2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çocucga bende bişi almadım daha bi zıbın bile yok ama işde erken dogum olursa falan dye burda kimsem yokki hilmi de anlamaz öle şeyler alıyımda dursun diyorum Allah korusun erken olur bişi olur alır çıkarız diye

Ya valla doktorla,hastaneyle pazarlık yapmak lazım galiba...Yoksa bunlar kime ne yutturursak diye öyle bi fiyat atıyoalar ortaya...sen istanbulda mısın karakan,hangi hastaneye gidiosun?

Ethicaya giden yok dimi kızlar acaba nekadr çok merak ediyorum biran önce konuşmam lazım.

Evet canım ben de sende duyunca rahatlıyorum normalmiş diyorum :)
ama bu şişlik direk kilo olarak yansıdı canımı sıktı.
bende tuzlu yemiyorum ama bünye yapıyor demekki.
bu gidişle ayakkabılarım gelmez terlikle gelicem işe :)))))

Şu meme uçlarının yara olması beni de çok korkutuyor. çok acıyormuş.
Kayınvalidem emzirememiş bu yüzden.

ben kullanmadım ilkinde. bunda da kullanmıycam. duramam vıcık vıcık. hiçte çatlağım olmadı genlerle alakalı annemde de yok..

Genetik doğru söylüyosun. Bana zulüm geliyo. alsam da sabah akşam sürmeye üşenirim.

valla benimde kaşınıo yaa kaşımamaya çalışıyorum arada bir kako yagı sürüyorum sadece

Kaşıma canım kaşınınca rahatlatacak bişeyler sür bence losyon nemlendirici falan.

günaaayyddıın şekerlerim nasılsınız bakalım :) çokşükür bugün gelebildim :)

Günaydın canım

fmg kaşımıyorum yaa başka taraflarımı kaşıyorum yada elimin içini sürüyorum çok kaşınırsa yada krem sürüyorum yada suyla siliyorum

hahahah kötüyüm bennnnn
cork laması için senin sütünün bol gelmesi lazım hahaha

günaydın canımmm
yok gerçekten beyenmedim bensu yu:))))))))))))))))))))))
ben su bende elif:))

Kızlar 3 hafta önce kontrole gittiğimde doktorum çatlak kremi al kullanmaya başla dedi ben hala başlamadım.
Kullanan varmı?
Hangi marka alıyım bana fikir verin.

eğer çatlağın varsa lieractan başka bi şey kullanma pahalı ama çok etkili bir krem
burada en erken ve fazla çatlayan ben oldum 2. aydan itibaren çatlamaya başladım
lierac sürmeye başladığımdan beri yeni çatlağım olmadı olanların koyu kırmızı görüntüsü azaldı
eşim bile farketmiş ben unutursam o hatırlatıyo sürmem için geçen akşam çatların eskisi gibi belirgin ddeğil diyodu

hahahah kötüyüm bennnnn

günaydın canımmm

allahım yaaaa gelir inşllah sütümde ne kötüsün sen

meme uçalrına krem veriyorlar hastanede hemen. mandela o iyi geliyor. ama tabi yara olsa bile dişinizi sıkıp mutlaka emzirin olmadı pompa alın sağın ki delikler açılsın sonrası çok rahat

günaydın ...kışlık yatırıım çok akıllıca çok güzel indirimler var bende almak istiyorum ailedeki bebiklerden kalma eşyaları toplayamadığım için başlayamadım fazlasını almak isemiyorum giydiremeden kalan bir sürü kıyafet oluyo sonra

FMG CIM annende eger catlak yoksa sendede olmazmışş bu tamamen genetıkmıişş herkes oyle dıyor.. bana doktor lıerac vermıstı ama cok pahalı herzaman onu surmuom valla banyo yaptıgım gun bebe yagı suruomm ertesı gun lıerac suruomm ama bakalım ne olcak sonuc.

ya ıpek bnm gobegımın ustu ve gogus altlarım kucuk kucuk kırmıızı onlar catlak deıldır dımı??

