cılekkkkkk cnm ya sana doktorrr nelerı yasakladıı zorlanmaman ıcın benımde dıkkat etmem lazım
bıde hangı ılac kabızlık yapıo?
ben elevıt, gyno bıde balık yagı hapı kullanıyorum
Canım bana gyno yapıyo baş sebep.. Ama hamur işi, kızartma, boza, kestane, muz, katı tüm yiyecekler yasak maalesef. Sabahları aç karnına kivi ya da kuru kayısı yiyorum üstüne su içiyorum. Mümkünse bir kaşık zeytinyağı yine aç karnına içiyorum( sonra da ılık su
İğrencim şu aralar sormaa
Günaydınnn canımmm naber??
Günaydın, çok geçmiş olsun... Yürüyüş falan iyi gelir dedi mi doktor? ben çünkü oturdukça kitleniyorum, ağrıyor her yerim.. Hareket ettikçe açılıyorum
Kızlar ben eksiklerimin listesini yaptım... Annemler bir sürü şey almışlar sağolsunlar, bi de yatak odasını yapacaklar bebeğin. Onun dışında kalanları buraya yazdım.. "Amaaann bu da ne, bunu kullanmazsın" diye düşündüğünüz şeyler varsa söyleyin de boşu boşuna almiyim :)
Alınacaklar Listesi
Emzirme Önlüğü
Fisher Price 3 Boyutlu Kumaş Kitaplar
Hastane çıkışı
Bebe yağı
Şampuan
Sabun
Bebek eşyalarını yıkamak için deterjan
Bebek askısı
Uyku tulumu
Alt değiştirme örtüsü ya da minderi ya da bezi
Pişik Kremi
Cam Rende (Paşabahçe)
Biberon fırçası
Banyo süngeri
Sling
Ateş ölçer (kulaktan ya da popodan)
Cam saklama kapları (küçük)
Oda İçin Alınacaklar
Duvar Kağıdı
Halı
Duvar rafı
Dolap yanı kelebek süsü
Duvar rafı üzeri bebekler
Fotoğraflık ??
Yatak çevresi koruma
Alez
Bebek odası koltuk
Ayaklı aydınlatma
Oyuncak sandığı
Yatak başına isimlik
Cibinlik & Aparatı
CD çalar
Hastane Çantası için Alınacaklar
Gecelik
Pijama
Sabahlık
Terlik
Makyaj Çantası
Göğüs kremi (Lansinoh)
Göğüs Pedi
Emzirme sütyeni (2 adet)
Doğum
Bebek şekeri & çikolatası
Oda süslemeleri
Kapı süsü
valla görmeden rastgele yapıyorum..ağda yapanlar kolaydırda ama başkasından yardım almak lazım herhalde..
Yada ayna koyucaksınız
kızlarrrrr gunaydınnnnnnn
esımde kacgundur o 3 boyutlu fılmı sayıklıyoo egee ama ben pek sevmem dıe gıtmek ıstemıyordummmmm
ya sabah sabah ne alıncaklarr lıstesııı offf basım agrıdııııııııııııı valla daha onları dusunmek bıle ıstemıyorummmm
Ben nasıl olacağımı tahmin edemiyorum. çok ağırlaştım. yataktan zor kalkıyorum
Sorma her çarşamba maç-hürrem kavgası var evde. kaç haftadır izleyemiyordum akşam pes etti artık.
Günaydın canım
valla liste görecek yanım kalmadı bu eksikler bitmez.
fb tvden ve ntvspordan nfret ediyorum kurtlar vadisine hele sorma ifrit oluyorum gıcık oluyorum dün kızdım senin kurtlar vadin varken ben izlemem bunu izlicem diyormuyum hiç bişi bana seyrettirmiyosun zaten işde de istediğim şeyler olmuyo evde de sen dedim küstüm işde napiyim çok sinirlenmiştim ama ufffff
her evde aynı dert demek ki :) benimki yatak odasındaki tvye gönderiyo beni ama yatakta izleyince uyuya kalıyorum direkt :)
her evde aynı dert demek ki :) benimki yatak odasındaki tvye gönderiyo beni ama yatakta izleyince uyuya kalıyorum direkt :)
hareket ettikce benim ağrım artıyor ya
ama bugun egzersiz yapmayı deneyeceğim doktor bir liste vermişti
herkese teşekkürlerrrrrrrr canlarrrrrrrrrr
ayy süperr!!!!!!!!!!!!
