maşallahh ne güzzel şeyler bunlar.. Bayıldım hamarat seni
amaaaan kızlar geldim ben ne etmişim sormayınBi toplantı vardı bugün resmi evrağa öle yazmıştım ben evrağı toplantoya katılacak kurumlara göndermedim sanıyordum meğersem göndermişim saat 2 de hepsi toplandı mı damdan düşmüşe döndüm hee evrakları toparlar müdürü çağır falan filan merdiven in iç fotokopi anam canım çıktı :d:d:d:d:d
maşallahh ne güzzel şeyler bunlar.. Bayıldım hamarat seni
hahhahahaa şaşkoloz benimle uğraşcana iş yap azcık..ohhhhh olmuş sana
hımm canım burdayım özelden de yazdım sana;
Avcılar Hospitale gidiyorum ben, normal doğum 500TL, sezaryen 850TL ama SSKlı olanlar için bu..
Değilsen bu fiyatların 2 katını veriyorsun... 1.000TL normal, 1.700 Sezaryen...
Saol Merve aldım mesajını ,cevap yazdım,teşekkürlerrr
Saol Merve aldım mesajını ,cevap yazdım,teşekkürlerrr
sus len kocakarı hep senden oldu zaten sana laf yetiştircem diye olmuştur kesinmaşallahh ne güzzel şeyler bunlar.. Bayıldım hamarat seni
hahhahahaa şaşkoloz benimle uğraşcana iş yap azcık..ohhhhh olmuş sana
uheuheuhe bayılıorum sizin bu atışmalarınıza, Karagözle Hacivat gibisiniz walla :128::118:
selaaammm herkese.. Biz evimize geldik oğluşumla. Herkes iyidir umarım. Var mı yeni gelişmeler???
selaaammm herkese.. biz evimize geldik oğluşumla. herkes iyidir umarım. var mı yeni gelişmeler???
hoşgeldiniz nasıl geçti tatil hazrılıklarını yapabildinmi oğluş nasıl sen nasılsın
anlat bakalım haberler sende
selaaammm herkese.. biz evimize geldik oğluşumla. herkes iyidir umarım. var mı yeni gelişmeler???
rica edrim canım.
çok iyi yapmışsın canım gönlüne göre almışsın iyi günlerde kullanın ...oğluşunada maşallah süphanallah ...bizde iyiyiz benim oğluşumda çok şükür iyi herşey normalsağol canım. biz iyiyiz, tatil de çok iyi geçti. bol bol izmir havası soludu oğlum:)) geçen cuma orda doktora gittik, bütün organlarını inceledi, her şey yolundaydıdeli gibi alışveriş yaptım, nerdeyse her şeyi hazır erkenden. erken yapmayacağım diyordum ama dayanamadım aldım bir sürü şey:))
senin oğluş nasıl??
selam kızlaaaaaaar
aaaa birce gelmiş nasılsın :)
selam kızlaaaaaaar
aaaa birce gelmiş nasılsın :)
slmmm fıstıkk hosgeldınızzzzzzzzz
çok iyi yapmışsın canım gönlüne göre almışsın iyi günlerde kullanın ...oğluşunada maşallah süphanallah ...bizde iyiyiz benim oğluşumda çok şükür iyi herşey normal
selam hoşgeldin
hoşbulduukkk... iyiyiz canım. izmirden ayrıldığımız için biraz buruk ama babamıza kavuştuğumuz için mutluyuz:))
Hoşbulduk ne kaynatıyonuz bakalım.
EGE, kuzudan haber var mı? iyileşmiş mi?
Hoşbulduk ne kaynatıyonuz bakalım.
EGE, kuzudan haber var mı? iyileşmiş mi?
3.5 hafta kaldımAh canım memleketim çok özledim yaaa,
keşke ben de gidebilsem.
doyamadın mı kız 2 haftadan fazla kaldın.
ne zamandır yoksun özlettin kendini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?