2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kötü bi şey olacağı hiç aklıma gelmemişti benim doktoru aradığın iyi oldu için rahatlamış
demek dün paşa dinlenmek istedi korkuttu seni

kötü bi şey olacağı hiç aklıma gelmemişti benim doktoru aradığın iyi oldu için rahatlamış
demek dün paşa dinlenmek istedi korkuttu seni

evet ipekcim anne olmak böyle bişey heralde insan herşeye evham yapıyor korkuyor...akşam da hareket etmeseydi bi gitçektik görmeye ama gerek kalmadı şükür

fmg cımmm gunaydınnnn

egeeeeeeeeeeeeeeeeee hosgeldınnnn ağam

Günaydın tatlım :)

günaydın marabalarımmmmmmmm
çok seviyorum sizleri....

kahvaltımı yaptım portakal suyumu içtim enerji ile geldimmmmmmmmmmmmmm..

Ohhh egecim yarasın durucuğa.
Biz de seni çok seviyoruz.
Ayrıca tartışma olmaz bizim topikte kızla biraz dertleşmiş okadar :)
Bitti gittti.
Hepiniz canlarımsınız benim.

Kızlar gece hiç uyuyamadım desem yeri var,
rahat yatamıyorum artık.

ayy canım ya olur mu görmemişim ondandır, kusura bakma öpüyorum seni inş görürsün bu mesajımı :)

gördüm canımm

fatmaaa sen nerdesin anacım kar-buz burda bahar resmen...

afiyet bal şeker olsun.. bebişe yarasınn

[
gördüm canımm

fatmaaa sen nerdesin anacım kar-buz burda bahar resmen...

afiyet bal şeker olsun.. bebişe yarasınn

yettim gariiiiiiiiiiiiiii anam burası en dogu burda kar buz olmucakda nerde olucak

Son düzenleyen: Moderatör:
Di mi , annelerimizin anne olunca anlarsın demesi buymuş demek ki :)

Egeeee geldi mi Eylül kuzun , kavuştunuz muu?
cnmm güzaydınn. kuzum geldi öptüm kokladım onu çok özeldim allah kimseyi evladından ayırmasın bu gece beraber yattık sarıldık oyyyy çook güzeldi.. bugun sinemaya götürüyor anneannesi..
sen nasılsın bebiş tepikledimi

cnmmm sağol ..
ya bizim kızlar açlıktan kan şekeri düştü akşam biraz gerildler. tahrik vardı biraz evet ama bitti. eğer uzatan olursa zaten kendi kaybeder o kişiye cevap vermeyiz yazışmayız olur biter. ben topiğimize sahip çıkarım:)))))) ama bişey olmaz zaten

kızlar korkuyorum sağ ayağım acayip şişti ve kahverengi lekelenmem var yine
sabah dr a gidicem inşallah kötü bişey yoktur
inşallah bebşin iyidir canım haberini bekliyoruz
Kızlaaaar günaydınnnn.. Ay ben uyuyorum da uyuyorum, dün yine 9da uyuya kalmışımmm.. Bütün hamilelik uyuyarak geçicek herhalde :)
günaydın
günaydın iyi haberlerini bekliyoruz bebişin
ayyy aynn bende yaa bıraksalar delisiz uyucam heee

hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım benim.

herkese kuccaaaaak dolusu günaydınlaaaaaarrrrr
günaydın
günaydın arkadaşlarrrr
hepinize hayırlı cumalar
keyifler nası efenimmm
günaydın
gunaydınlarrr
ne guzel sarkılı acılıs yapmıssın fatmaa:))
günauydın
gunaydınnnnnnnnn kızlarrrrrrrrrrrrrrr
ayyyy bızım topıge nazarmı değdı be bu be tartısmalarrr felannn?
günaydın
günaydıııınnn güzel annisleeeer...

chanel cim katılıyorum sana akşam okurken şok oldum
günaydın
Günaydın kızlar noolmuş ben çıktıktan sonra?
günaydın

günaydın
evet ipekcim anne olmak böyle bişey heralde insan herşeye evham yapıyor korkuyor...akşam da hareket etmeseydi bi gitçektik görmeye ama gerek kalmadı şükür
bazen bende evham yapıyorum hareket etmesi için karnımı sallıyorum eşim çok kızıyo
çocuğu sarsma diyo korkuyo merak ediyosan gidelim doktora baksın diyo i hergün doktoramı gidilir

Ohhhh Allah ayırmasınnnn Duru da gelince mutluluğunuz tamamlansın.... hepimizin bebişleri gelsinnn aile olalımmm :)

eskiden derdim annem iyi hoş da bazen ne tuhaf şimdi o tuhaf bulduğum şeylerin çoğunu kendimde görüyorum:44:

Hepimiz zaten annelerimizin kopyası oluyoruz bi zaman sonra :) şimdi kızım da bana mı benzeyecek acaba büyüyünce, bak merak ettim şimdi :)

Günaydın canım teşekkür ederim İnşaallah randevum 14.00 bakalım hayırlısı şeker yüklememde var ,iyi haberlerle geleceğim inşaaallah

Egecim gözün aydın ay kız çocuğu başka konuşmustur yatakta cilveli cilveliiiiiiiiii

Günaydın canım teşekkür ederim İnşaallah randevum 14.00 bakalım hayırlısı şeker yüklememde var ,iyi haberlerle geleceğim inşaaallah
güzel haberlerle gel inşallah ama canım şeker yüklemesi aç karnına yapılıyor bana sabah 8,30 da yapıldı belki fark etmiyordur yani ama aç olucaksın dediler kan aldılar sonra şerbet içirdiler tekrar aldılar..

Egeee dün akşam yine hareket yok diycem bi araba laf işiticem demiyorum o yüzden :) korkuyorummm :)

demiycem tamam cnm korkma ısırmam:))))))
ama annem bak dediklerimizi yapmıyorsun akşam 9 da uyuyorsun. ne yapsın bebiş sana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…