2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben şu anda Levent Hastanesine gidiyorum kontrollerime,doktorumdan daçok memnunum. Fakat hastane o kadar da ahım şahım diil yani,çok uçuk geldi bu yüzden bana rakamlar.Bir de bu fiyatın içinde neler var onları öğrenmek lazım,gece yatıosun,ilacı serumu şusu busu var mı öğrenmek lazım.
Benim hastanenin de devletle anlaşması yok,bakalımdetaylı öğrenmek lazım,belkide pazarlık yapılabilir,en azından sigortanın karşıladığından fazla miktarsa onun üzerinden pazarlık yapılabilir..

Ege dediğin gibi geçirmeye çalışıolar gerçekten,iyice öğrenmek lazım ne nedir...

yaaa off sıgorta hem ıyı hem kotu ne bılım karar veremedımm dahaa... bızde esımle konuscaz hastaneyle konuscaz baklaım. esımın kuzenı medıkal parka baslamıs cocuk doktoru oda yonlendırebılır bızıı kısmet bakalımmm

çoççcüzelll çookkk!!! oğluşun mutlu demekki. doktorun iyi olması çok önemli. ben de çok araştırdım doktoru. illa tek doktor olsun başında sonuna diye. bizimki ayrıntılıda rapor gibi bişi veriomuş. bi de cd veriomuş, video foto fln... 26 sına çok var ama beklicess artık kızımla. ama yoga yapamaman kötü olmuş. tedbir amaçlı demiştir. o kadar yorup kasmaz ki yoga. ben hamile yogası yapıorum, o kadar hafif ki.. kasmasına imkan yok... neyse sen yine de dikkat et...
2 hafta sora daha güsel haberlerle inşallah!!

bide İzmirdeki doktorum herşeye durmadan imza attırıyor..testlerle ilgili uyarımı yaptım rsik az grubundadır diyo ama hiçbirzaman kesin sonuc elde edilmez testlerle diye..cünkü testleri normal cıkan bi hastası down sendromlu bi cocuk dogurmuş ondan dolayı cok tedbirliler kadında buna dava acmış falan..resmen riski biliyorum deyip imza attım, amnio sentez istemiyorum diye imza attım..siz de de oluyomu böle şeyler..bodrumdaki doktora imza falan atmadım hiç..

yok canım ben imza felan atmıyorum
doktorun kendini sağlama alıyor
problem olursa dava açılamasın diye
ilk defa duyuyorum
benim dr öyle imzadan felan bahsetmedi hiç

amin canım..evet benim bu doktrumda herşeyini verdi cdisine kadar..izmirdeki bitek cd verdi..onu da acamadık:) neyse yoga konusuna gelince..ben de hamilelik öncesinden itibaren yoga yapıyorum ilk 2 ay normal yoga yaptım sonrasında hamile yogası..ama rahimde birazcık acılma oldu benim gecen hafta cok yormuştum kendimi cok yürümüştüm ondan dolayı önlem olması için dedi doktorum yoksa dediin gibi muhteşem rahatlatıcı bişey yoga..onunla kasılmamın alakası yok onu söyliyim yanlış anlaşılmasın..hatta pilatese başlıycaktım bu ay coşmuş gibiyim enerjim yerinde ama magnezyum verdi bide onu iciyorum işte...inşllahh bidaha öle bişey olmaz..öptüm canım

doktorların söylediine göre istatistiki bilgi asla doğruyu %100 veremez. sadece tedbir amaçlı. ilerde bu testlerin hiçbiri olmayacakmış. muhtemelen sadece kan testiyle tüm riskler %100 bilinebilecek... ama şuanda az riskli de olsa amniyosentezi duymak bile istemioruz... benim doktorum tüm riskler çok düşük olduğu için talep etmedi. ama istersen istediğin yerde yaptırabiliosun. izmirde muhtemelen dava sözkonusu olduğu için buöyle bir imza uygulaması yapılmıştr. ben ilk defa sebden duydum. aslında olması gereken de bu... Riski göze alan hem aile hem de doktorsa altına imza atabilmeli...

Kızlar, hastane fiyatlarıyla ilgili bi haber vardı internette... güncel diye paylaşıorum. ben ankara akayda doğum yapacağım. fiyatının doğru olduuna emin olduğum için paylaşıorum. umarım işinize yarar.

Özel Hastanelerde Doğum ücretleri ne kadar? 2011

sizin için araştırdık ve özel hastanede doğum yapmanın masrafını bulduk.
bulduğumuz fiyatlar 2010 yılı son 2 ayı ve 2011 yıllarına ait özel hastane doğum masrafı fiyatlarıdır. sezeryanla veya normal doğum fiyatları şeklinde fiyatlar gördük suda doğum yaptıran hastaneler veya suda doğum fiyatlarını göremedik ama görürsek onuda bu konunun sonuna ekleriz.
inşallah işte sizlere tarihleri ile hastane hastane özel hastane sezeryan ve normal doğum fiyatları. lütfen sizde bildiğiniz hastanelerin doğum ücretlerini yorum olarak ekleyin bu site halkın imece usulu büyüttüğü bir sitedir.
Kısaca doğum fiyatları 500 ile 2000 tl arasında değişiyor.

