ya bende maclaren istiyorumda amaaaaaaa cok güzel görünüyor bebeconfortta :)))))))))))
iyi günlerde kullan
cok sevimli birkere yaaaaaaaaaa
canım bebek arabası bu dimi? oto koltuğu (ana kucağı da diyolar sanırım) da var mı içinde? bi de fiyatını sorabilir miyim sakıncası yoksa? taşınması hafif olması falan çok önemli diyolar..Evet canım bebeconfort aldık, çook teşekkürler :) kurup kurup bakıyorum evde.. ben çok beğenerek aldım.. çok gezmiştim , en çok içime sinen o oldu.. bi de çift taraflı kullanılabilmesi benim çok hoşuma gitmişti..
evet canımAntalya di mi :)))
zinkerbelcim tarif ettiğin ağrının aynısı bende de oluyor. 14. haftada başladı hatta bi kere doktora bile gittim bu yüzden bi akşam. tamamen hormonlar ve vücudun ağırlık merkezinin değişmesiyle alakalı dedi dr.
Aynı aynı... kocam diyor ki ne kadar kuruyorsun kafanda.. yok walla kurmuyorum diyorum ama anlamıyor, kuruyorsun ki bu rüyaları görüyorsun diyor.. ondan artık hiç kaile almıyorum ben rüyaları
yaaaaaaaa bu ıkısınınde fıyatları cok yuksek dımııı?????
bende mclaren onu begenmıstım hatta su alper mumcu varya gecen bebklerının resımlerıne bakıyorum hemen bebıslerın arabasının markasınba baktım mclaren di::):)) guldm kendı kendımee nelere dıkkat edıom artık dıe
fıstıklar size bi sorum olacak,
ben detaylı ultrasona 22 şubatta gidicem, bebeğim 21+3 olacak, günü uyuyor değilmi?
bir de şeker yüklemesi ne zaman oluyor? hangi haftalarda gidicem?
Sağol tavsiyelerin için uygulayacağım hepsini,
şu hamile uyku yastıkları var ya alsak faydası olur mu acaba?
yaaaaaaaa bu ıkısınınde fıyatları cok yuksek dımııı?????
bende mclaren onu begenmıstım hatta su alper mumcu varya gecen bebklerının resımlerıne bakıyorum hemen bebıslerın arabasının markasınba baktım mclaren di::):)) guldm kendı kendımee nelere dıkkat edıom artık dıe
canım bebek arabası bu dimi? oto koltuğu (ana kucağı da diyolar sanırım) da var mı içinde? bi de fiyatını sorabilir miyim sakıncası yoksa? taşınması hafif olması falan çok önemli diyolar..
evet canım
ya maclaren ler daha hafifmiş ve pratikmi öle duydum ben kullananlardan ve internetten birde kg ya göre daha uzun süre kullanıosun
otokoltugu-anakucağı bir içinde zaten
ebebek te 1400 ama haşim işcanda taksitli 1200 nakit 1100 müş
bebeconfortu çilek aldı onu bilmiyorum ama onun görüntüsüne bayıldım ben iyi günlerde kullansın
ya maclaren ler daha hafifmiş ve pratikmi öle duydum ben kullananlardan ve internetten birde kg ya göre daha uzun süre kullanıosun
otokoltugu-anakucağı bir içinde zaten
ebebek te 1400 ama haşim işcanda taksitli 1200 nakit 1100 müş
bebeconfortu çilek aldı onu bilmiyorum ama onun görüntüsüne bayıldım ben iyi günlerde kullansın
ben detaylı ultrasona 22 şubatta gidicem, bebeğim 21+3 olacak, günü uyuyor değilmi?
ahahahaa koptummmmmmmmmm.kapağı alır totona takarım heeekız dogru diyon buraya tercih verdiğimde 7 tane istanbul yazmıştım gelmemişti yarım puanla kaçırdım hepsini demekki hayırvarmış sen oldugun için gelmemiş
iyiyim canımcım sen nasılsın? sabah sana da yazmıştım günaydın diye ama gönderemedim elektrik kesilince( oğlumu görmeye gideceğim bugün helecanlıyımmm
çilek çok güldüm ada maceranıza
hakikatten zor duru ya bişey alınca eylülede alıyorum ne yapayım.. ama güzel ya 2 iken 4 olcaz inşalahcanım yaa kıyamam yazık çok zor şimdi ona kardeşi kabullenmek, valla Allah yardım etsin size egecim, çocukları dengelemek çok zor..
kzıım bi ayık olsanız hissedecesiniz demekbende sadece erdege gıtmeyı dusunuyorum annemlerle::):):):):):)
yaa kızım bız 6,30 ta serrvıse bınıoz aksam 5te cıkıp 6,30-7 lerde evde oluyozzz offf off yanmısız bız cılekkk ondan bu bebıslerı hıssedemıozz aksam bende 9,30 ta uyumusummmm
ah egecim ah keşke kendi işim olsa oğlum iyi teyzesi anladım ki cevizi çok seviyo ve akşamları dinlenince başlıyor tekmelemeye dün babamız da hissetti sen nasılsın kıs sizsiz olmuyor şu geçici vergi bitse de dönsem ofisime ve size::)))
bızde bebconfortu bı yerde gorduk cok hos gozukuyor gercektennn.
haşım işcan neresı ya su altgecıtmı???:)
Maclaren çok hafif araba ama bebeconfort 900 olunca ben onu aldım, öteki pahalı geldi :) ama maclaren tam evladiyelik, kaç çocuk büyütürsün onunla :)
Benim bi arkadaşıma çok yaramış o yastık, sonra da emzirirken kullanmış..
Canım arabaya ilk 1 sene oto koltuğunu (ana kucağı) takıp kullanıyorsun, minicik çok güzel, 1 seneden sonra normal arabasını takıyorsun. Böyle birbiririnin içine geçmiyor, normal araban da kirlenmiyor ve eskimiyor böylece.. 900 TL idi fiyatı..
Maclaren çok hafif araba ama bebeconfort 900 olunca ben onu aldım, öteki pahalı geldi :) ama maclaren tam evladiyelik, kaç çocuk büyütürsün onunla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?