2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ya bugün Cuma, içim acaip heyecanlı...
Bu arada Öyküm'den haberi olan var mıııı?
bende heyecanlyım.. öyküm izinde:)) tatil ya okul pazartesi damlar eşide izindeymiş pek giremem diye yazmış.

Günaydınnn canım.... İstanbul'a da yağacak mıymış kar?
blue meteroloji mi kız o ankarayla ilgileniyor..

günayyddddddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydınn kalça sorunlu hamiş. nasıl oldun

cıksss değilim Sağlık Memuruyum ( Çevre Sağlığı Teknisyeni) valla buraya geldim 2 senedir burdayım

hayırlısı fatmacım.. ekmek parası napçan.. orasıda memleket sonuçta biz 3 yıl gavur ellerindeydik o daha zor.

Ağamsın sahip çık bize :)))

Günaydın canım.
Ben de annemin kopyası oldum yaaaa.

Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.

Fatmaaaaa naber?
nasıl gidiyo?

günaydın fmg cim nasılsın?? fuarın varmış dün akşam okuyabildim geçmişi. nerde fuar belkim gelirik biz de..

Günaydınnn canım.... İstanbul'a da yağacak mıymış kar?
bilmiyorum canım eşim söyledi bana da haftasonu kar geliyomuş diye. ben çok seviyorum karı ama işte sonrasındaki ayaz kötü oluyor :)
blueee cnm nasıl oldun.. daha iyimsin ama geçmiyor meret geçti sanıyorum tekrar nüksediyor..

sağol canım daha iyiyim bugün, boğazımdan kan geliyor resmen yaa ( dün doktor daha kötü olabilirsin, kötü olursan ara dedi, inşallah iyileşirim, gece falan terlemişim biraz, terleyince iyi geliyor..

valla canım imkanlar zor yaaa yoks auzaklıga falan alıştım hiç bişey yok burda ne dogru düzgün bi hastane ne dr ne ultrason nede hamile kıyafeti bi tane hamile pantolonu zor buldum oda uyduruk ama napacan işde imkansızlık yaa sizlerin ultrason resimlerine baktıkça bende mutlu oluyorum diyorum benim kuzucukda böledir diye

Ahahahaha :) O zaman biri beni aydınlatsın, İstanbul'da yağacak mı?.. Kar özledim walla..
Senin geçmedi mi hastalığın bu arada, geçmiş olsun herkese.. Şu kış bi bitse bahara girsek rahatlasak..

allah allah bana akşiam 9 dan sonra su hariç bişey yenmiyecek dedi. heryer farklımı hatta pilav hamurişi tatlı meyveleri birgün önceden bırakın dedi.

ege seni tombiş görünce yeme demiştir oyy ısısırırım göbüşünü

Teşekkür edrim canım iyi dileklerin için ya nankörlük yamamayım ozaman çalışmıyorum diye seyretmek için kar istiyorum doğru karda kışta çalışmak zor bide hamileyken geçmiş olsun dikkat et kendine ,sende ankaradaydın demi istemiyorum ben internetten seyrederim ardahan resimlerine falan bakarım artık..........

okadar kötü yani kan gelecek kadar. kız sen baya bi kapmışsın hiç çıkma rapor alsaydın..
terle bencede ama üzüldüm çok geçmiş olsun cnmm.

canım ya çok zor haklısın, biz sana alıp gönderelim :)) bedenini vs söyle alıp gönderelim kız olmazmı ki :))

allah allah bana akşiam 9 dan sonra su hariç bişey yenmiyecek dedi. heryer farklımı hatta pilav hamurişi tatlı meyveleri birgün önceden bırakın dedi.

canım ya çok zor haklısın, biz sana alıp gönderelim :)) bedenini vs söyle alıp gönderelim kız olmazmı ki :))

aman kız kendimi çok mu acındırdım havaalr az ii olsa kars'a gidicem alırım ordan valla bedenim ne bilmyorum ki hamileyiz ya nasıl olur bilmiyorum yani

Hımmm çok erken iş başı yapıyormuşsun
Ben bilemedim saaat 16:30 gibi servis bekler diyince kıskandım
Ben de bir ara karşıda çalışmıştım. yollarda yaşlandım valla. çekilecek eziyet değil allah sabır versin canım. o köprü trafiği mahvediyor insanı.

