2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy egee yapmayalım ben hep son 1 tane dıomm bı suru yıyomm sonraa kendımı tutamıyorummm(tek tesellım neyse bı peynır yararlı dıom)

benımde cnm bu aksammmm acayıp yesıl salata ıstıyoooorrrrrrrrr eksılı eksılı ayyyyyy
ayyyyy sus kızzzzzz. Mısırda atcaksın içine peynir felan:))))))

ınsallah cnm allah olmayan herkese versınnn.. Son 2 taksıtım kaldı bnmde arabamın borcunun bıtmesıneee bıktım valla odemektenn

olsun 2 tane kalmış sonra gezersin artık bebişinle

Bazen size özeniyorum benim canım hiç bişey istemediği gibi
hiçbişeyi severek yemiyorum et tavuk sebze meyve balık hiçbirini sevmiyorum
hepsini yemem gerektiği için ve açlığa dayanamadığım için yiyorum eskşden hiç böyle değildim

ne güzel bende sana özendim. Bizim şirkette yemek konuşmak yasak. Benden korkuyorlar patlarım diye..çok şiştim ayol

Ben de hamurcuyummm ama yiyemiyorum işte korkudannn ( kapatın konuyu ağlarım bak burda bangır bangır

pardon cnm yaa bende bı hastanelık olsam da yemesem :):)) senınkı valla daha ıyı sen hıııc kılo almassın ne guzell....
ben eskıden bukadar hamurcu deıldıımm kıs ılk kez hamur kızartım evlendıgımden berııı:)

kizlar merhaba
ben de yeni katildim araniza daha dogrusu gecmisi okumaya calisiyorum ne zamandir ama hiziniza yetisemiyorum bi turlu

imam bayıldıyı nasıl yapcan karnıyarık gibi kıymasız olanmı karıştırdım. Bide nasıl yetiştircen kız. Ben gidene kadar 7,30 oluyor..

evdesin yayılcana yap ta yeee:))))))))))))) bana ne ise
valla imam bayıldı benim bildiğim kıymalı yapıorum kıymasızda yapıorum patlıcanları kzıartıp işte domatesdi sogan biberdi salçası kıyması koy sulu bi yemek oluyo bizde öle ama osmaniyede daha farklı oluyo kayınvalidemden görmüştüm 5 de çıkıyoruz evden 1,5 saatte hazır olur canım geçende arkadaşını çağırmıştı onda da gene mercimek çorbası, fırında köfteli patates, birde havuçlu yogurtlu yapıoruz ya ondan yaptım tamamdır

o hazır tavuk poşetlerinden kullanmıosun dimmii??
kendin yap poşetin içindeki sosu...
o knorrlar fln zararlı
evt hazır poşet varya onun içine koyuyorum ben hazır sos kullanmam canım kendim yaparım kayınvalidemin gönderdiği salça var o yağ kırmızıbiber kekik hepsini karıştır bide arpa sogan bütün bütün bu harca karıştır poşete doldur biraz daha yağ koy at fırına yetti

birde mercimek çorbası yaparım

aaa her daim yemek yemeğe bayılırım ve beni çok mutlu eder.
Sonrasında mutsuz olmamak için aşırı yememek lazım

kizlar merhaba
ben de yeni katildim araniza daha dogrusu gecmisi okumaya calisiyorum ne zamandir ama hiziniza yetisemiyorum bi turlu
:))))))) aslaaaaaaaaaa yetişemezsin.. Hoşgeldin bebişim. Sabahtan beri altta görüyorum seni ama demek okumaktan yazamdn. Anlat bakalım nasıl düştün buraya:))))))

aslında birazda iyi oldu diyet verdikleri için düşünsene canım çekse diyeti nasıl yapıcam
diyet mi niye ki sendemi kabız oldun

Aman Allah korusunn beee hastanelik falan olma sakınnn...

oyyyy kıyamam sana doğumdan sonra yeriz kız. Channel kapat konuyu. Ağlatma kızı..

cola'da içeriz di miii hep berabeeer doğumdan sonra:) colayı da çook özledimm :) hamurişi ve cola partisi yaparız, bana gelirsiniz.. ben bu özlemle envai çeşit hamur işi yaparım size :)

kizlar merhaba

hoşgeldinnnn..

Hayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanınnnn

Bak yaktın beni akşam akşam :) pilav falan da yiyemiyorum malum problemim sebebiyle yutkunup dururum artıkınn
ayyyy kusura bakma yaaaa

Ya Fatma seyahat engelim olmasa akşama sana gelirdim akşam yemeği,ne

her zaman beklerim kimin yolu aradahan düşerse mutlaka beklerim yol geçen yeri snaki ardahan lafa bak bendeki

sus allah cezanı vermesin pc nin içine gircem. Klavyem salya oldu...

ayyy yaparız kız bide kısır sonrasında kahve.bütün yasakları çiğneriz..

kolayı bende özledim yaaa aslında öle içen eden biride değildim ama nedense böle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…