2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahh ne güzzel şeyler bunlar.. Bayıldım hamarat seni

hahhahahaa şaşkoloz benimle uğraşcana iş yap azcık..ohhhhh olmuş sana

maşallahh ne güzzel şeyler bunlar.. Bayıldım hamarat seni

hahhahahaa şaşkoloz benimle uğraşcana iş yap azcık..ohhhhh olmuş sana
sus len kocakarı hep senden oldu zaten sana laf yetiştircem diye olmuştur kesin

uheuheuhe bayılıorum sizin bu atışmalarınıza, Karagözle Hacivat gibisiniz walla :128::118:

bende ege ile ugraşmak çok hoşuma gidiyo

hoşgeldiniz nasıl geçti tatil hazrılıklarını yapabildinmi oğluş nasıl sen nasılsın
anlat bakalım haberler sende

sağol canım. biz iyiyiz, tatil de çok iyi geçti. bol bol izmir havası soludu oğlum:)) geçen cuma orda doktora gittik, bütün organlarını inceledi, her şey yolundaydı deli gibi alışveriş yaptım, nerdeyse her şeyi hazır erkenden. erken yapmayacağım diyordum ama dayanamadım aldım bir sürü şey:))

senin oğluş nasıl??

çok iyi yapmışsın canım gönlüne göre almışsın iyi günlerde kullanın ...oğluşunada maşallah süphanallah ...bizde iyiyiz benim oğluşumda çok şükür iyi herşey normal
selam kızlaaaaaaar
aaaa birce gelmiş nasılsın :)

selam hoşgeldin

Hoşbulduk ne kaynatıyonuz bakalım.
EGE, kuzudan haber var mı? iyileşmiş mi?

hoşbulduukkk... iyiyiz canım. izmirden ayrıldığımız için biraz buruk ama babamıza kavuştuğumuz için mutluyuz:))

Ah canım memleketim çok özledim yaaa,
keşke ben de gidebilsem.

doyamadın mı kız 2 haftadan fazla kaldın.
ne zamandır yoksun özlettin kendini :)

Ah canım memleketim çok özledim yaaa,
keşke ben de gidebilsem.

doyamadın mı kız 2 haftadan fazla kaldın.
ne zamandır yoksun özlettin kendini :)
3.5 hafta kaldım ilk zamanlar hava soğuktu, arkadaşlarım tatile girmemişti, ablam gelmemişti çok gezemedim. cumartesiden beri hava harika, gezecek kişi de çoktu ben geldim buraya:)) ben de özledim valla sizi, ara ara cepten baktım geceleri.

sen bu saatte girmezdin pek, iş yoğunluğun azaldı mı sonunda??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…