2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnm gözünaydın bebişin iyiymiş.NASILDI CERAHPAŞAMI DETAYLIYA MI GRDİN.
Sana ve babane geçmiş olsun. Baban rahatsız mı..
Bilemem ne kadar sürer dr sorsalarmış bence..

3 gün falan demiş oradaki doktor annemlere

detaylıya girdim bugün canım işte organlarına falan baktılar küçüğümün :)

cok sirin olmus ellerine saglik agiz bezi mi bu? Olculeri nedir annem de yapacak da o yuzden soruyorum:))

ben braz büyük istedim çünkü terlediğinde sırtınada koyuluyor.. Ve küçükler elde kayboluyor meyve suyu yada yoğurt yerken bazen önüne bile örtüyordum yada omzuma alıyordum bebiş ağzını sürmesin diye.. Küçük olmasın

selam kızlarrrr..şimdi geldiimm dr dan.. ve güzel hab erlerle geldim.
dr a gitti. hiç sölemedim bana böle böle dediler die.. ve raporuda göstermedim.. adam baktı inceledi tek tek.. herşeyi çok güzel yerinde zamanında dedi.. grafik gösterdi tek tek ekrandan, ben o grafikte nerede olduğunu gördüm bebbeğimin. ve bende anladım normal gittiğini.. kalkarken eşim sordu dr bey suyu felan nasıl diye.. baktım ama yine inceleyelim gayet normal dedi. orda biraz bahsettik az dediler suyu gelmiş olabilir dediler diye.. kesinlikle hayır olamaz öle bişi bakın dedi suyu gösterdi bize.. bu az bi su deil. ama tabi kişiden kişiyede su değişir kimi fazla üretir kimi az dedi.. korkulacak hiçç bişi yok dedi üsütne basarak.. sora odasında göbek kordonundaki damarı söledim bende ve raporu gösterdim ordxa. dediki ben önümüzdeki ay bidaha bakıcam .. göbek kordonu bazen sonradan gelişme gösterebiliyor.. ama öle olsa bile benm birsürü hastam var böle.. bunda da sorun yokkki.. as lik bi durum yok, as korkulacak tehlikelibişi deil ama senin as lik bi durumun yok herşeyin normal sende gördün.. nie seni bu kadar strese sokmuslar..kızdı biraz ama daha cok beni yatıstırmaya uğraştı.. panik yok takma onları herşey normal dedi..hee bide ilginç olan bilşi oldu.. 4 gün önce drdayken ben acıbademde.. bebeğimgününe göre 1 hafta küçük çıkmıştı.. ama şimdi ise yani 4 gün sorasında bebeğimin gününe göre 4 gün önde olduğunu söledi bu dr. şaşılacak şey doğrusu.. ben dehaberler böle işte hepinizden binlerce kez Allah razı olsun.. hepinizin desteği ve duları sayesinde. bunu gerçekten hissettim.. siziiii çoookk ama çoookk seviyorum.. çok saolun..
herkes iyi dimi bu arada

hadi gözün aydın çok sevindim açar açmaz bu haberi gördüm valla çok sevindim canım tek dr la yetinmemek ii olmuş

ayyy çoookkk sevindiimmmmmm
sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin işaallaaahh =)
o dier doktora da göster görsün .... uyuuuussss

ayyy tüm haberler böyle güseell ossunnnnn!!!!!!!!!!

hadi gözün aydın çok sevindim açar açmaz bu haberi gördüm valla çok sevindim canım tek dr la yetinmemek ii olmuş

ayyy çoookkk sevindiimmmmmm
sağlıklı sıhhatli dünyaya gelsin işaallaaahh =)
o dier doktora da göster görsün .... uyuuuussss

ayyy tüm haberler böyle güseell ossunnnnn!!!!!!!!!!

evet canlarım yaa bende okadar mutlu oldum ki..uçuyorum resmen..Allah kucağımıza almayı nasip etsin bebiişlerimizi... bu nebüyük bi stres miş..inş. hepimizin iyi haberlerini alırız burda.. herşey yolunda olur hepimiz için inş.. hep güzel olsun herşey, sağlıklı olsun bütün bebişlerimizde.. tek duam tek dileğim

gözünaydın canım çok sevindim için nasıl da rahatlamıştır şimdi, insan kuş gibi hafifliyor :))
diğer hastanenin bi daha önünden geçmem ben olsam..

Son düzenleme:
gözünaydın canım çok sevindim için nasıl da rahatlamıştır şimdi, insan kuş gibi hafifliyor :))
diğer hastanenin bi daha önünden geçmem ben olsam..

sorma canım yaa.. kuş gibi oldum gerçekten.. çok rahatladım, hamile olduğumu bikere daha hisettim sevindim öle bişey:)) die hastanede kontrole çağırmışlardı perşembe.. gitcem ama onları mahvetmeye gitcem.. sölemem lazım bikaç bişey.. sen napiyosun .. naptınız bugün topikte bakalım..

slm kızlar, size bişey anlatmak istiyorum kendimi kötü hissediyorum. alt komşum memleketine gitmişti, dün gelmişler, ineyim bi ziyaret edeyim dedim. komşumun ablasının çocuğu olmuyodu. oda kardeşini görmeye gelmiş tesadüf. neyse indim aşağı içeri davet ettiler girdim ama çok kötü oldum, kız birden karnıma baktı tuhaf tuhaf. neyse kaç aylık falan diye sordu ama ben çok berbat duruma girdim, indiğime ineceğime bin pişman oldum yaaAllah ım isteyen herkese nasip etsin yavrusunu

suzii cim senin ve bebeğin adına çok sevindim bu arada. inş. sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına...

ayy canım benim o kadar sevindim ki anlatamam... Dua ettim sana dün ve bugun hep, zaten özelden de msj atmıştım sana, sabah Fatmayla seni konuştuk inş. bişey çıkmaz diye... demek para koparmakmış onların niyeti, Allah korumuş meleğinle seni... Allah bir daha böyle şeylerle karşılaştırmasın ne seni ne bizi...

ay kötü olmuştur be yazık Allah ona da nasip etsin inşallah...bütün bebek sahibi olmak isteyen herkese

seni bekliyordummm çok mutlu oldıum gözümüz aydın kuzuya da haber vericem hemen şükürler olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…