2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Ağamsın sahip çık bize :)))

eskiden derdim annem iyi hoş da bazen ne tuhaf şimdi o tuhaf bulduğum şeylerin çoğunu kendimde görüyorum:44:

Günaydın canım.
Ben de annemin kopyası oldum yaaaa.

Günaydın canım teşekkür ederim İnşaallah randevum 14.00 bakalım hayırlısı şeker yüklememde var ,iyi haberlerle geleceğim inşaaallah

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

ege den bi uçan tekme geliyor şimdi bu lafın üzerine

Fatmaaaaa naber?
nasıl gidiyo?

ege den bi uçan tekme geliyor şimdi bu lafın üzerine
karıştırmasan olmuyr demi mikser fatma

Egecim gözün aydın ay kız çocuğu başka konuşmustur yatakta cilveli cilveliiiiiiiiii
ay sorma bide demesin mi hadi gel kaynaşalım kırıta kırıta sokuldu yanıma..:))))))))))

Efet ruhsuz diycek şimdi bana, ne dese haklı :) haftaya detaylı var benim de, sorucam normal mi diye..
Kız acaba karnım çok yağlıydı da yağlardan mı hissetmiyorum ben bebeği :)

ahahahaa keisn kesin çocuk tekme atıyordur yağlar titriyordur içerde:)))))))))) yok kız sen anlamıyorsundur yoksa o hareketli
hem daha 3 haftan var.

Egeee dün akşam yine hareket yok diycem bi araba laf işiticem demiyorum o yüzden :) korkuyorummm :)

çilek ben de bu hafta başladım hareketlerini hissetmeye tam 21. haftada. önceden seğirmeye benzeyen iç gıdıklanması gibi tanımlanamayan bişeyler oluyodu karnımda ama gaz sanıyodum hep meğer onlar da bebişmiş. sen ayırt edemiyosun bence

Çocuk da uyuyordur sıkıntıdan :) ses yok bişey yok :)

yağ tabakası mı ilahi kıss nerden geldi aklına

Ne biliyim bi yerde okumuştum zayıf olanlar daha çabuk hisseder ilk hamileliklerinde diye, mantık yürüttüm işte :)

Ağamsın sahip çık bize :)))

Günaydın canım.
Ben de annemin kopyası oldum yaaaa.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

Fatmaaaaa naber?
nasıl gidiyo?

iyi gidiyo şekerimmm nasıl olsun yuvarlanıp gidiyoreuz : bende haftaya giicem doktora geliyormuş izindeeeeeeeeeeeeen yuppi inş. rapor falan almaz kız arkasına bu doktor

Canım sağolasın bu 50 mg lık şekerya aç tok farketmiyormuş sekreter sabah karbonhidratı az olan hafif kahvaltı yap yeterli dedi ,kan aldıktan sonra şeker içirince bir saat birşey yemeyecekmişim kontrolum 14:00 diye ben biraz fazla yiyebildim

Evet KARAKAN o saate kadar aç nasıl dayanacaksın?
Şerbeti içtikten sonra da bişey yemiosun 1 saat bekletiyolar.
Açlıktan tansiyonun düşer.

günaydın fıstıklar nasılsınız bugün? cuma güzel bi gün ama yarına yetiştirmem gereken şeyler yüzünden cumanın tadını çıkaramıyorum..

Kızlaaaar günaydınnnn.. Ay ben uyuyorum da uyuyorum, dün yine 9da uyuya kalmışımmm.. Bütün hamilelik uyuyarak geçicek herhalde :)
uyu canım sonra bu dönemleri çok arıcaksın diyolar :)) hem bebişin için daha iyi :)

hiç bişeycik olmayacak canım bebişine,sen elinden geleni yapıyorsun hiç canını sıkma, dua et bol bol.. güzel haberlerle geleceksin inş.

haftasonu gelecekmiş kar canım, öyle diyolar.. valla işte hergün dışarı çıkıyoruz soğukta, hepimiz grip olduk :))

Günaydınnn canım.... İstanbul'a da yağacak mıymış kar?

Çocuk da uyuyordur sıkıntıdan :) ses yok bişey yok :)

Ne biliyim bi yerde okumuştum zayıf olanlar daha çabuk hisseder ilk hamileliklerinde diye, mantık yürüttüm işte :)

ayy çok komiğime gitti kısss yi işte yağ tabakası ise yavrucak yumuşak yumuşak yatıyordur

karıştırırım ben ege sen nereye ben oryaaaaaa

blueee cnm nasıl oldun.. daha iyimsin ama geçmiyor meret geçti sanıyorum tekrar nüksediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…