Yaaa kalmak istemiyorum dün akşamda 11 de gittim eve
evet merve senin dediğin fiyatlara göre benim altız yediz falan doğurmam lazım:)
Valla bilmiyorum ya neden bu kadar fark var anlamadım,bunu sorup öğrenicem çok fark var çünkü..
özel sigortadan olduğu için böyle galiba...
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklımı kaçırıcam maşallahhhh yaaaaaaaa :)bu nasıl bir güzelliktir bi de poza baaak :))))))))
HİHİHİHİ DARISI BAŞINA İNŞALLAH O GÜNLERİ GÖRÜRSÜN SENDE..
Maaşallah ne tatlı kızın var yaaa kız çocukları daha sevimli oluyorrrrrr
SAĞOL CNM DARISI HEPİMİZİN BAŞINA İNŞALLAH KOCA KIZ OLDU BİDE BUNU BÜYÜTSEM NE İYİ OLCAK.
offffffff sen yine bi zam alman lazım bu ne ya. Hayatının büyük bir bölümü işte geçiyor. Yazık sana vicdan yaptın bizde.. Sen çalış bari takıoma burda bişey olursa ararım seni girersin..
yaa ne istiyorlar senden bu kadar yazık ama dövecem ordakiler heeeee
FMg ben çok kötü oluyorum sen böyle yazdıkça.. Ben geçtiğimiz sene aynı böyle çalışıyordum haftasonları falan dahil. Sonunda psikolojim iflas etti (bi de dış gebelik geçirmiştim o dönem) hemen değiştirdim departmanımı..
Hele hamileyken düşünemiyorum Allah kolaylık versin arkadaşım.. Bebek olunca da mı tutacak böyle bunlar seni 11lere kadar(
evet merve senin dediğin fiyatlara göre benim altız yediz falan doğurmam lazım:)
Valla bilmiyorum ya neden bu kadar fark var anlamadım,bunu sorup öğrenicem çok fark var çünkü..
özel sigortadan olduğu için böyle galiba...
ya cnm enazından calısmanı goruyorlar demekkı buda bence cok ıyı bısı napıcaksın bebegının gelıcegı ıcın calısıyorsun oyle dusun
Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklımı kaçırıcam maşallahhhh yaaaaaaaa :)bu nasıl bir güzelliktir bi de poza baaak :))))))))
SAĞOL CNM DARISI HEPİMİZİN BAŞINA İNŞALLAH KOCA KIZ OLDU BİDE BUNU BÜYÜTSEM NE İYİ OLCAK.
Biz artık oğlanla yetineceğiz napalım artık büyütürsün bak biz birini büyütecez daha senin kocaman kızın var allah bağışlasın artık oğlumun kızını severim bende :))
yaa bende tabi gidebilirsek osmaniyede yapacam ordaki özelde görümcelerim eltilerim hep o özelde dogum yaptılar onlarada sorum normal yaparsan özel oda falan kalıyormuşsun işte hepsi için hastaneye verdikleri sadece 200 tl imiş epidural istersen 200 daha veriyormuşsun sizinkiler çok uçuk yaaa
yok canncan benim hrs de 3700 sezaryan 4200 norml doğum doktorum indirim yaparız biraz demiş
egeeeeeeeeeee kız bu subat annelerının cogu manyamıss 9-10 kılo almıslarrrrr delğü bunlar delüüü
bız daha sımdı kotayı doladurdukkk oklurken sınırlerım bozulduuu
yaaaaaaaaa fatmaaaaaa sen orda yasamaya devam ettt orda yasadıgın sureceee vıllalarrr troblekzler senın olur bebem:):):):)):
bu neya 200 tl fıyat nası bısı superrrr
egeeeeeeeeeee kız bu subat annelerının cogu manyamıss 9-10 kılo almıslarrrrr delğü bunlar delüüü
bız daha sımdı kotayı doladurdukkk oklurken sınırlerım bozulduuu
ANNAAAAAA ŞİMDİ FİT ANNE LMAK MODA DEMEK Kİ. NAPALIM BOŞVERRRRRR BEN Bİ MUZ YEDM KIZIM TEPKİ VERDİ BAK:)) YE GİTSİN ANNE DEDİ..
"valla öyle ki 1 günde 1 kilo alabilmek bile mümkün son ay ne yesen yapışıo"
bu ne yaaaa
canım burda sadece devlet hastanesi var zaten ben osmaniyeden bahsediyorum ben osmaniyede kalmıyorum ki:):):):):):)
valla ben daha yeni hamile oldugum dönemlerde yani eylülün sonunda falan 2 eltim dogum yaptı yani eski değil ekim başında falan işde 200 tl normal dogum eğer epiduralde istersen bi 200 tl daha yatırıyormuşsun hilmiye sordum hatta dedim odalar nasıl gayet ii dedi tek kişilik içinde tuvaleti banyosu olan odaymış temizmiş hastanenin adı osmaniye ibn-i sina hastanesi ssk nın karşıladıgı kısmı vardır illaki de yani cepten çıkan para bu kadar mış
canım burda sadece devlet hastanesi var zaten ben osmaniyeden bahsediyorum ben osmaniyede kalmıyorum ki:):):):):):)
valla ben daha yeni hamile oldugum dönemlerde yani eylülün sonunda falan 2 eltim dogum yaptı yani eski değil ekim başında falan işde 200 tl normal dogum eğer epiduralde istersen bi 200 tl daha yatırıyormuşsun hilmiye sordum hatta dedim odalar nasıl gayet ii dedi tek kişilik içinde tuvaleti banyosu olan odaymış temizmiş hastanenin adı osmaniye ibn-i sina hastanesi ssk nın karşıladıgı kısmı vardır illaki de yani cepten çıkan para bu kadar mış
Evet doğru son ayda manyak kilo alıyorsun kızm bebiş büyüyor sende acıkıyorsun..
süpermiş nne güzel iştee..
ANNAAAAAA ŞİMDİ FİT ANNE LMAK MODA DEMEK Kİ. NAPALIM BOŞVERRRRRR BEN Bİ MUZ YEDM KIZIM TEPKİ VERDİ BAK:)) YE GİTSİN ANNE DEDİ..
hade sekerım yıyelım bende bı portakal yıyem bareeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?