2011 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah fmg cim kocişe söyleyim de gideriz muhtemelen.. sen de olcan mı orda tanışırız hatta :
49:

ay alemsiniz siz yaaa. şimdiden başladı çocuun psikolojisini bozmaya bi de sağlıkçı olcek

beni sevsin banane banane ama kız yaa babasına düşkün olur gibime geliyor anlatıyorum sizleri falan dün diyorum yavrum babaanen seni sordu şu seni sordu falan filan öle anlatıyorum sonrada sessiz sen en çok eni sev emi diyorum

günaydın kıslar herkes iyidir umarım

bizde iyiyiz yazdan kalma birgün var bugün harika ama çok çalışmamız lazım çokk
fünaydınnn. kız bu hırs ne anacım sende hep yoğun anladık zengin olma yolundasın . biz önünden çekilelim cnm..
oğluş nasılll

Ay demek oralarda genel bi manyaklık var böyle :)

Hiiii kıskanıyo çocuk doğal olarak tabii, kıyamam ben onaa.....

hahah valla kıskanç ne yapcam bilmem bana çekmiş.

olsun seneye belki cekirdek aile olarak gidersiniz ) dubrovnik pusetle gezmek için çok musait :)))))))

bızde bu sene bubrovnikee gıtcektıkkk ahh ahh bebekk

oy oyyy yesinler onları hareketlerini yaa benim oğlum dün hiç hareket etmedi, ettiyse de annesi hissetmedi :))) daha başlamadı bizim tekmeler :)

Yok canım hırvatistandaydık, hvar adasında :)
vay vaaay hırvatistan a mı gittiniz balayına çoook güzel ay çok romantik gerçi romantizme limon sıkmış o plaj ama neyse

canımmm aynı valla gündüleri yoruluyor akşam gümletiyor. diyorum bebişler daha şimdiden para derdindeler. çalışıyorlar..

Evet :))))))
çalışmayı severler inşallah.
Ege nasıl uyuyacam ben yaaa dert oldu. yatamıyorum. sağa sola dönmek istiyorum dönemiyorum.
Her yanım ağrıyor. kasılıyor. Bebiş bi yandan kendine yer açıyor.
Korkuyorum önümüzdeki aylardan.
Bacaklarımın arasına yastık koydum dün gece yine rahat edemedim.

fatmadan bahsediyorsun. kendi normal değilki çocuğa normal davransın. sağlıkçı niye yaptıklarsa bunu zaten ardahana sürmüşler iyi olsa istanbula gelirdi. ahahahha fatmaaaaaaaaaaa buda sana kapak olsun

ayyyyyyyyyyy egeeeeeeeee fatmaa mıkser demıssın nerden buluon bun yakıstırmaları yawwww:):):):):)

aaa geldımı eylull ayy cok acıom ona valla heee yazık pabuc gıdecek damaaaa

bızde bu sene bubrovnikee gıtcektıkkk ahh ahh bebekk

E siz de seneye gidersiniz , 1 yaşına gelmiş olur güzellikte :) bu sene hayal hepimize tatil :) Ben bi annemlerin yanına Altınoluk'a gitmek istiyorum, babamız izin verirse kızını götürmeme :) ben olsam izin vermezdim çünkü

Ahahaha ne güzel dialoglar bunlar... Bi de bana bak "Günaydın bebek, nasılsın bebek :) " kocamla ege haklılar bana ruhsuz demekle :)
Aslında çok seviyorum bebeğimi, ben onu senelerdir istiyorum ama demek ki duygularımı ifade edemiyorumm

ayy eylül hanım kurtlanmaya basladı mııııııı
off cok zor be
aynen öyle cnmm çok zorrrrrr

başladı valla teyzesi.. seninde yakındır tekme yemen..
romantizm ve bisürü çıplak adamm ayy iğrenç ya erkeklerde de hiç estetikte yok zaten:)))))))))

fatmadan bahsediyorsun. kendi normal değilki çocuğa normal davransın. sağlıkçı niye yaptıklarsa bunu zaten ardahana sürmüşler iyi olsa istanbula gelirdi. ahahahha fatmaaaaaaaaaaa buda sana kapak olsun

kapağı alır totona takarım heee kız dogru diyon buraya tercih verdiğimde 7 tane istanbul yazmıştım gelmemişti yarım puanla kaçırdım hepsini demekki hayırvarmış sen oldugun için gelmemiş

Yok zuzum balayında diil geçen sene tatilimizde gitmiştik :) güzeldi walla.. tatil her yerde güzel ve romantik :)

iyiyim canımcım sen nasılsın? sabah sana da yazmıştım günaydın diye ama gönderemedim elektrik kesilince( oğlumu görmeye gideceğim bugün helecanlıyımmm

çilek çok güldüm ada maceranıza

:))) sorma çok komikti...
Hadi hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz canımm... Kocaman olmuş olsun yakışıklı oğlunn

canım yaa kıyamam yazık çok zor şimdi ona kardeşi kabullenmek, valla Allah yardım etsin size egecim, çocukları dengelemek çok zor..

aman bi görsen sen hadi kızım kalk babaya bi su getirelim hilmiye kızdıgımda işte yavrum bu baban böle dogmadan öğren babanı

bende sadece erdege gıtmeyı dusunuyorum annemlerle::):):):):):)

yaa kızım bız 6,30 ta serrvıse bınıoz aksam 5te cıkıp 6,30-7 lerde evde oluyozzz offf off yanmısız bız cılekkk ondan bu bebıslerı hıssedemıozz aksam bende 9,30 ta uyumusummmm

ayyyyyyyyyyy egeeeeeeeee fatmaa mıkser demıssın nerden buluon bun yakıstırmaları yawwww:):):):):)

aaa geldımı eylull ayy cok acıom ona valla heee yazık pabuc gıdecek damaaaa
ahhahaha napıyım kız ortalığı karıştırıyor.
valla öyle cadı ki o pbucu attırmaz annemmmm kızım dikildi yine benim nefesimi kesti... ahhhhhhh

bak şimdi sırt üstü yatarken
başına 2 yastık koy yarım yatar gibi sırtına yastık koy
yan yatarken karnının altına koy bacak arana koy.
kız ben eylülde 4 yastıkla yatardım. salonda uyanırdım gece dolaşmışım orada sızmışım. bundan sonra böyle olcak..

fünaydınnn. kız bu hırs ne anacım sende hep yoğun anladık zengin olma yolundasın . biz önünden çekilelim cnm..
oğluş nasıl

ah egecim ah keşke kendi işim olsa oğlum iyi teyzesi anladım ki cevizi çok seviyo ve akşamları dinlenince başlıyor tekmelemeye dün babamız da hissetti sen nasılsın kıs sizsiz olmuyor şu geçici vergi bitse de dönsem ofisime ve size::)))

dün annemle mothercare in outletine gittik kozyatağındaki yerine..
kızlar orada mothercare bebek arabası gördüm anakucaklı-oto koltuklu 350 tl di aklınızda bulunsun

kapağı alır totona takarım heee kız dogru diyon buraya tercih verdiğimde 7 tane istanbul yazmıştım gelmemişti yarım puanla kaçırdım hepsini demekki hayırvarmış sen oldugun için gelmemiş

aman bi görsen sen hadi kızım kalk babaya bi su getirelim hilmiye kızdıgımda işte yavrum bu baban böle dogmadan öğren babanı

Ben bayılıyorum sizin bu atışmalarınızaa :)))
Dur ben de deniyim akşam da kocam bi mutlu olsun :) kız bıcır bıcırsın maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…