saol canım..biz yeni ev aldık onun için bazı alışverişler yapıyordum..yaklaşık 11 dükkana girip cıkmışım kimisi 2-3 katlı ama enerjim tam agz devamdı..sonra eve geldim..karnıma degişik bi agrı girdi..farklı bi agrı yanii onu olunca anlıyosun hemen doktoru aradım..gel dedi..gittim rahim 3.5cmmi ne olmuş kızdı biraz kendini cok yormuşsun diye..serum verdi bide magnezyum verdi işte sonra hemen gecti..ama tabi ben biraz korktum..bide o göbegimin altı semsert olmuştu kasılmıştı böle yatınca falan şimdi yumuşacık ozaman kaskatıydı..öle bigün geldi gecti..şimdi daha temkinliyim..bide susuz kalmışsın demişti..ac susuz deli gibi gezmiştim cünkü bide araba kullandım in bin in bin cok yorulmuşum sonradan farkettim..öle hamile oldugumuzu unutmamız gerek ne kadar enerjimiz olsa da..bu bana bi uyarı olmuş oldu..
yavaş yavaş yaparsın bişeycik olmaz.devamm.dedigim gibi yoksa yoga yaparken olmuş bişey yok..muhteşem bişey yoga pilates..yaşasın pilates kardeşiligi
öykümcümmmm çok özledim seni çok merak ettim. geçmiş olsun aslıya ve sana. idil mira nın iyi olmasına sevşndim. kilosuda maşallah tosun olacak bu kızlar galiba:)) arada gir bizi merakta bırakma..
çilek canımmm ben çabuk unutuyırum yaa didem sendin
sibel channeldi. ok hatırladım. kocanın düştüğün niye hatırlattın kız şimdi:))))))))) onu unıtmak mümkün mü? (kocanı değil haa)
ne yaptın akşam hissettinmi. yatarken aklıma sen geldin. kız bu milletin bebeleri baya tosuncuk içime kurt düştü benimki zayıf kaldı yaa( ben kendimi beslemekten çocuğa bakamıyorum ki bak vicdan yaptım şimdi..
çilekle channel nerede bu sabah.. çilek sabah bir girdi çıktı channel hiç gelmedi.
yav haziran gelsinde dogurak ayyyy merak ediyorum ama
hele dun mıdemde bır yamma bır acıma hıssı oldu elımı bır attım 2 tane nohut gıbı bıse geldı elıme dr aradım parmakları olabılır opanık yapmadedı
kızlarrrrr gunaydınnnn bgn servısın lastıgı patladııı ohhhhhhhh bı guzel servıstee uyudukkk:):):)
ıse geldım netten aldıgım kot etekle tısortte gelmıs superler valla ohhh
kızlar selamlar..epeydir okuyamıyorum..detaylı ultrasonlarım iyi cıktı..bodrumdaki yetmedi bide izmire gittik:) iki doktor bi doktor anca ediyo zatencok şükür şimdilik sorun yok..hepinize iyi günler..
yaaa ben gecende demıstım ya bole bocek ıcımı gıdıklıyo yada zıplıyo gıbı bısı bu bebısmıdırrrrrrrrr?????::):):):):):)
cılekkkkkkkkkkk oykum gelmısmı nerde ???
Ay aynı şeyi söyledim de eşim bana doğru konuş çocuk hakkında dedi :)
Galiba bebek o biliyor musun, böyle içerden bir gıdıklama, karnının iç tarafında böcek yürüyor hissi.. Ege gelsin de aydınlatır o bizi şimdi , bebek mi diil mi :)))
Öyküm girmiş dün, annesindeymiş. bi de kızı da hastalanmış kendi de hastalanmış
ayyy öykumcum ya bende onu merak edıodum ınsallah yakın zmanda ıyılesır aslıcıgıı
cılekkkkkkkkkkkkkkkkkk kendımızı cahıl duygusuz anneler ılan edıyorumm:)):):):):):):):)
tecrubesızlık ne zormusss
gecen hafta vardı o bende ama ne bılım ben yaa bayagı bısı beklıodummm hahha senın esın gıbı bende:):):)
Aynen ben de tekme tokat bişey bekliyodum içerden :) heh bebek bu diyebileceğim.. Ama ben sadece gıdıklanıyorum, gaz mı değil mi ,emin olamıyorum :)
Yine de tam emin değilim tabii :) bugün iş yerindekilere söyledim bebek hareket ediyor galiba diye. "ay doğuracak yakında hala galiba diyor" diye benimle dalga geçtiler :)
çilek channel geldiniz mi kızlar.
çilek o iişte oooooo süper hissettin. neyapcaktı kız sana içerden judo mu. bu haftaya göre anca bukadar. biraz daha büyüsünde sen gör ozaman tekmeyi karnın yamulcak..
oh bak söz dinle sen elini karnına koy salala o seni teper annesi:)))
BEN GELDİM YEMEK YEDİK GELDİK BİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ:d
hg canım afiyet olsun,,, kimse cvp yazmıyo...
evet bende çok sevindim çilek gerçekten hissetmeni çok stiyorsum bu güzelliği tatmanı..Ahahaha :) ben cidden öyle judocular gibi bi hareket bekliyordum :)))
Ay çook sevindim ben de hissettim sonundaaaaa yuppiiiiiiiiii
benimde boğazım yanıyor ve midem yanıyor.kesin saçlı bir bebikim olacak:))) maşallah bebişine tırmalıyor he bunlar yaramazlar ya benimkide alta vuruyor..kızlarrr dün benim sıpa bir vurdu resmen korktum, ayhhh dedim birden, sonra üst üste tırmaladığını hissettim, ya resmen göbek deliği hizasında parmaklarını bastırdırğını tırmalar gibi net hissettim, üst üste yaptı. bir de bilmiyorum sizde varmı ama benim sıkıntım var, çok aşırı boğaz yanmam devam ediyo, kimsede yokmu bu problem? araştırdım biraz, bebeğin kesesi mideyi havaya kaldırdığı için asit boğaza ilerleyip tahriş ediyomuş, cumartesi kontrolüm var çok şükür, dr a ilaç yazdırcam. akşamları özellikle çok fazla oluyo, ağlayacak gibi oluyorum resmen çok canımı yakıyo...
BEN GELDİM YEMEK YEDİK GELDİK BİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ:d
bana kimse cvp yazmadı
evet bende çok sevindim çilek gerçekten hissetmeni çok stiyorsum bu güzelliği tatmanı..
benimde boğazım yanıyor ve midem yanıyor.kesin saçlı bir bebikim olacak:))) maşallah bebişine tırmalıyor he bunlar yaramazlar ya benimkide alta vuruyor..
afiyet olsun elifnaza löplöp et olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?