2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya dur cnm hemen panık yapma sana sımdı belkı psıkolojık olarak bebek oynamıyor gıbı gelıyordur bence bı doktoruna akıntıyı sor sadece

cnmm bız daha cılekle kıpırdadını bile dogruduzgun anlamıyoruz allaha emanet yasıoz:)

ıyiyiz egecim sen nasilsin duru hanim nasl bakalim?
Benim sabahdan beri sol kasigimin üst tarafinda sürekli batma gibi bi agri var ya
bende de oluyor bebk oraya elini kolunu sokuyordur ayağını sokuyrdur. Biraz ovala otarafı geçer.. Meraklancak bişey yok

duru iyi herhalde keyifine göre hareket ediyor etmiyor valla bu kız bi hoş..

ay cnmm hemen dr ara korkulcak bişey değldir ama moralini bozma

evet egeeee bızım neşemizzzz:)belkı zamanlama bırakır yemeyı oje felan hıc farketmıyo dımı??

yok ya ojeyide yiyor artık yasakladım sürmüyor. Erkek eli gibi olcak elleri hiçde sevmem öyle elleri

:)) aynen ben de burda çok mutlu oluyorumm :)

Ay dur panikleme hemen... Doktorunu aradın mı sordun mu??

dr a sordun mu canım

yok aramadım daha doktoru. ya dün akşam şey yaptık ondan mı oldu acaba bilmiyorum ki.. hemen aramadım biraz bekleyim de öğleden sonra arayım dedim. eşime de söylemedim bişey daha off kızlar bişey olmasın nooolurrr

bence hııııc soylemeyın ınsan duramaz sınır olur yeme der ama yapma deyınce de psıkılojık daha cok yapabılırr. cnm daha cook kucukk oo ne guzel tırnakları olur onun:))::)

bişey olmaz merak etme. Bi çikoo ye ekşi ye karnını az salla arkana yaslan felan bi dinle bebişi. Dr ara ama .. Ilişkiden dir. Zinkerbelde de oldu dr yasakladı..
Azgın karııı:))))))))) ne işin vardı otur oturduğun yerde kaç aylıksın bak bana rahibe teresa

bizde de 1 ay önce olmuştu aynı şey... dikkat etmek lasım birascık. ben sora kontrol ettim bidaha olmadı... ama doktorunu ara... rahim yolu kaynaklı bile olabilrmiş.
çok ve pıhtı olması tehlikeli. pembeyse ve 1 kereyse yine de tehlikeli deildir gibi sanki.
doktora haber ver ama o sana yol gösterir.
:97:

Kizlar Hira ismi nasil sizce Yada Hira Su.

Anlami: Suudi Arabistan’daki Hz.Muhammed’in peygamberlik görevini aldığı Hira Dağı

Veya Nur demek misde

bende de oldu. doktor bana bişi demedi walla hiç rahibelik yapamam 4 ay daha
uheuheueeh

Son düzenleme:

yok meraklanma ama doktoru aramayıda ihmal etme kabızlık ve ilşkide zorlanma ile kanama oluyormuş muhtemelen seninkide ondandır ,moralini bozma haftana göre çocuğun düzensiz hareketleride çok normal

kızımı doyurdum geldim

daha dün sordum bende böyle bi ağrı ve kramp var sizdede varmı diye herkes bende yok dedi bugün sizde de başlamış

off erken mi başladı ağrılar felan

canım akıntı şeklindeyse korkma ama dr una sor ihmal de etme ben ilk defa bu ay kanama geçirmedim
her ay regl oldum resmen

nasıl yani chanel? 5 aydır yapıyoruz neden şimdi oldu ki anlamadım

5 aydır yapmadığınız için olmuştur kanama o zaman... korkma hayatım ya, dediğim gibi rahim kasılmasından olmuştur. hani uzun zamandır hareketsiz kalmış ya ondan... yine bi süre ara ver bence ama sora düzenli devam edebilrsin bence....
eminim doktorun da gerçek bi doktorsa aynı şeyi söyler.
ne rahibesi kız !!! cinsel yaşamın mecburi haller dışında hiç bi zararı yok bi kere, dikkatli olun yeter

Ya sorma kader arkadaşım bizim durum vahim...

Yaa sen arasana hemen doktoru, bunun utanması olmaz .. Doktorlar bunun için varlar. bizden ayda 1 kere ultrasonla bakmak için o kadar para almıyorlar.. Arıycaksın tabii, gecenin yarısı bile arıycaksınnn

kizlar hira ismi nasil sizce yada hira su.

Anlami: Suudi arabistan’daki hz.muhammed’in peygamberlik görevini aldığı hira dağı

veya nur demek misde
(((((((((((((((
yorumsuz

nasıl yani chanel? 5 aydır yapıyoruz neden şimdi oldu ki anlamadım
cnm büyüdü artık gerilme kasılma bunlar sakıncalıdır. Ben 5 aydır tık yok yapmam kızımda da 9 ay yapmadım..

bende de oldu. Doktor bana bişi demedi walla Hiç rahibelik yapamam 4 ay daha
Uheuheueeh
aferin size.. Ben korkarım

bende ole hatırlıyorum ama emın olamadımmm.. Azgın karılarr kızım bunlarr bak bızeee rahıbeler:)):).
Adamlar bızı boynuzlamassa ege ıyıdırrrrrrrrrr::):):)
yok boynuzlamaz eğer bu yüzden boynuzlayacaksa s.. Gitsin:)))))))
ben ne haldeyim adamın keyfine bak oldu. Sinirlendim bi çiko yiyimm

ay egeee...napalım be ya utandırma işte... siz napıyosunuz ki yapmadan durur mu erkekler

bende ole hatırlıyorum ama emın olamadımmm.. azgın karılarr kızım bunlarr bak bızeee rahıbeler:)):).
adamlar bızı boynuzlamassa ege ıyıdırrrrrrrrrr::):):)

bundan sonra ben de rahibe olcam yaaa

yok meraklanma ama doktoru aramayıda ihmal etme kabızlık ve ilşkide zorlanma ile kanama oluyormuş muhtemelen seninkide ondandır ,moralini bozma haftana göre çocuğun düzensiz hareketleride çok normal

sağolun kızlar doktoru aramaya gidiyorum ben... inşallah kötü bişey değildir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…