2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi yaaa
hay allah ya
cok geçmiş olsun canım

bebişin sağlıkla doğsun hepsi gececek inşallah

Amin hepimiz bi sağlıkla kucaklarımıza alalımmm inşallah...

kızlar ben şimdi kaçar,
akşamüstü görüşürüz.

Görüşürüz tatlım, dikkat et kendine

Şimdi bizim uykumuz da hafif herhalde.. Gerçi sen zaten annesin senin uykun hepten hafiftir duble anne :)

keskee bızım adamda kıskansaa valla bzıım adam cok rahattt bu kız ne derse ok der.
erkek arkadasıyla bıle yasar valla bu kız:):):)

kıskanmıo numarası yapıodur o kesin sen bi doğsun bi güselleşsin de o zaman gör. bizimki iş arkadaşının oğlu war şimdi bizimkinden 1 yaş büyük, onların şakalarına bile tahammül edemio

ayyyyyyyyy ege nasıl ıkna edıcı bı cozum super "manıkur yaptıramassın " heee valla hayatta aklıma gelmez:):))

nebılım gorcez bakalım rahat bırakcakmışızz sımdı o modlarda bızım herıffff:):)

:)) napalım işte heryolu deniyoruz ama çok yiyor. Görende sanar psikolojik baskı var evde:))))))))

selam günaydin hanimlar nasilsiniz.
Dün ilk defa babamizda hissetti tekmeleri
maşallahhhhhhhhhh kuzumaaaa nasılsınn

yok kıs evde fotograf çektirmek için giydircem. Lastikli kurdeleli fln zaten rahatsız eder kızımı

:))) çok şeker iyi günlerde giyisn

Iyiyiz egecim sen nasilsin duru hanim nasl bakalim?
Benim sabahdan beri sol kasigimin üst tarafinda sürekli batma gibi bi agri var ya

noolldduu kuzuum???? :2:
kim sıktı canını söyle topiccenek gelip ağzını burnunu daıtalım

Hayırdır neden keyfin kaçtı kötü bişey yoktur inşaallah

noldu kuzuuuuuuummm

nolduuuuuuuuuuu şekerrrrrrrrrrr

anlatıp sizin de tadınızı kaçırmak istemiyorum ama sabah tuvalette gelen akıntının rengi kafama takıldı. hergün kontrol ederim hep normaldi ama bugün biraz pembe gibiydi. az önce baktım gene öyle..
dün akşam kıpır kıpır yerinde durmuyordu ama oğluşum da bugün hiç hareket etmedi kızlar ((

hadi yaa:))))))))))) bana evdekilerde çok güler zaten:)
kız seninde benden kalır yanın yok... Ben burda olunca zaten içim açılıyor..

:)) aynen ben de burda çok mutlu oluyorumm :)

Ay dur panikleme hemen... Doktorunu aradın mı sordun mu??

dr a sordun mu canım

canım olabilr öyle akıntılar bazen. ama doktora sor mutlaka. regl bile olmuş annem bana hamileyken...
:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…