kızlarrr dün benim sıpa bir vurdu resmen korktum, ayhhh dedim birden, sonra üst üste tırmaladığını hissettim, ya resmen göbek deliği hizasında parmaklarını bastırdırğını tırmalar gibi net hissettim, üst üste yaptı. bir de bilmiyorum sizde varmı ama benim sıkıntım var, çok aşırı boğaz yanmam devam ediyo, kimsede yokmu bu problem? araştırdım biraz, bebeğin kesesi mideyi havaya kaldırdığı için asit boğaza ilerleyip tahriş ediyomuş, cumartesi kontrolüm var çok şükür, dr a ilaç yazdırcam. akşamları özellikle çok fazla oluyo, ağlayacak gibi oluyorum resmen çok canımı yakıyo...
BEN GELDİM YEMEK YEDİK GELDİK BİİİİİİİİİİİİİİİİİİZ:d
AMİİİN TEYZESİ AMİİİN YAA BU ELİFNAZ A FALAN ÇOK ALIŞTIM HAFTAYA GİTTİĞİMDE ERKEĞE DÖNMESİN BU ÇOCUK :d
kız bu yanmalarla bebşin saçının alakası yokmuş, bende öle sanıyodum, hurafeymişşbenimde boğazım yanıyor ve midem yanıyor.kesin saçlı bir bebikim olacak:))) maşallah bebişine tırmalıyor he bunlar yaramazlar ya benimkide alta vuruyor..
Arkadaşlar merhabalar,özel hastaneye gidenler doğum ücretlerini öğrendiler mi,ben istanbuldayım benim gittiğim hastane özel sağlık sigortasına normal doğum için 3000,sezeryan için 4500 tl dediler.Bana biraz uçuk geldi de...Öğrenen var mı başka ücret...?
ahhhaa olsun değiştiririz. Emir koyarız..
benim ilk kızımda yandı gerçekten kıllı bir kız doğdu. bakalım buda öyle olcak sanırım.kız bu yanmalarla bebşin saçının alakası yokmuş, bende öle sanıyodum, hurafeymişşyoksa benm kız tüy yumağı olarak doğması lazım bu kadar yanmaya
ben emir i sevmiyorum yaa erkek olsada adı da hazır zaten yiğit:d
bende zaten 1 haftadır böyle net hissediyorum merak etme, son aylarda o tekmeler canımızı yakıp bizi uyutmayacakmış. şubat annelerinin topiği geceleri full çekiyo, hepsi uyuyamayan doğurmak üzere olan annalerle dolu vallaGeçmiş olsun canım... ya böyle bebek oynamalarını hissedince siz ben kendimi iyice garip hissediyorum :))) maşallah ne kadar net hissediyorsunuz ne yapıp ettiğini, ben azıcık bi gıdıklanma hissediyorum o kadar :)
benim ilk kızımda yandı gerçekten kıllı bir kız doğdu. Bakalım buda öyle olcak sanırım.
Yiğit de güzel annesi fark etmez iki günde biz onada alıştırırız seni..
ben emir i sevmiyorum yaa erkek olsada adı da hazır zaten yiğit:d
bende zaten 1 haftadır böyle net hissediyorum merak etme, son aylarda o tekmeler canımızı yakıp bizi uyutmayacakmış. şubat annelerinin topiği geceleri full çekiyo, hepsi uyuyamayan doğurmak üzere olan annalerle dolu valla
evet bende çok sevindim çilek gerçekten hissetmeni çok stiyorsum bu güzelliği tatmanı..
benimde boğazım yanıyor ve midem yanıyor.kesin saçlı bir bebikim olacak:))) maşallah bebişine tırmalıyor he bunlar yaramazlar ya benimkide alta vuruyor..
afiyet olsun elifnaza löplöp et olsun
o ne kız 4üz5iz mi doğurcan napcanbende özele gidiyorum sigortalı olarak, normal doğum 500TL , sezaryen 850TL imiş. Avcılar Hospital'e gidiyorum bende...
adıyla yaşasınlarben fatih burak koyucam
ne yapalım erkeği kızamı çevirelim daha kötü ağzını alıştırmak daha kolay.yaa benim dilim falan çok alıştı kızım falan demeye yaaa
bende zaten 1 haftadır böyle net hissediyorum merak etme, son aylarda o tekmeler canımızı yakıp bizi uyutmayacakmış. şubat annelerinin topiği geceleri full çekiyo, hepsi uyuyamayan doğurmak üzere olan annalerle dolu valla
benim ilk kızımda yandı gerçekten kıllı bir kız doğdu. bakalım buda öyle olcak sanırım.
yiğit de güzel annesi fark etmez iki günde biz onada alıştırırız seni..
çilek channel geldiniz mi kızlar.
çilek o iişte oooooo süper hissettin. neyapcaktı kız sana içerden judo mu. bu haftaya göre anca bukadar. biraz daha büyüsünde sen gör ozaman tekmeyi karnın yamulcak..
oh bak söz dinle sen elini karnına koy salala o seni teper annesi:)))
elektrik kesildi şimdi geldi kızlar
sorma çatır çatır doğuruyor hatunlarBende takip ediyorum
erkek olursa eymen koyarım. çok hoşuma gitti :)
yaa ben inanıyorum eskilerin söylediklerine.. Var bence böyle birşey.. Hurafe diyip geçtiğimiz çoğu şeyi sonradan bilimsel olarak kanıtlıyorlar..
Sorma çatır çatır doğuruyor hatunlarbende takip ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?