2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

güzelim bunlar için baya bi büyümüş bebişin. öyle durum olsaydı dr derdi zaten. Bizde de var satla uyumlu olmayan geriden gelen öne geçen. Tabisi maşallah kzuuna devam et ne yiyorsan:))))))

ben ne bulursam yiyorum yaa,şimdiden 7 kilo aldım bebeğemi yarıyor banamı anlamadım :))

Sabah geliyorum sizi okumaya başlıyorum okumaktan yazmaya
fırsat kalmıyo valla nerden konuya gircem bilemiyorum 2-3 gündür işlerde yoğun
sessiz takipçi oldum
olmazzzz nerden yakalarsan gir konuya. Bak merak ediyoruz sonra bakıp gidenleri:))

ayyyy bendee suzıyı merak ettım hayırlı haberlerını beklıyorummmmm

hakikatten ya hep onu bekledim bugun gelicek diye.. Işlerimide zor yaptım

olmazzzz nerden yakalarsan gir konuya. Bak merak ediyoruz sonra bakıp gidenleri:))

hakikatten ya hep onu bekledim bugun gelicek diye.. ışlerimide zor yaptım

hiç gelmeden duramıyorum iş olsa bile herkesi merak ediyorum geliyorum
bundan sonra sohbetede katılırım tekrar ..inşallah suzide çok iyi haberlerle gelir

Selam kizlar, herkes nasilmis bakalim, bebisler nasil??? ne zamandir giremedim, ama 2 ay falan böyle olacak annemler burda giremiyorum pek...
bugün doktora gittim, cinsiyetini ögrenmek icin... hersey yolunda, kalp atislari, herseyi öyle gözüküyor ki ama masallah kipir kipir yerinde duramiyor bebisim...görem,edik ki pek kiz mi erkek mi diye ama % 90 kiz dedi doktor.. göstermedi yani kendini kizim diyeyim:)) zaten 2 haftadir kipir kipir bebis karnimda
Sagligi yerinde olsunda olsun hemen belli olmasin napailm, ayni babasi cok hareketli...

hiç bırakmaya gelmio sizi walla=)
kopmuş gidiosunus yine...
kızımın cicilerini yapmaya başladım ben, arada yapar yapar eklerim. elbezi yapıorum şimdi. ya hamarat demişsiniz ama elimden ne gelirse onu yapıcam, öyle çok becerikli deilim aslında. komik de olsa çirkin de olsa el emeği ossun istioruumm ondan =)

bandana yapıcam daha...
etek de yapcam fırfırlıı=)

izlioruz biz yazamasak da :81:

bir güzel haber daha.. Gözünaydın çok sveindimm. Kıpır kıpır olmaya başladı hepside:))))

ay sen yoğunsun hadi bir an önce yap bakalım merakla bekliyoruz:))

akşama misafirim geliyo bi lise öğrencisi yazık kız ailesinden uzakta burda okuyormuş eşimin memleketinden bizde yemeğe çagırdık

Kızlar bebişin bereketi üzerimizde bu aralar...

Biz de araba alanlar kervanına katıldık Fatma gibi...

Darısı olmayanların başına inşallah...

bir güzel haber daha.. Gözünaydın çok sveindimm. Kıpır kıpır olmaya başladı hepside:))))

tesekkür ederim canim, kiz düsünüyorduk zaten biz ama kipir kipir kiz pek nazli görstermedi, dogru dürüst resim bile cekemedi doktor hanim!!! ama sagligi yerinde...

Valla belli olmuyor o canım bana da %70 kız demişti doktor ama erkek çıktı bi dahaki gidişimde

Sen yine de hazırlık yapma emin olmadan derim sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…