çok düşünceli görünüyor, filozof mu olacak ne :)Eki Görüntüle 139631 Eki Görüntüle 139632
huhuuuuuuuu ben geldiiiiiiiiiiiim bakın nnelerle geldim) tanıstırayım kendisi kağan bey çok içli birşeyler düsünüyor :))
sorma ev iş çocuk alışveriş herşey bizde anca ...... Sallayıp gezsinler diyorum bende:)))))))))
sallayıp gezsinler demek ayıp oluyo hanımlar meydanı boş buldunuz
bakıyorum
Eki Görüntüle 139631 Eki Görüntüle 139632
huhuuuuuuuu ben geldiiiiiiiiiiiim bakın nnelerle geldim) tanıstırayım kendisi kağan bey çok içli birşeyler düsünüyor :))
çok düşünceli görünüyor, filozof mu olacak ne :)
nolduuuuuuuuuuu ayıp felan mendil sallıyolar belki ne fesatsın sen:)))))Sallayıp gezsinler demek Ayıp oluyo hanımlar meydanı boş buldunuz
bakıyorum
oy oy oy maşallah kızzzzzzzz nasılda belliEki Görüntüle 139631 Eki Görüntüle 139632
maşallah yamanaa.duru da iyi teyzesi bende detaylıya girdim geçen hafta 460 gr olmuş. Ben 15 kilo almışım bu aya akadar . Kocam bana bıg penguen diyor.
Kuzunun misafirleri var ama ateşlenmişti iyi aslında ama rapor aldı 1 hafta.. Suzinin bebeğinde kordonda 2 damar görmüşler 3 olmalıymış. Birde suyu azalmış demişler. As istemişler ama başka dr gitti bütün tezler çürük çıktı çok şükür. Annem iyi baş ağrısı dönmesi vardı. Tahliller yapıldı 2 hafta sonra çıkacak.
bende 2-3 günde yada haftada 1 içiyorum ama nescafeyi hergün içiyorum
yazıklar olsun o kadına... Sigara içilirmi yaa hemde ikisi birden.. Anne bide vicdana bak.. Kusura bakma ağır oldu ama..
:)))))))))) pembe giydir kız. çocuk gönlünce yaşasın hayatı
oooowwwwwwwww yeriim onu kız naptınız çocugun yanında geçim sıkıntısından mı konuştunuz derin düşüncelerde yada egenin kızını mı düşünüyo
Pek düşünceli çıkmış bacım büyük adam olacak maşallah
nolduuuuuuuuuuu ayıp felan mendil sallıyolar belki ne fesatsın sen:)))))
:92::92:
oy oy oy maşallah kızzzzzzzz nasılda belli
aldın mı sonunda kahverengi fotoyu:))))))
heeee senin kızı düşünüyordur ardahana gidip nasıl bulcam ben bu kızı diye..oooowwwwwwwww yeriim onu kız naptınız çocugun yanında geçim sıkıntısından mı konuştunuz derin düşüncelerde yada egenin kızını mı düşünüyo
)) herladee filozof olucak ))
kara kara ben sizle neler yapacağım diye plan yapıyor heralde :)
heeee senin kızı düşünüyordur ardahana gidip nasıl bulcam ben bu kızı diye..
Benim kızın başı bağlı blue ya kerttim ben onu..
hahahah görürsünüz siz diyordur..
allah ıslah etsin ne diyim..sadece bebeklerinin sonu değil kendi sonuda oldu biliyomusun geçen sene
yüksek tansiyondan aşırı kahve ve sigara yüzünden beyin kanaması geçirdi
herkes söylüyodu hiç bi zaman kabul etmedi onun o hamilelikleri yaşadığı dönemlerde
ben çocuktum çok tuhaf gelirdi o zamanlar bile bir zararı yok deyip içmesi
ay aldım ege başım göğe erdi :)))))))))))
azimle isteyen taşı delermiş hesabı diiyiiiim
433 gr olmus bizim minik bey 25 cm miş
büle havadisler ay pek bir hoşuma gitti
grip ateş mateş kalmadı bende
hahahaha kız sen varya delisin yaa..bir kızı 100 kişi ister bir kişi alıııırrrrrrr:) ege gbi kaynana ile napıcam dioooo
hepinize iyi akşamlar
allah ıslah etsin ne diyim..
nerde çektirdin. Maşallahhhhhhhh kuzuya
hahahaha kız sen varya delisin yaa..
Kocam beni sinemaya götürcekmiş bugünn. Eylülde yok ya aşk yaşıyoz adamla:)))))
yemekte yiycez dışarda. Ohh yemek derdinden kurtuldum..
bayyyyyyyyyyyyyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?