avucunu yala memişe sür:)))))))) biz öle yapıyoz
sende yukarıdaki gibi yap
bi tek bana serbest yemek konuşmak acıktım yine..
Amma yediriyor demi yanında peynir ve çay.. ımmmhhhh olsada yesek. Dur bende üsttekini yapayım eller:)))))))))
ayyyyy sus kızzzzzz. Mısırda atcaksın içine peynir felan:))))))benımde cnm bu aksammmm acayıp yesıl salata ıstıyoooorrrrrrrrr eksılı eksılı ayyyyyy
ınsallah cnm allah olmayan herkese versınnn.. Son 2 taksıtım kaldı bnmde arabamın borcunun bıtmesıneee bıktım valla odemektenn
amaan yapıyım dur zati aldı başını gidiyor
Sende sor söylet canı istet sonra taktik ver
ayyyyy sus kızzzzzz. Mısırda atcaksın içine peynir felan:))))))
olsun 2 tane kalmış sonra gezersin artık bebişinle
Allahtan taktikde veriyorum. Ya çözümü olmasaydı dana gibi şişerdi memişlerin:))))))))))
yemın ederım azımm sulandı kıs susss::):):) ben manyak hamurcu oldum zatennn
ınsallah cnm herkes yavrucuklarıyla kazasız belasız gezerr
bazen size özeniyorum benim canım hiç bişey istemediği gibi
hiçbişeyi severek yemiyorum et tavuk sebze meyve balık hiçbirini sevmiyorum
hepsini yemem gerektiği için ve açlığa dayanamadığım için yiyorum eskşden hiç böyle değildim
Ben de hamurcuyummm ama yiyemiyorum işte korkudannn( kapatın konuyu ağlarım bak burda bangır bangır
ben de hamurcuyummm ama yiyemiyorum işte korkudannn( kapatın konuyu ağlarım bak burda bangır bangır
ne güzel bende sana özendim. Bizim şirkette yemek konuşmak yasak. Benden korkuyorlar patlarım diye..çok şiştim ayol
valla imam bayıldı benim bildiğim kıymalı yapıorum kıymasızda yapıorum patlıcanları kzıartıp işte domatesdi sogan biberdi salçası kıyması koy sulu bi yemek oluyo bizde öle ama osmaniyede daha farklı oluyo kayınvalidemden görmüştüm 5 de çıkıyoruz evden 1,5 saatte hazır olur canım geçende arkadaşını çağırmıştı onda da gene mercimek çorbası, fırında köfteli patates, birde havuçlu yogurtlu yapıoruz ya ondan yaptım tamamdırimam bayıldıyı nasıl yapcan karnıyarık gibi kıymasız olanmı karıştırdım. Bide nasıl yetiştircen kız. Ben gidene kadar 7,30 oluyor..
evdesin yayılcana yap ta yeee:))))))))))))) bana ne ise
evt hazır poşet varya onun içine koyuyorum ben hazır sos kullanmam canım kendim yaparım kayınvalidemin gönderdiği salça var o yağ kırmızıbiber kekik hepsini karıştır bide arpa sogan bütün bütün bu harca karıştır poşete doldur biraz daha yağ koy at fırına yettio hazır tavuk poşetlerinden kullanmıosun dimmii??
kendin yap poşetin içindeki sosu...
o knorrlar fln zararlı
aaa her daim yemek yemeğe bayılırım ve beni çok mutlu eder.pardon cnm yaa bende bı hastanelık olsam da yemesem :):)) senınkı valla daha ıyı sen hıııc kılo almassın ne guzell....
Ben eskıden bukadar hamurcu deıldıımm kıs ılk kez hamur kızartım evlendıgımden berııı:)
:))))))) aslaaaaaaaaaa yetişemezsin.. Hoşgeldin bebişim. Sabahtan beri altta görüyorum seni ama demek okumaktan yazamdn. Anlat bakalım nasıl düştün buraya:))))))kizlar merhaba
ben de yeni katildim araniza daha dogrusu gecmisi okumaya calisiyorum ne zamandir ama hiziniza yetisemiyorum bi turlu
diyet mi niye ki sendemi kabız oldunaslında birazda iyi oldu diyet verdikleri için düşünsene canım çekse diyeti nasıl yapıcam
pardon cnm yaa bende bı hastanelık olsam da yemesem :):)) senınkı valla daha ıyı sen hıııc kılo almassın ne guzell....
ben eskıden bukadar hamurcu deıldıımm kıs ılk kez hamur kızartım evlendıgımden berııı:)
oyyyy kıyamam sana doğumdan sonra yeriz kız. Channel kapat konuyu. Ağlatma kızı..
kizlar merhaba
ben de yeni katildim araniza daha dogrusu gecmisi okumaya calisiyorum ne zamandir ama hiziniza yetisemiyorum bi turlu
ayyyy kusura bakma yaaaaHayırlı uğurlu olsun canım, kazasız belasız kullanınnnn
Bak yaktın beni akşam akşam :) pilav falan da yiyemiyorum malum problemim sebebiyle yutkunup dururum artıkınn
Ya Fatma seyahat engelim olmasa akşama sana gelirdim akşam yemeği,ne
sus allah cezanı vermesin pc nin içine gircem. Klavyem salya oldu...valla imam bayıldı benim bildiğim kıymalı yapıorum kıymasızda yapıorum patlıcanları kzıartıp işte domatesdi sogan biberdi salçası kıyması koy sulu bi yemek oluyo bizde öle ama osmaniyede daha farklı oluyo kayınvalidemden görmüştüm 5 de çıkıyoruz evden 1,5 saatte hazır olur canım geçende arkadaşını çağırmıştı onda da gene mercimek çorbası, fırında köfteli patates, birde havuçlu yogurtlu yapıoruz ya ondan yaptım tamamdır
evt hazır poşet varya onun içine koyuyorum ben hazır sos kullanmam canım kendim yaparım kayınvalidemin gönderdiği salça var o yağ kırmızıbiber kekik hepsini karıştır bide arpa sogan bütün bütün bu harca karıştır poşete doldur biraz daha yağ koy at fırına yetti
birde mercimek çorbası yaparım
aman allah korusunn beee hastanelik falan olma sakınnn...
Cola'da içeriz di miii hep berabeeer doğumdan sonra:) colayı da çook özledimm :) hamurişi ve cola partisi yaparız, bana gelirsiniz.. Ben bu özlemle envai çeşit hamur işi yaparım size :)
hoşgeldinnnn..
diyet mi niye ki sendemi kabız oldun
aaa her daim yemek yemeğe bayılırım ve beni çok mutlu eder.
Sonrasında mutsuz olmamak için aşırı yememek lazım
:))))))) aslaaaaaaaaaa yetişemezsin.. Hoşgeldin bebişim. Sabahtan beri altta görüyorum seni ama demek okumaktan yazamdn. Anlat bakalım nasıl düştün buraya:))))))
internetten devamli bir seylere bakiyorum haftalik takip veya ne alacagiz nerden alacagiz gibi ve burada yazilanlari okumak cok eglenceliii:))
Aman Allah korusunn beee hastanelik falan olma sakınnn...
cola'da içeriz di miii hep berabeeer doğumdan sonra:) colayı da çook özledimm :) hamurişi ve cola partisi yaparız, bana gelirsiniz.. ben bu özlemle envai çeşit hamur işi yaparım size :)
hoşgeldinnnn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?