HAYDEEEEEEEEEE LİLİLİLİİLİLİİİL YAAAAAAhade sekerım yıyelım bende bı portakal yıyem bareeee
YE KIZ YARASIN KUZUCUKLARA:))
inşallah osmaniyeye gidebiliriz işte yoksa burda yapmak istemiyorum yaaaa
GİDERSİN CNM ARABAN VAR ARTIK AAAAA DEDİĞİNDE HEMEN YETİŞTİRİR KOCAN SENİ YADA İZİNDE OLCAN KAYNANANDA OLURSUN
tamam arama sadece çaldır ben anlar girerim bebiş.
dövsene Fatma yaaaa
Valla benim departman değiştirme gibi olanağım yok. işimi seviyorum ama herşey biyere kadar.
Bebek olunca napacağımı hiç bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Öpüyorum hepinizi.
şimdilik hoşçakalın.
yaa bende tabi gidebilirsek osmaniyede yapacam ordaki özelde görümcelerim eltilerim hep o özelde dogum yaptılar onlarada sorum normal yaparsan özel oda falan kalıyormuşsun işte hepsi için hastaneye verdikleri sadece 200 tl imiş epidural istersen 200 daha veriyormuşsun sizinkiler çok uçuk yaaa
Selam kızzzlaaarrr =)
biz geldik gezmelerden... eskiden heryerde tuhafiye olurdu ayol, şimdi dolaş dolaş 2 tane buldum. dantelli lastikler, kurdeleler, boncuklar aldım. bebekimin el bezlerini de kendim yapıcam. onun için tığ ip bilem aldım. yapıp size yollarım burdan şobidikimin cicilerini.
ticarete de atılabilirim aslında burdan. yapsat yaparım =)
ayy kızıma yappim de önce
ayy çok heyecanlandım... :86::86::86:
egeeeeeeeeeee kız bu subat annelerının cogu manyamıss 9-10 kılo almıslarrrrr delğü bunlar delüüü
bız daha sımdı kotayı doladurdukkk oklurken sınırlerım bozulduuu
ya ben inanmıyorum 9-10 kilo aldım diyene, kusura bakmasın kimse... bebek çıktığında 7 kilo gidiyor zaten bebekti, suyuydu..
ya da ben anormalim bilmiyorum
ayyy süper ne yapcan onlardan. Benim elimden hiç gelmez tığ şiş işleri. Yapta koy resimlerini.. Güle güle kullansın cadıı..selam kızzzlaaarrr =)
biz geldik gezmelerden... Eskiden heryerde tuhafiye olurdu ayol, şimdi dolaş dolaş 2 tane buldum. Dantelli lastikler, kurdeleler, boncuklar aldım. Bebekimin el bezlerini de kendim yapıcam. Onun için tığ ip bilem aldım. Yapıp size yollarım burdan şobidikimin cicilerini.
Ticarete de atılabilirim aslında burdan. Yapsat yaparım =)
Ayy çok heyecanlandım... :86::86::86:
HAYDEEEEEEEEEE LİLİLİLİİLİLİİİL YAAAAAA
GİDERSİN CNM ARABAN VAR ARTIK AAAAA DEDİĞİNDE HEMEN YETİŞTİRİR KOCAN SENİ YADA İZİNDE OLCAN KAYNANANDA OLURSUN
yarasınnnn canımmmmmmmmmm::):))):)
Kolay gelsinnn
Yaa nasıl bir fiyattır bu böyle.. Biz acaip uçuk fiyatlardayız burdadoktor parası falan da var mı bunun içinde?
Ay sen ne hamaratsın öööleee. h.sonu gördüm bir yerde, mendillere isim işlemişler feci güzel olmuştu :))
ya ben inanmıyorum 9-10 kilo aldım diyene, kusura bakmasın kimse... bebek çıktığında 7 kilo gidiyor zaten bebekti, suyuydu..
BNDE ANORMALİM OHH OLSUN NAPALIM DAYANAMIYORUM.
