günaydın kızlar
nasılsınız bakalım
bugün bende erkenciyim haha çalışanlara nispet gibi oldu ama neyse
ayyy erken değil mi yaaa benim bebiçin doğduğunda giyeceği hiçbişeyi yok daha
indirim varya seneye kışa yatırım yapıyoruz habire
hırkalar montlar felan
aybaşında hastane çıkışı felan alayım en iyisi
Ya valla doktorla,hastaneyle pazarlık yapmak lazım galiba...Yoksa bunlar kime ne yutturursak diye öyle bi fiyat atıyoalar ortaya...sen istanbulda mısın karakan,hangi hastaneye gidiosun?
sorma ya tuzda yemem aslında ama işte başladık şikayetlere
1 kg mu allah ben ayvayı yedim..
aynı zamandayız ondan aynı gidiyoruz demek normal yaşadıklarımız..
görürsün ebenin örekesini:)))))))
yara olsunda meme uçların heycanlanırsın..
ben kullanmadım ilkinde. bunda da kullanmıycam. duramam vıcık vıcık. hiçte çatlağım olmadı genlerle alakalı annemde de yok..
valla benimde kaşınıo yaa kaşımamaya çalışıyorum arada bir kako yagı sürüyorum sadece
günaaayyddıın şekerlerim nasılsınız bakalım :) çokşükür bugün gelebildim :)
hahahah kötüyüm bennnnngünaydııınnnn
valla benimde kaşınıo yaa kaşımamaya çalışıyorum arada bir kako yagı sürüyorum sadece
kız ege şom agızlı hemen kötü tarafını söle en emi;yara filan olmayacak işde ben ı cork cork sesi çok seviyorum taaaaaaammaaammm mı D :
günaaayyddıın şekerlerim nasılsınız bakalım :) çokşükür bugün gelebildim :)
sevibadecim yazmış ama ben çıktım göremedim,
Bensu güzel canım, sen neyi beğenirsen o güzeldir, annesi sensin sonuçta..ege de beğenmiştir de takılmıştır sana :)
hadi bakalım bebişinle belki aynı olur doğumgünleriniz, benimki erkek canım.2 doktor tarafından tescillendiben de çalışıyorum da işte kocacım iş değiştirdi mecburen oranın sınavına girmek zorundayım çalışmaya devam etmek için..
Kızlar 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çatlak kremi al kullanmaya başla dedi ben hala başlamadım.
Kullanan varmı?
Hangi marka alıyım bana fikir verin.
hahahah kötüyüm bennnnn
cork laması için senin sütünün bol gelmesi lazım hahaha
günaydın canımmm
yok gerçekten beyenmedim bensu yu:))))))))))))))))))))))
ben su bende elif:))
Ethicaya giden yok dimi kızlar acaba nekadr çok merak ediyorum biran önce konuşmam lazım.
Evet canım ben de sende duyunca rahatlıyorum normalmiş diyorum :)
ama bu şişlik direk kilo olarak yansıdı canımı sıktı.
bende tuzlu yemiyorum ama bünye yapıyor demekki.
bu gidişle ayakkabılarım gelmez terlikle gelicem işe :)))))
Şu meme uçlarının yara olması beni de çok korkutuyor. çok acıyormuş.
Kayınvalidem emzirememiş bu yüzden.
Genetik doğru söylüyosun. Bana zulüm geliyo. alsam da sabah akşam sürmeye üşenirim.
Kaşıma canım kaşınınca rahatlatacak bişeyler sür bence losyon nemlendirici falan.
Günaydın canım
günaydın ...kışlık yatırıım çok akıllıca çok güzel indirimler var bende almak istiyorum ailedeki bebiklerden kalma eşyaları toplayamadığım için başlayamadım fazlasını almak isemiyorum giydiremeden kalan bir sürü kıyafet oluyo sonragünaydın kızlar
nasılsınız bakalım
bugün bende erkenciyim haha çalışanlara nispet gibi oldu ama neyse
ayyy erken değil mi yaaa benim bebiçin doğduğunda giyeceği hiçbişeyi yok daha
indirim varya seneye kışa yatırım yapıyoruz habire
hırkalar montlar felan
aybaşında hastane çıkışı felan alayım en iyisi
Niye 38 de doğurtmaya çalışıyorlar. suyu falan mı azalmış?
