2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cnmmm sen nasılsın sezin nasıl.. tepikliyor mu annesi benimki şimdi kıpır kıpır ama vurmuyor gezinti yapıyor galiba

Sezin çok iyi teyzesi. artık hareketleri çok daha sık ve net anlaşılıyor.
Ama dediğin gibi gündüzleri sakin. pıt pıt yapıyor.
akşamları coşup tepiklemeye başlıyor.
Uyutmaz beni yakında :)

günaydın fıstıklar nasılsınız bugün? cuma güzel bi gün ama yarına yetiştirmem gereken şeyler yüzünden cumanın tadını çıkaramıyorum..

Günaydın canım nasıl oldun. Çalışıyomusun yoksa? neden bugün de dinlenmedin evde yaaa...

ya bugün Cuma, içim acaip heyecanlı...
Bu arada Öyküm'den haberi olan var mıııı?

Öykümü çok özledim ben de ne zamandır yok.
Tabi birde kuzumu çok özledim.

günayyddddddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım geçti mi ağrıların?

Haklısın canım bende hemen acıkmayayım diye sekreter hafif yap dedi lakin ben iyice doydum üçe kadar dayanırım

Aman dikkat et canım. güzel haberlerini beklioruz.

günaydın fmg cim nasılsın?? fuarın varmış dün akşam okuyabildim geçmişi. nerde fuar belkim gelirik biz de..

Canım EMITT var bu hafta tüyapta. vaktiniz varsa mutlaka gidin çok şenlikli oluyor.
Eğer giderseniz Şanlıurfa, Samsun, Kırşehir,Savoy otel standlarını ben çizdim.
Aklınızda bulunsun. Mimar gözüyle eleştirisin beni, çok mutlu olurum

ayyy çilek ne maceralı evlilik sizinki süpersiniz vallla
güldürdün beni sabah sabah. he heeeeeeeeee

Sorma zuzu :) yataktan kalkmıyorum kazınıyorum resmen :) Magnezyum eksikliğinden oluyor kramp galiba :)

Kullanalım şu magnezyumu yaaa işkence olmasın hamilelik.

üff ya bir sürü cevap yazmıştım tam gönderirken elektrik kesildi(
birce nbr nasılsın canımm

kız bende sana çok gülüyorum ya . hela kocan aklımdan çıkmıyor:))))))))))))))))))))))))))
yani düşüşü

günayyddddddddddıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

günaydın canım.. bel ağrısı ben de oluyor ara ara özellikle akşamları ve çok gezince..bazıları da erkek bebek bele vurur diyolar bilmiyom artıkın...

canım ya. valla zordur tahmin edebiliyorumm Allah kolaylık versin tabi hava şartlarından en yakın şehir merkezine de gitmek problemdir. kızlar demiş elbise gerçekten belki o konuda yardımcı olabilirz de detaylı ultrason için elimizen bişey gelmez de göbişini gönder sen bize en iyisi biz çekip yollayalım :)))

korkunçtu sormayınnn... bunlar nüdist kampıymış, çıplak yaşamı savunuyorlarmış.. Böyle garip bi oluşumun içinde kaldık birden :)))

kız ne işiniz var oralarda allah sizi... yunanistanda mikanos muydu neydi o adaya mı gittiniz yoksa

ayy kız canım çekti ha, kar yağsa biz de sıcak bişeyler içsek evde ayy ne güzel olur :)
biz de dinleriz artık bebişinizle hikayelerinizi inşallah

Sezin çok iyi teyzesi. artık hareketleri çok daha sık ve net anlaşılıyor.
Ama dediğin gibi gündüzleri sakin. pıt pıt yapıyor.
akşamları coşup tepiklemeye başlıyor.
Uyutmaz beni yakında :)

canımmm aynı valla gündüleri yoruluyor akşam gümletiyor. diyorum bebişler daha şimdiden para derdindeler. çalışıyorlar..