ya kızlar süt hastane çantası sabah sabah tuhaf hissettim yaaa
daha çoookkk var gibi geliyor bana
o kadar az mı kaldı bebişlerin gelmesine
şoka girdim resmen daha çok işim var hiçbir hazırlığım yok
ne kıyafet ne beşik ne kendime pijama ne çanta offff sabah sabah
şimdi aybaşını beklemek zorundayım aybaşında hemen bebişime ciciler alayım

Canım onda gebelik şekeriçıktı insülün kullanıyordu yeter artık dediler ,çocuğu riske atmayalım zaten 40 bekleyen çok doktor yok 38 de tamam diyorlar

sezaryende 40 bekelmez hiçbir dr. 38 den sonra tamam derler riskli diye.. zaten dışarda da kilosunu alabilir artık. ve eerken gelmesin diye beklemezler..

Ya valla doktorla,hastaneyle pazarlık yapmak lazım galiba...Yoksa bunlar kime ne yutturursak diye öyle bi fiyat atıyoalar ortaya...sen istanbulda mısın karakan,hangi hastaneye gidiosun?

Ankaradayım canım bu hastaneye gidiyorum ankarada fakat dışardan doktorla anlaşmaları daha ucuz herhalde anlamadım gitti

Ethicaya giden yok dimi kızlar acaba nekadr çok merak ediyorum biran önce konuşmam lazım.

şu meme uçlarının yara olması beni de çok korkutuyor. çok acıyormuş.
Kayınvalidem emzirememiş bu yüzden.

ethicada benim teyzemin kızı doğum yaptı gerçi o ethica olmadan önce doğurmuştu
hatırladığım kadarıyla o dönem için epey pahalıydı şimdiki halini bilmiyorum canım...meme ucu
yarasından bende korkuyorum bir kaç yerde son aydan itibaren krem sürmeye başlanırsa
emzirirken sorun olmadığını yazmışlar

Kızlar Günaydın ,

Bende şubat annelerini okuyorum geldiğiden beri , ne güzel bir sürü fikirde edinmiş oluyoruz onlardan.
Valla ben bebeğimin alışverişini tamamladım gibi birşey.Neler aldım sayayım size .

2 takım hastane çıkışı
5 adet 0-3 ay bady
7 adet 6-9 ay bady
3 adet 0-3 ay tulum
1 adet 0-3 ay hırka
2 adet penye battaniye
1 adet uyku tulumu şeklinde battaniye
1 adet polar battaniye
3 adet alt-üst pijama takımı
4 adet tek alt patikli
3 paket çorap
1 paket ağız mendili
1 adet biberon
1 adet emzik
1 adet burun aspiratörü
1 adet tırnak makası
1 adet meme saklama kabı
3 paket uni baby ıslak mendil
1 adet emzirme yastığı
1 adet tarak ve konak fırçası
1 adet organicare şampuan
1 adet organicare vücut losyonu
Bebek arabası, oto koltuğu ve puseti
Banyo küveti ve filesi

Ekstra aldıklarımda varda bunlar en önemli olanlar diye yazdım , tecrübeli anneler varsa eksiğim söyleyinde onlarıda alayım.

e tabi yarıyı geçince geriye sayım başlıyor artık bundan sonra doğuma hazırlık işte..
güzel yaa niye sıkıntı yaptın doğsunlar ne güzel sevelim..

ya ıpek bnm gobegımın ustu ve gogus altlarım kucuk kucuk kırmıızı onlar catlak deıldır dımı??
üzgünüm ama odur

hahahah kötüyüm bennnnn
günaydın canımmm

kız sen var ya çok fenasın hee fatmanın sütüyle memesiyle de uğraşıyo bi yandan
canım lierac ne kadar? bir de sadece karnına mı sürüyorsun sırtına ya da kalçaların üst kısımlarına da sürmek gerekiyor mu? ben de daha bişeye başlamadım çok kaşınıyorum ama bi çatlak yok şimdilik çokşükür ama çok kaşınıyorum, sırtım falan da kaşınıyor gerildikçe galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…