bende sadece erdege gıtmeyı dusunuyorum annemlerle::):):):):):)
yaa kızım bız 6,30 ta serrvıse bınıoz aksam 5te cıkıp 6,30-7 lerde evde oluyozzz offf off yanmısız bız cılekkk ondan bu bebıslerı hıssedemıozz aksam bende 9,30 ta uyumusummmm
sağol canım, inşallahh...:))) sorma çok komikti...
Hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımm... Kocaman olmuş olsun yakışıklı oğlunn
aman bi görsen sen hadi kızım kalk babaya bi su getirelim hilmiye kızdıgımda işte yavrum bu baban böle dogmadan öğren babanı
iyiyim canımcım sen nasılsın? sabah sana da yazmıştım günaydın diye ama gönderemedim elektrik kesilince( oğlumu görmeye gideceğim bugün helecanlıyımmm
çilek çok güldüm ada maceranıza
E siz de seneye gidersiniz , 1 yaşına gelmiş olur güzellikte :) bu sene hayal hepimize tatil :) Ben bi annemlerin yanına Altınoluk'a gitmek istiyorum, babamız izin verirse kızını götürmeme :) ben olsam izin vermezdim çünkü
Ahahaha ne güzel dialoglar bunlar... Bi de bana bak "Günaydın bebek, nasılsın bebek :) " kocamla ege haklılar bana ruhsuz demekle :)
Aslında çok seviyorum bebeğimi, ben onu senelerdir istiyorum ama demek ki duygularımı ifade edemiyorumm
Ben bayılıyorum sizin bu atışmalarınızaa :)))
Dur ben de deniyim akşam da kocam bi mutlu olsun :) kız bıcır bıcırsın maşallah
fmg cim yok canım gecmedi inşallah gececek
günaydın canım benim, evdeyim bugün de raporluyum..düne göre daha iyi hissediyorum kendimi ama boğazım baya kötü..neyseki çok öksürmüyorum yoksa iyice beter olacak..düşündüğün için çok sağol fmgcim
inşallah fmg cim kocişe söyleyim de gideriz muhtemelen.. sen de olcan mı orda tanışırız hatta :
49:
O da tam karikatürdü zaten :) sarhoştu feci bence :)
günaydın kıslar herkes iyidir umarım
bizde iyiyiz yazdan kalma birgün var bugün harika ama çok çalışmamız lazım çokk
Ben bayılıyorum sizin bu atışmalarınızaa :)))
Dur ben de deniyim akşam da kocam bi mutlu olsun :) kız bıcır bıcırsın maşallah
beni sevsin banane bananeama kız yaa babasına düşkün olur gibime geliyor anlatıyorum sizleri falan dün diyorum yavrum babaanen seni sordu şu seni sordu falan filan öle anlatıyorum sonrada sessiz sen en çok eni sev emi diyorum
Yok zuzum balayında diil geçen sene tatilimizde gitmiştik :) güzeldi walla.. tatil her yerde güzel ve romantik :)
çilek siz mi bebeconfort almıstınız bebek arabasınıııı
birisi almıstı sanki yaaaaaaa
gecen gün caddede birisinde gördümde cok beğendim iyi günlerde kullanın dicektim :)
ayyy aksam ruyamda rıza madazlıya gıtmısım doktor bebıs cok ıı dıoo. eee dıommm kıst noldu ??? dıo o hıc onemlı deıl soyleme geregı bıle duymadım dıyoo.
ayy sımdı ben bunu kafaya taktım acaba tersımı cıkcak dıe yrın doktora gtcem yaa
ruyamda hep erkek goruyodum kız olcakya oda tersı cıktı ne paranoyak oldum anlatamammmm
yrınn 2 olsa saatte bebısımı gorsemm
birce nasılsın nasıl geçti izmir tatili gittin mi orada da doktora herşey yolundadır umarım
merak etme kız, kız da olsa erkek de olsa eninde sonunda annesini daha çok sevecek, hem de herkesten daha çok sevecek :)) en güzeli anne olmak oohh
evet ya tatil gibisi var mı neresi olursa olsun güzel:) benim oğluşum da tatil bebesi teyzesi
ayyy aksam ruyamda rıza madazlıya gıtmısım doktor bebıs cok ıı dıoo. eee dıommm kıst noldu ??? dıo o hıc onemlı deıl soyleme geregı bıle duymadım dıyoo.
ayy sımdı ben bunu kafaya taktım acaba tersımı cıkcak dıe yrın doktora gtcem yaa
ruyamda hep erkek goruyodum kız olcakya oda tersı cıktı ne paranoyak oldum anlatamammmm
yrınn 2 olsa saatte bebısımı gorsemm
Evet canım bebeconfort aldık, çook teşekkürler :) kurup kurup bakıyorum evde.. ben çok beğenerek aldım.. çok gezmiştim , en çok içime sinen o oldu.. bi de çift taraflı kullanılabilmesi benim çok hoşuma gitmişti..
beni en çok deli eden şey bebek doğduktan sonra kocişin beni evde bırakıp denize gitmesi olacak ayağımın dibinde görüyorum hissediyorum ama gidemicemmmm
Antalya di mi :)))
Panikleme sakın.. ben hamileyken görülen rüyaları hiç kaile almıyorum... sen de alma zuzum.. bak 1 gün kalmış.. ben haftaya kadar bekliycem dahaa..
fmg cim yok canım gecmedi inşallah gececek
fatmadan bahsediyorsun. kendi normal değilki çocuğa normal davransın. sağlıkçı niye yaptıklarsa bunu zaten ardahana sürmüşler iyi olsa istanbula gelirdi. ahahahha fatmaaaaaaaaaaa buda sana kapak olsun
bak şimdi sırt üstü yatarken
başına 2 yastık koy yarım yatar gibi sırtına yastık koy
yan yatarken karnının altına koy bacak arana koy.
kız ben eylülde 4 yastıkla yatardım. salonda uyanırdım gece dolaşmışım orada sızmışım. bundan sonra böyle olcak..
kız ben her aksam manyak ruya goruom yok bebısın parmagı olmuo yok kolu allahım hıcte gunduz ole seyler dusunmuom ama erden gırıo ruyalarıma anlamıyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?