Ethicaya giden yok dimi kızlar acaba nekadr çok merak ediyorum biran önce konuşmam lazım.
Evet canım ben de sende duyunca rahatlıyorum normalmiş diyorum :)
ama bu şişlik direk kilo olarak yansıdı canımı sıktı.
bende tuzlu yemiyorum ama bünye yapıyor demekki.
bu gidişle ayakkabılarım gelmez terlikle gelicem işe :)))))
Şu meme uçlarının yara olması beni de çok korkutuyor. çok acıyormuş.
Genetik doğru söylüyosun. Bana zulüm geliyo. alsam da sabah akşam sürmeye üşenirim.
Kaşıma canım kaşınınca rahatlatacak bişeyler sür bence losyon nemlendirici falan.
Günaydın canım
allahım yaaaa gelir inşllah sütümde ne kötüsün sen
Kızlar 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çatlak kremi al kullanmaya başla dedi ben hala başlamadım.
Kullanan varmı?
Hangi marka alıyım bana fikir verin.
eğer çatlağın varsa lieractan başka bi şey kullanma pahalı ama çok etkili bir krem
burada en erken ve fazla çatlayan ben oldum 2. aydan itibaren çatlamaya başladım
lierac sürmeye başladığımdan beri yeni çatlağım olmadı olanların koyu kırmızı görüntüsü azaldı
eşim bile farketmiş ben unutursam o hatırlatıyo sürmem için geçen akşam çatların eskisi gibi belirgin ddeğil diyodu
Canım onda gebelik şekeriçıktı insülün kullanıyordu yeter artık dediler ,çocuğu riske atmayalım zaten 40 bekleyen çok doktor yok 38 de tamam diyorlar
Ya valla doktorla,hastaneyle pazarlık yapmak lazım galiba...Yoksa bunlar kime ne yutturursak diye öyle bi fiyat atıyoalar ortaya...sen istanbulda mısın karakan,hangi hastaneye gidiosun?
şu meme uçlarının yara olması beni de çok korkutuyor. çok acıyormuş.
e tabi yarıyı geçince geriye sayım başlıyor artık bundan sonra doğuma hazırlık işte..ya kızlar süt hastane çantası sabah sabah tuhaf hissettim yaaa
daha çoookkk var gibi geliyor bana
o kadar az mı kaldı bebişlerin gelmesine
şoka girdim resmen daha çok işim var hiçbir hazırlığım yok
ne kıyafet ne beşik ne kendime pijama ne çanta offff sabah sabah
şimdi aybaşını beklemek zorundayım aybaşında hemen bebişime ciciler alayım
üzgünüm ama odurya ıpek bnm gobegımın ustu ve gogus altlarım kucuk kucuk kırmıızı onlar catlak deıldır dımı??
hahahah kötüyüm bennnnn
cork laması için senin sütünün bol gelmesi lazım hahaha
günaydın canımmm
yok gerçekten beyenmedim bensu yu:))))))))))))))))))))))
ben su bende elif:))
canım lierac ne kadar? bir de sadece karnına mı sürüyorsun sırtına ya da kalçaların üst kısımlarına da sürmek gerekiyor mu? ben de daha bişeye başlamadım çok kaşınıyorum ama bi çatlak yok şimdilik çokşükür ama çok kaşınıyorum, sırtım falan da kaşınıyor gerildikçe galiba..eğer çatlağın varsa lieractan başka bi şey kullanma pahalı ama çok etkili bir krem burada en erken ve fazla çatlayan ben oldum 2. aydan itibaren çatlamaya başladım
lierac sürmeye başladığımdan beri yeni çatlağım olmadı olanların koyu kırmızı görüntüsü azaldı
eşim bile farketmiş ben unutursam o hatırlatıyo sürmem için geçen akşam çatların eskisi gibi belirgin ddeğil diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?