kuzu hasta değildi ki sadece ev taşıdı ve evde de misafirleri oldugu için rapor aldı sadece
bugün sakin geçiyo ..kuzudan haber varsada egenin bağlantısı kopuyomuş gelemiyo ege biliyodur
3.5 hafta kaldımilk zamanlar hava soğuktu, arkadaşlarım tatile girmemişti, ablam gelmemişti çok gezemedim. cumartesiden beri hava harika, gezecek kişi de çoktu ben geldim buraya:)) ben de özledim valla sizi, ara ara cepten baktım geceleri.
sen bu saatte girmezdin pek, iş yoğunluğun azaldı mı sonunda??
selam arkadaşlar...
inatçı kızım bu sefer de sağ elini ve yüzünü tam olarak göstermedi detaylıda onun için haftaya tekrar gidecem...ama çok şükür hiçbi sorunu yokmuş
ayh yakında bayılıcam doktora gitmekten
selam arkadaşlar...
inatçı kızım bu sefer de sağ elini ve yüzünü tam olarak göstermedi detaylıda onun için haftaya tekrar gidecem...ama çok şükür hiçbi sorunu yokmuş
hoşgeldin cnm benim çok özledik seni. Merak ettim . Yaman nasıl iyimi.. Bizdede herkesde detaylı telaşları vardı herkesin iyi çıktı şükür. Sen başlıycakmısın artık okula..selaaammm herkese.. Biz evimize geldik oğluşumla. Herkes iyidir umarım. Var mı yeni gelişmeler???
hoşbulduk ne kaynatıyonuz bakalım.
ege, kuzudan haber var mı? Iyileşmiş mi?
hihihi çok tatlı yaaaaaselam arkadaşlar...
selaaammm herkese.. Biz evimize geldik oğluşumla. Herkes iyidir umarım. Var mı yeni gelişmeler???
hoşbulduk ne kaynatıyonuz bakalım.
ege, kuzudan haber var mı? Iyileşmiş mi?
kızlar vaktiniz varsa okuyun zavallı mavi patikliler.
Işleri zor valla :)))))) amaaaan çok üzüldüm
erkek nedir? {mükemmel} bir bayanın kaleminden...
Ekleyen: Hep çok şey sandığı insanların “hiçbir şey” oluşunun yükünü taşıyanlar.
'erkekler ağlamaz.'
'erkekler korkmaz.'
'erkekler karı gibi gülmez.'
derken ortalık dul kadından geçilmiyor. Zira erkekler genç
yaşta
hakk'in rahmetine kavuşuyorlar.
Siz hiç kapı komsusuna sabah kahvesine gidip karısinı çekiştiren erkek
gördünüz mü?
Fare görünce bağıran?
'bu ara sinirlerim zayıf' deyip habire ağlayan?
Oysa onlar da kadınlarla aynı duygulara sahip olarak geliyorlar
dünyaya.
Lakin daha ilk gün ayaklarına mavi patik giydirmek suretiyle 'ağir ol
bakalım! ' diyoruz.
'ne alákası var mavi patikle? ' demeyin. Mavi soğuk ve ciddi bir
renktir.
Kime isterseniz sorun. Ve katiyen tesadüf değildir o patiklerin rengi.
Düşünülmüş, taşınılmış, seçilmiştir.
Ayağa giydirildiği anda kulağa şunlar fısıldanmış demektir: Sen
erkeksin.
Erkek olmanin gerekleri vardir. ömrünün sonuna kadar bunlari yerine
getirmekle yükümlüsün.
ömrünün süresi ise çatlama kat sayına bağlı. Içine ata ata ne kadar
yaşayabilirsen artık.
Bize sorarsan pek uzun süreceği kanaatinde değiliz.
Dikkat edeceğin husus, en dramatik hallerde bile mavi patikli olduğunu
unutmamandır.
Misal,
ásık oldun.
Sakın belli etme. Bırak karşındaki yansın tutuşsun. Sen ağır ol. Molla
desinler yeter ki ásık demesinler.
Misal,
sevgilinden ayrıldın.
Sakın ağlayıp sızlama. Yine bırak karşındaki yıkılıp sürünsün.
Gözyaşı dediğin kadın kısmına yakışır.
Zaten senin gözyaşı bezlerin mavi patik operasyonuyla alınmış
bulunuyor.
Misal,
eve hırsız girdi.
Tıkırtı duydunuz ya da hırsızla burun buruna
geldiniz.
Kim boğuşacak adamla? Bak bakalım karının ayaklarına! Ne renk
patikleri?
Pembe.
Ya hırsızınkiyle seninki? Mavi.
Kural,
mavililer boğuşacak.
Pembeliler bağıracak.
Herkes görevini bilsin. Ta doğumhanede yapıldı bu iş bölümü.
Misal,
eşinle kavga ettin.
Ne yapacaksın? Hiç. Işine gidip hiçbir şey olmamış gibi çalışacaksın.
'ay ismail çok sinirim bozuk, benimki sabah sabah anneme laf etti'
diyemezsin.
Karın o esnada telefonun başında, bir sigara ve bir kahve eşliğinde
arkadaşlarına seni çekiştiriyor olabilir.
Olsun. Onun mazereti var, patikleri pembe.
Misal,
evde aniden bir böcek peydahlandı.
Kim gidecek üstüne? Tabii ki sen. Zira karının gitmesi hiçbir işe
yaramaz.
