ayyyy kusura bakma yaaaa
her zaman beklerim kimin yolu aradahan düşerse mutlaka beklerim:d:d yol geçen yeri snaki ardahan lafa bak bendeki:d
sus allah cezanı vermesin pc nin içine gircem. Klavyem salya oldu...
ayyy yaparız kız bide kısır sonrasında kahve.bütün yasakları çiğneriz..
Ardahandan bahsediyorsun kız izmirden değil:)))))))))))))) yolum düşmez herhalde:) memur değilim ki.ama sana gelirim bebiş görmesi yaparız..
HIMMMMyok benim hipotroidi ve insülin direnci yüzünden
DOĞRU YERDESİN HERZAMAN BEKLERİZ..aaa her daim yemek yemeğe bayılırım ve beni çok mutlu eder.
Sonrasında mutsuz olmamak için aşırı yememek lazım
:))))))) aslaaaaaaaaaa yetişemezsin.. Hoşgeldin bebişim. Sabahtan beri altta görüyorum seni ama demek okumaktan yazamdn. Anlat bakalım nasıl düştün buraya:))))))
internetten devamli bir seylere bakiyorum haftalik takip veya ne alacagiz nerden alacagiz gibi ve burada yazilanlari okumak cok eglenceliii:))
BİLİYOSUN GELMİYCEMİ AYAK YAPMA BANA:)egee kıyamam gel anam salyalarını siliyim kuzuuuuummmm yakın olsak ege gel akşama kocanı al gel derdim heee nolcek kız
Kızlar ağzım sulandı valla akşama eşim yandı artık hepsinden yaptıracam ya hamur kızartması fırından hamur alsın bari kızartır onu
kızlar öptüm hepinizi
AKŞAMA NE YEMEK YAPSAK DERDİ YOK İŞTE BAK BU SAATLERDE MENÜMÜZ HAZIR İLLAKİ YEMEK BULUYORUZ.. YARINA BAŞKA BİR MENÜ BULURUZ...
BYEEEEEEEE
ne var birgün toplaşıp gelseniiiiizzz çok mu
sus allah cezanı vermesin pc nin içine gircem. Klavyem salya oldu...
ayyy yaparız kız bide kısır sonrasında kahve.bütün yasakları çiğneriz..
kolayı bende özledim yaaa aslında öle içen eden biride değildim ama nedense böle oldu
Ardahandan bahsediyorsun kız izmirden değil:)))))))))))))) yolum düşmez herhalde:) memur değilim ki.ama sana gelirim bebiş görmesi yaparız..
HIMMMM((((
DOĞRU YERDESİN HERZAMAN BEKLERİZ..
BİLİYOSUN GELMİYCEMİ AYAK YAPMA BANA:)
AKŞAMA NE YEMEK YAPSAK DERDİ YOK İŞTE BAK BU SAATLERDE MENÜMÜZ HAZIR İLLAKİ YEMEK BULUYORUZ.. YARINA BAŞKA BİR MENÜ BULURUZ...
BYEEEEEEEE
Hakkaten yaaaaaa çok komik kadınsın sen..
kız ege ciddi sölüyorum haa olsa ne ii olurdu gıııı ben severim misafiri:):) ama bana yardım edenini
düşünsene hepinizi uçağa atlayıp geliyormuşunuz off ne süper yaaa
ay kahvenin yanında bi de sigara yakarızzz, doğurduk nasıl olsaaa....
Yasak olunca herşeyi canı istiyor işte insanınn :)
Benim kesin düşer doğumdan sonra daha öncesinde üçkere falan gelmem gerekti erkek işarkadaşı mzı yolladık en son erzuruma kadar geldim biraz daha gelirsem Ardahan olur Ama Osmaniyeden bir ton fıstık almıştım ,şimdi daha gelişmiştir
anacım kaçtım bennnnn :) öpüyorum hepinizi kocamannn
evime gidiyim de yemek yiyim nefsim körelsin birazcık :)
görüşürük yarınnn
herkese iyi akşamlar
selamlar kızlar ben geldiim,
bugun detaylı taramamız vardı cok şükür allahıma bir yaramazlık yokk
Fakat ben cok hasta oldum ateşim cıktı yatıyourm arada bir gireyim dedim
herkesi opuyorum allaha emanet olun
bu arada birşey sorucam
dün annemle babama siyahi ersekte bir test için rasyasyon vermişler annemde bana gelemiyor radyasyonlu diye ne kadar süre gelemez ki böyle onu sorucaktım
herkese öpücüük
selamlar kızlar ben geldiim,
bugun detaylı taramamız vardı cok şükür allahıma bir yaramazlık yokk
Fakat ben cok hasta oldum ateşim cıktı yatıyourm arada bir gireyim dedim
herkesi opuyorum allaha emanet olun
bu arada birşey sorucam
dün annemle babama siyahi ersekte bir test için rasyasyon vermişler annemde bana gelemiyor radyasyonlu diye ne kadar süre gelemez ki böyle onu sorucaktım
herkese öpücüük
selam kızlarrr nasılsınız ben iyiyim çok şükür ara ara kasık ağrısı oluyor ama önemli değildir umarım annemlere geldim hazır sömestirdeyken görmek istedim onları bi daha gelemem zaten okul varinternet kafeden yazıyorum haftaya evde olacam o zamn görüşürüz yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?