bircecim doktorla konuştuktan sonra işlerden giremedim şimdi de geçmişi okuyodum yeni görüdm mesajını canım.
gitiim aradım doktoru o da izinliymiş bu hafta muayenehanesini aradım açan yok..cebini aradım artık sordum. hemen dün akşam birliktelik olmuşmuydu dedi evet dedim tamam olabilir çok normal, burun kanaması gibi bişeydir o kılcallar kanar bazen öyle dedi. bebek hiç hareket etmedi bugün dedim içinde bulunduğun haftada zaten hareketleri çok düzensiz olur bazen iki gün bile hisstemediğin olabilir hele şimdi bekliyorsan hiç hissdemezsin dedi. hiç merak etme korkulacak bi durum yok dedi çoook rahatlattı beni Allah razı olsun :))
bu arada gün içinde yine hiç hareket etmemişti ama eve geldim bizim kızların komik yazılarını okudukça güldüm oğluşumun da keyfi yerine geldi topikteki hamislerin sayesinde çok şükür hareketini de hissettim. şimdi iyiyiz canım. meleğin ve sen nasılsızınz?
bu saatlerde pek kimse olmuyor burda galiba.:97:
kötü bi şey olacağı hiç aklıma gelmemişti benim doktoru aradığın iyi oldu için rahatlamış
demek dün paşa dinlenmek istedi korkuttu seni
fmg cımmm gunaydınnnn
egeeeeeeeeeeeeeeeeee hosgeldınnnn ağam
günaydın marabalarımmmmmmmm
çok seviyorum sizleri....
kahvaltımı yaptım portakal suyumu içtim enerji ile geldimmmmmmmmmmmmmm..
evet ipekcim anne olmak böyle bişey heralde insan herşeye evham yapıyor korkuyor...akşam da hareket etmeseydi bi gitçektik görmeye ama gerek kalmadı şükür
ayy canım ya olur mu görmemişim ondandır, kusura bakma öpüyorum seni inş görürsün bu mesajımı :)
şuan için kar yağmıyor ama yerler falan her yataf kar ve buz... valla c.tesi-pazarı dört gözle bekliyorum ...canım sende hyatının en büyük fedakalıgını yapıorsun bebeğin için sürekli yatıorsun tetiktesin ben senin kadr dikkat edemiyorum bazen hoplayıp zıplayarak iniyorum merdivenlerden bi bakıyorum anam diyorum ben hamileym dur
günaydın marabalarımmmmmmmm
gördüm canımm
fatmaaa sen nerdesin anacım kar-buzburda bahar resmen...
afiyet bal şeker olsun.. bebişe yarasınn
cnmm güzaydınn. kuzum geldi öptüm kokladım onu çok özeldim allah kimseyi evladından ayırmasın bu gece beraber yattık sarıldık oyyyy çook güzeldi.. bugun sinemaya götürüyor anneannesi..Di mi , annelerimizin anne olunca anlarsın demesi buymuş demek ki :)
Egeeee geldi mi Eylül kuzun , kavuştunuz muu?
Günaydın tatlım :)
Ohhh egecim yarasın durucuğa.
Biz de seni çok seviyoruz.
Ayrıca tartışma olmaz bizim topikte kızla biraz dertleşmiş okadar :)
Bitti gittti.
Hepiniz canlarımsınız benim.
Kızlar gece hiç uyuyamadım desem yeri var,
rahat yatamıyorum artık.
Di mi , annelerimizin anne olunca anlarsın demesi buymuş demek ki :)
Egeeee geldi mi Eylül kuzun , kavuştunuz muu?
inşallah bebşin iyidir canım haberini bekliyoruzkızlar korkuyorum sağ ayağım acayip şişti ve kahverengi lekelenmem var yine
sabah dr a gidicem inşallah kötü bişey yoktur
günaydınKızlaaaar günaydınnnn.. Ay ben uyuyorum da uyuyorum, dün yine 9da uyuya kalmışımmm.. Bütün hamilelik uyuyarak geçicek herhalde :)
günaydın iyi haberlerini bekliyoruz bebişinGünaydın....
Bugün bende uyuyamadım bugün doktor kontrolüm var heyacan yaptım herhal...
