saol canım hepimiz inşallah...suzii cim senin ve bebeğin adına çok sevindim bu arada. inş. sağlıklı sıhhatli alırsın kucağına...
saol tatlım bende okudum msjını.. çok tşkkr ederim desteğin için.. bende cevap atıcaktım tektek hepinize..ayy canım benim o kadar sevindim ki anlatamam... Dua ettim sana dün ve bugun hep, zaten özelden de msj atmıştım sana, sabah Fatmayla seni konuştuk inş. bişey çıkmaz diye... demek para koparmakmış onların niyeti, Allah korumuş meleğinle seni... Allah bir daha böyle şeylerle karşılaştırmasın ne seni ne bizi...
egecim bilsen ne kadar mutlıuyuım varyaaa.. Rabbime şükürler olsun, hamiel olduğumu birkere daha anladım , hissettim .. inşallah hiçbirimizde yaşamayalım hiç bir olumsuzluk artık... sanada msj atıcaktım şimdi zaten.. yaaa sizi çok seviyorum hepinizi gerçekten .. desteğiniz bana çoook iyi geldi, dualrınızı da hissettim hep.. kuzuma da selamımı da söle tşkkr ettiğimideee..seni bekliyordummm çok mutlu oldıum gözümüz aydın kuzuya da haber vericem hemen şükürler olsun...
suziii gözün aydııın
ben problem oldugunu bilmiyordum okumamısım heralde
ama gözün aydın sekerim allah tamamına erdirsin :)
selam kızlarrrr..şimdi geldiimm dr dan.. ve güzel hab erlerle geldim.
dr a gitti. hiç sölemedim bana böle böle dediler die.. ve raporuda göstermedim.. adam baktı inceledi tek tek.. herşeyi çok güzel yerinde zamanında dedi.. grafik gösterdi tek tek ekrandan, ben o grafikte nerede olduğunu gördüm bebbeğimin. ve bende anladım normal gittiğini.. kalkarken eşim sordu dr bey suyu felan nasıl diye.. baktım ama yine inceleyelim gayet normal dedi. orda biraz bahsettik az dediler suyu gelmiş olabilir dediler diye.. kesinlikle hayır olamaz öle bişi bakın dedi suyu gösterdi bize.. bu az bi su deil. ama tabi kişiden kişiyede su değişir kimi fazla üretir kimi az dedi.. korkulacak hiçç bişi yok dedi üsütne basarak.. sora odasında göbek kordonundaki damarı söledim bende ve raporu gösterdim ordxa. dediki ben önümüzdeki ay bidaha bakıcam .. göbek kordonu bazen sonradan gelişme gösterebiliyor.. ama öle olsa bile benm birsürü hastam var böle.. bunda da sorun yokkki.. as lik bi durum yok, as korkulacak tehlikelibişi deil ama senin as lik bi durumun yok herşeyin normal sende gördün.. nie seni bu kadar strese sokmuslar..kızdı biraz ama daha cok beni yatıstırmaya uğraştı.. panik yok takma onları herşey normal dedi..hee bide ilginç olan bilşi oldu.. 4 gün önce drdayken ben acıbademde.. bebeğimgününe göre 1 hafta küçük çıkmıştı.. ama şimdi ise yani 4 gün sorasında bebeğimin gününe göre 4 gün önde olduğunu söledi bu dr. şaşılacak şey doğrusu.. ben dehaberler böle işte hepinizden binlerce kez Allah razı olsun.. hepinizin desteği ve duları sayesinde. bunu gerçekten hissettim.. siziiii çoookk ama çoookk seviyorum.. çok saolun..
herkes iyi dimi bu arada
saol canımmm...cumartesi dr a gitmiştimde dünde iyi deildi haberler.. ama bugün başka dr a göründüm.. ve güzel haberlere geldim şükür şükürrrrr...hepimizin meleklerini korusun Rabbim..
