günaydın cnmm. Sabah aç karnına içilirse emilimi daha iyidir dedi. Ama eleviti bitiriyim br dah imiycem.. Yeter gyno sadece
ayakkabı giyemiyrsun hadi o neysede .çorap ayak tırnakların ve kişisel temizlik:)))) çok zorrrrrr bu aydan sonra şikayetler başlıycak allah kolaylık versin hepimize
ayyyyyyyy ürperdim bi an titredim..
sanctum diye film 3d ama süperdi tavsiye ederim..
Mağaraya dalıyorlar dalış ekibinin başına gelen olaylar..
Sülümanı kaçırdım ama kızlar özet geçti bugun şirkette..
Ben de izleyemedim Sülüman'ı , uyuya kalmışım klasiken son zehirlenmişti, bağırıyordu can hıraş Hürrem..
Yaa ben şimdiden böyleysem daha ağır halimi düşünümeyiorumm..
kız eller yetişir mi o kadar uff başkasına yaptıramam ben yaptırmam da tek kafama o takılıyo yaaaa ne pis bişey yaaaaa :78::78:
pis hilmi izlettirmedi maç vardı onu seyredecem diye ben küstüm masanın başında uyuklayakalmışım
Kızlar ben eksiklerimin listesini yaptım... Annemler bir sürü şey almışlar sağolsunlar, bi de yatak odasını yapacaklar bebeğin. Onun dışında kalanları buraya yazdım.. "Amaaann bu da ne, bunu kullanmazsın" diye düşündüğünüz şeyler varsa söyleyin de boşu boşuna almiyim :)
Alınacaklar Listesi
• Emzirme Önlüğü
• Fisher Price 3 Boyutlu Kumaş Kitaplar
• Hastane çıkışı
• Bebe yağı
• Şampuan
• Sabun
• Bebek eşyalarını yıkamak için deterjan
• Bebek askısı
• Uyku tulumu
• Alt değiştirme örtüsü ya da minderi ya da bezi
• Pişik Kremi
• Cam Rende (Paşabahçe)
• Biberon fırçası
• Banyo süngeri
• Sling
• Ateş ölçer (kulaktan ya da popodan)
• Cam saklama kapları (küçük)
Oda İçin Alınacaklar
• Duvar Kağıdı
• Halı
• Duvar rafı
• Dolap yanı kelebek süsü
• Duvar rafı üzeri bebekler
• Fotoğraflık ??
• Yatak çevresi koruma
• Alez
• Bebek odası koltuk
• Ayaklı aydınlatma
• Oyuncak sandığı
• Yatak başına isimlik
• Cibinlik & Aparatı
• CD çalar
Hastane Çantası için Alınacaklar
• Gecelik
• Pijama
• Sabahlık
• Terlik
• Makyaj Çantası
• Göğüs kremi (Lansinoh)
• Göğüs Pedi
• Emzirme sütyeni (2 adet)
Doğum
• Bebek şekeri & çikolatası
• Oda süslemeleri
• Kapı süsü
Yaa küskün küskün uyuya kalınca korkarsın tabii sen de..
Ben de bütün gece kabus gördüm, kocam beni aldatıyordu falan saçma sapan.. Benim sağ göğsümün altında bir ağrı oluyor geceleri. Doktora gittiğimde soracağım. Annem dedi ki normaldir, çift yastıkla yat. Onda da oluyormuş ama ben zor uyanırım uykudan uyandırıyor resmen ağrı..
günaydın cnmm. Sabah aç karnına içilirse emilimi daha iyidir dedi. Ama eleviti bitiriyim br dah imiycem.. Yeter gyno sadece
sanctum diye film 3d ama süperdi tavsiye ederim..
Mağaraya dalıyorlar dalış ekibinin başına gelen olaylar..
Sülümanı kaçırdım ama kızlar özet geçti bugun şirkette..
valla görmeden rastgele yapıyorum..ağda yapanlar kolaydırda ama başkasından yardım almak lazım herhalde..
Yada ayna koyucaksınız
Hadi az kaldı haftasonuna.. Sen c.tesileri de çalışıyordun ama di mi
Geçti şükür benim kabızlık ama nasıl dikkat ediyorum anlatamam, sevdiğim hiçbir şeyi yiyemiyorum
ben kuaföre gidiyorum ilk başta utanıyodum alıştım artık çok rahat
tek başıma mümkün değil yapamam çatlak kremini sürerken bile nefes nefese kalıyorum
Yaa küskün küskün uyuya kalınca korkarsın tabii sen de..
Ben de bütün gece kabus gördüm, kocam beni aldatıyordu falan saçma sapan.. Benim sağ göğsümün altında bir ağrı oluyor geceleri. Doktora gittiğimde soracağım. Annem dedi ki normaldir, çift yastıkla yat. Onda da oluyormuş ama ben zor uyanırım uykudan uyandırıyor resmen ağrı..
offf benimde aynı. Eğer eve uğramadan biyere gidersem fenalaşıyorumm . Ben şimdi 6 aylık oldum demi.. Haftaya öyle diycem yani..seni gidi yaramazNe o öyle küçük kızlar şurup içmiyo sende onlar gibi naz mı yapıyosun.
Durucuğum için ihmal etme vitaminlerini sonra içmiyceksin zaten.
Bak benim antibiyotiğim hala bitmedi. Içiyorum napiiim.
