2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Kolay gelsinnn

Yaa nasıl bir fiyattır bu böyle.. Biz acaip uçuk fiyatlardayız burda doktor parası falan da var mı bunun içinde?

Ay sen ne hamaratsın öööleee. h.sonu gördüm bir yerde, mendillere isim işlemişler feci güzel olmuştu :))

[
ayyy süper ne yapcan onlardan. Benim elimden hiç gelmez tığ şiş işleri. Yapta koy resimlerini.. Güle güle kullansın cadıı..
Cadı dedm ama neydi cinsiyeti:)

Vay vay hamarat anne , kız çocuğunun cicisi bicisi daha çokolduğundan daha zevkli bence

yaaa EGEEEEEEEEEE tecrubelı ablam bnm bısı sorcam lavaboya gttm de sımdı camasırda bayagı ıslaklık vardı sence normalmıı???
suzı de anattıya sumu paranoyaaaaaaaaaa oldum bakkk

kızlar merhaba keyifleriniz iyidir inşallah.bişey sorcam sizlere,geçen hafta ayrıntlı ultrasona girdim gittiğim gün SAT ıma göre 18+5 günlüktüm,raporlara göre 19+4 çıktı.daha öncede böyle 6 gün büyük çıkmıştı,bu neden olur bilen varmı.birde 305 gramdı normalmi?yadımcıolursanız sevinirim.

yaaa egeeeeeeeeee tecrubelı ablam bnm bısı sorcam lavaboya gttm de sımdı camasırda bayagı ıslaklık vardı sence normalmıı???
Suzı de anattıya sumu paranoyaaaaaaaaaa oldum bakkk

nasıl yani
sadece su gibimi yoksa akıntımı vardı.kasılma kramp felan varmı ki.
Sanmam bişey yokken belki akıntıdır renksiz olabiliyor bazen..korkma

yaaa EGEEEEEEEEEE tecrubelı ablam bnm bısı sorcam lavaboya gttm de sımdı camasırda bayagı ıslaklık vardı sence normalmıı???
suzı de anattıya sumu paranoyaaaaaaaaaa oldum bakkk

Merak etme channel o su değildir sürekli sızıntı şeklinde gelir amniyon sıvısı renksizdir ve çamaşır suyu gibi tuhaf bir kokusu var çok geldiği zaman .Seninki akıntıdır normaldir bence bir seferden bişey olmaz süreklilik arzederse doktora danış idrar yolları enfsiyou falan olmasın kültür yaptırırsın

cnm muhtemelen önde gidiyor bebişin gelişimi annesi maşallah diyelim nazar değmesin. Satla uyumlu olamayabiliyor çoğu zaman +-1 hafta veriyor dr lar. Gr da iyi baya korkulcak bişey yok bence sevinmelisin

nasıl yani
sadece su gibimi yoksa akıntımı vardı.kasılma kramp felan varmı ki.
Sanmam bişey yokken belki akıntıdır renksiz olabiliyor bazen..korkma

yok cnm SU DEIL heraldee akıntı gıbı ufffffffffffff ııcene manyaklastım valla kramp agrı felan olmadı yaa ıntıhap felan mı var acaba dıe de merak etıım

belkıde buda olagandır dıe sorım dedım cnm ıgrenc bılıom ama

cnm ıdrar yolu ıcın gecen hafta ornek almıslardır doktor cok az var ama bunun ıcın ılaca gerek yok demıstııı. hıcc ole yanma felan hııııcbıseyım yokkk....

cnm ıdrar yolu ıcın gecen hafta ornek almıslardır doktor cok az var ama bunun ıcın ılaca gerek yok demıstııı. hıcc ole yanma felan hııııcbıseyım yokkk....

o normal akıntı bendede oluyor bazen ben doktoruma sordum yanma kaşıntı koku yoksa normal dedi merak etme biran fazla gelmiştir akıntın sorun yok

cnm muhtemelen önde gidiyor bebişin gelişimi annesi maşallah diyelim nazar değmesin. Satla uyumlu olamayabiliyor çoğu zaman +-1 hafta veriyor dr lar. Gr da iyi baya korkulcak bişey yok bence sevinmelisin

yani SAT dan önce hamile kalmış olamam değilmi,erken yumurtlama falan bişeyler diyo bazıları,bna saçma geldi yaa.dediğin gibiyse maşallah kuzuma :)

yok cnm sor aşkolsunn. Ama akıntı olması normal bazen fırtt diye gidiyor benden.. Bişey olmaz..

yani sat dan önce hamile kalmış olamam değilmi,erken yumurtlama falan bişeyler diyo bazıları,bna saçma geldi yaa.dediğin gibiyse maşallah kuzuma :)

güzelim bunlar için baya bi büyümüş bebişin. öyle durum olsaydı dr derdi zaten. Bizde de var satla uyumlu olmayan geriden gelen öne geçen. Tabisi maşallah kzuuna devam et ne yiyorsan:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…