anlatıp sizin de tadınızı kaçırmak istemiyorum ama sabah tuvalette gelen akıntının rengi kafama takıldı. hergün kontrol ederim hep normaldi ama bugün biraz pembe gibiydi. az önce baktım gene öyle..
dün akşam kıpır kıpır yerinde durmuyordu ama oğluşum da bugün hiç hareket etmedi kızlar((
bende de oluyor bebk oraya elini kolunu sokuyordur ayağını sokuyrdur. Biraz ovala otarafı geçer.. Meraklancak bişey yokıyiyiz egecim sen nasilsin duru hanim nasl bakalim?
Benim sabahdan beri sol kasigimin üst tarafinda sürekli batma gibi bi agri var ya
ay cnmm hemen dr ara korkulcak bişey değldir ama moralini bozmaanlatıp sizin de tadınızı kaçırmak istemiyorum ama sabah tuvalette gelen akıntının rengi kafama takıldı. Hergün kontrol ederim hep normaldi ama bugün biraz pembe gibiydi. Az önce baktım gene öyle..
Dün akşam kıpır kıpır yerinde durmuyordu ama oğluşum da bugün hiç hareket etmedi kızlar((
evet egeeee bızım neşemizzzz:)belkı zamanlama bırakır yemeyı oje felan hıc farketmıyo dımı??
:)) aynen ben de burda çok mutlu oluyorumm :)
Ay dur panikleme hemen... Doktorunu aradın mı sordun mu??
dr a sordun mu canım
Evet olabilir. Bend sürekli kotumu cekistiriyorum sanki acitiyomus gibi ama alakasi yok.
yok aramadım daha doktoru. ya dün akşam şey yaptık ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki..hemen aramadım biraz bekleyim de öğleden sonra arayım dedim. eşime de söylemedim bişey daha off kızlar bişey olmasın nooolurrr
bende de oluyor bebk oraya elini kolunu sokuyordur ayağını sokuyrdur. Biraz ovala otarafı geçer.. Meraklancak bişey yok
duru iyi herhalde keyifine göre hareket ediyor etmiyor valla bu kız bi hoş..
ay cnmm hemen dr ara korkulcak bişey değldir ama moralini bozma
yok ya ojeyide yiyor artık yasakladım sürmüyor. Erkek eli gibi olcak elleri hiçde sevmem öyle elleri
yok aramadım daha doktoru. Ya dün akşam şey yaptık ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki..Hemen aramadım biraz bekleyim de öğleden sonra arayım dedim. Eşime de söylemedim bişey daha off kızlar bişey olmasın nooolurrr
yok aramadım daha doktoru. ya dün akşam şey yaptık ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki..hemen aramadım biraz bekleyim de öğleden sonra arayım dedim. eşime de söylemedim bişey daha off kızlar bişey olmasın nooolurrr
yaaa bırınde ılıskıden sonra sanırım bole bı durum olmustu ya cnm
bişey olmaz merak etme. Bi çikoo ye ekşi ye karnını az salla arkana yaslan felan bi dinle bebişi. Dr ara ama .. Ilişkiden dir. Zinkerbelde de oldu dr yasakladı..
Azgın karııı:))))))))) ne işin vardı otur oturduğun yerde kaç aylıksın bak bana rahibe teresa
yaaa bırınde ılıskıden sonra sanırım bole bı durum olmustu ya cnm
zinkerbel diye hatırlıyorum
nasıl yani chanel? 5 aydır yapıyoruz neden şimdi oldu ki anlamadım
günaydııııııııın canlarrrrrrrrrr..
nasilsinizzz
ben iyiyim cok şükür fakat kalcamın ağrısı yürümemi engelliyor çok kötü oldu
gripten sonraki yeni numaram bu
ya kalıcı falan olmasın cok korkuyorum
dün doktora gidince sordum yapacak birşey yok hamilelik hormonu kaynaklı dedi
ama ne yapsamda düzelse bilemiyorum
cidden topallıyorum 2 gündür
nasıl yani chanel? 5 aydır yapıyoruz neden şimdi oldu ki anlamadım
ya dur cnm hemen panık yapma sana sımdı belkı psıkolojık olarak bebek oynamıyor gıbı gelıyordur bence bı doktoruna akıntıyı sor sadece
cnmm bız daha cılekle kıpırdadını bile dogruduzgun anlamıyoruz allaha emanet yasıoz:)
kizlar hira ismi nasil sizce yada hira su.
Anlami: Suudi arabistan’daki hz.muhammed’in peygamberlik görevini aldığı hira dağı
veya nur demek misde
cnm büyüdü artık gerilme kasılma bunlar sakıncalıdır. Ben 5 aydır tık yok yapmam kızımda da 9 ay yapmadım..nasıl yani chanel? 5 aydır yapıyoruz neden şimdi oldu ki anlamadım
aferin size.. Ben korkarımbende de oldu. Doktor bana bişi demedi wallaHiç rahibelik yapamam 4 ay daha
Uheuheueeh
yok boynuzlamaz eğer bu yüzden boynuzlayacaksa s.. Gitsin:)))))))bende ole hatırlıyorum ama emın olamadımmm.. Azgın karılarr kızım bunlarr bak bızeee rahıbeler:)):).
Adamlar bızı boynuzlamassa ege ıyıdırrrrrrrrrr::):):)
bişey olmaz merak etme. Bi çikoo ye ekşi ye karnını az salla arkana yaslan felan bi dinle bebişi. Dr ara ama .. Ilişkiden dir. Zinkerbelde de oldu dr yasakladı..
Azgın karııı:))))))))) ne işin vardı otur oturduğun yerde kaç aylıksın bak bana rahibe teresa
bizde de 1 ay önce olmuştu aynı şey... dikkat etmek lasım birascık. ben sora kontrol ettim bidaha olmadı... ama doktorunu ara... rahim yolu kaynaklı bile olabilrmiş.
çok ve pıhtı olması tehlikeli. pembeyse ve 1 kereyse yine de tehlikeli deildir gibi sanki.
doktora haber ver ama o sana yol gösterir.
:97:
bende ole hatırlıyorum ama emın olamadımmm.. azgın karılarr kızım bunlarr bak bızeee rahıbeler:)):).
adamlar bızı boynuzlamassa ege ıyıdırrrrrrrrrr::):):)
yok meraklanma ama doktoru aramayıda ihmal etme kabızlık ve ilşkide zorlanma ile kanama oluyormuş muhtemelen seninkide ondandır ,moralini bozma haftana göre çocuğun düzensiz hareketleride çok normal
kızımı doyurdum geldim
daha dün sordum bende böyle bi ağrı ve kramp var sizdede varmı diye herkes bende yok dedi bugün sizde de başlamış
off erken mi başladı ağrılar felan
canım akıntı şeklindeyse korkma ama dr una sor ihmal de etme ben ilk defa bu ay kanama geçirmedim
her ay regl oldum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?