Selam kızzzlaaarrr =)
biz geldik gezmelerden... eskiden heryerde tuhafiye olurdu ayol, şimdi dolaş dolaş 2 tane buldum. dantelli lastikler, kurdeleler, boncuklar aldım. bebekimin el bezlerini de kendim yapıcam. onun için tığ ip bilem aldım. yapıp size yollarım burdan şobidikimin cicilerini.
ticarete de atılabilirim aslında burdan. yapsat yaparım =)
ayy çok heyecanlandım... :86::86::86:
yaaa egeeeeeeeeee tecrubelı ablam bnm bısı sorcam lavaboya gttm de sımdı camasırda bayagı ıslaklık vardı sence normalmıı???
Suzı de anattıya sumu paranoyaaaaaaaaaa oldum bakkk
yaaa EGEEEEEEEEEE tecrubelı ablam bnm bısı sorcam lavaboya gttm de sımdı camasırda bayagı ıslaklık vardı sence normalmıı???
suzı de anattıya sumu paranoyaaaaaaaaaa oldum bakkk
kızlar merhaba keyifleriniz iyidir inşallah.bişey sorcam sizlere,geçen hafta ayrıntlı ultrasona girdim gittiğim gün sat ıma göre 18+5 günlüktüm,raporlara göre 19+4 çıktı.daha öncede böyle 6 gün büyük çıkmıştı,bu neden olur bilen varmı.birde 305 gramdı normalmi?yadımcıolursanız sevinirim.
nasıl yani
sadece su gibimi yoksa akıntımı vardı.kasılma kramp felan varmı ki.
Sanmam bişey yokken belki akıntıdır renksiz olabiliyor bazen..korkma
HAYDEEEEEEEEEE LİLİLİLİİLİLİİİL YAAAAAA
ölede eşimin izin durumu sıkıntılı yaa haziran başı izin verecekler mi? belli değil onsuzda gitmem bi yere
Kolay gelsinnn
Yaa nasıl bir fiyattır bu böyle.. Biz acaip uçuk fiyatlardayız burdadoktor parası falan da var mı bunun içinde?
Ay sen ne hamaratsın öööleee. h.sonu gördüm bir yerde, mendillere isim işlemişler feci güzel olmuştu :))
çilekcim yani ben cebinizdne çıkan kaç lira iye sormuştum içindedir herhalde yoksa söylerlerdi yaniya ben inanmıyorum 9-10 kilo aldım diyene, kusura bakmasın kimse... bebek çıktığında 7 kilo gidiyor zaten bebekti, suyuydu..
Merak etme channel o su değildir sürekli sızıntı şeklinde gelir amniyon sıvısı renksizdir ve çamaşır suyu gibi tuhaf bir kokusu var çok geldiği zaman .Seninki akıntıdır normaldir bence bir seferden bişey olmaz süreklilik arzederse doktora danış idrar yolları enfsiyou falan olmasın kültür yaptırırsın
cnm ıdrar yolu ıcın gecen hafta ornek almıslardır doktor cok az var ama bunun ıcın ılaca gerek yok demıstııı. hıcc ole yanma felan hııııcbıseyım yokkk....
cnm muhtemelen önde gidiyor bebişin gelişimi annesi maşallah diyelim nazar değmesin. Satla uyumlu olamayabiliyor çoğu zaman +-1 hafta veriyor dr lar. Gr da iyi baya korkulcak bişey yok bence sevinmelisin
yok cnm su deıl heraldee akıntı gıbı ufffffffffffff ııcene manyaklastım valla kramp agrı felan olmadı yaa ıntıhap felan mı var acaba dıe de merak etıım
belkıde buda olagandır dıe sorım dedım cnm ıgrenc bılıom ama
yani sat dan önce hamile kalmış olamam değilmi,erken yumurtlama falan bişeyler diyo bazıları,bna saçma geldi yaa.dediğin gibiyse maşallah kuzuma :)
ıpekkkkkkkkkkkkk hiştt uyuyosun galiab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?