2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de izleyemedim Sülüman'ı , uyuya kalmışım klasik en son zehirlenmişti, bağırıyordu can hıraş Hürrem..

Yaa ben şimdiden böyleysem daha ağır halimi düşünümeyiorumm..

Ben de izleyemedim Sülüman'ı , uyuya kalmışım klasik en son zehirlenmişti, bağırıyordu can hıraş Hürrem..

pis hilmi izlettirmedi maç vardı onu seyredecem diye ben küstüm masanın başında uyuklayakalmışım

pis hilmi izlettirmedi maç vardı onu seyredecem diye ben küstüm masanın başında uyuklayakalmışım

Yaa küskün küskün uyuya kalınca korkarsın tabii sen de..
Ben de bütün gece kabus gördüm, kocam beni aldatıyordu falan saçma sapan.. Benim sağ göğsümün altında bir ağrı oluyor geceleri. Doktora gittiğimde soracağım. Annem dedi ki normaldir, çift yastıkla yat. Onda da oluyormuş ama ben zor uyanırım uykudan uyandırıyor resmen ağrı..

OOOOOOOOO maaşallah sen bütün eksiğini belirlemişsin ,dün doğum yapan arkadaşında istanbulda bebekşekerini 100 tanesini 150 TL ye kapı süsünüde 35 TL ye almış Eminönünden aklında olsun

küs yatınca bende mutlaka korkarak uyanırım ...bende geceleri sırt ağrısından uyuyamıyorum sırtımın altınada yastık koyuyorum yavaş yavaş yastık sayısı artmaya başladı yatakta

Gyno sabah aç karnına içildiğinde aşırı mide bulantısı ve iştah yapıyo bende. senelerdir gece yatarken içiyorum. Sabah içince 1,5 saat kalsiyumlu bişey yememek gerekiomuş. eee kahvaltı ediyorum peynir yiyorum çay içiyorum. o yüzden gece yatarken daha iyi oluyor benim için.

valla görmeden rastgele yapıyorum..ağda yapanlar kolaydırda ama başkasından yardım almak lazım herhalde..
Yada ayna koyucaksınız

Amaaaan en büyük sorunum. şimdi daha büyük dert oldu hiç göremiyorum çünkü. kimseden de yardım alamam. utanıyorum

Hadi az kaldı haftasonuna.. Sen c.tesileri de çalışıyordun ama di mi
Geçti şükür benim kabızlık ama nasıl dikkat ediyorum anlatamam, sevdiğim hiçbir şeyi yiyemiyorum

Evet c.tesi çalışıyorum. Bir de bu hafta fuara da gidicem dinlenmek hayal yine offff.
Canım napalım dikkat edicez çok beter bişey allah kimselere vermesin o derdi.

ben kuaföre gidiyorum ilk başta utanıyodum alıştım artık çok rahat
tek başıma mümkün değil yapamam çatlak kremini sürerken bile nefes nefese kalıyorum

yaa ben gidemem burda hele hiç gidemem hijyen değil buralar çok kötü

küserim tabi izlediğim bi dizi var onuda seyrettirmiyo artık maç kusucam yakında maç izlesek gene iyi kadın-erkek basketbol kadın-erkek voleybol ne varsa izliyoruz bide kurtlar vadisi ööğğğğğğğğğkkkkkkk

offf benimde aynı. Eğer eve uğramadan biyere gidersem fenalaşıyorumm . Ben şimdi 6 aylık oldum demi.. Haftaya öyle diycem yani..

pis hilmi izlettirmedi maç vardı onu seyredecem diye ben küstüm masanın başında uyuklayakalmışım :d:d:d
bugun perşembe kurtlar vadisi var offf ama kocam ankaraya gitti sabah akşama dönecek inşallah.

ben de izleyemedim sülüman'ı , uyuya kalmışım klasik en son zehirlenmişti, bağırıyordu can hıraş hürrem..

off offf dün çok deertlendim eşime diyorum doğudaki kürt kadınları nasıl patır patır doğuruyor ya ben 2. De pert oldum kadınlar 6-8 demiyor taş gibi..

