2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Geçmiş olsun canım... ya böyle bebek oynamalarını hissedince siz ben kendimi iyice garip hissediyorum :))) maşallah ne kadar net hissediyorsunuz ne yapıp ettiğini, ben azıcık bi gıdıklanma hissediyorum o kadar :)

BEN GELDİM YEMEK YEDİK GELDİK BİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ:d

Ohhh afiyet olsun yarasınnnnnnnnn

benimde boğazım yanıyor ve midem yanıyor.kesin saçlı bir bebikim olacak:))) maşallah bebişine tırmalıyor he bunlar yaramazlar ya benimkide alta vuruyor..
kız bu yanmalarla bebşin saçının alakası yokmuş, bende öle sanıyodum, hurafeymişş yoksa benm kız tüy yumağı olarak doğması lazım bu kadar yanmaya

o ne kız 4üz5iz mi doğurcan napcan bende özele gidiyorum sigortalı olarak, normal doğum 500TL , sezaryen 850TL imiş. Avcılar Hospital'e gidiyorum bende...

kız bu yanmalarla bebşin saçının alakası yokmuş, bende öle sanıyodum, hurafeymişş yoksa benm kız tüy yumağı olarak doğması lazım bu kadar yanmaya
benim ilk kızımda yandı gerçekten kıllı bir kız doğdu. bakalım buda öyle olcak sanırım.

ben emir i sevmiyorum yaa erkek olsada adı da hazır zaten yiğit:d

yiğit de güzel annesi fark etmez iki günde biz onada alıştırırız seni..

bende zaten 1 haftadır böyle net hissediyorum merak etme, son aylarda o tekmeler canımızı yakıp bizi uyutmayacakmış. şubat annelerinin topiği geceleri full çekiyo, hepsi uyuyamayan doğurmak üzere olan annalerle dolu valla

benim ilk kızımda yandı gerçekten kıllı bir kız doğdu. Bakalım buda öyle olcak sanırım.

Yiğit de güzel annesi fark etmez iki günde biz onada alıştırırız seni..

yaa benim dilim falan çok alıştı kızım falan demeye yaaa

Sorma çatır çatır doğuruyor hatunlar bende takip ediyorum

İnşallah Egecim ennn kısa zamanda Allah bana da nasip etsinn :)

o ne kız 4üz5iz mi doğurcan napcan bende özele gidiyorum sigortalı olarak, normal doğum 500TL , sezaryen 850TL imiş. Avcılar Hospital'e gidiyorum bende...

Doktor fiyatı yoktur ama bunun içinde Merve muhtemelen, bir kontrol et istersen :)

ben fatih burak koyucam
adıyla yaşasınlar

yaa benim dilim falan çok alıştı kızım falan demeye yaaa
ne yapalım erkeği kızamı çevirelim daha kötü ağzını alıştırmak daha kolay.

ayyy doğru valla ne yapcaz(((((((( bende az salonda koltukta sabahlamadım. Ama yazı geçirmiştim ben şimdi serin olcak inşallah

benim ilk kızımda yandı gerçekten kıllı bir kız doğdu. bakalım buda öyle olcak sanırım.

yiğit de güzel annesi fark etmez iki günde biz onada alıştırırız seni..

yaa ben inanıyorum eskilerin söylediklerine.. Var bence böyle birşey.. Hurafe diyip geçtiğimiz çoğu şeyi sonradan bilimsel olarak kanıtlıyorlar..

cnm bende yemekten geldımmmm sımdıııııııııııı. hehehheheh artık hıssedıyorum dıyebılırım rahatca ozman:):):):):) ya c.tesı doktorda eger tekmne atarsa ve o anda gıdıklama olursa tamamdırrrrrrr dıcemmmmmmmmmm:):):)

kızım senın kızın ne zayıfı gayet kuvvetlıkı baksana senı resmen haşat edıyorrr :)):)::) yeter napcan fazla tombısı 3500,-3700 dogsa yeterrrrrrrrrr

eylus nekadar dogmustuuuu ayy yerım onun tombılık yanaklarını::):):)

sorma çatır çatır doğuruyor hatunlar Bende takip ediyorum
Maşallah ben de okudum bikaçkere sabah doğum haberleri geliyordu

erkek olursa eymen koyarım. çok hoşuma gitti :)

eymen kız ismi.benim arkadaşım var eymen bayan..birde unısex isim koymayın bence ben müşteri ararken deniz yazıyorsa deniz hnm diyorum bey çıkıyor..(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…