2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

sus allah cezanı vermesin pc nin içine gircem. Klavyem salya oldu...

ayyy yaparız kız bide kısır sonrasında kahve.bütün yasakları çiğneriz..

egee kıyamam gel anam salyalarını siliyim kuzuuuuummmm yakın olsak ege gel akşama kocanı al gel derdim heee nolcek kız

Kızlar ağzım sulandı valla akşama eşim yandı artık hepsinden yaptıracam ya hamur kızartması fırından hamur alsın bari kızartır onu

kızlar öptüm hepinizi

yok benim hipotroidi ve insülin direnci yüzünden
HIMMMM ((((

sus allah cezanı vermesin pc nin içine gircem. Klavyem salya oldu...

ayyy yaparız kız bide kısır sonrasında kahve.bütün yasakları çiğneriz..

Ay kahvenin yanında bi de sigara yakarızzz, doğurduk nasıl olsaaa....

kolayı bende özledim yaaa aslında öle içen eden biride değildim ama nedense böle oldu

Yasak olunca herşeyi canı istiyor işte insanınn :)

Ardahandan bahsediyorsun kız izmirden değil:)))))))))))))) yolum düşmez herhalde:) memur değilim ki.ama sana gelirim bebiş görmesi yaparız..

Benim kesin düşer doğumdan sonra daha öncesinde üçkere falan gelmem gerekti erkek işarkadaşı mzı yolladık en son erzuruma kadar geldim biraz daha gelirsem Ardahan olur Ama Osmaniyeden bir ton fıstık almıştım ,şimdi daha gelişmiştir

kızzz düşers ebeklerim heeeee fıstık tek vazgeçilmezimiz eşim çok severimkavurup kavurup yer

Anacım kaçtım bennnnn :) öpüyorum hepinizi kocamannn
evime gidiyim de yemek yiyim nefsim körelsin birazcık :)
görüşürük yarınnn

selamlar kızlar ben geldiim,
bugun detaylı taramamız vardı cok şükür allahıma bir yaramazlık yokk

fakat ben cok hasta oldum ateşim cıktı yatıyourm arada bir gireyim dedim
herkesi opuyorum allaha emanet olun

bu arada birşey sorucam
dün annemle babama siyahi ersekte bir test için rasyasyon vermişler annemde bana gelemiyor radyasyonlu diye ne kadar süre gelemez ki böyle onu sorucaktım
herkese öpücüük

selam kızlarrr nasılsınız ben iyiyim çok şükür ara ara kasık ağrısı oluyor ama önemli değildir umarım annemlere geldim hazır sömestirdeyken görmek istedim onları bi daha gelemem zaten okul var internet kafeden yazıyorum haftaya evde olacam o zamn görüşürüz yine

cnm gözünaydın bebişin iyiymiş.
Sana ve babane geçmiş olsun. Baban rahatsız mı..
Bilemem ne kadar sürer dr sorsalarmış bence..

cnm gözünaydın bebişin iyiymiş.NASILDI CERAHPAŞAMI DETAYLIYA MI GRDİN.
Sana ve babane geçmiş olsun. Baban rahatsız mı..
Bilemem ne kadar sürer dr sorsalarmış bence..

fıstık herkes iyi kontroller var. Annenle bol bol hasret gider. Kendine bebişine iyi bak özletme kendini ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…