aaa enerji versinde kilo almayalım yaayeter artık. Dün sinemaya gittik ben bi fena oldum ayaklar şişti nefes alamadım.. Eve geldim rahatladım. Artık gezmede haram..
Günaydınnn canımmm naber??
Günaydın, çok geçmiş olsun... Yürüyüş falan iyi gelir dedi mi doktor? ben çünkü oturdukça kitleniyorum, ağrıyor her yerim.. Hareket ettikçe açılıyorum
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydınn :81::81::81:
hoşgeldinnnnnnnnngünaydın
bende var o ya ..günaydııııııııın canlarrrrrrrrrr..
Nasilsinizzz
ben iyiyim cok şükür fakat kalcamın ağrısı yürümemi engelliyor çok kötü oldu
gripten sonraki yeni numaram bu
ya kalıcı falan olmasın cok korkuyorum
dün doktora gidince sordum yapacak birşey yok hamilelik hormonu kaynaklı dedi
ama ne yapsamda düzelse bilemiyorum
cidden topallıyorum 2 gündür
günaydın cnmm.. Artık ilaç içmek istemiyorummmmmmmmmgünaydın kıslarrrr
bende günde bir elevit ve birde gyno (sadece demir olanından) içiyorum.
aaa enerji versinde kilo almayalım yaayeter artık. Dün sinemaya gittik ben bi fena oldum ayaklar şişti nefes alamadım.. Eve geldim rahatladım. Artık gezmede haram..
Günaydın kızlar
Bende GYNO içiyorum yatarken için iştah ve mide bulantısı yapmıyo ozaman.
Eeeee napıyonuz bakem :)
iyilik yaa dün gece hiç uyuyamadım bende gece fena fırtına vardı çatıdaki sarkıtlar dşüp rüzgarda onlar bizim odanın camına çarptırıyordu korkumdan uyuyamadım tam dalıyorum camdan güüüüüüüüüüm diye bi ses o yüzden başım agrıo
Günaydınnn canımmm naber??
Günaydın, çok geçmiş olsun... Yürüyüş falan iyi gelir dedi mi doktor? ben çünkü oturdukça kitleniyorum, ağrıyor her yerim.. Hareket ettikçe açılıyorum
Amannn dikkat et kendine.. kenarlardan yürüme o zaman Allah korusun..
Korkar insan tabii gece yarısı
iyiyizzz tatlımmm sen ne yapyorsunn :)
Allah araba aldık yaa yürümüyrum artık dışarda havalar düzeldiğinde yürürüm artık
günaydın cnmm. Sabah aç karnına içilirse emilimi daha iyidir dedi. Ama eleviti bitiriyim br dah imiycem.. Yeter gyno sadecegünaydın kızlar
bende gyno içiyorum yatarken için iştah ve mide bulantısı yapmıyo ozaman.
ayakkabı giyemiyrsun hadi o neysede .çorap ayak tırnakların ve kişisel temizlik:)))) çok zorrrrrr bu aydan sonra şikayetler başlıycak allah kolaylık versin hepimizeyapma yaason aylar daha da beterdir di mi nasıl hareket edicez? Ayakkabı falan nasıl giyiliyor ege son aylarda ben en çok banyo yapmayı ve onu merak ediyorum :)
ayyyyyyyy ürperdim bi an titredim..iyilik yaa dün gece hiç uyuyamadım bende gece fena fırtına vardı çatıdaki sarkıtlar dşüp rüzgarda onlar bizim odanın camına çarptırıyordu korkumdan uyuyamadım tam dalıyorum camdan güüüüüüüüüüm diye bi ses o yüzden başım agrıo
sanctum diye film 3d ama süperdi tavsiye ederim..günaydın, hangi filme gittiniz.
Ben sülümanı izledim akşam.
egeeeeeeeeeeeeeeee bişi sorcam ben bu kıl tüy işi nasıl yapılacak kıızzz :78:
Uykum var biraz 12de yattım ama yetmedi bugün,
sürünerek geldim desem yeridir.
Senin kabızlık tamamen geçti dimi canım. aman tekrarlamasın. Dikkat et.
.
valla görmeden rastgele yapıyorum..ağda yapanlar kolaydırda ama başkasından yardım almak lazım herhalde..
Yada ayna koyucaksınız
günaydınGünaydın kızlar
Bende GYNO içiyorum yatarken için iştah ve mide bulantısı yapmıyo ozaman.
iyilik yaa dün gece hiç uyuyamadım bende gece fena fırtına vardı çatıdaki sarkıtlar dşüp rüzgarda onlar bizim odanın camına çarptırıyordu korkumdan uyuyamadım tam dalıyorum camdan güüüüüüüüüüm diye bi ses o yüzden başım agrıo
Kazasız belasız kullanmak nasip etsin Allah canım benim...
günaydın cnmm.. Artık ilaç içmek istemiyorummmmmmmmm
akşam bir yere gidince bende kötü oluyorum sanki daha fazla şişiriyorum
günaydın
aman dikkat edin camların yakınında durma allah korusun kırılır falan
yolda yürürkende dikkat etmek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?