik senin tarifine benzer bişey yaşamadım inşaallahta hiçbirimiz yaşamayız .Aman ha dikkat et

yavaş yavaş yaparsın bişeycik olmaz.devamm.dedigim gibi yoksa yoga yaparken olmuş bişey yok..muhteşem bişey yoga pilates..yaşasın pilates kardeşiligi

okeyto annaştık , platese de yogaya da devam
ayy hava süper biz dışarı kaçalım birazcık. tuhafiyeden dantel ve kurdele alıp kızıma saçbandı fln yapıcam daha...
uff çok işimiz var çoookk....

Seninki de tosuncukk olmuştur zaten öyledir :) aman kız çocuğu çook da tombul olmasın zaten di mi :)))
Yaa Ege ağammm bişey sorucam ben dün dediklerinizi yaptım veeeeeeee bişeyler hissettim ama böyle karnımın için de sinek dolaşıyormuş gibi, olabilir mi bebek? ben daha böyle sert bi hareket bekliyordumm :) biri içerden beni gıdıklıyormuş gibi pıtır pıtır :)

çilekle channel nerede bu sabah.. çilek sabah bir girdi çıktı channel hiç gelmedi.

İş yoğunluğundan girdim kaçtım hemennn

yav haziran gelsinde dogurak ayyyy merak ediyorum ama

Ya sormaaa bir an önce Haziran olsun... dün de bir arkadaşımla konuştum bebeği 3 aylık... Aman tadını çıkar diyor bana.. Karnında ne rahatsın. Bebek ateşlenmiş, 3 gündür 3 saat uykuyla duruyorum diyor . Gözüm korktu biraz

hele dun mıdemde bır yamma bır acıma hıssı oldu elımı bır attım 2 tane nohut gıbı bıse geldı elıme dr aradım parmakları olabılır opanık yapmadedı

Kızzzzzzzzzz nasıl parmakları mıııı :)))) ayyyy çok fena oldummm, iyiymiş yaa :)

kızlarrrrr gunaydınnnn bgn servısın lastıgı patladııı ohhhhhhhh bı guzel servıstee uyudukkk:):):)
ıse geldım netten aldıgım kot etekle tısortte gelmıs superler valla ohhh

Channellll hissettin mi canım bu arada bebeğii?

kızlar selamlar..epeydir okuyamıyorum..detaylı ultrasonlarım iyi cıktı..bodrumdaki yetmedi bide izmire gittik:) iki doktor bi doktor anca ediyo zaten cok şükür şimdilik sorun yok..hepinize iyi günler..

Ohhh şükür güzel haberler, çok çok sevindimmmm :)

Kızlar bu arada biberon alırken BPA'sız olanlardan almak gerekiyormuş. Tecrübeli anne olarak Ege söylemiş zaten cam olsun diye..
Ben çok ucuza Kadıköy yakasında buldum BPA'sız. O kadr ucuzdu ki aldım 2 tane :) Normalde e-bebekte 27 TL olan biberon 15 TL idi..

yaaa ben gecende demıstım ya bole bocek ıcımı gıdıklıyo yada zıplıyo gıbı bısı bu bebısmıdırrrrrrrrr?????::):):):):):)

Ay aynı şeyi söyledim de eşim bana doğru konuş çocuk hakkında dedi :)
Galiba bebek o biliyor musun, böyle içerden bir gıdıklama, karnının iç tarafında böcek yürüyor hissi.. Ege gelsin de aydınlatır o bizi şimdi , bebek mi diil mi :)))

cılekkkkkkkkkkk oykum gelmısmı nerde ???

Öyküm girmiş dün, annesindeymiş. bi de kızı da hastalanmış kendi de hastalanmış

ayyy öykumcum ya bende onu merak edıodum ınsallah yakın zmanda ıyılesır aslıcıgıı

cılekkkkkkkkkkkkkkkkkk kendımızı cahıl duygusuz anneler ılan edıyorumm:)):):):):):):):)
tecrubesızlık ne zormusss
gecen hafta vardı o bende ama ne bılım ben yaa bayagı bısı beklıodummm hahha senın esın gıbı bende:):):)

Aynen ben de tekme tokat bişey bekliyodum içerden :) heh bebek bu diyebileceğim.. Ama ben sadece gıdıklanıyorum, gaz mı değil mi ,emin olamıyorum :)
Yine de tam emin değilim tabii :) bugün iş yerindekilere söyledim bebek hareket ediyor galiba diye. "ay doğuracak yakında hala galiba diyor" diye benimle dalga geçtiler :)

çilek channel geldiniz mi kızlar.
çilek o iişte oooooo süper hissettin. neyapcaktı kız sana içerden judo mu. bu haftaya göre anca bukadar. biraz daha büyüsünde sen gör ozaman tekmeyi karnın yamulcak..
oh bak söz dinle sen elini karnına koy salala o seni teper annesi:)))

ama nerden anlıycan ki daha çnceden bi bilgin yok hem hemde hissedememişsindir. ormal bunlar. ama hissettiğin şey bebk.
channel aynen öyle gıdıklama gibi oluyor baştan sonra tekme yiyorsun ama daha sonra..

Ahahaha :) ben cidden öyle judocular gibi bi hareket bekliyordum :)))
Ay çook sevindim ben de hissettim sonundaaaaa yuppiiiiiiiiii

kızlarrr dün benim sıpa bir vurdu resmen korktum, ayhhh dedim birden, sonra üst üste tırmaladığını hissettim, ya resmen göbek deliği hizasında parmaklarını bastırdırğını tırmalar gibi net hissettim, üst üste yaptı. bir de bilmiyorum sizde varmı ama benim sıkıntım var, çok aşırı boğaz yanmam devam ediyo, kimsede yokmu bu problem? araştırdım biraz, bebeğin kesesi mideyi havaya kaldırdığı için asit boğaza ilerleyip tahriş ediyomuş, cumartesi kontrolüm var çok şükür, dr a ilaç yazdırcam. akşamları özellikle çok fazla oluyo, ağlayacak gibi oluyorum resmen çok canımı yakıyo...

BEN GELDİM YEMEK YEDİK GELDİK BİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ:d

Ahahaha :) ben cidden öyle judocular gibi bi hareket bekliyordum :)))
Ay çook sevindim ben de hissettim sonundaaaaa yuppiiiiiiiiii
evet bende çok sevindim çilek gerçekten hissetmeni çok stiyorsum bu güzelliği tatmanı..

benimde boğazım yanıyor ve midem yanıyor.kesin saçlı bir bebikim olacak:))) maşallah bebişine tırmalıyor he bunlar yaramazlar ya benimkide alta vuruyor..

BEN GELDİM YEMEK YEDİK GELDİK BİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ:d

afiyet olsun elifnaza löplöp et olsun

AMİİİN TEYZESİ AMİİİN YAA BU ELİFNAZ A FALAN ÇOK ALIŞTIM HAFTAYA GİTTİĞİMDE ERKEĞE DÖNMESİN BU ÇOCUK :d

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…