Böcek renk körü mü? Maviyle pembeyi ayıramaz mı?
Ve sorarım sana, hangi böcek pembeden korkar?
Ama mavi... Birrrrr.
Misal,
savaşa gidilecek.
Kim gidecek? Tabii ki mehmetçik. Sen hiç 'vatan sağolsun' diye
bağıran
ayşecik gördün mü?
Benim bildiğim ayşecik kameranın karşısında 'size baba diyebilir miyim
amca? ' diyordu.
Ve hatırladığım kadarıyla omuzunda tüfek falan da yoktu.
Diyeceğim, mavi patikli olmak zor zanaat.
özellikle de seviyorken...
İngiltere'de 2635 gebe üzerinde yapılan bir çalışma, gebelik boyunca kahve tüketen kadınların bebeklerinde, tüketilen kahve miktarına bağlı olarak gelişme geriliği ortaya çıktığını gösterdi.
Bu nedenle gebelik planlayan kadınların, gebelikten en az 4 hafta öncesinden başlayarak kahve tüketimini azaltmaları ve gebelik boyunca kahve tüketmemeleri önerilmektedir...
kuzu daha iyi ama sesi kötüydü. Dün suziyi söylemek için aramıştım. Okadar.. Sen ne iş benim net gidiyor bugun deli oldum . Siteye giremedim diye
fmg:yazı çok güzelmiş yaaa
Amannn çok üzüldüm bende
Erkek anneleri okusun
ingiltere'de 2635 gebe üzerinde yapılan bir çalışma, gebelik boyunca kahve tüketen kadınların bebeklerinde, tüketilen kahve miktarına bağlı olarak gelişme geriliği ortaya çıktığını gösterdi.
Bu nedenle gebelik planlayan kadınların, gebelikten en az 4 hafta öncesinden başlayarak kahve tüketimini azaltmaları ve gebelik boyunca kahve tüketmemeleri önerilmektedir...
hoşgeldin cnm benim çok özledik seni. Merak ettim . Yaman nasıl iyimi.. Bizdede herkesde detaylı telaşları vardı herkesin iyi çıktı şükür. Sen başlıycakmısın artık okula..
kuzu daha iyi ama sesi kötüydü. Dün suziyi söylemek için aramıştım. Okadar.. Sen ne iş benim net gidiyor bugun deli oldum . Siteye giremedim diye
((((((((((((
ben bugun kahve içerken mumcu.net te okudum.. 1-2 fincanın zararı yok dedi...
doktor günde bir tanenin hiç zararı olmaz demişti bencede olmazowww.. haftada 2 fincandan hiçbişi olmaz bence.. 3 günde bi içilebilir..
gıcıııkkkk, yandı senin damatlar valla
Amannn çok üzüldüm bende
Erkek anneleri okusun
sorma ev iş çocuk alışveriş herşey bizde anca ...... Sallayıp gezsinler diyorum bende:)))))))))sorma pek üzüldüm.
Dünya onlara güzel beeee
bizim sırtımızda sayısız yük var bi böcek öldürecekler tribe giriyolar.
Sanki eve hergün hırsız giriyor.
Laaaayyyyyn. Biz hayatla savaşveriyoruz. Bulaşık, temizlik, ütü, çamaşır, yemek,
saymakla bitmez. Tabi epilasyon..... Oooooooooo
hiç acınacak tarafı yok bu erkeklerin ancak kıçlarını yayıp meç seyretsinler.
sorma ev iş çocuk alışveriş herşey bizde anca ...... Sallayıp gezsinler diyorum bende:)))))))))
maşallah yamanaa.duru da iyi teyzesi bende detaylıya girdim geçen hafta 460 gr olmuş. Ben 15 kilo almışım bu aya akadar . Kocam bana bıg penguen diyor.sağol canım ya ben de çok özledim. Yaman çok iyiydi cuma günü, epey inceledi doktor her şey yolundaydı. 324 gr.dı:)) bu hafta da kendi doktoruma gideceğiz tekrar. Duru nasıl? Kocaman olmuştur artık...
Ben başlıyorum pzt, şimdiden strese girdim valla, 3.5 ay yattıktan sonra çok zor gelecek(
kuzunun nesi var ki???? Bir de suzinin??? Ha bir de alıntılardan annenle ilgili bir şey gördüm, umarım ciddi bir sorun yoktur...
bende 2-3 günde yada haftada 1 içiyorum ama nescafeyi hergün içiyorumben de her gün içiyorum bir gerileme de yok yaaaa.
Içiyorum valla. Başka türlü bünyem kaldırmıyor yorgunluğu.
yazıklar olsun o kadına... Sigara içilirmi yaa hemde ikisi birden.. Anne bide vicdana bak.. Kusura bakma ağır oldu ama..doktor günde bir tanenin hiç zararı olmaz demişti bencede olmaz
bazıları hiç önemsemiyo hem sigara hem kahve fazlasıyla içiyo onların bi çoğundada
bebekte zararlı bariz şekilde görülüyo allah kimseye vermesin bizim bir tanıdık sigara ve kahve yüzünden karnında bebek kaybetti defalarca
:)))))))))) pembe giydir kız. çocuk gönlünce yaşasın hayatıgıcıııkkkk, yandı senin damatlar vallaYazıyı okuduktan sonra oğluma mavi patik giydirmemeye karar verdim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?