2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

elektrik kesildi şimdi geldi kızlar
hoşgeldin suzi yi sorcan ama gelmedi

evet artık hissediyorum dersiniz channel ve çilek..
3250 doğdu eylül yeter o kadar zaten .. Eylüşüm benm fena yaa annesi kurban olsun ona 2 gğn yok kızım teyzeme gittiler annemle. Kocamla başbaşayız ama işe yaramıyor ki :)))))malum

yaa ben inanıyorum eskilerin söylediklerine.. Var bence böyle birşey.. Hurafe diyip geçtiğimiz çoğu şeyi sonradan bilimsel olarak kanıtlıyorlar..

bencede doğru. Eskiler biliyor herşeyi

aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm kizlar ben daha yavruma kavusamadim

Allahimmm nolur yarin kizimi kucagima alayim

eger yarin dogarsa 41 haftalik dogmus olacak aboo

ayyy yazık yaaaaa

yaaaaaaaaaaaa nezaman kıllı oluyooo kacırdımmm bennnn

Mide yanması yapıncaa :)

İhihi :)) Herkes aynı demek ki , artık biz kardeş olduk zaten kocamla :) Kuzunun bile bu konuda sesi soluğu çıkmıyor
Allah kavuştursun Eylül'üne arkadaşım, sen de azıcık dinlenirsin..

yalnız kalmanın bile tadı yok artık:)))))
hoşbulduk canısı eylüşümü özledim size resim koydum

hımmm.....
çalışamadım da bugün yaaaa. Gıcık elektrikler.
mesai mi olcak şimdi (((((((

aglamak istiyorummmmmmmmmmmmmm kizlar ben daha yavruma kavusamadim

allahimmm nolur yarin kizimi kucagima alayim

eger yarin dogarsa 41 haftalik dogmus olacak aboo

ayyy yazık yaaaaa

noldu beeeeeeeee

ahahahaha beklesin daha çokkkk bekler..hormonlar başka yönde etkiledi bzii:))))) ağlak olduk

eylüş topiğe mal oldu anladığım kadarıyla.. Hakikatten bilmiş cadı..

Yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aklımı kaçırıcam maşallahhhh yaaaaaaaa :) bu nasıl bir güzelliktir bi de poza baaak :))))))))

Yaaa kalmak istemiyorum dün akşamda 11 de gittim eve

FMg ben çok kötü oluyorum sen böyle yazdıkça.. Ben geçtiğimiz sene aynı böyle çalışıyordum haftasonları falan dahil. Sonunda psikolojim iflas etti (bi de dış gebelik geçirmiştim o dönem ) hemen değiştirdim departmanımı..
Hele hamileyken düşünemiyorum Allah kolaylık versin arkadaşım.. Bebek olunca da mı tutacak böyle bunlar seni 11lere kadar (

o ne kız 4üz5iz mi doğurcan napcan bende özele gidiyorum sigortalı olarak, normal doğum 500TL , sezaryen 850TL imiş. Avcılar Hospital'e gidiyorum bende...

evet merve senin dediğin fiyatlara göre benim altız yediz falan doğurmam lazım:)
Valla bilmiyorum ya neden bu kadar fark var anlamadım,bunu sorup öğrenicem çok fark var çünkü..
özel sigortadan olduğu için böyle galiba...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…