HASTANE HASTANE DOĞUM ÜCRETLERİ 2011

istanbul Koşuyolu Medipol hastanesi ssk + ücreti normal doğum 1750 sezeryan 1850 +gün ücreti 250
(31 ocak 2011)

Güneşli Medicine hastanesi doğum fiyatları: normal doğum 400-500 tl arası sezeryanla doğum +100 200 tl daha fazla (01-2011 tarihli)

Pendik Bölge Hastanesi: normal doğum fiyatı: 500tl sezeryanle doğum ücreti:800tl zorunlu sezeryan:
700 (10-2010)

Göztepe Medikal park sezeryanla doğum 2200tl (kasım 2010)

Medical park 2500 tl,
acıbadem 9800 tl.
Ethica incirli 2300 tl. 2011 yılı

Ankara Güven anestezi+sezaryen+2 gün yatış (refakatçı dahil) toplam 1280 tl. 12-2010 fiyatı

Kadıköy şifa sezeryan 4600 normal 4200 tl 12-2010

nisa hastanesi normal 850 sezeryanla doğum 1000 tl 2011

Gebze Özel yüzyıl normal 350tl sezeryan 480 tl 2011

Ankara Özel Akay normal doğum ücreti 1850 sezeryan +2gece 2250 (1-2011)

aa iyi osaman süper ben de enerjik anne olcam sanırım. yoga da platesi de 2 aydır yapıorum ben de ama bu hafta astım dersleri =) kendim yapıorum evde cd lerle fln... sıkılıorum tek başıma bazen napiim
ama yormadan bebekimi... dikkat edelim yine de :82:

gözünaydın canım sevindim iyi olmanıza

saol minik mucizemm:)

yok canım ben imza felan atmıyorum
doktorun kendini sağlama alıyor
problem olursa dava açılamasın diye
ilk defa duyuyorum
benim dr öyle imzadan felan bahsetmedi hiç

evet dava acıldıgı için akıllanmış bizim doktor..ama kadın kaybetmiş davayı..ya sonucta doktor bu allah degilki nereye kadar bilebilecekler allaha emanetiz hepimiz..ben de ilk burda duydum imzayı attım valla

cnm ımza felan attırmıyor doktorum ama herzaman herseyde az da olsa rısk vardır dıyor zaten doktorlarr 50000/1 de cıksa rıskın o 1 tanesı biz olabılrıız allah korusunnn

evet canım allah korusun..

Canım maaşallah güzel geçmesine sevindim ,rahim kasılmasını nasıl anladın

benim dr 3500-4000 civarı tutar dedi sezaryen için
o yüzden ben üniversite hastanesinde yapıcam doğumu 4000 çok para
bebeğime harcarım niye onlara vereyim ki

eevt canım tedbir için yapıyor..ama insan sinir oluyo bu ne diye.. neyse allah korusun artık sonucta hiçbi test amnio dışında ne olacagını bilemez..o bile bazı riskleri göremiyo..alaha emanet bebeklerimiz artık..hem imza atsan nolcak atmasan nolcak..benim cocugum kötü olduktan sonra allah korusun..allah kimseye göstermesin valla..

Canım maaşallah güzel geçmesine sevindim ,rahim kasılmasını nasıl anladın

saol canım..biz yeni ev aldık onun için bazı alışverişler yapıyordum..yaklaşık 11 dükkana girip cıkmışım kimisi 2-3 katlı ama enerjim tam agz devamdı..sonra eve geldim..karnıma degişik bi agrı girdi..farklı bi agrı yanii onu olunca anlıyosun hemen doktoru aradım..gel dedi..gittim rahim 3.5cmmi ne olmuş kızdı biraz kendini cok yormuşsun diye..serum verdi bide magnezyum verdi işte sonra hemen gecti..ama tabi ben biraz korktum..bide o göbegimin altı semsert olmuştu kasılmıştı böle yatınca falan şimdi yumuşacık ozaman kaskatıydı..öle bigün geldi gecti..şimdi daha temkinliyim..bide susuz kalmışsın demişti..ac susuz deli gibi gezmiştim cünkü bide araba kullandım in bin in bin cok yorulmuşum sonradan farkettim..öle hamile oldugumuzu unutmamız gerek ne kadar enerjimiz olsa da..bu bana bi uyarı olmuş oldu..

yavaş yavaş yaparsın bişeycik olmaz.devamm.dedigim gibi yoksa yoga yaparken olmuş bişey yok..muhteşem bişey yoga pilates..yaşasın pilates kardeşiligi

allah korusun hiçbir test kesin sonuç vermiyor
amniyosentezde down sendromunu anlaşılmasını sağlıyor ama eğer bebek spastikse bunu anlamanın yolu yokmuş benim dr söylemişti hiçbirşey garanti değil yani
hepsi allaha emanet

neyse kızlar ben çıkıyorum annneme gidicem
yarın görüşürüz

aynen öle canım..güle güle hadi ben de cıkıyorum kızlar havar güneşli burda..öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…