2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

suzii cim senin ve bebeğin adına çok sevindim bu arada. inş. sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına...
saol canım hepimiz inşallah...

saol tatlım bende okudum msjını.. çok tşkkr ederim desteğin için.. bende cevap atıcaktım tektek hepinize..
seni bekliyordummm çok mutlu oldıum gözümüz aydın kuzuya da haber vericem hemen şükürler olsun...
egecim bilsen ne kadar mutlıuyuım varyaaa.. Rabbime şükürler olsun, hamiel olduğumu birkere daha anladım , hissettim .. inşallah hiçbirimizde yaşamayalım hiç bir olumsuzluk artık... sanada msj atıcaktım şimdi zaten.. yaaa sizi çok seviyorum hepinizi gerçekten .. desteğiniz bana çoook iyi geldi, dualrınızı da hissettim hep.. kuzuma da selamımı da söle tşkkr ettiğimideee..

suziii gözün aydııın
ben problem oldugunu bilmiyordum okumamısım heralde
ama gözün aydın sekerim allah tamamına erdirsin :)

saol canımmm...cumartesi dr a gitmiştimde dünde iyi deildi haberler.. ama bugün başka dr a göründüm.. ve güzel haberlere geldim şükür şükürrrrr...hepimizin meleklerini korusun Rabbim..

Suzii gözünaydın çok sevindim bende merak ettim bakayım haber varmı diye çok mutlu oldum inşaalla bu stres son olurr güzel bir uyku çekersin bu gece

saol canımmm...cumartesi dr a gitmiştimde dünde iyi deildi haberler.. ama bugün başka dr a göründüm.. ve güzel haberlere geldim şükür şükürrrrr...hepimizin meleklerini korusun Rabbim..

şimdi okudum ..
canım gözün aydın
terbiyesizler ya anlamadan dinlemeden insanların heveslerini kursaklarında bırakıyorlar
acıbadem kızlarında dedikleri gibi mimlenmiş bir hastane malum
neyse sonu iyi geldi ya o önemli :)

bende bugun cerrahpaşada detaylıya girdim
hamdolsun sonuc iyi cıktı
ama ben rıza madazlı bakacak sandım ya uzman doktor ya asistanı baktı sormadımda sen kimsin diye
iyidir di mi ya
zaten hastaydım bugun ateşim yeni düştü
kendinize cok iyi bakın güneşe falanda aldanmayın

doğru aslında gidip söylemek lazım, hamile bi insanı endişelendirip üzmeye hakları yok...
ben bugün hiç giremedim, işyerinde bağlantı hatası veriyor bazen, yine öyle oldu. sonra 1 saat erken çıktım işten, hafif başım ağrıyordu, işlerimi de bitirmiştim, çıktım eve geldim:)) şimdi de ders çalışıyorum, kocamın kurumunun sınavına :))

allah zihin acıklığı versin
ay düşünemiorum kendimi ders calısırken :)))

araştırma hastanelerinde asistanlar bakıyor canım, hocalar için ayrı randevu mu gerekiyor acaba..ben gitmedim hiç araştırma hastanesine..ankarada felaket oluyor. sabah 5te falan sıraya girmek gerek :)))
çok geçmiş olsun yaa herkes hasta dikkat edin benim de ödüm patlıyor, ders çalışıyorum bi de, Allah sağlık versin hepimize..
benim detaylıma da 18 gün kaldı abooooowww 18 günn

ya onceden fark verip prof bakıyordu sistemi değiştirmişler bende sırf bu detaylı için oraya baslamıstım tuhaf oldu
ama problem olsa görürdü heralde ne bileyim

allah zihin acıklığı versin
ay düşünemiorum kendimi ders calısırken :)))

valla canım ben de en son 1 sene önce kurum değişikliği yaptım, onda da 2008 kpss puanımı kullanarak sınava girdim, yine böyle yazılı ve mülakata çalıştım. oh kurtuldum derken kocam iş değiştirdi :)) şimdi 2 yıl sonra gidecez ona yetişmem lazım, bu yıl kazanırsam inşallah hiç ayrılmadan beraber gideriz yurtdışına. temmuz 9-10da kpss var ben doğurmuş olurum inş. o tarihe

ya onceden fark verip prof bakıyordu sistemi değiştirmişler bende sırf bu detaylı için oraya baslamıstım tuhaf oldu
ama problem olsa görürdü heralde ne bileyim

görürdü tabi canım sen hiç dert etme, cerrahpaşa çapadaki asistanlar günde kaç hastaya bakıyo, onlar çok tecrübeli oluyorlar, hem de tus derecesiyle giren çalışkan tipler :)) kardeşimden biliyorum dermişim o da çapalı

slm arkadaşım bende kpss ye gircem hakkatten ne olcak halimiz benim doğum 30 haziran gözüküyo ya lahusa olurum yada karnım burnımda sınava girerim hemde 2 gün ayyy bide sınav sitresinden sınavda sancım tutarmış:) allah yardımcımız olsun

canım aynı günüz demekki :)) benim de 30 haziran görünüyor. artık Allah kerim, giremezsem de napim hayırlısı olsun:)

canım aynı günüz demekki :)) benim de 30 haziran görünüyor. artık Allah kerim, giremezsem de napim hayırlısı olsun:)

selam kızlarrrr,
ne haber? hepiniz iyimisiniz?
bugün bütün gün kızlarımla gezdim, tozdum yoruldum,
ama harika bi gündü bunu sık sık yapıcam,
blue beni özledinmi?
kızımın adını Bensu düşünüyorum, uyuz ege beğenmedi
sence güzelmi? daha emin değilim öyle isimlere bakıyorum...
bu arada benim doğum tarihim de 29 haziran,
ama daha erken olacağını tahmin ediyorum.

bu yanıt cok tatmin etti beni
ege de o cocuk hakkında cok olumlu konustu )) aman allaha emanet zaten
haziran gelsin artık yaaaaaaaa

Selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe gideyim bakiyim neler kaynatmışsınız bende ders çalışmaktan ev işlerinden falan giremiyorum bu sıra :44:

ya demek aynı günüz sevindim yalnız değilim...bebişin kız mı erkek mi benimki şimdilik kız....

bende 24 haziran doğumluyum aslında kızımda 24 haziranda doğsa güzel olur ama bakalım allah hepimizie hayırlısını nasip etsin

yani sınava giremezssek dedğin gibi hayırlısı ben zaten çalışıyorum 4b liyim kadro olsun istiyorum bakalım ama her bebek te nasibi kısmetiyle gelirmiş...

selam hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsın

Selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe gideyim bakiyim neler kaynatmışsınız bende ders çalışmaktan ev işlerinden falan giremiyorum bu sıra :44:
sen de hoşgeldinn.fazlayorma kendini. ne dersi çalışıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…