2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

:))) sorma çok komikti...
Hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımm... Kocaman olmuş olsun yakışıklı oğlunn
sağol canım, inşallahh...
aman bi görsen sen hadi kızım kalk babaya bi su getirelim hilmiye kızdıgımda işte yavrum bu baban böle dogmadan öğren babanı

hehe ben de öyleyim eşime kızınca hemen karnımı seviyorum bak oğlum tanı babanı, kimi daha çok seveceğini anla diyorum:))) o da atlıyor hemen tıka kulağını oğlum tıka, dinleme anneni diye:))

iyiyim canımcım sen nasılsın? sabah sana da yazmıştım günaydın diye ama gönderemedim elektrik kesilince( oğlumu görmeye gideceğim bugün helecanlıyımmm

çilek çok güldüm ada maceranıza

birce nasılsın nasıl geçti izmir tatili gittin mi orada da doktora herşey yolundadır umarım

Ben bayılıyorum sizin bu atışmalarınızaa :)))
Dur ben de deniyim akşam da kocam bi mutlu olsun :) kız bıcır bıcırsın maşallah

sağolasın cnaım böle olmasam buralar çkilecek gbi değil valla hilmi dişyo aynen erkek çocugu gibisin diyo:

fmg cim yok canım gecmedi inşallah gececek

Canım benim,
inşallah çabucak geçer.

Ne demek düşünürüm tabi canımsınız siz benim. pastil kullan istersen. Birde sakız çiğne demişti doktor bana boğazı sürekli nemli tutuyormuş.

inşallah fmg cim kocişe söyleyim de gideriz muhtemelen.. sen de olcan mı orda tanışırız hatta :
49:

Canım yarın sabah gitmeyi düşünüyorum. iş yeri izin verirse. sonra çook kalabalık oluyor. Sürekli orada olmayacağım.
2-3 saat dolaşıp çıkarım fazla kalamam. Sıkıntı basıyor bana gürültü kalabalık dayanamıyorum.

O da tam karikatürdü zaten :) sarhoştu feci bence :)

He heeee ne macera yaaa...

günaydın kıslar herkes iyidir umarım

bizde iyiyiz yazdan kalma birgün var bugün harika ama çok çalışmamız lazım çokk

Günaydın kolay gelsin canım.

Ben bayılıyorum sizin bu atışmalarınızaa :)))
Dur ben de deniyim akşam da kocam bi mutlu olsun :) kız bıcır bıcırsın maşallah

çilek siz mi bebeconfort almıstınız bebek arabasınıııı
birisi almıstı sanki yaaaaaaa
gecen gün caddede birisinde gördümde cok beğendim iyi günlerde kullanın dicektim :)

merak etme kız, kız da olsa erkek de olsa eninde sonunda annesini daha çok sevecek, hem de herkesten daha çok sevecek :)) en güzeli anne olmak oohh
Yok zuzum balayında diil geçen sene tatilimizde gitmiştik :) güzeldi walla.. tatil her yerde güzel ve romantik :)

evet ya tatil gibisi var mı neresi olursa olsun güzel:) benim oğluşum da tatil bebesi teyzesi

ayyy aksam ruyamda rıza madazlıya gıtmısım doktor bebıs cok ıı dıoo. eee dıommm kıst noldu ??? dıo o hıc onemlı deıl soyleme geregı bıle duymadım dıyoo.
ayy sımdı ben bunu kafaya taktım acaba tersımı cıkcak dıe yrın doktora gtcem yaa
ruyamda hep erkek goruyodum kız olcakya oda tersı cıktı ne paranoyak oldum anlatamammmm
yrınn 2 olsa saatte bebısımı gorsemm

çilek siz mi bebeconfort almıstınız bebek arabasınıııı
birisi almıstı sanki yaaaaaaa
gecen gün caddede birisinde gördümde cok beğendim iyi günlerde kullanın dicektim :)

Evet canım bebeconfort aldık, çook teşekkürler :) kurup kurup bakıyorum evde.. ben çok beğenerek aldım.. çok gezmiştim , en çok içime sinen o oldu.. bi de çift taraflı kullanılabilmesi benim çok hoşuma gitmişti..

yaa gönlünü ferah tut allaha emanet
iyi cıkacakkkkk

bende bebeğimle ilgili sacma sapan rüyalar görüyorum devamlı

birce nasılsın nasıl geçti izmir tatili gittin mi orada da doktora herşey yolundadır umarım

iyiyim canım. çok iyiydi tatil. doktora gittim yolundaydı her şey. ege'de bir prof.a gidecektim tam gün yasası çıktığı için özel bakmamaya başlamış gidemedim ona, içimde kaldı. başka bir doktora gittim artık o da iyiydi, inceledi epey. sen nasılsın? çok yoğunsun herhalde bu aralar.

Antalya di mi :)))

Panikleme sakın.. ben hamileyken görülen rüyaları hiç kaile almıyorum... sen de alma zuzum.. bak 1 gün kalmış.. ben haftaya kadar bekliycem dahaa..

beni en çok deli eden şey bebek doğduktan sonra kocişin beni evde bırakıp denize gitmesi olacak ayağımın dibinde görüyorum hissediyorum ama gidemicemmmm

ya bende maclaren istiyorumda amaaaaaaa cok güzel görünüyor bebeconfortta :)))))))))))
iyi günlerde kullan
cok sevimli birkere yaaaaaaaaaa

Antalya di mi :)))

Panikleme sakın.. ben hamileyken görülen rüyaları hiç kaile almıyorum... sen de alma zuzum.. bak 1 gün kalmış.. ben haftaya kadar bekliycem dahaa..

kız ben her aksam manyak ruya goruom yok bebısın parmagı olmuo yok kolu allahım hıcte gunduz ole seyler dusunmuom ama erden gırıo ruyalarıma anlamıyorummm

fmg cim yok canım gecmedi inşallah gececek

zinkerbelcim tarif ettiğin ağrının aynısı bende de oluyor. 14. haftada başladı hatta bi kere doktora bile gittim bu yüzden bi akşam. tamamen hormonlar ve vücudun ağırlık merkezinin değişmesiyle alakalı dedi dr.

fatmadan bahsediyorsun. kendi normal değilki çocuğa normal davransın. sağlıkçı niye yaptıklarsa bunu zaten ardahana sürmüşler iyi olsa istanbula gelirdi. ahahahha fatmaaaaaaaaaaa buda sana kapak olsun

Sağol tavsiyelerin için uygulayacağım hepsini,
şu hamile uyku yastıkları var ya alsak faydası olur mu acaba?

kız ben her aksam manyak ruya goruom yok bebısın parmagı olmuo yok kolu allahım hıcte gunduz ole seyler dusunmuom ama erden gırıo ruyalarıma anlamıyorummm

Aynı aynı... kocam diyor ki ne kadar kuruyorsun kafanda.. yok walla kurmuyorum diyorum ama anlamıyor, kuruyorsun ki bu rüyaları görüyorsun diyor.. ondan artık hiç kaile almıyorum ben rüyaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…