Hiç sormayın kızlar iş çıkışı eve gelip uzanmazsam. Ev gezmesine falan gittiğimde özellikle davul gibi şişiyorum. Dönüşte ayakkabılarımı giyemiyorum. Terlik istiyorum onunla dönüyom eve napıyım
bugun perşembe kurtlar vadisi var offf ama kocam ankaraya gitti sabah akşama dönecek inşallah.pis hilmi izlettirmedi maç vardı onu seyredecem diye ben küstüm masanın başında uyuklayakalmışım :d:d:d
off offf dün çok deertlendim eşime diyorum doğudaki kürt kadınları nasıl patır patır doğuruyor ya ben 2. De pert oldum kadınlar 6-8 demiyor taş gibi..ben de izleyemedim sülüman'ı , uyuya kalmışım klasiken son zehirlenmişti, bağırıyordu can hıraş hürrem..
offf benimde aynı. Eğer eve uğramadan biyere gidersem fenalaşıyorumm . Ben şimdi 6 aylık oldum demi.. Haftaya öyle diycem yani..
bugun perşembe kurtlar vadisi var offf ama kocam ankaraya gitti sabah akşama dönecek inşallah.
off offf dün çok deertlendim eşime diyorum doğudaki kürt kadınları nasıl patır patır doğuruyor ya ben 2. De pert oldum kadınlar 6-8 demiyor taş gibi..
OOOOOOOOO maaşallah sen bütün eksiğini belirlemişsin ,dün doğum yapan arkadaşında istanbulda bebekşekerini 100 tanesini 150 TL ye kapı süsünüde 35 TL ye almış Eminönünden aklında olsun
OOOOOOOOO maaşallah sen bütün eksiğini belirlemişsin ,dün doğum yapan arkadaşında istanbulda bebekşekerini 100 tanesini 150 TL ye kapı süsünüde 35 TL ye almış Eminönünden aklında olsun
Ben de izleyemedim Sülüman'ı , uyuya kalmışım klasiken son zehirlenmişti, bağırıyordu can hıraş Hürrem..
kızlarrrrr gunaydınnnnnnn
esımde kacgundur o 3 boyutlu fılmı sayıklıyoo egee ama ben pek sevmem dıe gıtmek ıstemıyordummmmm
ya sabah sabah ne alıncaklarr lıstesııı offf basım agrıdııııııııııııı valla daha onları dusunmek bıle ıstemıyorummmm
eminönünde hem çeşit çok hemde fiyatlar uygun gerçekten ...ben buzdolabı süsü yaptırmayı düşünüyorum şekeri
küs yatınca bende mutlaka korkarak uyanırım ...bende geceleri sırt ağrısından uyuyamıyorum sırtımın altınada yastık koyuyorum yavaş yavaş yastık sayısı artmaya başladı yatakta
Gyno sabah aç karnına içildiğinde aşırı mide bulantısı ve iştah yapıyo bende. senelerdir gece yatarken içiyorum. Sabah içince 1,5 saat kalsiyumlu bişey yememek gerekiomuş. eee kahvaltı ediyorum peynir yiyorum çay içiyorum. o yüzden gece yatarken daha iyi oluyor benim için.
Amaaaan en büyük sorunum. şimdi daha büyük dert oldu hiç göremiyorum çünkü. kimseden de yardım alamam. utanıyorum
Evet c.tesi çalışıyorum. Bir de bu hafta fuara da gidicem dinlenmek hayal yine offff.
Canım napalım dikkat edicez çok beter bişey allah kimselere vermesin o derdi.
yaa ben gidemem burda hele hiç gidemem hijyen değil buralar çok kötü
küserim tabi izlediğim bi dizi var onuda seyrettirmiyo artık maç kusucam yakında maç izlesek gene iyi kadın-erkek basketbol kadın-erkek voleybol ne varsa izliyoruz bide kurtlar vadisi ööğğğğğğğğğkkkkkkk
offf benimde aynı. Eğer eve uğramadan biyere gidersem fenalaşıyorumm . Ben şimdi 6 aylık oldum demi.. Haftaya öyle diycem yani..
bugun perşembe kurtlar vadisi var offf ama kocam ankaraya gitti sabah akşama dönecek inşallah.
off offf dün çok deertlendim eşime diyorum doğudaki kürt kadınları nasıl patır patır doğuruyor ya ben 2. De pert oldum kadınlar 6-8 demiyor taş gibi..
pis hilmi izlettirmedi maç vardı onu seyredecem diye ben küstüm masanın başında uyuklayakalmışım
kızlarrrrr gunaydınnnnnnn
esımde kacgundur o 3 boyutlu fılmı sayıklıyoo egee ama ben pek sevmem dıe gıtmek ıstemıyordummmmm
ya sabah sabah ne alıncaklarr lıstesııı offf basım agrıdııııııııııııı valla daha onları dusunmek bıle ıstemıyorummmm
ÇOk mantıklı bende öyle düşünüyorum ama ankarada uygun yer varmı zaten ben gezemiyorum yasak eşim halledebilecekmi bilmiyorum ahhhh şimdi istanbulda olsaydım anasını sat....özledimmm
Haftasonu gidip bakayım bari.. Ben kendim hazırlamak istiyorum şekerlerin içine koyulacağı şeyleri de seçemedim henüz..
E başladık yavaş yavaş mızırdanmaya artık :) bakalım son 2 ayda ne yapıcaz :)
Offffff fuarda fazla ayakta kalmamaya çalış diycem ama nasıl olacak
Kız aynı dert bizde de var, kurtlar vadisi delisi benim kocam. Geçen akşam rüyamda onu Polat Alemdar'In adamı olarak gördüm.. İlk zamanlar güzeldi de şimdi ne anlıyorlar o diziden yaa :)
Walla ben ikinceye gelmeden birincinin yarısında pert oldum :) şaka bi yana insanın eskisi gibi koşturamaması çok enteresanmışş :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?