bende dün anne bebek cantası aldıııııımmmmmmmmmmmmm
anaaaaammm !!!!!!!!!!
channel 3 boyutluya gidin ya cok güzel bebek görünüo resmen. biz gün gittik süperdiii
bende cok ağırlaştım nasil olacak bilmiyorum ya
yaaa ole baska odayıda sevmıom ben zaten 2-3 saat yuzumuzu goruyoruzz brbırımızın dımıı
ayyyyyyyy bende pazar gunlerı nefret edıyorummm sureklı mac yorumları ızlıyorr dıer gunler kumanda bendeee:):):)
cnm herkesın basına gelen sorun ne ıgrenclıgı olurmu hııııcc.yanı bende dun cok kotuydumm artık katı yememeye dıkkat edıcem ısallahh....
bebıs napıo kıpırdıyormuuuuuuuuuuuuuuuuu
Canım bana gyno yapıyo baş sebep.. Ama hamur işi, kızartma, boza, kestane, muz, katı tüm yiyecekler yasak maalesef. Sabahları aç karnına kivi ya da kuru kayısı yiyorum üstüne su içiyorum. Mümkünse bir kaşık zeytinyağı yine aç karnına içiyorum( sonra da ılık su
İğrencim şu aralar sormaa
Ben nasıl olacağımı tahmin edemiyorum. çok ağırlaştım. yataktan zor kalkıyorum
Sorma her çarşamba maç-hürrem kavgası var evde. kaç haftadır izleyemiyordum akşam pes etti artık.
Günaydın canım
valla liste görecek yanım kalmadı bu eksikler bitmez.
yaaa ole baska odayıda sevmıom ben zaten 2-3 saat yuzumuzu goruyoruzz brbırımızın dımıı
ayyyyyyyy bende pazar gunlerı nefret edıyorummm sureklı mac yorumları ızlıyorr dıer gunler kumanda bendeee:):):)
çilek ya bu kadar sıkıntın var söktürücü ilaç vermedi mi ki ya
(( cok geçmiş olsun
canım kefir de tavisiye ederim hemde kalsiyumlu gecmiş olsun
cnmm yaa bebısıne cok sevındım masallahhhh. yıne rızayı gorememıssın :):)::):)
aa git kız bende normalde sevmem ama bu filmi ben önerdim eşime aferin dedi. arada omnlarında ruhunu okşamak laızm .. ben eşimden ayrı yatıyorum dün salona götürmüş yastık yorgan. ne oldu dedim uyumuyorsun bütün gece offlamakatan dedi bende uyumuyorum dedi. bide adam horlamıyor böğürüyor sanki. bende fazla kilo almış nefes alamıyor.kızlarrrrr gunaydınnnnnnn
esımde kacgundur o 3 boyutlu fılmı sayıklıyoo egee ama ben pek sevmem dıe gıtmek ıstemıyordummmmm
ya sabah sabah ne alıncaklarr lıstesııı offf basım agrıdııııııııııııı valla daha onları dusunmek bıle ıstemıyorummmm
kız ben kayınvalideme şaşıyorum kııızzzzzzz kadıncagız 12 dene dogumuş ayyyy nasıl etti acaba ufffff
Ay geçer inşallah en kısa zamandaa... bugün tık yok maalesef bekliyorum sabırla :
Seninki nasıl kıpırtı var mı :)
cnmm yaa bebısıne cok sevındım masallahhhh. yıne rızayı gorememıssın :):)::):)
Vermediği söktürücü ilaç müshil kalmadı, onlar bile fayda etmediler2 gün işe gelemedim..
Aman sabah sabah fena etmiyim sizi bu muhabbetle
sağol tatlıım
sistem değişmiş artık ögretim üyesi farkı odenmiyormus ve rızada bakmıyor direk
detaylımıda yaptrdık artık oraya gitmeyeceğim zaten cok uzak geliyordu seker yüklemesini ve diğer şeyleri bizim tarafta halledeceğim inşallah
çilek ya bu kadar sıkıntın var söktürücü ilaç vermedi mi ki ya
(( cok geçmiş olsun
canım kefir de tavisiye ederim hemde kalsiyumlu gecmiş olsun
fmggg hangı fuarrr bnm esımde bu hafta fuardaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?