bende heyecanlyım.. öyküm izinde:)) tatil ya okul pazartesi damlar eşide izindeymiş pek giremem diye yazmış.ya bugün Cuma, içim acaip heyecanlı...
Bu arada Öyküm'den haberi olan var mıııı?
blue meteroloji mi kız o ankarayla ilgileniyor..Günaydınnn canım.... İstanbul'a da yağacak mıymış kar?
günayyddddddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cıksss değilim Sağlık Memuruyum ( Çevre Sağlığı Teknisyeni) valla buraya geldim 2 senedir burdayım
Ağamsın sahip çık bize :)))
Günaydın canım.
Ben de annemin kopyası oldum yaaaa.
Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.
Fatmaaaaa naber?
nasıl gidiyo?
bilmiyorum canım eşim söyledi bana da haftasonu kar geliyomuş diye. ben çok seviyorum karı ama işte sonrasındaki ayaz kötü oluyor :)Günaydınnn canım.... İstanbul'a da yağacak mıymış kar?
blueee cnm nasıl oldun.. daha iyimsin ama geçmiyor meret geçti sanıyorum tekrar nüksediyor..
Haklısın canım bende hemen acıkmayayım diye sekreter hafif yap dedi lakin ben iyice doydumüçe kadar dayanırım
hayırlısı fatmacım.. ekmek parası napçan.. orasıda memleket sonuçta biz 3 yıl gavur ellerindeydik o daha zor.
günaydın fmg cim nasılsın?? fuarın varmış dün akşam okuyabildim geçmişi. nerde fuar belkim gelirik biz de..
bende heyecanlyım.. öyküm izinde:)) tatil ya okul pazartesi damlar eşide izindeymiş pek giremem diye yazmış.
blue meteroloji mi kız o ankarayla ilgileniyor..
günaydınn kalça sorunlu hamiş. nasıl oldun
allah allah bana akşiam 9 dan sonra su hariç bişey yenmiyecek dedi. heryer farklımı hatta pilav hamurişi tatlı meyveleri birgün önceden bırakın dedi.
Teşekkür edrim canım iyi dileklerin için ya nankörlük yamamayım ozaman çalışmıyorum diye seyretmek için kar istiyorum doğru karda kışta çalışmak zor bide hamileyken geçmiş olsun dikkat et kendine ,sende ankaradaydın demi istemiyorum ben internetten seyrederim ardahan resimlerine falan bakarım artık..........günaydın fıstıklar nasılsınız bugün? cuma güzel bi gün ama yarına yetiştirmem gereken şeyler yüzünden cumanın tadını çıkaramıyorum..
uyu canım sonra bu dönemleri çok arıcaksın diyolar :)) hem bebişin için daha iyi :)
hiç bişeycik olmayacak canım bebişine,sen elinden geleni yapıyorsun hiç canını sıkma, dua et bol bol.. güzel haberlerle geleceksin inş.
haftasonu gelecekmiş kar canım, öyle diyolar.. valla işte hergün dışarı çıkıyoruz soğukta, hepimiz grip olduk :))
bilmiyorum canım eşim söyledi bana da haftasonu kar geliyomuş diye. ben çok seviyorum karı ama işte sonrasındaki ayaz kötü oluyor :)
sağol canım daha iyiyim bugün, boğazımdan kan geliyor resmen yaa( dün doktor daha kötü olabilirsin, kötü olursan ara dedi, inşallah iyileşirim, gece falan terlemişim biraz, terleyince iyi geliyor..
bende heyecanlyım.. öyküm izinde:)) tatil ya okul pazartesi damlar eşide izindeymiş pek giremem diye yazmış.
blue meteroloji mi kız o ankarayla ilgileniyor..
günaydınn kalça sorunlu hamiş. nasıl oldun
valla canım imkanlar zor yaaa yoks auzaklıga falan alıştım hiç bişey yok burda ne dogru düzgün bi hastane ne dr ne ultrason nede hamile kıyafeti bi tane hamile pantolonu zor buldum oda uyduruk ama napacan işde imkansızlık yaa sizlerin ultrason resimlerine baktıkça bende mutlu oluyorum diyorum benim kuzucukda böledir diye
allah allah bana akşiam 9 dan sonra su hariç bişey yenmiyecek dedi. heryer farklımı hatta pilav hamurişi tatlı meyveleri birgün önceden bırakın dedi.
canım ya çok zor haklısın, biz sana alıp gönderelim :)) bedenini vs söyle alıp gönderelim kız olmazmı ki :))
Kuzummm şimdi gördüm yazdıklarını... Ben özel sektördeyim, 7de iş başı yapıyorum , Bostancı'dan Maslak'a geliyorum , 6da servis alıyor.. Akşam 17de çıkmam pek sevinilecek bi durum diil o yüzden((( Zaten 5de çıkınca da köprü trafiğinden 1.5 saatte evde oluyorum.. İnsanın eviyle işinin yakın olması çok önemli çookk..
Ben de var bacak krampları, çığlık atarak uykudan uyandırıyor. Ertesi gün bile ağrıyor o bacağım. Doktora kontrole gittiğimde soracağım.... Ben eşimi uyandırıyorum, ayak parmaklarımı tutup yukarı doğru çektiğinde geçiyor hemen...
ege seni tombiş görünce yeme demiştiroyy ısısırırım göbüşünü
Ahahahaha :) O zaman biri beni aydınlatsın, İstanbul'da yağacak mı?.. Kar özledim walla..
Senin geçmedi mi hastalığın bu arada, geçmiş olsun herkese.. Şu kış bi bitse bahara girsek rahatlasak..
Teşekkür edrim canım iyi dileklerin için ya nankörlük yamamayım ozaman çalışmıyorum diye seyretmek için kar istiyorum doğru karda kışta çalışmak zor bide hamileyken geçmiş olsun dikkat et kendine ,sende ankaradaydın demi istemiyorum ben internetten seyrederim ardahan resimlerine falan bakarım artık..........
uyuz karı.. sinir etcen ya.
ya aslında geçti ama burnum hep tıkalı geziyorum öksürük felan yok nefes alamıyorum. eşimde demesinmi kilodan o diye.. ahahaha çakcaktım ağzınada neyse dedim erkeklik gurur incinmesin
okadar kötü yani kan gelecek kadar. kız sen baya bi kapmışsın hiç çıkma rapor alsaydın..
terle bencede ama üzüldüm çok geçmiş olsun cnmm.
uyuz karı.. sinir etcen ya.
ya aslında geçti ama burnum hep tıkalı geziyorum öksürük felan yok nefes alamıyorum. eşimde demesinmi kilodan o diye.. ahahaha çakcaktım ağzınada neyse dedim erkeklik gurur incinmesin
Hımmm çok erken iş başı yapıyormuşsun
Ben bilemedim saaat 16:30 gibi servis bekler diyince kıskandım
Ben de bir ara karşıda çalışmıştım. yollarda yaşlandım valla. çekilecek eziyet değil allah sabır versin canım. o köprü trafiği mahvediyor insanı.
Kramp için ben de danışacağım doktoruma.
Çok acı veriyor. yaşamak istemiyorum o ağrıyı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?