2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kıslarr ben yine ceee yapıp kaçacağım herkes iyi mi merak ettim

bizde iyiyiz oğlumlaben oğluşun hareketlerini hissediyordum ama böyle dalga gibi dün ilk defa tekmeledi 3 kez arka arkaya aynı noktaya çok güzelmiş yaa ölürüm ben ona ama şimdi de beni bi merak saldı erkekler daha evvel hissettirilermiş tekmeyi falan ben 22. haftada hissettim ya bizimki bi sürpriz yaparmı diye içimden geçirmiyor değilim...

[
ya ne mecburi hali ya. Ne gerek var. Kocaman karnım olmuş bana ters.. Zaten eşimde tırsağın teki yapmaz bişey olcak diye...

valla ege bende yapmıcam heral adamın da ole cok canı ıstemıyo onada bısıler olduu. ya bıde bu halde hıııııcc ugrasamamm... saka bı yana ben esımde zaten yapmaz baska bırınlee ınsallah ta yanıı

amaaaannn ilk başlarda kanamam felan olunca bizde korkmuştuk ama şimdi korku felan kalmadı valla
sadece karnıma dikkat ediyoruz o kadar

bebeğe bi zararı ya da tümüyle yasaklanacak bi durum olsa doktorların hepsi YASAKLARDI.
Korku sadece psikolojik. azıcık biyoloji bilgisiyle zaten bu durum anlaşılır. yapmayanlara saygım sonsuz ama... çoğu doktor bebeğin ruhsal gelişimi ve hamilelik sürecinin daha normal geçmesi için hem baba hem anne için faydalı olduğunu bile düşünüo. riskli hamilelikler ve sadece loğusalıkta YASAK!

duruyor tabi durcak onunda ecladı bişey olur felan ben istemem. Oda istemez zaten 10 sene yapmış 9 ayda tutsun kendini.. Utanma kız nikahlı kocan :)))))) yapcan tabi.ama dikkate t fazla heyecanlanmadan

Diildir canım , gönlünü ferah tut, bizi de haberdar et...

E ama zuzumm o zaman en ufak riskli bir durumda neden doktorlar yasaklıyorlar ilişkiyi bu kadar yararlı bişeyse :) Kötü durumları tetikliyor ki bak zor hamile kalanlarda falan ilk 3 ay özellikle yasaklarlar ilişkiyi. O kadar da faydalı bişey diil demek ki..

Benim kocam korkuyor zaten :))

cnmmm gözünaydın kız o hareket ediyordur anlamamışsındır sadece oğlşun şimdi kasları güçlendi annesi artık daha iyi hissettiriyor.. Süperrrrrr

anam nasılda kocasından eminnn. Bravooo.. Adamın canı ne istesin yağ tulumu olmuşsuz estetik yok. Ne istycek döner yatar..

amaaaannn ilk başlarda kanamam felan olunca bizde korkmuştuk ama şimdi korku felan kalmadı valla
sadece karnıma dikkat ediyoruz o kadar
bu karıların hepsi aynıymmış beeeeee. Maşallah valla sizde iyi potansiyel var..

5 gün sonra 6.aya veda ediorummmm allah'ın izniyle..
6.aya veda mı .. Allah allah bende diyorum kibirdaha ki hafta 6 aylıkmı diyim. 5,5 diyorum hala

yap annem sen allah kocana kuwet versin:))))))))))))))

benımkıde korkuyooo:):):)
ya ısye en ufak bı kanamada felan da allah korusun benım ona neler yapıcagımı da bıldıgı ıcın sanırım hııçç bişi demıyoo bnmde cnm ıstemıo. valla sarılıp uyumak okadar huzur verıyokı suan bana yetıyoda artıyor bıleee

6.aya veda mı .. Allah allah bende diyorum kibirdaha ki hafta 6 aylıkmı diyim. 5,5 diyorum hala

canım 6. ay dolu dolu bitmiş oluo.... 6 ay + .... geçioruz.

canım doktorlar en ufak riskli durumda yasaklamıyorlar. risk varsa yasaklıyorlar. bildiğim kadarıyla tüp bebek gibi durumlarda da yasak.
emin ol faydalı... dene farkı göreceksin. tabi risk yoksa...

valla kızlar ben tüp bebekle hamile kaldım daha önce de bir kaybım var ve sürekli kanamalar geçirdim
ama dr um yine yasaklamadı vardır onunda bir bildiği onca yıllık doktor

hepsi allaha emanet bişey olacağı varsa hiç kıpırdamadan yatsan da olur demişti bana doktorum
bu endişeler bebeği daha olumsuz etkilermiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…