2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cılekkkkkk cnm ya sana doktorrr nelerı yasakladıı zorlanmaman ıcın benımde dıkkat etmem lazım
bıde hangı ılac kabızlık yapıo?
ben elevıt, gyno bıde balık yagı hapı kullanıyorum

Canım bana gyno yapıyo baş sebep.. Ama hamur işi, kızartma, boza, kestane, muz, katı tüm yiyecekler yasak maalesef. Sabahları aç karnına kivi ya da kuru kayısı yiyorum üstüne su içiyorum. Mümkünse bir kaşık zeytinyağı yine aç karnına içiyorum ( sonra da ılık su
İğrencim şu aralar sormaa

cnm herkesın basına gelen sorun ne ıgrenclıgı olurmu hııııcc.yanı bende dun cok kotuydumm artık katı yememeye dıkkat edıcem ısallahh....

bebıs napıo kıpırdıyormuuuuuuuuuuuuuuuuu

hareket ettikce benim ağrım artıyor ya
ama bugun egzersiz yapmayı deneyeceğim doktor bir liste vermişti

herkese teşekkürlerrrrrrrr canlarrrrrrrrrr

ayy süperr!!!!!!!!!!!!
bende dün anne bebek cantası aldıııııımmmmmmmmmmmmm

valla görmeden rastgele yapıyorum..ağda yapanlar kolaydırda ama başkasından yardım almak lazım herhalde..
Yada ayna koyucaksınız

anaaaaammm !!!!!!!!!!

channel 3 boyutluya gidin ya cok güzel bebek görünüo resmen. biz gün gittik süperdiii

bende cok ağırlaştım nasil olacak bilmiyorum ya

her evde aynı dert demek ki :) benimki yatak odasındaki tvye gönderiyo beni ama yatakta izleyince uyuya kalıyorum direkt :)

her evde aynı dert demek ki :) benimki yatak odasındaki tvye gönderiyo beni ama yatakta izleyince uyuya kalıyorum direkt :)

evde tek tv var bizim benim bekarkenden kalma bi 37 ekran var ama oda lojmanda arkadaşımda şimdilik ok ullanıyo

yaaa ole baska odayıda sevmıom ben zaten 2-3 saat yuzumuzu goruyoruzz brbırımızın dımıı
ayyyyyyyy bende pazar gunlerı nefret edıyorummm sureklı mac yorumları ızlıyorr dıer gunler kumanda bendeee:):):)

cnmm yaa bebısıne cok sevındım masallahhhh. yıne rızayı gorememıssın :):)::):)

yaaa ole baska odayıda sevmıom ben zaten 2-3 saat yuzumuzu goruyoruzz brbırımızın dımıı
ayyyyyyyy bende pazar gunlerı nefret edıyorummm sureklı mac yorumları ızlıyorr dıer gunler kumanda bendeee:):):)

hele o maç yorumalrını srma her kanalınkini izliyo ya diyorum biri yetmiyor mu hem diyorum başkasının yorumu seni ne ilgilendiriyo o kadar seyrediyon kendin yorum yapamıyormusun :):):):):

cnm herkesın basına gelen sorun ne ıgrenclıgı olurmu hııııcc.yanı bende dun cok kotuydumm artık katı yememeye dıkkat edıcem ısallahh....

bebıs napıo kıpırdıyormuuuuuuuuuuuuuuuuu

Ay geçer inşallah en kısa zamandaa... bugün tık yok maalesef bekliyorum sabırla :
Seninki nasıl kıpırtı var mı :)

çilek ya bu kadar sıkıntın var söktürücü ilaç vermedi mi ki ya
(( cok geçmiş olsun
canım kefir de tavisiye ederim hemde kalsiyumlu gecmiş olsun

fmggg hangı fuarrr bnm esımde bu hafta fuardaa

Sadece pazarla kurtarıyosan şanslısın biz cumadan başlıyoruz genelde.
P.tesi salı yorumlar serhat ulueren mutlaka izlenir geri kalan çarş. kupa maçları. perşembe kalır oda kurtlar vadisi tabiki.

(( cok geçmiş olsun

Vermediği söktürücü ilaç müshil kalmadı, onlar bile fayda etmediler 2 gün işe gelemedim..
Aman sabah sabah fena etmiyim sizi bu muhabbetle

sağol tatlıım
sistem değişmiş artık ögretim üyesi farkı odenmiyormus ve rızada bakmıyor direk
detaylımıda yaptrdık artık oraya gitmeyeceğim zaten cok uzak geliyordu seker yüklemesini ve diğer şeyleri bizim tarafta halledeceğim inşallah

aa git kız bende normalde sevmem ama bu filmi ben önerdim eşime aferin dedi. arada omnlarında ruhunu okşamak laızm .. ben eşimden ayrı yatıyorum dün salona götürmüş yastık yorgan. ne oldu dedim uyumuyorsun bütün gece offlamakatan dedi bende uyumuyorum dedi. bide adam horlamıyor böğürüyor sanki. bende fazla kilo almış nefes alamıyor.

kız ben kayınvalideme şaşıyorum kııızzzzzzz kadıncagız 12 dene dogumuş ayyyy nasıl etti acaba ufffff

anammmmmmmmmmmmmm maşallah eski toprak

Vermediği söktürücü ilaç müshil kalmadı, onlar bile fayda etmediler 2 gün işe gelemedim..
Aman sabah sabah fena etmiyim sizi bu muhabbetle

rica ederim bu konu branşıma girer :)))
ne fena olması :)

etki etmemesi fena olmus ya cok geçmiş olsun
deneyebilirsen kefir dene bugün hatta orman meyvelisi falan var meyveli yogurt gibi belki seversin etki eder
ben bu konuda cok meşhurdum fakat magnezyum hapı bana cok fayda etti cok sükür

:):):):):):) zaten artık pek bısı kalmadı cnmm evet sana bayagı uzak gercekten sende anadolu tarafında oturuyormussunn

(( cok geçmiş olsun

Evet kızlar kefiri kesinlikle ben de tavsiye ederim çok faydalı.
Bir de her gün aktivya yiyorum. Hiç olmadı şimdiye kadar kabızlığım. çok korkuyordum hamileliğimde kabusum olcak diye.

fmggg hangı fuarrr bnm esımde bu hafta fuardaa

Emitt var canım bu hafta turizm fuarı bütün şehirler belediyeler katılıyor.
Yılın en güzel en şenlikli fuarıdır.
Çok standım var mutlaa gidip görmem lazım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…