cnmm mrb. bnm gıttıgım hastanede fıyatlar aynı dedıgın gıbı.sen nereye sordunn. ben yedıtepeye gıdıyorum ama martta sıgorta yenıleme var bakalım bıze ne fıyat cıkartcakk eger yuksek cıkartırsa dırek medıkal parka gıdım dıorum allah korusun orda kuveze felan ıhtıyac duyulursa devlet karsılıyor bnm gıttım yerde devlet ıle anlasması yokmus
Ben şu anda Levent Hastanesine gidiyorum kontrollerime,doktorumdan daçok memnunum. Fakat hastane o kadar da ahım şahım diil yani,çok uçuk geldi bu yüzden bana rakamlar.Bir de bu fiyatın içinde neler var onları öğrenmek lazım,gece yatıosun,ilacı serumu şusu busu var mı öğrenmek lazım.
Benim hastanenin de devletle anlaşması yok,bakalımdetaylı öğrenmek lazım,belkide pazarlık yapılabilir,en azından sigortanın karşıladığından fazla miktarsa onun üzerinden pazarlık yapılabilir..
Ege dediğin gibi geçirmeye çalışıolar gerçekten,iyice öğrenmek lazım ne nedir...
canım foto koyarım..bodrumdaki ayrtıntılım cok güzel gecti cünkü burdaki makine cok iyi..herşeyine baktı bide ayrtıntılı bi grafik gibi bişeyler verdi..2 hafta sonra tekrar gelin kalbine bidha bakcam dedi..bitmiyo resmen yaneyse benim bide rahim de biraz kasılma olmuştu gecen haftaalrda dikkat etmem gerekiyomuş..yoga yapma dedi 28.haftaya kadar spor yasak..diger türlü oglum iyi duurmda şimdilik..bide izmirdeki doktora gititk.o daha ayrtıntılı inceledi kalbi vs. ama ne bi kagıt ne başka bişey verdi analamadım valla..allahtan iki doktora gidiyorum da birbirlerinin eksiklerini tamamlıyolar..
kızlar selamlar..epeydir okuyamıyorum..detaylı ultrasonlarım iyi cıktı..bodrumdaki yetmedi bide izmire gittik:) iki doktor bi doktor anca ediyo zatencok şükür şimdilik sorun yok..hepinize iyi günler..
bide İzmirdeki doktorum herşeye durmadan imza attırıyor..testlerle ilgili uyarımı yaptım rsik az grubundadır diyo ama hiçbirzaman kesin sonuc elde edilmez testlerle diye..cünkü testleri normal cıkan bi hastası down sendromlu bi cocuk dogurmuş ondan dolayı cok tedbirliler kadında buna dava acmış falan..resmen riski biliyorum deyip imza attım, amnio sentez istemiyorum diye imza attım..siz de de oluyomu böle şeyler..bodrumdaki doktora imza falan atmadım hiç..
çoççcüzelll çookkk!!! oğluşun mutlu demekki. doktorun iyi olması çok önemli. ben de çok araştırdım doktoru. illa tek doktor olsun başında sonuna diye. bizimki ayrıntılıda rapor gibi bişi veriomuş. bi de cd veriomuş, video foto fln... 26 sına çok var ama beklicess artık kızımla. ama yoga yapamaman kötü olmuş. tedbir amaçlı demiştir. o kadar yorup kasmaz ki yoga. ben hamile yogası yapıorum, o kadar hafif ki.. kasmasına imkan yok... neyse sen yine de dikkat et...
2 hafta sora daha güsel haberlerle inşallah!!
ben 2 gün önce verdim siparişi de o kadar çok iseyen var ki, pek inanasım gelmedi açıkçası geleceğine...
bide İzmirdeki doktorum herşeye durmadan imza attırıyor..testlerle ilgili uyarımı yaptım rsik az grubundadır diyo ama hiçbirzaman kesin sonuc elde edilmez testlerle diye..cünkü testleri normal cıkan bi hastası down sendromlu bi cocuk dogurmuş ondan dolayı cok tedbirliler kadında buna dava acmış falan..resmen riski biliyorum deyip imza attım, amnio sentez istemiyorum diye imza attım..siz de de oluyomu böle şeyler..bodrumdaki doktora imza falan atmadım hiç..