Bir ara uyumusum gece rüyamda doktor kalbi durmuş dedi alacağız dedi vs.vs.uyandığımda hareket etmesini bekledim edince rahatladım .Sabahta erkenden kalktım heyecandan...
Çalışıyorsan yoruluyorsundur bide kış insan normalde uyuşuyor zaten
günaydınayyy aynn bende yaa bıraksalar delisiz uyucam heee
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim.
herkese kuccaaaaak dolusu günaydınlaaaaaarrrrr
günaydıngünaydın arkadaşlarrrr
hepinize hayırlı cumalar
keyifler nası efenimmm
günauydıngunaydınlarrr
ne guzel sarkılı acılıs yapmıssın fatmaa:))
günaydıngunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy bızım topıge nazarmı değdı be bu be tartısmalarrr felannn?
günaydıngünaydıııınnn güzel annisleeeer...
chanel cim katılıyorum sana akşam okurken şok oldum
günaydınGünaydın kızlar noolmuş ben çıktıktan sonra?
günaydıngünaydın marabalarımmmmmmmm
bazen bende evham yapıyorum hareket etmesi için karnımı sallıyorum eşim çok kızıyoevet ipekcim anne olmak böyle bişey heralde insan herşeye evham yapıyor korkuyor...akşam da hareket etmeseydi bi gitçektik görmeye ama gerek kalmadı şükür
cnmm güzaydınn. kuzum geldi öptüm kokladım onu çok özeldim allah kimseyi evladından ayırmasın bu gece beraber yattık sarıldık oyyyy çook güzeldi.. bugun sinemaya götürüyor anneannesi..
sen nasılsın bebiş tepikledimi
eskiden derdim annem iyi hoş da bazen ne tuhaf şimdi o tuhaf bulduğum şeylerin çoğunu kendimde görüyorum:44:
inşallah bebşin iyidir canım haberini bekliyoruz
günaydın
günaydın iyi haberlerini bekliyoruz bebişin
günaydın
günaydın
günauydın
günaydın
günaydın
günaydın
günaydın
bazen bende evham yapıyorum hareket etmesi için karnımı sallıyorum eşim çok kızıyo
çocuğu sarsma diyo korkuyo merak ediyosan gidelim doktora baksın diyo i hergün doktoramı gidilir
[
yettim gariiiiiiiiiiiiiiianam burası en dogu burda kar buz olmucakda nerde olucak
wylma canım sevindim bebişinin hareketine bişey olmamasına gözünaydın
ayy kıyamaammm.. ama biz de kara hasret kaldık resmen. hangi şehrindesin doğunun erzurum mu yoksa??
çok sağol egecim
Egeee dün akşam yine hareket yok diycem bi araba laf işiticem demiyorum o yüzden :) korkuyorummm :)
Günaydın canım teşekkür ederim İnşaallah randevum 14.00 bakalım hayırlısı şeker yüklememde var ,iyi haberlerle geleceğim inşaaallah
cnmm güzaydınn. kuzum geldi öptüm kokladım onu çok özeldim allah kimseyi evladından ayırmasın bu gece beraber yattık sarıldık oyyyy çook güzeldi.. bugun sinemaya götürüyor anneannesi..
sen nasılsın bebiş tepikledimi
cnmmm sağol ..
ya bizim kızlar açlıktan kan şekeri düştü akşam biraz gerildler. tahrik vardı biraz evet ama bitti. eğer uzatan olursa zaten kendi kaybeder o kişiye cevap vermeyiz yazışmayız olur biter. ben topiğimize sahip çıkarım:)))))) ama bişey olmaz zaten
erzurum olsa öp öp başına koyARDAHAN'dayım ben
güzel haberlerle gel inşallah ama canım şeker yüklemesi aç karnına yapılıyor bana sabah 8,30 da yapıldı belki fark etmiyordur yani ama aç olucaksın dediler kan aldılar sonra şerbet içirdiler tekrar aldılar..Günaydın canım teşekkür ederim İnşaallah randevum 14.00 bakalım hayırlısı şeker yüklememde var ,iyi haberlerle geleceğim inşaaallah
Egeee dün akşam yine hareket yok diycem bi araba laf işiticem demiyorum o yüzden :) korkuyorummm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?