2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yok canncan benim hrs de 3700 sezaryan 4200 norml doğum doktorum indirim yaparız biraz demiş

offffffff sen yine bi zam alman lazım bu ne ya. Hayatının büyük bir bölümü işte geçiyor. Yazık sana vicdan yaptın bizde.. Sen çalış bari takıoma burda bişey olursa ararım seni girersin..

tamam arama sadece çaldır ben anlar girerim bebiş.

yaa ne istiyorlar senden bu kadar yazık ama dövecem ordakiler heeeee

dövsene Fatma yaaaa

Valla benim departman değiştirme gibi olanağım yok. işimi seviyorum ama herşey biyere kadar.
Bebek olunca napacağımı hiç bilmiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Öpüyorum hepinizi.
şimdilik hoşçakalın.

yaa bende tabi gidebilirsek osmaniyede yapacam ordaki özelde görümcelerim eltilerim hep o özelde dogum yaptılar onlarada sorum normal yaparsan özel oda falan kalıyormuşsun işte hepsi için hastaneye verdikleri sadece 200 tl imiş epidural istersen 200 daha veriyormuşsun sizinkiler çok uçuk yaaa

yaaaaaaaaa fatmaaaaaa sen orda yasamaya devam ettt orda yasadıgın sureceee vıllalarrr troblekzler senın olur bebem:):):):)):
bu neya 200 tl fıyat nası bısı superrrr

Kızlarrrrrrr

Ben uyku seti modelleri araştırıp duruyorum internette malum dışarı çıkamadığım için gezemiyecem yeri belliolursa iki dakka gidip alırım
siz baktınızmı aldınızmı en son modelli şık uylu setleri hangi magazada özelliklede ankarada biliyormusunuz acep

Selam kızzzlaaarrr =)
biz geldik gezmelerden... eskiden heryerde tuhafiye olurdu ayol, şimdi dolaş dolaş 2 tane buldum. dantelli lastikler, kurdeleler, boncuklar aldım. bebekimin el bezlerini de kendim yapıcam. onun için tığ ip bilem aldım. yapıp size yollarım burdan şobidikimin cicilerini.
ticarete de atılabilirim aslında burdan. yapsat yaparım =)
ayy kızıma yappim de önce
ayy çok heyecanlandım... :86::86::86:

yaaaaaaaaa fatmaaaaaa sen orda yasamaya devam ettt orda yasadıgın sureceee vıllalarrr troblekzler senın olur bebem:):):):)):
bu neya 200 tl fıyat nası bısı superrrr

canım burda sadece devlet hastanesi var zaten ben osmaniyeden bahsediyorum ben osmaniyede kalmıyorum ki:):):):):):)

valla ben daha yeni hamile oldugum dönemlerde yani eylülün sonunda falan 2 eltim dogum yaptı yani eski değil ekim başında falan işde 200 tl normal dogum eğer epiduralde istersen bi 200 tl daha yatırıyormuşsun hilmiye sordum hatta dedim odalar nasıl gayet ii dedi tek kişilik içinde tuvaleti banyosu olan odaymış temizmiş hastanenin adı osmaniye ibn-i sina hastanesi ssk nın karşıladıgı kısmı vardır illaki de yani cepten çıkan para bu kadar mış

"valla öyle ki 1 günde 1 kilo alabilmek bile mümkün son ay ne yesen yapışıo "

bu ne yaaaa
Evet doğru son ayda manyak kilo alıyorsun kızm bebiş büyüyor sende acıkıyorsun..

süpermiş nne güzel iştee..

hıcbısı deıl cnm valla 200tl nolcakkı hayırlısı olsun....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…