gözünaydın canım sevindim iyi olmanıza
amin canım..evet benim bu doktrumda herşeyini verdi cdisine kadar..izmirdeki bitek cd verdi..onu da acamadık:) neyse yoga konusuna gelince..ben de hamilelik öncesinden itibaren yoga yapıyorum ilk 2 ay normal yoga yaptım sonrasında hamile yogası..ama rahimde birazcık acılma oldu benim gecen hafta cok yormuştum kendimi cok yürümüştüm ondan dolayı önlem olması için dedi doktorum yoksa dediin gibi muhteşem rahatlatıcı bişey yoga..onunla kasılmamın alakası yok onu söyliyim yanlış anlaşılmasın..hatta pilatese başlıycaktım bu aycoşmuş gibiyim enerjim yerinde ama magnezyum verdi bide onu iciyorum işte...inşllahh bidaha öle bişey olmaz..öptüm canım
gözünaydın canım sevindim iyi olmanıza
yok canım ben imza felan atmıyorum
doktorun kendini sağlama alıyor
problem olursa dava açılamasın diye
ilk defa duyuyorum
benim dr öyle imzadan felan bahsetmedi hiç
cnm ımza felan attırmıyor doktorum ama herzaman herseyde az da olsa rısk vardır dıyor zaten doktorlarr 50000/1 de cıksa rıskın o 1 tanesı biz olabılrıız allah korusunnn
canım foto koyarım..bodrumdaki ayrtıntılım cok güzel gecti cünkü burdaki makine cok iyi..herşeyine baktı bide ayrtıntılı bi grafik gibi bişeyler verdi..2 hafta sonra tekrar gelin kalbine bidha bakcam dedi..bitmiyo resmen yaneyse benim bide rahim de biraz kasılma olmuştu gecen haftaalrda dikkat etmem gerekiyomuş..yoga yapma dedi 28.haftaya kadar spor yasak..diger türlü oglum iyi duurmda şimdilik..bide izmirdeki doktora gititk.o daha ayrtıntılı inceledi kalbi vs. ama ne bi kagıt ne başka bişey verdi analamadım valla..allahtan iki doktora gidiyorum da birbirlerinin eksiklerini tamamlıyolar..
doktorların söylediine göre istatistiki bilgi asla doğruyu %100 veremez. sadece tedbir amaçlı. ilerde bu testlerin hiçbiri olmayacakmış. muhtemelen sadece kan testiyle tüm riskler %100 bilinebilecek... ama şuanda az riskli de olsa amniyosentezi duymak bile istemioruz... benim doktorum tüm riskler çok düşük olduğu için talep etmedi. ama istersen istediğin yerde yaptırabiliosun. izmirde muhtemelen dava sözkonusu olduğu için buöyle bir imza uygulaması yapılmıştr. ben ilk defa sebden duydum. aslında olması gereken de bu... Riski göze alan hem aile hem de doktorsa altına imza atabilmeli...
Canım maaşallah güzel geçmesine sevindim ,rahim kasılmasını nasıl anladın
aa iyi osaman süperben de enerjik anne olcam sanırım. yoga da platesi de 2 aydır yapıorum ben de ama bu hafta astım dersleri =) kendim yapıorum evde cd lerle fln... sıkılıorum tek başıma bazen napiim
ama yormadan bebekimi...dikkat edelim yine de :82:
eevt canım tedbir için yapıyor..ama insan sinir oluyo bu ne diye..neyse allah korusun artık sonucta hiçbi test amnio dışında ne olacagını bilemez..o bile bazı riskleri göremiyo..alaha emanet bebeklerimiz artık..hem imza atsan nolcak atmasan nolcak..benim cocugum kötü olduktan sonra allah korusun..allah kimseye göstermesin valla..
allah korusun hiçbir test kesin sonuç vermiyor
amniyosentezde down sendromunu anlaşılmasını sağlıyor ama eğer bebek spastikse bunu anlamanın yolu yokmuş benim dr söylemişti hiçbirşey garanti değil yani
hepsi allaha emanet
neyse kızlar ben çıkıyorum annneme gidicem
yarın görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?