Günaydınn canımmm, bomba gibiyiz biz kızımla :) Sen nasılsın?
bende seni öpüyorumm . sizde istersiniz bak fmg ye daha doğurmadan 2.istedi ben yine 6 sene bekledimya biz cok koftiyiz ya onlar dağ gibiymiş anlamadım gitti :)
2. bebek anneleri hepinize hayranım vallahi
mujkkkkkkkkkks
ahahaha halamı yaa ayrım yapamadınız gazla bebeği. allah allahYa ben de ama Ege'nin deyimiyle harbi ruhsuz karılarız biz galiba :))
Canım hapın adı ne? Ben de sorayım dr.uma, belki iyi gelir
günaydınnnnnnngünayıdıınnn kızlar..
nasılsızınıııız?? herkes iyidir inşallah..
magneyum harika bişey ben içmiyorum ama bikaç gün çtim çok rahatlattı.sağol canım soriyim ben hemen :)
Günaydın Anneler ve Şobidikleriii!!!!
Nasılsınız bugün?
:130::122::118::107:
Günaydın Anneler ve Şobidikleriii!!!!
Nasılsınız bugün?
:130::122::118::107:
Evet şimdi böyle dedim ya hemen kabız olurum
kendime nazarım değer benim.
Günaydın...
Eşin hangi sektörde.
Boat showda standım yok.
cuma aksamı gıdelım barıı. evet bazen onların da gonlunu yapmak lazım dımı:):):)
ayyy bızımkı dun tahlıl yaptırmıss butun degerlerı fırlamıs felaket korkmus dıokı ben olesıne yasıyomusum bu hafta dıyetısyene gıdıp rejıme baslıcak bakalımm
bnm esım cok yorulunca horluyorrr
Ayyy ben size kızımın tintirimintik etekini ve bodysini göndermediiimmmm
işte 2011 Haziran bebeği kolleksiyonu
Eki Görüntüle 139873
ya benimkide çok kilo aldı ben yedikçe eylülde eşimde yiyorlar ya. offffff napcaz..
anam yorulunca değil bu adam hep horluyordu ayrı yatıyoruz artık. pardon horlamıyor böğürüyor... aslan gibi.. birde gece böbrek çalışıyorum sürekli dürtmekten böbeğin e vuruyormuşum:)))))) ayrıldık yani bi uyumuşum ki deliksiz
Ayyy ben size kızımın tintirimintik etekini ve bodysini göndermediiimmmm
işte 2011 Haziran bebeği kolleksiyonu
Eki Görüntüle 139873
sen nekadar becerıklı bışısin oyle yaaa superler valla. topıgın en suslu kızı olacak sanırım senın kız annesı sayesınde gule gule gıysın cnm kızınn
ya benimkide çok kilo aldı ben yedikçe eylülde eşimde yiyorlar ya. offffff napcaz..
anam yorulunca değil bu adam hep horluyordu ayrı yatıyoruz artık. pardon horlamıyor böğürüyor... aslan gibi.. birde gece böbrek çalışıyorum sürekli dürtmekten böbeğin e vuruyormuşum:)))))) ayrıldık yani bi uyumuşum ki deliksiz
ayy ne cici olmuş bu böylee
kız ne zaman giycek bunu böyle bale mi yapcak
harika bişey
hadi ya bende alıcaktım bak iyi oldu söylediğin.. off napcazzz yatamaz oldum heriflehuehuehuehe benimki de aslan yavrusu gibiönceden bu kadar rahatsız etmiodu. şimdi ben uyuyana kadar kanepede garibim.
Bu arada horlama bantları bi işe yaramıooo!!! ilgililere...
hayırdır cnmmkızlar yaa sabah keyfim kaçtı, moralsiz başladım güne..
hadi bakalım ye de gelgünaydın kızlar
herkes iyi gördüğüm kadarıyla
birce gelmiş çok sevindim
hala geçmişi okumaya uğraşıyorum ama önce kahvaltı yapmalıyım
acıktı böceğim sonra görüşürüz
evet süslü ossunbüyüyünce babası giydirmezmiş öle şeyler o yüzden bebekken tadını çıkarsın
beni bu kadar kıskanmıo bu adam yaaa... doğmadan daha kıskanmaya başladı kızını
evet süslü ossunbüyüyünce babası giydirmezmiş öle şeyler o yüzden bebekken tadını çıkarsın
beni bu kadar kıskanmıo bu adam yaaa... doğmadan daha kıskanmaya başladı kızını
kızlar yaa sabah keyfim kaçtı, moralsiz başladım güne..
kızlar yaa sabah keyfim kaçtı, moralsiz başladım güne..
anlaşılan kocaların hepsi şişkoya ben esımle sureklı tartısma halındeydım zaten bana hıc yardımcı olmuyosunnn sen yıyosun benımde canım ıstıyorr yıyorum hersey dıee oohhh ıyı oldu ıste sımdı rejıme baslıcakk kara kara dusunuyooorr:):):)
ayyyy yazık adama kıss hahahhaha:):):):) sız yatakları ayırmıssınız bızde yatakyorganlarıı. ayy yorgan cekıstırmekten ıkımızdeuykusuz kalıyoruz cozum ayrı yorganlarr ohh super oluyoo valla:::):):)
yuhhh hastaneden çıkarma bence yine hasta olcak nasılssahastaneden çıkarken giydircem
keskee bızım adamda kıskansaa valla bzıım adam cok rahattt bu kız ne derse ok der.
erkek arkadasıyla bıle yasar valla bu kız:):):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?