2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

karakan ben uzun süre giremediğim için kaçırdım bazı şeyleri. kanaman mı oluyor? ben çok çektim kanamadan kaç ay yattım çok zor bir şey, Allah yardımcın olsun...

karakan ben uzun süre giremediğim için kaçırdım bazı şeyleri. kanaman mı oluyor? ben çok çektim kanamadan kaç ay yattım çok zor bir şey, Allah yardımcın olsun...

Canım ben tüp bebek yapıyorum daha önce iki hamileliğimde kanamam vardı bir tek diğeri ikiz gebelik beş ayda da erken doğum yaptım bu sefer dikiş atıldı kesin yatış çok şükür şimdilik sorun yok yani iki senedir hamileyim

yaa bı pogaca yedım geldım gene bıseyler kacırmısım:)
neyse pazartesı okullar acılıyor sımdı sınıfları son kontrol yapayım arada gelırım
cok ozluyorumm cenelerınızı ((

günaydın marabalarımmmmmmmm
çok seviyorum sizleri....

kahvaltımı yaptım portakal suyumu içtim enerji ile geldimmmmmmmmmmmmmm..

valla uzun zamandır yemıyordum bugun okul ıslerı derken erken cıktım kahvaltı yapamadım bakalım gun ıcerısınde mıdemdekı faalıyetlerını aktarırım:))

günaydın güzel anne. çok özledim seni nasılsınnn...
okullar açılıyor ama sen hiç tatil yapmadın sanırım yada bizi ihmal ettin tatil diye...
bende poğaça yemeyi severşm ama kaynıyor midemde.. gerçi ne yesem aynı ama

yaa bende cok ozledım ama yogunluktan hıc zaman ayıramıyorum sızlere arada gorunup cıkıyorum neyse bos bı ara bulup acısını cıkarırız hadı opuldunuz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…