2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

1 tane içiyorum ben. normalde aç karnına içiliyormuş ama çok da önemli değil demişti doktorum. gece yatarken içiyorum ben, suyla. boğazım hiç durmadığı için tok oluyorum genelde:)))

kızlaarrr yarın büyük ihtimal annemlere gidicem yokum yani... kendinize iyi bakın emi kuzucuklar

ohooo bu saatte hepiniz uyuyorsunuzdur

ben hala eşcağazımı bekliyorum kapatsa da dükkanı glse artık

hadi hepinizi öpüyorummm..:79:

Kızlar aranızda gyno ferro sanol içen varmı ya..

Canım ben içiyordum feci kabızlık yapıyor sakın 2 tane falan içme ben kahvaltıdan 15 dk. önce günde 1 tane içiyordum, şimdi bıraktım..

Günaydınnnnnn kimse yok akşamda kaynatmamışsınız:)

Günaydın........ Aaa ben varım arkadaşımmmm saymıyor musun benii :) dün de yoktum bugün yazarım da yazarım artık :))

günaydın aşkitomm.. Seni saymam mı bitanem.. Dün yoğundun bnde fazla girmedm net yoktu.. Valla bende içmek istemiyorum 1 tane yeter. Hatat eleviti bile 2 gündür içmyorum sıkıldım ilaç içmekten..

günaydın aşkitomm.. Seni saymam mı bitanem.. Dün yoğundun bnde fazla girmedm net yoktu.. Valla bende içmek istemiyorum 1 tane yeter. Hatat eleviti bile 2 gündür içmyorum sıkıldım ilaç içmekten..

bi de yediriyorlar ki acaip iştah açıyorlar .. bi de garip bi enerji veriyorlar :)

Günaydın Kıslarrrr

Bende günde bir elevit ve birde gyno (sadece demir olanından) içiyorum.

günaydııııııııın canlarrrrrrrrrr..
nasilsinizzz

ben iyiyim cok şükür fakat kalcamın ağrısı yürümemi engelliyor çok kötü oldu
gripten sonraki yeni numaram bu
ya kalıcı falan olmasın cok korkuyorum
dün doktora gidince sordum yapacak birşey yok hamilelik hormonu kaynaklı dedi
ama ne yapsamda düzelse bilemiyorum
cidden topallıyorum 2 gündür

geçmiş olsun canım sıcak su torbası koysan fayda eder mi acaba?

Günaydın Fatma nasılsın kar ysğıyormu halaaaa

yok cnım kar yagmıyor ama felaket bi fırtına var dışarda çıksam uçurur beni

Geçmişolsun arkadaşım ,kalıcı olmaz tabiki hamilellikteki karnında yük binmesinden kaynaklanıyor ,geçer geçmiş olsun ....

günaydııııınnnnnn ahaliiiii naberrrrrrrrrrr

Günaydınnn canımmm naber??

Günaydın, çok geçmiş olsun... Yürüyüş falan iyi gelir dedi mi doktor? ben çünkü oturdukça kitleniyorum, ağrıyor her yerim.. Hareket ettikçe açılıyorum

Günaydın kızlar
Bende GYNO içiyorum yatarken için iştah ve mide bulantısı yapmıyo ozaman.
Eeeee napıyonuz bakem :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…