Kramp için ben de danışacağım doktoruma.
Çok acı veriyor. yaşamak istemiyorum o ağrıyı.

ege seni tombiş görünce yeme demiştir oyy ısısırırım göbüşünü
uyuz karı.. sinir etcen ya.

Ahahahaha :) O zaman biri beni aydınlatsın, İstanbul'da yağacak mı?.. Kar özledim walla..
Senin geçmedi mi hastalığın bu arada, geçmiş olsun herkese.. Şu kış bi bitse bahara girsek rahatlasak..

ya aslında geçti ama burnum hep tıkalı geziyorum öksürük felan yok nefes alamıyorum. eşimde demesinmi kilodan o diye.. ahahaha çakcaktım ağzınada neyse dedim erkeklik gurur incinmesin

evet canım ben de ankaradayım, 2 gündür evdeyim raporluyum, inşallah iyileşirim haftasonu..hasta olmak hamileyken çok zor ilaç falan yok..kar çok güzel canım ya, ben de ço kseviyorum su için falan lazım, "kar yağsın oğluma ilerde su lazım" diyorum kar yağsın ki kuraklık olmasın :) azcık soğuk çekeriz napalım:)

Ayy kızlar sabah sabah nerden aklıma geldiyse... Biz bi yaz tatilinde bi adada kocamla kaybolduk (biz genellikle kaybolurz zaten iki şaşkın :)) sonra insanlara sorduk falan bi kamp var oraya gidin çok güzeldir denizi dediler.. Biz kampa girdik böyleee muhteşem bi deniz falan :) biz 2 şaşkın gelmişiz bilmediğimiz memlekete, bi kaybolmuşuz... Ben böyle denize giricem birden kocam ayı gibi üstüme uçtu benim kafamı kapadı... Napıyosunnnn falan demeye çalışıyorum ama boğulucam..
Meğer çıplaklar kampına göndermişler biziii :) bi baktım çevreme herkes cıbıl cıbılll, kocam da görmiyim diye kafamın üstüne atlamış :)
Buna döndüm bi baktım diz altına kadar mayosuyla feci kapalı kalmış adamların yanında :) Ay nasıl kaçtık ordan bilmiyorum...
Nerden aklıma geldiyse şimdi sabahtan beri kıkırdıyorum :)

kız ege sana takılmak o kadar hoşuma gidiyor ki anlatamam kız çikolata yemiş gibi oluyorum

okadar kötü yani kan gelecek kadar. kız sen baya bi kapmışsın hiç çıkma rapor alsaydın..
terle bencede ama üzüldüm çok geçmiş olsun cnmm.

sorma canım ya çok şükür aşırı öksürmüyorum, öksürsem daha da tahriş olacak.. ıhlamur limon bolca bunları tüketiyorum..devam ederse pazartesiden sonra da alıcam rapor..

Ahahaha :) ne kilosu yaaa hamilesin sennn! benim de burnum tıkalı, sterimar diye bi okyanus suyu verdi dr. ok rahatlattı beni..

Sorma zuzu :) yataktan kalkmıyorum kazınıyorum resmen :) Magnezyum eksikliğinden oluyor kramp galiba :)

Ege sen 50 mg mı 100 mg yaptırdın ellide aç-tok farketmiyor tarama testi-100mg aç olman gerekiyor diye açıkladılar bende bilmiyorumvalla yinden sorarım yanlışlık olmuşsa bugün muayene olur yarın ölçtürürüm zten hastane olduğu için herşey orda yapılıuor yarın giderim ...........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…