sanada iyilik yaramıyor heeeeee ne halin varsa gör. ben yeğenime alırırm helal olsun ona:))

ay tam ben yazacaktım sen yazmışsın.. hakkaten ya ardahanda yaşasında görsün çıplaklıı

ben demedim yeğenin dedi zaten

ege düşünsene burda çıplak yaşamayı destekliyorlar anam donmadık yerleri kalmaz kızzzzzz derler sonra lan başlarım çıplak yaşamayııııı

ege kız dün gece konuşuyordum minnak kızımla dedim benimi seviyorsun babanı mı dedim eger beni seviyorsan bir babanı seviyorsan iki tekme at dedim kızım bir tekme attı

sanada iyilik yaramıyor heeeeee ne halin varsa gör. ben yeğenime alırırm helal olsun ona:))

ay tam ben yazacaktım sen yazmışsın.. hakkaten ya ardahanda yaşasında görsün çıplaklıı

Karda kışta ne süper olur di mi :) ömürleri boyunca vazgeçerler bi daha çıplak banyo bile yapamazlar :)

uff valla gel kızzzz benim masada tam cam kenarı işde ama kar böle tipi şeklinde savruluyo falan dışarda yürümem arabamız var artıkın yürümüyruuuuuuuuuz

Kazasız belasız zuzummmm ne biliyim arabadan inince bile korkarım ben pipirikliyim :)

birce nbr nasılsın canımm

kız bende sana çok gülüyorum ya . hela kocan aklımdan çıkmıyor:))))))))))))))))))))))))))
yani düşüşü

Ahahah bak benim de aklıma geldi şimdi.. Karikatür giibiii :)

Yok canım hırvatistandaydık, hvar adasında :)

fmg cim yok canım gecmedi inşallah gececek

aaaaaaaa bizde dubrovnikte gördükkkkkkkkkkkkkkk
lopud adasındamı neeeeeeeeeeee

)))))))) kız biz eylüldeyken bu taktiği yapardık babasını seviyor çıkardı.. bunda henüz yapmadık daha . yapamayızda zaten kara kedi var aramızda..
dün geldi bu dedim bak duruya neler aldık ablası body bluz felan almıştık bi surat bana bişey yok diye. halbuki babası mont beyendi dedi eylüllle gelelim. ne benle konuştu ne babası ile bi müddet. ben ne yapcam yaa

Günaydın canım nasıl oldun. Çalışıyomusun yoksa? neden bugün de dinlenmedin evde yaaa....

günaydın canım benim, evdeyim bugün de raporluyum..düne göre daha iyi hissediyorum kendimi ama boğazım baya kötü..neyseki çok öksürmüyorum yoksa iyice beter olacak..düşündüğün için çok sağol fmgcim

inşallah fmg cim kocişe söyleyim de gideriz muhtemelen.. sen de olcan mı orda tanışırız hatta :
49:

ay alemsiniz siz yaaa. şimdiden başladı çocuun psikolojisini bozmaya bi de sağlıkçı olcek

ayy kız canım çekti ha, kar yağsa biz de sıcak bişeyler içsek evde ayy ne güzel olur :)
biz de dinleriz artık bebişinizle hikayelerinizi inşallah

Yaaa di mi :) battaniyenin altında :) inşallah bi doğsunlar sağlıklı sıhhattli de karşılıklı anlatalım hikayeleri :)

Akşam sakin olunca coşuyorlar demek ki :) Ben de uyumıycammm bu akşammm :)

Çilek sizi kampa gönderen elemanı kıstırsaydınız tenhada.
adam ne biçim gülmüştür arkanızdan

O da tam karikatürdü zaten :) sarhoştu feci bence :)

günaydın kıslar herkes iyidir umarım

bizde iyiyiz yazdan kalma birgün var bugün harika ama çok çalışmamız lazım çokk

aaaaaaaa bizde dubrovnikte gördükkkkkkkkkkkkkkk
lopud adasındamı neeeeeeeeeeee

Ay demek oralarda genel bi manyaklık var böyle :)

Hiiii kıskanıyo çocuk doğal olarak tabii, kıyamam ben onaa.....

inşallah fmg cim kocişe söyleyim de gideriz muhtemelen.. sen de olcan mı orda tanışırız hatta :
49:

ay alemsiniz siz yaaa. şimdiden başladı çocuun psikolojisini bozmaya bi de sağlıkçı olcek

fatmadan bahsediyorsun. kendi normal değilki çocuğa normal davransın. sağlıkçı niye yaptıklarsa bunu zaten ardahana sürmüşler iyi olsa istanbula gelirdi. ahahahha fatmaaaaaaaaaaa buda sana kapak olsun

ayy eylül hanım kurtlanmaya basladı mııııııı
off cok zor be

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…