inşallah fmg cim kocişe söyleyim de gideriz muhtemelen.. sen de olcan mı orda tanışırız hatta :
49:
ay alemsiniz siz yaaa. şimdiden başladı çocuun psikolojisini bozmaya bi de sağlıkçı olcek
fünaydınnn. kız bu hırs ne anacım sende hep yoğun anladık zengin olma yolundasın . biz önünden çekilelim cnm..günaydın kıslar herkes iyidir umarım
bizde iyiyiz yazdan kalma birgün var bugün harika ama çok çalışmamız lazım çokk
Ay demek oralarda genel bi manyaklık var böyle :)
Hiiii kıskanıyo çocuk doğal olarak tabii, kıyamam ben onaa.....
)))))))) kız biz eylüldeyken bu taktiği yapardık babasını seviyor çıkardı.. bunda henüz yapmadık daha . yapamayızda zaten kara kedi var aramızda..
dün geldi bu dedim bak duruya neler aldık ablası body bluz felan almıştık bi surat bana bişey yok diye. halbuki babası mont beyendi dedi eylüllle gelelim. ne benle konuştu ne babası ile bi müddet. ben ne yapcam yaa
bızde bu sene bubrovnikee gıtcektıkkk ahh ahh bebekk
oy oyyy yesinler onları hareketlerini yaa benim oğlum dün hiç hareket etmedi, ettiyse de annesi hissetmedi :))) daha başlamadı bizim tekmeler :)Sezin çok iyi teyzesi. artık hareketleri çok daha sık ve net anlaşılıyor.
Ama dediğin gibi gündüzleri sakin. pıt pıt yapıyor.
akşamları coşup tepiklemeye başlıyor.
Uyutmaz beni yakında :)
canımmm aynı valla gündüleri yoruluyor akşam gümletiyor. diyorum bebişler daha şimdiden para derdindeler. çalışıyorlar..
vay vaaay hırvatistan a mı gittiniz balayına çoook güzel ay çok romantikYok canım hırvatistandaydık, hvar adasında :)
canımmm aynı valla gündüleri yoruluyor akşam gümletiyor. diyorum bebişler daha şimdiden para derdindeler. çalışıyorlar..
fatmadan bahsediyorsun. kendi normal değilki çocuğa normal davransın. sağlıkçı niye yaptıklarsa bunu zaten ardahana sürmüşler iyi olsa istanbula gelirdi. ahahahha fatmaaaaaaaaaaa buda sana kapak olsun
bızde bu sene bubrovnikee gıtcektıkkk ahh ahh bebekk
beni sevsin banane bananeama kız yaa babasına düşkün olur gibime geliyor anlatıyorum sizleri falan dün diyorum yavrum babaanen seni sordu şu seni sordu falan filan öle anlatıyorum sonrada sessiz sen en çok eni sev emi diyorum
aynen öyle cnmm çok zorrrrrrayy eylül hanım kurtlanmaya basladı mııııııı
off cok zor be
oy oyyy yesinler onları hareketlerini yaa benim oğlum dün hiç hareket etmedi, ettiyse de annesi hissetmedi :))) daha başlamadı bizim tekmeler :)
vay vaaay hırvatistan a mı gittiniz balayına çoook güzel ay çok romantikgerçi romantizme limon sıkmış o plaj ama neyse
olsun seneye belki cekirdek aile olarak gidersiniz) dubrovnik pusetle gezmek için çok musait :)))))))
fatmadan bahsediyorsun. kendi normal değilki çocuğa normal davransın. sağlıkçı niye yaptıklarsa bunu zaten ardahana sürmüşler iyi olsa istanbula gelirdi. ahahahha fatmaaaaaaaaaaa buda sana kapak olsun
birce nbr nasılsın canımm
oy oyyy yesinler onları hareketlerini yaa benim oğlum dün hiç hareket etmedi, ettiyse de annesi hissetmedi :))) daha başlamadı bizim tekmeler :)
vay vaaay hırvatistan a mı gittiniz balayına çoook güzel ay çok romantikgerçi romantizme limon sıkmış o plaj ama neyse
iyiyim canımcım sen nasılsın? sabah sana da yazmıştım günaydın diye ama gönderemedim elektrik kesilince( oğlumu görmeye gideceğim bugün helecanlıyımmm
çilek çok güldüm ada maceranıza
)))))))) kız biz eylüldeyken bu taktiği yapardık babasını seviyor çıkardı.. bunda henüz yapmadık daha . yapamayızda zaten kara kedi var aramızda..
dün geldi bu dedim bak duruya neler aldık ablası body bluz felan almıştık bi surat bana bişey yok diye. halbuki babası mont beyendi dedi eylüllle gelelim. ne benle konuştu ne babası ile bi müddet. ben ne yapcam yaa
E siz de seneye gidersiniz , 1 yaşına gelmiş olur güzellikte :) bu sene hayal hepimize tatil :) Ben bi annemlerin yanına Altınoluk'a gitmek istiyorum, babamız izin verirse kızını götürmeme :) ben olsam izin vermezdim çünkü
Ahahaha ne güzel dialoglar bunlar... Bi de bana bak "Günaydın bebek, nasılsın bebek :) " kocamla ege haklılar bana ruhsuz demekle :)
Aslında çok seviyorum bebeğimi, ben onu senelerdir istiyorum ama demek ki duygularımı ifade edemiyorumm
E siz de seneye gidersiniz , 1 yaşına gelmiş olur güzellikte :) bu sene hayal hepimize tatil :) Ben bi annemlerin yanına Altınoluk'a gitmek istiyorum, babamız izin verirse kızını götürmeme :) ben olsam izin vermezdim çünkü
Ahahaha ne güzel dialoglar bunlar... Bi de bana bak "Günaydın bebek, nasılsın bebek :) " kocamla ege haklılar bana ruhsuz demekle :)
Aslında çok seviyorum bebeğimi, ben onu senelerdir istiyorum ama demek ki duygularımı ifade edemiyorumm
ahhahaha napıyım kız ortalığı karıştırıyor.ayyyyyyyyyyy egeeeeeeeee fatmaa mıkser demıssın nerden buluon bun yakıstırmaları yawwww:):):):):)
aaa geldımı eylull ayy cok acıom ona valla heee yazık pabuc gıdecek damaaaa
Evet :))))))
çalışmayı severler inşallah.
Ege nasıl uyuyacam ben yaaa dert oldu. yatamıyorum. sağa sola dönmek istiyorum dönemiyorum.
Her yanım ağrıyor. kasılıyor. Bebiş bi yandan kendine yer açıyor.
Korkuyorum önümüzdeki aylardan.
Bacaklarımın arasına yastık koydum dün gece yine rahat edemedim.
fünaydınnn. kız bu hırs ne anacım sende hep yoğun anladık zengin olma yolundasın . biz önünden çekilelim cnm..
oğluş nasıl
kapağı alır totona takarım heeekız dogru diyon buraya tercih verdiğimde 7 tane istanbul yazmıştım gelmemişti yarım puanla kaçırdım hepsini demekki hayırvarmış sen oldugun için gelmemiş
aman bi görsen sen hadi kızım kalk babaya bi su getirelim hilmiye kızdıgımda işte yavrum bu baban böle dogmadan öğren babanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?