sorma canım yaa.. kuş gibi oldum gerçekten.. çok rahatladım, hamile olduğumu bikere daha hisettim sevindim öle bişey:)) die hastanede kontrole çağırmışlardı perşembe.. gitcem ama onları mahvetmeye gitcem.. sölemem lazım bikaç bişey.. sen napiyosun .. naptınız bugün topikte bakalım..
doğru aslında gidip söylemek lazım, hamile bi insanı endişelendirip üzmeye hakları yok...
ben bugün hiç giremedim, işyerinde bağlantı hatası veriyor bazen, yine öyle oldu. sonra 1 saat erken çıktım işten, hafif başım ağrıyordu, işlerimi de bitirmiştim, çıktım eve geldim:)) şimdi de ders çalışıyorum, kocamın kurumunun sınavına :))
bende bugun cerrahpaşada detaylıya girdim
hamdolsun sonuc iyi cıktı
ama ben rıza madazlı bakacak sandım ya uzman doktor ya asistanı baktı sormadımda sen kimsin diye
iyidir di mi ya
zaten hastaydım bugun ateşim yeni düştü
kendinize cok iyi bakın güneşe falanda aldanmayın
araştırma hastanelerinde asistanlar bakıyor canım, hocalar için ayrı randevu mu gerekiyor acaba..ben gitmedim hiç araştırma hastanesine..ankarada felaket oluyor. sabah 5te falan sıraya girmek gerek :)))
çok geçmiş olsun yaa herkes hasta dikkat edin benim de ödüm patlıyor, ders çalışıyorum bi de, Allah sağlık versin hepimize..
benim detaylıma da 18 gün kaldı abooooowww 18 günn
allah zihin acıklığı versin
ay düşünemiorum kendimi ders calısırken :)))
ya onceden fark verip prof bakıyordu sistemi değiştirmişlerbende sırf bu detaylı için oraya baslamıstım tuhaf oldu
ama problem olsa görürdü heralde ne bileyim
slm arkadaşım bende kpss ye gircem hakkatten ne olcak halimiz benim doğum 30 haziran gözüküyo ya lahusa olurum yada karnım burnımda sınava girerim hemde 2 gün ayyy bide sınav sitresinden sınavda sancım tutarmış:) allah yardımcımız olsun
canım aynı günüz demekki :)) benim de 30 haziran görünüyor. artık Allah kerim, giremezsem de napim hayırlısı olsun:)
görürdü tabi canım sen hiç dert etme, cerrahpaşa çapadaki asistanlar günde kaç hastaya bakıyo, onlar çok tecrübeli oluyorlar, hem de tus derecesiyle giren çalışkan tipler :)) kardeşimden biliyorum dermişim o da çapalı
canım aynı günüz demekki :)) benim de 30 haziran görünüyor. artık Allah kerim, giremezsem de napim hayırlısı olsun:)
selam hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsınselam kızlarrrr,
ne haber? hepiniz iyimisiniz?
bugün bütün gün kızlarımla gezdim, tozdum yoruldum,
ama harika bi gündü bunu sık sık yapıcam,
blue beni özledinmi?
kızımın adını Bensu düşünüyorum, uyuz ege beğenmedi
sence güzelmi? daha emin değilim öyle isimlere bakıyorum...
bu arada benim doğum tarihim de 29 haziran,
ama daha erken olacağını tahmin ediyorum.
sen de hoşgeldinn.fazlayorma kendini. ne dersi çalışıyosun?Selam kızlar nasılsınız biraz geçmişe gideyim bakiyim neler kaynatmışsınız bende ders çalışmaktan ev işlerinden falan giremiyorum bu sıra :44:
selam hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsın
bende nasıl oliiim bu aralar gezmeyle kafayı bozdum
havalar çok güzel, benim içimde çok güzel,
değerlendirmeye çalışıyorum
selam hoşgeldin. iyiyiz sen nasılsın
sen de hoşgeldinn.fazlayorma kendini. ne dersi çalışıyosun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?