kızlarrrrr gunaydınnnnnnn
esımde kacgundur o 3 boyutlu fılmı sayıklıyoo egee ama ben pek sevmem dıe gıtmek ıstemıyordummmmm

ya sabah sabah ne alıncaklarr lıstesııı offf basım agrıdııııııııııııı valla daha onları dusunmek bıle ıstemıyorummmm

kız ben kayınvalideme şaşıyorum kııızzzzzzz kadıncagız 12 dene dogumuş ayyyy nasıl etti acaba ufffff

OOOOOOOOO maaşallah sen bütün eksiğini belirlemişsin ,dün doğum yapan arkadaşında istanbulda bebekşekerini 100 tanesini 150 TL ye kapı süsünüde 35 TL ye almış Eminönünden aklında olsun

eminönünde hem çeşit çok hemde fiyatlar uygun gerçekten ...ben buzdolabı süsü yaptırmayı düşünüyorum şekeri

emınonunde okadar guzel seyler varkıııı ve fıyatlarıda cok uygunnn
ben kapı susu leylek alıcam azındada bebek olanlardan:)

cılekkkkkk cnm ya sana doktorrr nelerı yasakladıı zorlanmaman ıcın benımde dıkkat etmem lazım
bıde hangı ılac kabızlık yapıo?
ben elevıt, gyno bıde balık yagı hapı kullanıyorum

günaydın ..benim eksikler listesi 16.haftadan beri cüzdanımda geziyo tamamladıklarımı siliyorum

eminönünde hem çeşit çok hemde fiyatlar uygun gerçekten ...ben buzdolabı süsü yaptırmayı düşünüyorum şekeri

ÇOk mantıklı bende öyle düşünüyorum ama ankarada uygun yer varmı zaten ben gezemiyorum yasak eşim halledebilecekmi bilmiyorum ahhhh şimdi istanbulda olsaydım anasını sat....özledimmm

Haftasonu gidip bakayım bari.. Ben kendim hazırlamak istiyorum şekerlerin içine koyulacağı şeyleri de seçemedim henüz..

küs yatınca bende mutlaka korkarak uyanırım ...bende geceleri sırt ağrısından uyuyamıyorum sırtımın altınada yastık koyuyorum yavaş yavaş yastık sayısı artmaya başladı yatakta

E başladık yavaş yavaş mızırdanmaya artık :) bakalım son 2 ayda ne yapıcaz :)

Offffff fuarda fazla ayakta kalmamaya çalış diycem ama nasıl olacak

Kız aynı dert bizde de var, kurtlar vadisi delisi benim kocam. Geçen akşam rüyamda onu Polat Alemdar'In adamı olarak gördüm.. İlk zamanlar güzeldi de şimdi ne anlıyorlar o diziden yaa :)

Walla ben ikinceye gelmeden birincinin yarısında pert oldum :) şaka bi yana insanın eskisi gibi koşturamaması çok enteresanmışş :)

Ben nasıl olacağımı tahmin edemiyorum. çok ağırlaştım. yataktan zor kalkıyorum

Sorma her çarşamba maç-hürrem kavgası var evde. kaç haftadır izleyemiyordum akşam pes etti artık.

Günaydın canım
valla liste görecek yanım kalmadı bu eksikler bitmez.

ÇOk mantıklı bende öyle düşünüyorum ama ankarada uygun yer varmı zaten ben gezemiyorum yasak eşim halledebilecekmi bilmiyorum ahhhh şimdi istanbulda olsaydım anasını sat....özledimmm

sen netten beğenirsin eşin gider alır veya sana katalog getirir beğenirsin
mutlaka bir yolu bulunur akraba veya arkadaşlarındanda rica edebilirsin

fb tvden ve ntvspordan nfret ediyorum kurtlar vadisine hele sorma ifrit oluyorum gıcık oluyorum dün kızdım senin kurtlar vadin varken ben izlemem bunu izlicem diyormuyum hiç bişi bana seyrettirmiyosun zaten işde de istediğim şeyler olmuyo evde de sen dedim küstüm işde napiyim çok sinirlenmiştim ama ufffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…